Connect with us

Stiri mondene

Romina Gingașu recunoaște care este singurul lucru pe care i l-a interzis miliardarul Piero Ferrari, soțul ei

Published

on

Romina Gingașu (32 de ani), soția lui lui Piero Ferrari (77 de ani), magnatul cu o avere în valoare de 6,5 miliarde de euro, a dezvăluit care este singurul lucru pe care nu are voie să-l facă.

Piero Ferrari, fiul lui Enzo Ferrari, este considerat unul dintre principalii moștenitori ai imperiului Ferrari. Romina Gingașu, în vârstă de 32 de ani, soția magnatului Piero Ferrari (77 de ani), cu o avere evaluată la 6,5 miliarde de euro, a dezvăluit recent un detaliu interesant: singura interdicție impusă de soțul ei.

Singurul lucru pe care i l-a interzis moștenitorul imperiului Ferrari partenerei sale, românca Romina Gingașu: „Noi femeile nu ne atingem de chestiile bărbaților!”

Romina Gingașu a dezvăluit cum se simte în poziția de „cea mai bogată româncă”  și a explicat cu umor și seriozitate ceea ce i-a interzis Piero să facă. Deși deține permis de conducere, Romina Gingașu nu are voie să conducă Ferrari-ul din garajul familiei, mai exact mașina partenerului ei de viață. Românca a mărturisit și de ce nu se atinge de o astfel de mașină: „Eu nu am voie să-i ating Ferrariul. Dacă zgârii un Ferrari, atunci scade valoarea mașinii. De ce? Pentru că valorea unui Ferrari ține de vopseaua originală. Așa că, noi femeile nu ne atingem de chestiile bărbaților. Eu merg doar cu șofer. Dar, să știți că nu prea merg cu Ferrari”, a spus Gingașu, la Pro TV.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romina Gingasu (@rominagingasu)

Romina a subliniat că viața lor nu este una extravagantă și că toate bunurile, inclusiv mașinile, sunt păstrate în garaj, ieșind la plimbare doar în weekend. Ea a menționat că are voie să conducă doar propriile mașini, și nu pe cele masculine, precum yacht-uri sau mașini scumpe.

6,5 miliarde avere, dar în viața lor nu are loc extravaganța: „Noi nu prea epatăm

Soția unuia dintre cei mai bogați oameni de pe planetă a mai spus că Piero nu este deloc un tip extravagant. „Totul e cu sacrificiu. Noi nu prea epatăm. Mașinile stau în garaj și doar în weekend ieșim la plimbare cu Ferrari”, a mai spus Gingașu.

Românca a spus că are voie să conducă doar mașinile ei: „Cu mașinile mele, am voie. Toate chestiile astea masculine, yacht, mașini scumpe sunt ale bărbaților. Știți cum se spune: ‘dă-i Cezarului ce e al Cezarului’. Nici el nu a condus Dacia noastră. Am avut șofer”, a completat Romina Gingașu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romina Gingasu (@rominagingasu)

Piero Ferrari adoră să o plimbe pe Romina și cu 270 de km/h: „Atunci am zis ok, acum murim!”

„Eram într-un Ferrari, condus de către Pierro. La un moment dat am văzut pe bord că am atins viteza de 270 de km/h. Atunci am zis: <<ok, acum murim>>’. Dar, până la urmă totul a fost bine”, a dezvăluit Gingașu, la Pro TV.

Miliardara născută la Călărași a mai spus că iubește să conducă, însă îi place siguranța: „Și eu conduc, dar nu mă aventurez așa. Mi se pare corect. În plus, noi trăim o viață modestă. Spre exemplu, cu Ferrari-ul mergem doar sâmbăta. Eu mă preocup mai mult de treburile mele”, a mai spus Gingașu în emisiunea ”La Măruță”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romina Gingasu (@rominagingasu)

Piero Ferrari a fost implicat în afacerile familiei Ferrari și în lumea motorsportului

Piero Ferrari este fiul lui Enzo Ferrari, fondatorul celebrului constructor de mașini sport Ferrari. Născut la 22 mai 1945, Piero Ferrari a fost implicat în afacerile familiei Ferrari și în lumea motorsportului.

Piero Ferrari a deținut diverse poziții în cadrul companiei Ferrari și a jucat un rol semnificativ în evoluția și dezvoltarea brandului. De-a lungul timpului, el a avut contribuții importante la direcționarea strategiilor și a dezvoltării tehnologice ale companiei.

Este important să menționăm că Piero Ferrari a păstrat o influență semnificativă în cadrul companiei, iar numele său este strâns legat de istoria și moștenirea Ferrari. După ce ai pacurs, spune-ne pe Facebook și Instagram dacă ți-a fost de ajutor materialul!

Stiri mondene

A renunțat la Dubai și a petrecut la Gura Humorului! Cum a intrat Cristina Spătar în noul an!

Published

on

Cristina Spătar a ales să petreacă un sfârșit de an în familie pentru că acolo se simte cel mai bine.

Regina R&B-ului avea planuri mari pentru Revelion și ar fi trebuit să meargă cu soțul ei la Dubai. Au intervenit însă câteva schimbări pe ultima sută de metri așa că artista a ajuns la Gura Humorului, alături de soțul ei, omul de afaceri Vicențiu Mocanu. Și pentru că sora ei a ajuns acasă din Italia, iar familia s-a întregit, Cristina Spătar a avut-o și pe ea alături la Revelionul magic petrecut în Bucovina. A fost un Revelion cu muzică românească, hore, s-au jucat ursul, capra, s-au cântat colinde, s-a sorcovit, s-a spus Plugușorul, s-a mâncat bine și s-au distrat cu toții, pentru ca se poate face asta și în România.

„Am intrat în noul an de la Gura Humorului. A fost o petrecere în stil tradițional, atipică față de ceea ce facem noi de obicei, cu vițel și purceluși la proțap, mâncare românească multă și bună, deja îmi este frică să mă urc pe cântar. M-am bucurat să am familia alături. Sora mea, Narcisa m-a însoțit, am fost împreună, ne așteaptă de altfel și multe proiecte frumoase împreună. Mă bucur că am reușit să mergem și la Mănăstirea Moldovița unde a fost foarte frumos! Am petrecut timp de calitate în familie și asta a fost cel mai important pentru că ne-am încărcat pentru ce ne așteaptă în noul an. Urmează multe planuri și proiecte frumoase! Vă dorim tuturor La mulți ani și să aveți un an bun, prosper, sănătos și frumos! Să vă fie bine!”, a spus Cristina Spătar.

Regina R&B-ului este fericită pentru că anul acesta, începând din luna ianuarie, urmează să lanseze piese noi și să se concentreze pe cariera sa artistică care se va dezvolta în cel mai frumos mod posibil.

Urmează multe evenimente frumoase pentru Cristina Spătar iar piesele noi sunt deja pregătite în studioul de înregistrări. Cristina Spătar încearcă să îmbine armonios viața de familie cu cea artistică și deocamdată se sincronizează de minune. Ceea ce va urma însă pentru artistă se anunță a fi spectaculos! Surprizele vor fi dezvăluite pe parcurs.

Continue Reading

Stiri mondene

Care este numele real al fraților Alexia Eram și Aris Eram, de la America Express. Copiii Andreei Esca poartă prenume inedite

Published

on

Sursa foto: Instagram Alexia Eram

Alexia și Aris Eram formează unul dintre cele mai îndrăgite perechi de la America Express, sezonul 6. Totuși, nu toți știu că cei doi frați mai poartă încă câte un prenume care are o semnificație deosebită.

Cei doi copii ai Andreei Esca luptă cu provocările fiecărei zile în America Express și dau dovadă de toată implicarea pentru a ajunge în marea finală. Chiar dacă toți sunt cu ochii pe ei în fiecare ediție America Express, puțini știu că cei doi frați mai au și alte prenume.

Legătura dintre cei doi frați este prezentă și prin prenumele pe care le poartă. Numele cunoscut de toată lumea începe cu litera „A”, însă fiecare dintre ei are și un al doilea prenume care începe cu litera „M”, deci frații au aceleași inițiale: AME, care, în franceză, înseamnă „suflet”.

Ce prenume poartă copiii Andreei Esca

Numele complet al fiicei Andreei Esca este Alexia Margot Eram. Cel de-al doilea prenume este forma scurtă de la Margareta, de proveniență franceză care are însă origine grecească. Cuvântul se traduce prin „perlă”. La originea și semnificația lui, se adaugă de asemenea, rafinamentul pe care îl emană.

Numele complet al fiului Andreei Esca este Aris Melkior Eram și are origine biblică. Cel de-al doilea prenume are o semnificație biblică, fiind, de fapt, numele unuia dintre magii care i-au adus daruri pruncului Iisus Hristos, imediat după ce s-a născut. Melkior înseamnă „cel care aduce aur”.

Citește și: Cântăreața Adele s-a căsătorit în secret. Vedeta a confirmat oficializarea relației cu Paul Rich

Cine sunt Alexia și Aris Eram

Alexia și Aris erau deja cunoscuți de public chiar înainte de participarea la America Express. Alexia are o comunitate de peste 700k urmăritori pe Instagram, fiind cunoscută și pentru relația sa cu Mario Fresh.

Pe de altă parte, Aris este mai puțin activ în mediul online, tânărul fiind student la o facultate de administrare a afacerilor din Barcelona.

Continue Reading

Stiri mondene

Cântăreața Adele s-a căsătorit în secret. Vedeta a confirmat oficializarea relației cu Paul Rich

Published

on

Sursa foto: Captură Youtube

Adele a confirmat zvonurile privind căsătoria sa cu agentul sportiv Paul Rich. Vedeta a menționat că s-a căsătorit recent, după ce acum câteva luni în cadrul unui concert a menționat prezența soțului în sală.

Duminică, Adele a asistat la un spectacol de comedie susținut de prietenul ei, Alan Carr, în Los Angeles. Se pare că acolo cântăreața britanică a recunoscut că este recent căsătorită. Surse ale unor publicații externe scriu că atunci când Alan a întrebat mulțimea dacă cineva s-a căsătorit recent, Adele a strigat „Am făcut-o!”. Mărturisirea cântăreței întărește zvonurile apărute acum câteva luni, după ce vedeta l-a numit pe Paul Rich „soțul meu” în cadrul unui concert din Las Vegas.

Adele și Paul Rich formează un cuplu din anul 2021

Adele s-a despărțit de Simon Konecki în 2018, iar divorțul lor a fost finalizat în 2021. Din același an, cântăreața formează un cuplu cu agentul sportiv Paul Rich.

Cei doi par a fi foarte îndrăgostiți, vorbind mereu cu admirație unul despre celălalt. Chiar de la începutul relației Adele declara: „El este pur și simplu hilar. Oh, este atât de amuzant, este hilar, da. Și foarte deștept. Știi, este foarte, foarte deștept. Este de-a dreptul incredibil să-l privești cum face ceea ce face.”

Acum câteva săptămâni, după zvonurile apărute privind căsătoria din Adele și Paul, bărbatul de 41 de ani a vorbit despre partenera sa: „A fost grozavă, cred că ar fi de acord că ne-am ajutat cu siguranță unul pe celălalt. Sunt într-un moment bun, noi suntem într-un moment bun. Fericit! Ea este superbă. Ea a fost minunată pentru mine. Am fost făcuți unul pentru celălalt”.

Continue Reading

Trending