Connect with us

Televiziune

Prezentatoarea știrilor Observator, Iuliana Pepene, a refuz cadoul unui milionar care o curta. Concurenta de la America Express, gest surprinzător

Published

on

Prezentatoarea știrilor Observator, Iuliana Pepene, a avut o relație cu un chef celebru, iar după relația cu acesta a refuzat cadoul generos al unui milionar. Concurenta de la America Express a surprins recent prin refuzul unui cadou extravagant oferit de un milionar care încerca să o impresioneze.

Iuliana Pepene a fost într-o relație cu chef-ul Dragoș Bercea până în 2021, după de despărțire a fost curtată de mulți afaceriști

Iuliana Pepene a fost curtată de mulți bărbați după ce s-a despărțit, a luat o decizie neașteptată când a ales să returneze un cadou generos – împrumutul unei mașini de lux – oferit de un afacerist milionar, scrie presa autohtonă. Cu toate acestea, prezentatoarea a folosit mașina pentru câteva zile, până când autovehiculul ei a fost reparat.

Într-un articol publicat de CanCan.ro, se relatează cum Iuliana a fost văzută recent la Nuba, ajungând la întâlnire cu niște prieteni la bordul unui BMW proaspăt modificat. Deși s-a confruntat cu dificultăți în găsirea unui loc de parcare, prezentatoarea a demonstrat calm și obișnuință cu agitația Capitalei.

„Nu toate relațiile duc la căsătorie, unele te vor ajuta să descoperi noi restaurante”

După despărțirea de Dragoș Bercea, Iuliana Pepene a postat pe rețelele sociale mesaje care sugerau că separarea nu a fost tocmai amicală, ștergând inclusiv fotografiile în care apăreau împreună. Dragoș a făcut același lucru, neafișându-se alături de Iuliana în imagini pe Facebook sau Instagram.

Reflectând asupra vieții sale sentimentale, Iuliana a mărturisit pe Instagram, imediat după despărțire: „Nu toate relațiile duc la căsătorie, unele te vor ajuta să descoperi noi restaurante”.

Iuliana Pepene, născută pe 26 aprilie 1991 în Brașov, este cunoscută pentru prezentarea știrilor matinale de la Antena 1. Pasionată de motociclism și adrenalină, ea a fost și copilot la raliuri. În trecut, a fost implicată într-o relație cu Eduard Fuerea.

Cum se descrie Iuliana Pepene de la America Express

Când vine vorba de cariera sa, Iuliana Pepene descrie participarea la „America Express” ca pe o adevărată provocare și o oportunitate de a-și arăta latura mai puțin cunoscută publicului: aceea de persoană activă, nonconformistă și iubitoare de adrenalină. Ea se bucură să formeze o echipă cu Sonia Simionov, jurnaistă de război, o prietenă de-a lungul anilor, și se consideră o amenințare serioasă pentru celelalte echipe din competiție.

„Aventura America Express este o adevarată provocare, având în vedere diferența de formate: platoul de știri de la Observator, unde ne vedem în fiecare dimineață, și dinamica unui super reality-show.

Sunt un om activ, nonconformist , cu simțul umorului, iubesc adrenalina, lucruri pe care oamenii le știu mai puțin despre mine și mă bucur că vom avea ocazia să ne cunoaștem și altfel. Sunt foarte încântată să fac echipă cu Sonia, ne știm de mulți ani și sunt convinsă că experiența tuturor evenimentelor la care a luat parte o va ajuta și aici, are skill-uri potrivite pentru această competiție, este ambițioasă, inteligentă și are abilitatea de a interacționa cu oamenii. Ambiția nu ne lipsește niciuneia și cred cu tărie ca suntem o amenințare pentru celelalte echipe”, a spus Iuliana Pepene, potrivit A1.ro.

Cum a ajuns Iuliana Pepene prezentatoarea știrilor de la Observator

Născută pe 26 aprilie 1991 în orașul Brașov, Iuliana Pepene este cunoscută pentru rolul său de prezentatoare a știrilor matinale de la Antena 1. Determinată și fără a accepta compromisuri, Iuliana a făcut o excepție când a decis să se mute în Capitală pentru a-și urma cariera.

Încă din timpul studiilor la Intact Media Academy, talentul și dedicația ei au fost recunoscute, fiind rapid integrată în echipa Antenei 1, de la Observator. Iuliana este pasionată de motociclism și iubește tot ce presupune adrenalină, participând chiar și ca copilot la raliuri.

Televiziune

Regizorul Andrei Chiriac anunță reluarea filmărilor pentru serialul TV „Egregora: Comoara pierdută”

Published

on

Serialul TV „Egregora: Comoara pierdută” este un proiect plin de pasiune și mister ce promite să redeschidă portalul către istoria și legendele fascinante ale României. Premiera serialului a avut loc în toamna anului 2022 și a fost un real succes. De curând, regizorul Andrei Chiriac a anunțat reluarea filmărilor în primăvara acestui an, potrivit businesscover.ro.

Continuă filmările serialului TV „Egregora: Comoara pierdută”

De la o simplă idee destinată copiilor în 2007, până la un proiect de amploare ce explorează tainele istoriei și spiritualității, serialul TV  „Egregora” s-a metamorfozat într-o  ecranizare ce vrea să aducă la lumină conexiunile dintre diversele civilizații, inclusiv cea dacică. Inspirat de scuturile descoperite la Cetatea Piatra Roșie din Hunedoara, Andrei Chiriac sugerează existența unui Ordin al Dragonilor, conturat subtil în povestea serialului.

„Egregora” a evoluat într-o veritabilă odisee cinematografică în 2009, fiind un film de epocă plin de fantezie. Serialul aduce în prim-plan o perspectivă inedită asupra istoriei României, începând cu epoca lui Vlad Țepeș și explorând evenimente și personaje notorii din trecutul țării noastre și nu numai. Mereu am crezut în importanța de a pune în valoare bogăția culturală autohtonă și de a oferi publicului român o alternativă inspirată din legende și mituri locale. Un fel de imbold sau o deschidere a apetitului pentru înțelegerea istoriei țării noastre către noile generații.” , explică regizorul Andrei Chiriac.

Conceptul „Egregora” se dezvăluie ca o entitate psihică emanată din conștiința colectivă, ilustrând setea umană comună pentru aventură și mister

Prin intermediul a nouă orfani, povestea se desfășoară ca o călătorie spectaculoasă, cu scopul de a descoperi comoara pierdută a regelui Decebal și secretele moștenite de la civilizația dacică, preluate din întelepciunea pierdută a Atlantidei și Agartthei. Andrei Chiriac descrie Egregora ca „o metaforă pentru călătoria sufletului și o poveste despre dragoste frățească, transformare și auto-descoperire”.

„În serial surprindem într-adevăr această călătorie înspre găsirea comorii pierdute, o comoară materială, cea negăsită de romani acum 2000 de ani, dar și una spirituală, care ascunde un secret ce ar putea schimba percepția asupra lumii. Filmul ascunde, în fapt, teorii și direcții iluminatoare prin care încerc să ofer privitorului, în cele din urmă, cheia spre adevărata comoară. Egregorul, deși am ales ca titlul să fie puțin romanțat, este un concept, o învățătură și un dar pe care doresc să-l cercetez și conturez în această creație cinematografică”, spune regizorul.

Distribuția serialului: Daniel Nuță, Maia Morgenstern, Gelu Nițu, Ștefan Velniciuc

Serialul beneficiază de o distribuție impresionantă, inclusiv Daniel Nuță, Eduard Trică, Maia Morgenstern , Ştefan Velniciuc, Ramona Bădescu și alții. Cu filmările în desfășurare din 2018, „Egregora” a avut parte de provocări și întreruperi datorate pandemiei și bugetului restrâns, dar cu determinare și pasiune, 23 de zile de filmare au dus la crearea a două ore de conținut captivant.

După o pauză determinată de multe obstacole, echipa din spatele acestui proiect ambițios, condusă de regizorul, scenaristul și producătorul, Andrei Chiriac, pregătește să ducă mai departe această poveste fascinantă.

„Scenariul a fost redactat surprinzător de repede, însă provocările financiare au făcut ca drumul către filmări să fie lung și plin de provocări. În ciuda acestor provocări, pasiunea mea către arta cinematografică și dorința de a contura acest proiect au rămas neschimbate. Și iată, în urma unui efort susținut și a sprijinului constant al celor implicați, proiectul „Egregora” se pregătește să intre într-o nouă etapă a filmărilor.”, povestește regizorul.

Apel la aventură și susținere

Andrei Chiriac, cu experiența sa vastă și dedicarea față de proiect, își propune să ofere publicului nu doar un serial captivant, ci și o oglindă a culturii și istoriei românești. Filmul este conceput să aibă 3 sezoane, fiecare a câte 12 episoade.

Andrei Chiriac dezvăluie că financiarul rămâne un aspect crucial: ”Proiectul are nevoie de sprijin pentru a se dezvolta în toată amploarea sa. Producția nu este doar o poveste fascinantă, ci și un efort colectiv de reconstituire a unor epoci și locuri de-a lungul țării. Costumele și decorurile trebuie să reprezinte cât mai fidel contextul istoric și cultural al poveștii. Avem extrem de multe locații, multă lume implicată, ceea ce înseamnă costuri pe măsura unui proiect de asemenea anvergură.”

Cu o echipă dedicată și o poveste captivantă, „Egregora: Comoara pierdută” promite să devină un reper în cinematografia autohtonă. Invităm cu căldură toți iubitorii de film să urmărească cu atenție această călătorie epică în inima istoriei românești și să ia în considerare oportunitatea de a contribui la acest proiect remarcabil. Mai multe informații despre „Egregora: Comoara pierdută” pot fi găsite AICI, într-un univers cinematografic ce promite să deschidă porți către trecutul și misterul României.

 

Continue Reading

Entertainment

Alexia Eram poartă un inel de logodnă pe deget. Este soția lui Mario Fresh sau nu fiica Andreei Esca și concurenta de la America Express

Published

on

Alexia Eram, fiica celebrei Andreea Esca și concurenta de la America Express, are o relație cu artistul Mario Fresh.
Photo: Captură video America Express / Instagram

Alexia Eram, fiica celebrei Andreea Esca și concurenta de la America Express, are o relație  cu artistul Mario Fresh. Recent, un detaliu aparent mic a captat atenția și a aprins imaginația publicului: un inel purtat de Alexia pe degetul unde, de obicei, se poartă inelele de logodnă.

Alexia de la America Express, o tânără care a dat dovadă ce este extrem de vibrantă și de competitivă la cei 23 de ani, și Mario Fresh, cu un an mai mare în lumea artistică muzicală, formează unul dintre cele mai urmărite cupluri din lumea mondenă românească. Relația lor, care a început în adolescență, a crescut și s-a maturizat sub ochii publicului, cei doi având deja 7 ani de relație.

Citește și: Care este numele real al fraților Alexia Eram și Aris Eram, de la America Express. Copiii Andreei Esca poartă prenume inedite

Ce a spus Alexia Eram de la America Express despre posibilitatea logodnei cu Mario Fresh

Ceea ce a alimentat și mai mult aceste speculații a fost observația făcută de fanii cuplului: Alexia poartă un inel pe degetul care, în mod tradițional, este rezervat pentru inelele de logodnă. Această prezență nu a trecut neobservată, și mulți s-au întrebat dacă nu cumva cuplul a făcut un pas important în relația lor, fără a anunța public.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Recent, în cadrul emisiunii „America Express”, Alexia a făcut o declarație care a stârnit valuri de speculații. Vorbind despre relația lor de 7 ani, a făcut aluzii care lasă să se întrevadă posibilitatea unei logodne. „Ar fi cazul,” a spus ea, deschizând astfel poarta către nenumărate interpretări și presupuneri.

  • Alexia: Eu m-aș logodi. Acum că știu să fac mămăligă, aștept inelul!
  • Aris: Sper că nu e apropo către Mario, să nu te văd!
  • Alexia: Nu e apropo, dar după șapte ani… pot și eu să mă logodesc!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Până atunci, rămânem cu ochii ațintiți pe cei doi, așteptând cu nerăbdare să vedem cum se va scrie următorul capitol în povestea lor de dragoste.

Citește și: Prezentatoarea știrilor Observator, Iuliana Pepene, a refuz cadoul unui milionar care o curta. Concurenta de la America Express, gest surprinzător

Continue Reading

Televiziune

Antena 1 anunță înlocuirea juraților Chefi la cuțite. Cei trei au fost dați afară! Declarațiile CEO-ului Antena Group

Published

on

Antena 1 anunță înlocuirea primilor 3 jurați ai formatului: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Mega succesul Chefi la Cuțite continuă cu noile staruri care vor fi anunțate în curând.

Motivul despărțirii – Refuzul celor 3 jurați de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13. Foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).

Declarație MIHAI IONIȚĂ, CEO Antena Group

Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală.

Chefi la cuțite este un format puternic, iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică – a reușit întotdeauna să găsească oamenii iubiți de public. Sunt generații întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera și mai ales substanța devenirii a ceea ce sunt azi. Îi putem vedea pe toate ecranele.

Așteptăm cu mult interes noua generație de succes Chefi la cuțite, pentru că Mona și echipa ei știu ce înseamnă magia showurilor unice.

Angajamentul nostru față de calitate și divertisment de clasă rămâne neschimbat. Calitatea este în ADN-ul Chefi la Cuțite. De la selecția juraților, până la producția show-ului și interacțiunea cu publicul, standardul nostru de calitate rămâne neschimbat și neîntrerupt.

Fanii Chefi la cuțite se pot aștepta la un sezon nou plin de surprize, performanțe memorabile și momente emoționante.

Iată evoluția discuțiilor care au dus la situația dintre echipa Chefi la Cuțite și cei 3 foști jurați:

Martie – Comunicare calendar de producție pentru sezonul 13 Chefi la Cuţite către cei 3 jurați.

Mai – septembrie – Pregătiri producţie pentru sezon nou – difuzare anunț casting, comunicare cu toată echipa, sponsori și producție, contracte de închiriere, utilități, programare echipă filmare, preselecții în mai multe orașe din țară, asigurarea transportului pentru concurenții veniți din afara țării etc. Toate aceste demersuri au implicat alocarea de resurse financiare și umane, peste 150 de oameni au muncit pentru pregătirea show-ului.

Septembrie – Jurații anunță, cu mai putin de 30 de zile înainte de startul filmarilor, că nu mai pot participa la filmări invocând starea de oboseală.

Octombrie – Jurații refuză calendarul de producție modificat, deși acesta a fost ajustat conform propunerii lor. Final de poveste, început de istorie.

Mona Segall, producătorul celor mai de succes showuri din epoca modernă a televiziunii din România (de la Dansez pentru tine, primele sezoane de Vocea României și Românii au talent, până la cele mai iubite show-uri de azi, Chefi la cuțite și America Express), este creatoarea celor 3 personaje pe care le-a selectat pentru juriu pentru prima oară în anul 2012, când aceștia erau necunoscuți publicului larg.

Declarație MONA SEGALL, Producător General

Am fost întotdeauna aproape de oamenii cu care lucrez pentru că echipa mi-a fost și familie. Ne-am făcut confesiuni, am căutat soluții când ne-a fost greu, ne-am sprijinit, ne-am sfătuit și ne-am bucurat împreună.

Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată. Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile.

Chefi la Cuțite este unul dintre cele mai puternice branduri de televiziune, un brand la care lucrez alături de echipa mea de peste 8 ani de zile, un brand de care telespectatorii merită să se bucure în continuare, pentru că, la final, ei sunt creatorii de vedete și responsabilitatea vedetelor este față de publicul care i-a adus aici.

Profesional și uman știu că am făcut tot ce s-a putut. Rolul meu a fost să îi învăț televiziune, să construiesc pentru ei cel mai bun context posibil. Și eu am obosit, de foarte multe ori, dar responsabilitatea în fața echipei și a oamenilor cu care lucrez este mereu unul din secretele acestor mulți ani în televiziune”.

Despre Chefi la Cuțite

Show-ul Chefi la Cutite continuă să ofere pasionaților de bucătărie șansa de a-și îndeplini visul și să aducă publicului povești extraordinare, care merită să fie văzute de o țară întreagă. Bazat pe formatul internațional Game of Chefs, evoluat și adaptat pieței din România, Chefi la Cuțite este emisiunea de divertisment de top care a captivat milioane de telespectatori în 12 sezoane și care rămâne dedicată excelenței și inovației care au consacrat-o ca lider în divertisment.

Creatorii Chefi la Cuțite vor anunța în curând noua distribuție a celui mai popular cooking show din România. Ultimele battle-uri ale sezonului 12 încep duminică, 15 octombrie și marea finală va fi difuzată miercuri, 18 octombrie, la Antena 1. De sâmbătă, 21 octombrie, Antena 1 lansează cel mai așteptat show al anului 2023 – America Express. Producător Mona Segall și echipa ei de succes.

Continue Reading

Trending