Connect with us

Termeni si conditii

Termeni legali

 1. Prin utilizarea acestui Site, Newsone.ro, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile.

Accesand si utilizand Site-ul Newsone.ro, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

 1. Proprietatea Continutului

Conținutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile și orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea Newsone.ro sau a afiliaților/ partenerilor săi. Este interzisă crearea de legături cu acest site ale altor site-uri sau invers, fără un acord prealabil scris. În situațiile în care acest lucru se întamplă fără acordul scris al Newsone.ro, aceasta nu își asumă responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care site-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decât cele autorizate de Newsone.ro și își rezervă dreptul de a solicita sancționarea conform legislației în vigoare a oricărei acțiuni de acest tip.

 1. Utilizarea Site-ului

Newsone.ro vă acorda permisiunea de a utiliza Site-ul in urmatoarele conditii:

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei părti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informațiilor puse la dispoziție de Newsone.ro prin intermediul site-ului într-un mod care violează legislația românească sau internațională în materie de drept de autor și proprietate intelectuală, implică răspunderea civilă sau penală pentru astfel de acțiuni.

Newsone.ro vă oferă acces liber la site și vă autorizează să vizualizați, imprimați și să transmiteți informații existente pe site doar în scopuri personale, non-comerciale.

Dreptul de autor pentru informațiile existente pe acest site este deținut de Newsone.ro sau de afiliații/partenerii săi. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără permisiunea explicită, scrisă de Newsone.ro sau semnarea unui parteneriat.

Newsone.ro nu vă permite următoarele:

Violarea oricărei dintre aceste reguli atrage după sine răspunderea civilă sau penală. Newsone.ro va investiga faptele care implică asemenea încălcări, cooperând cu autoritățile pentru prevenirea sau împiedicarea unor astfel de încălcări.

 • încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în conținutul acestui site, ștergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor și informațiilor publicate, sau încercarea de a acționa în acest scop;
 • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau păstrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor și informațiilor existente pe acest site;
 • încercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricărui sistem din rețeaua ro sau accesarea oricăror servere sau servicii din rețeaua Newsone.ro care nu sunt publice, fara autorizație explicită în scris din partea acesteia ;
 • încercarea de a interveni în funcționarea serverelor de hosting sau în rețeaua ro prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”;
 • folosirea oricăror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop în afară de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese;
 1. Confidentialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

Utilizatorii si/sau vizitatorii site-ului nu vor prelua nicio informatie despre niciun alt utilizator al site-ului. In cazul in care doriti ca datele dumneavoastra sa nu fie colectate, nu le trimiteti catre noi.

In cazul in care doriti sa nu mai fiti contactati de catre noi sau doriti modificarea vreunei informatii furnizate catre noi, ne puteti contacta la contact@newsone.ro.

Newsone.ro isi rezerva dreptul de a colecta automat informatii tehnice despre orice vizitator al site-ului, informatii care nu sunt personal identificabile.

Newsone.ro isi rezerva dreptul de a stoca informatii pe computerele utilizatorilor, sub forma de cookie sau sub forma unui alt fișier similar.

 1. Lipsa garantiilor

Intreg continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit ca atare fara a se oferi nicio garantie de niciun fel, fie aceasta expresa sau implicita.

 1. Exonerarea de Raspundere

Utilizarea acestui site este in totalitate pe contul dumneavoastra. Newsone.ro si societatile sale afiliate, functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau. Newsone.ro nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nicio dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini, video sau audio de pe acest site.

 1. Link-uri pe site-urile unei terte parti

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decât Newsone.ro. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. Newsone.ro nu controleaza si nu este raspunzator pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, Newsone.ro isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:

Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;

Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;

Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;

Nu ofera o securitate adecvata;

Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sau

Sunt licentioase sau calomnioase.

De asemenea, Newsone.ro nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Dacă intrați printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fără a exista în acest sens permisiunea Newsone.ro.

Utilizati acest site pe propria responsabilitate.

 1. Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din, sau se vor referi la, sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare și/sau Conținutul site-ului sau în cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

Newsone.ro își rezervă dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli în orice moment.