Connect with us

Business

Dr. Lorena Silaghi, despre secretul unui zâmbet frumos și sănătos. Importanța stomatologului în viața pacientului și cum scăpăm de frica de dentist

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Published

on

Photo: cityvisionmagazine.ro

De mici învățăm că unul dintre cele mai importante aspecte ale sănătății noastre este grija pe care trebuie să o avem față de dinți. Un zâmbet sănătos, frumos şi rezistent în timp se obține cu disciplină, grijă și cu supravegherea atentă a unui dentist foarte bine pregătit. Astăzi, facem cunoștință cu Dr. Lorena Silaghi, medic stomatolog generalist, din București, care reușește să aducă pacienții cu probleme dentare pe drumul cel bun.

O dantură perfectă nu este foarte greu de obținut, mai ales când te lași pe mâna specialiștilor, care reușesc să-ți trateze problema prin cele mai facile soluții. Atât periajul constant, cât și vizita periodică la medicul dentist vor ajuta la menținerea sănătății orale.

Afecțiunile dentare există și vor exista totdeauna, depinde doar de noi să nu amânăm vizita la dentist, ci să acționăm prompt atunci când sesizăm că ne confruntăm cu o problemă.

În cabinetele doamnei Dr. Lorena Silaghi vom descoperi întreaga gamă de servicii stomatologice de care avem nevoie, de la tratarea cariilor, albire dentară, igienizare, tratamente de canal, până la lucrări protetice.

Pregătită în domeniul stomatologiei la Universitatea de Medicina și Farmacie Victor Babeș din Timisoara, Dr. Lorena Silaghi lucrează în București la două cabinete, Finess Dental București și  Awa Dent Estetic Clinic, cu aparatură medicală premium, într-un mediu steril.

În cabinetele Dr. Lorena Silaghi, pacientul va fi informat asupra beneficiilor și riscurilor intervenției stomatologice stabilite,  asupra procedeului operator, precum și asupra metodelor alternative de tratament. Fiecare persoană care va alege să pășească în cabinetele Dr. Lorena Silaghi va avea posibilitatea să pună întrebări și să discute deschis despre intervenția dorită.

Pe lângă studiile superioare absolvite, Lorena Silaghi a continuat pregătirea în domeniul stomatologiei participând la diferite congrese menite să-i crească performanțele: Experiența din timpul facultății am dobândit-o atât prin intermediul lucrărilor practice unde aveam de realizat anumite manopere stomatologice în funcție de materiile studiate, dar și sub îndrumarea atenta a Asis. Univ. Dr. Adrian Marinescu din cadrul catedrei de endodonție. Pe această cale țin să îi mulțumesc pentru atenția, implicarea și susținerea acordată”.

În cabinetele Dr. Lorena Silaghi vom descoperi alți profesioniști alături de care lucrează pentru a ajuta pacienții să obțină rezultatul dorit: “Lucrez împreuna cu asistentele mele precum și cu medici tineri și tehnicieni dentari în cadrul cabinetelor stomatologice”.

 

Dr.  Lorena Silaghi, despre frica de dentist: “Este nevoie de răbdare, empatie și comunicare”

 

Multe persoane se confruntă cu teama de a se lăsa pe mâna dentiștilor din cauza durerii pe care ar putea să o resimtă. Frica de medicul stomatolog este cu adevărat o problemă, însă realitatea contemporană ne-a arătat că medicina a evoluat, iar tehnicile multiple au dat șansa medicilor să folosească cea mai bună soluție pentru ca pacientul să nu resimtă dureri.

Medicina actuala a făcut pași importanți în ultimii ani pentru tratamente lipsite de durere. Frica de dentist nu ar trebui sa mai existe! Prin atitudinea prietenoasă a medicului și cu ajutorul tehnologiei actuale reușim să oferim pacienților o experiența nedureroasă și confort”, spune Dr. Lorena Silaghi.

Atunci când pacienților le este teamă de dentist, pot avea stări de anxietate, iar una dintre cele mai importante virtuți ale unui medic stomatolog este răbdarea: Pacienții cărora le este teamă de dentist prezintă anxietate în momentul în care trec pragul cabinetul stomatologic, iar din momentul respectiv este nevoie de răbdare, empatie față de pacient și comunicare. Tratamentul unei simple imperfecțiuni estetice, redă pacientului stima de sine; precum și înlăturarea durerii reda starea de confort a pancientului”, spune Lorena Silaghi.

Lorena Silaghi este un medic stomatolog care menține legătura cu pacienții săi și are o cumunicare eficientă atât înainte de tratament, cât și după: “Relația dintre mine și pacienții mei  este bazată pe încredere profesională, comunicare atât în cabinet, cât și ulterior pentru a  urmări evoluția tratamentului și satisfacția pacientului”.

Dr. Lorena Silaghi poate fi găsită la Finess Dental București, Str. Nicolae G. Caramfil 51 și la Awa Dent Estetic Clinic, pe strada Academiei 28-30.

Număr de telefon : 0748679567

Adresa de e-mail : Lorenanicoleta.silaghi@gmail.com

Facebook: Silaghi Lorena

Business

Candidatul AUR pentru președinția Consiliului Județean Giurgiu, Cândea Iosif Dorin – „Mereu PREZENT! Pentru GIURGIU! ȘTIU! POT! VREAU!”

Published

on

Tatăl a trei fete, fondator al Centrului Medical Condor din București, cu o amplă experiență în administrația publică (a fost consilier județea timp de 12 ani în Ilfov, a deținut funcții de conducere în cadrul Registrului Auto Român 15 ani, și a fost inclusive președinte al Comisiei de Urbanism din cadrul CJ Ilfov), Iosif Dorin Cândea vine cu o propunere pentru giurgiuveni, la nivel județean: dezvoltare prin cele trei cuvinte: ȘTIU,POT,VREAU!

Dar iată ce oferă candidatul AUR giurgiuvenilor, în următorii patru ani, la nivel de județ:

Fonduri europene atrase responsabil și eficient și finanțare din buget prin programele administrate de Ministerul Dezvoltării; subvenții, finanțare și investiții în Agricultură; stimularea dezvoltării fermelor de legume și a celor zootehnice, prin acordarea de sprijin financiar fermierilor și crescătorilor de animale;

Infrastructură locală: branșare la utilități și infrastructură rutieră modernizată, cu străzi asfaltate, de la municipiu și până în ultimul cătun; extinderea și modernizarea sistemului de iluminat public; eficientizarea transportului public intrajudețean, cu autobuze electrice și stații de alimentare; reabilitarea piețelor agroalimentare și organizarea de târguri și oboare tradiționale, cu abatoare moderne, dotate cu asomatoare;

Educație pentru un viitor european: reabilitarea unităților de învățământ și construirea de noi școli, creșe și grădinițe; after-school-uri în cadrul cărora copiii să-și petreacă timpul studiiând și valorificându-și abilitățile artistice; dotarea unităților de învățământ cu echipamente IT modern; construirea de săli de sport multifuncționale și amenajarea de terenuri de sport, pentru dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a celor mici; linii verzi de microbuze școlare între localități; parcuri și locuri de joacă;

Sănătate și protecție socială: reorganizarea sistemului local de asistență medicală, cu deschiderea de centre multifuncționale socio-medicale în toate localitățile; ambulanță socială și înființarea de substații de ambulanță în toate zonele județului; așezăminte pentru ocrotirea vârstnicilor; locuințe sociale pentru categoriile defavorizate; centre de permanență pentru acordarea prim ajutor; cabinet stomatologice care să ofere tratamente gratuite categoriile sociale defavorizate; sprijinirea minorităților etnice prin programe de tip „A doua șansă”, pentru inițiere IT și familiarizarea cu serviciile publice digitalizate;

Dezvoltare: sprijinirea construirii Aeroportului de la Adunații Copăceni, prin parteneriate derulate cu Ministerul Transporturilor și alte instituții cu atribuții în îndeplinirea acestui obiectiv de investiții atât de important pentru județul Giurgiu; înființarea Registrului Agricol Electronic, pentru a facilita accesul digitalizat la informații atât de utile fermierilor; implementarea unui management al riscurilor privind situațiile de urgență, inclusiv pentru monitorizarea și gestionarea bazinelor hidrigrafice ale râurilor care tranzitează județul; puncte de intervenție ale IGSU în toate localitățile;

Locuri de muncă: parteneriat cu mediul de afaceri, pentru stimularea și sprijinirea investițiilor antreprenoriale în plan județean, cu acordarea de facilități fiscale, pentru  crearea locuri de muncă pentru locuitorii județului Giurgiu;

Parteneriat transfrontalier cu localitățile învecinate din Bulgaria, pentru încurajarea investițiilor și dezvoltare bilaterală

Turism rural și transformarea în obiective de interes a zonelor cu potential, pentru a pune județul Giurgiu pe harta destinațiilor turistice representative ale Țării; amenajarea de parcuri de aventură și a unui Aqua Park.

Sub sloganul „Reușim împreună! Cu încredere, pentru un Giurgiu de care să fim mândri!”, Iosif Dorin Cândea își dorește ca, în următorii patru ani, să schimbe, cumva, fața județului, fie din calitatea de președinte CJ, fie din cea de consilier județean!

Continue Reading

Evenimente

Netflix prezintă The Bridgerton Museum, o experiență imersivă în aer liber, în centrul Bucureștiului

Published

on

Netflix invită fanii la proiecții cu personajele preferate din serial, exponate cu accesorii și costume originale, precum și un concert live cu spectacol de video mapping, pe Calea Victoriei.

Poveștile de dragoste și intrigile din aristocrație vor înflori la propriu sub cerul nopții. Pe 18 mai, Netflix invită fanii să sărbătorească lansarea noului sezon și să pășească mai aproape de universul fermecător al seriei Bridgerton printr-o experiență specială.

Creat sub forma unei galerii în aer liber, unde cele mai îndrăgite personaje prind viață prin proiecții acompaniate de muzică, Muzeul Bridgerton va fi o oportunitate unică de a călători prin îndrăgita serie. Aici, fanii vor putea descoperi costumele originale purtate de personajele lor preferate și vor putea afla mai multe despre poveștile din spatele exponatelor. De la artiști stradali la proiecții pline de culoare, fiecare element al acestei experiențe imersive conține o poveste care așteaptă să fie spusă. Fanii sunt invitați să pătrundă pas cu pas în lumea Bridgerton, prin scanarea codurilor QR care vor însoți fiecare atracție.

Programul activităților:

19:00 exponate și artiști stradali (în punctele cheie de pe hartă).

21:00 proiecții cu personajele pe clădiri (în punctele cheie de pe hartă).

22:00 concert live cu video mapping în fața Teatrului Odeon.

Continue Reading

Marketing

Recolamp lansează platforma de economie circulară “CIRCULAR PLACE”

Published

on

Asociația Recolamp, cel mai important jucător din piața reciclării deșeurilor din surse de iluminat, anunță lansarea unei platforme de donații B2B.

Asociaţia Recolamp, asociația non-profit care preia responsabilitatea de management al deșeurilor pentru producătorii de EEE, cu specializare pe becuri, lămpi și echipamente de iluminat, lansează noua platformă de economie circulară “Circular Place” având ca obiectiv să reducă risipa şi să ajute organizaţiile non profit să aibă acces gratuit la produsele electrice şi electronice rămase nevândute.

Cum funcţionează platforma? Producătorii şi distribuitorii care au stocuri de produse nevândute se înscriu în aplicaţie prin intermediul Recolamp. În acelaşi timp, organizaţiile non-profit şi unităţile şcolare care au nevoie de aparatură sau electrocasnice se pot înscrie în platformă pentru a avea acces la produsele rămase nevândute. Astfel, platforma de economie circulară facilitează donarea tuturor aparatelor electrice şi electrocasnice către beneficiarii interesaţi, în acord cu noua directivă europeană aflată acum în lucru şi care, odată intrata în vigoare, va interzice distrugerea produselor electrice şi electrocasnice din stocurile nevândute.

Platforma de economie circulară va fi gestionată de către Asociaţia Recolamp, având ca scop, nu numai reducerea risipei şi a deşeurilor ce rezultă din aceste produse, ci şi tragerea unui semnal de alarmă legat de solidaritatea socială, prin donaţii către organizaţii, alături de reduceri de taxe pentru producătorii şi distribuitorii participanţi.

“În noua platformă circulară lansată de Recolamp, fluxul de donaţii va fi atent analizat şi cererile şi ofertele vor fi verificate pentru a ne asigura că produsele ajung chiar la cei care au nevoie de ele şi care le vor folosi în beneficiul comunităţilor pe care le gestionează. Ne dorim nu doar să fim mai sustenabili şi să încurajăm economia circulară, ci şi să transmitem un mesaj clar actorilor din piaţă asupra importanţei gestionării responsabile a produselor şi stocurilor nevândute. Astfel de platforme există în mai multe ţări europene, fiind un real succes şi un model de urmat. Noi am descoperit modelul spaniol şi am decis să îl implementăm şi în România, în acord cu misiunea noastră de educare şi conştientizare și cu noile norme europene aflate în pregătire”,  a declarat Directorul General al Recolamp, dl. Bela Kovacs.

Noua platformă este realizată de către colegii de la AmbiLamp, Spania, fiind de asemenea implementată în Portugalia și Marea Britanie, România, prin Recolamp fiind a patra țară care se alătura proiectului. Platforma va fi funcţională începând din data de 15.04.2024. Pentru început, aici vor avea acces imediat membrii Recolamp, ca donatori, şi organizaţiile non profit şi centrele educaţionale şi şcolile, ca beneficiari.

Continue Reading

Trending