Connect with us

Fashion

Clinica Ambasador Med – Servicii estetice, chirurgicale și terapii pentru suflet. Renașterea spirituală regenerează frumusețea fizică

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet ut et voluptates.

Published

on

Photo: cityvisionmagazine.ro

În spatele oricărui lucru măreț există o poveste ascunsă, o întâmplare care a stat la baza motorului de a fi și a crea, dincolo de interesele cotidiene. Se spune că ai succes atunci când ai realizat tot ce ți-ai propus, însă succesul începe odată cu nașterea ideii, care crește pe măsură ce din suflet izvorăsc dăruire, sclipire și pasiune. Succesul este un proces prin care odată ce treci, descoperi dincolo de o lumea care se învârte în jurul strategiilor și a mecanismelor de câștig, o lume în care dacă tu ești fericit, îi poți ajuta și pe alții să fie.

Frumusețea este dezideratul oricărei femei, o continuă transformare, în căutarea unui leac pentru un fizic armonios, însă echilibrul interior este parte din procesul înfrumusețării. Renașterea spirituală regenerează frumusețea fizică, împreună cu ajutorul unor oameni profesioniști, care și-au dedicat viața pentru a învăța acele lucruri.

 

Clinica Ambasador Med lucrează pentru a reda frumusețea interioară și exterioară a oamenilor: “O poveste cu tinerețe fără bătrânețe”

 

 

Pentru că nu mereu găsim singuri drumul și deseori cel pe care călcăm nu este cel al vindecării, ci al ocolirii, avem nevoie de oameni care să ne ghideze și să ne ofere o soluție. În povestea de astăzi facem cunoștință cu Ambasador Med, o clinică ce lucrează pentru redarea demnității pacientului aflat în căutarea vindecării emoționale și fizice.

Clinica Ambasador Med nu are doar o poveste, ci este o poveste în fiecare zi, o poveste cu “tinerețe fără bătrânețe”, cu binele care învinge răul, povestește Livia Julia Gomes, femeia care a pus bazele unui concept fenomenal, unic, după ce mulți ani s-a aflat pe drumul regăsirii de sine, dar deseori când o ușă se deschidea, ieșea pe cea din spate.

”Conceptul gândit și dorit de mine nu a fost inspirat din planuri de marketing, din poveștile de succes ale altora sau un moft. Pur și simplu am lăsat experiențele mele personale din ultimii 15 ani, despre provocări, eșecuri, dezamagire, succes, boli, tratamente, vindecari, locuri din toată lumea, medici și oameni, să compună și să îmbrace acest concept”, povestește Livia Julia Gomes, deținătoarea clinicii Clinica Ambasador Med, care pune pe primul loc grija față de de sufletul și de trupul pacientului.

 

Ambasador Med se diferențiază pe piața din România oferind servicii gratuite femeilor care au trecut printr-un șoc fizic sau emoțional

 

Clinica oferă pacienților atât tratamente și intervenții pentru problemele fizice cu care se confruntă, cât și pentru problemele emoționale, care sunt strâns legate de dizarmonia trupului. Terapii pentru suflet la Clinica Ambasador Med: acces bars, theta healing, reiki, psihoterapie, terapia bowen, masaj energetic, biorezonanță, masaje corporale.

 

Demn de menționat este faptul că Ambasador Med se diferențiază pe piața din România oferind servicii gratuite femeilor care au trecut printr-un șoc fizic sau emoțional și au nevoie de ajutor. Clinica oferă sprijin de caritate pacienților care se află într-un moment dificil al vieții lor și au nevoie de sprijin. Clinica Ambasador Med poate fi găsită pe Facebook (https://www.facebook.com/ambasadormed) și pe Instagram (https://www.instagram.com/ambasador.med/).

Livia Julia Gomes, antreprenoarea care a pus bazele clinicii Ambasador Med, povestește drumul lung și anevoios al vieții sale, care a dus-o într-un anumit punct în destinul său, când a luat hotărârea de a crea un spațiu unde oamenii vor găsi vindecare și unde li se va reda frumusețea din interior spre exterior. 

“Acum ceva ani când eram și eu un pacient și mă așezam la coadă pentru a intra la medic, când umblam cu sacoșa de medicamente și nu mai știam încotro să o apuc, cu lacrimi în suflet și fără a împărtăși durerea celor din jur, aveam un singur gând: să mă vindec. Ca orice om, crescut în familie modestă, creștină, mergeam la biserică, nu știam decât să îl rog pe Dumnezeu să îmi dea vindecare, nu eram pe atunci pregătită să înțeleg legile Divinității, practicarea recunoștinței, nu mai spun de legea atracției universale. Dar într-o zi, declicul s-a produs, după ce făcusem un retreat pe o insulă portugheză și am cunoscut o femeie, doctor iridolog cu o poveste de viață chiar de Oscar – povestea mea părea o schiță în comparatie cu a ei – Ea mi-a sugerat să iau în seamă un alt plan de tratament. Am zis de ce nu? Ce aveam de pierdut, mai mult de suferința pe care o trăiam?”, povestește Livia Julia Gomes.

 

“Acum ceva ani când eram și eu un pacient și mă așezam la coadă pentru a intra la medic, când umblam cu sacoșa de medicamente și nu mai știam încotro să o apuc, cu lacrimi în suflet și fără a împărtăși durerea celor din jur, aveam un singur gând: să mă vindec. Ca orice om, crescut în familie modestă, creștină, mergeam la biserică, nu știam decât să îl rog pe Dumnezeu să îmi dea vindecare, nu eram pe atunci pregătită să înțeleg legile Divinității, practicarea recunoștinței, nu mai spun de legea atracției universale. Dar într-o zi, declicul s-a produs, după ce făcusem un retreat pe o insulă portugheză și am cunoscut o femeie, doctor iridolog cu o poveste de viață chiar de Oscar – povestea mea părea o schiță în comparatie cu a ei – Ea mi-a sugerat să iau în seamă un alt plan de tratament. Am zis de ce nu? Ce aveam de pierdut, mai mult de suferința pe care o trăiam?”, povestește Livia Julia Gomes.

Ei bine, așa a început drumul vindecării și a regăsirii: “Planul a dat roade după 3 ani de zile. Mi-am reluat viața, care parcă se oprise, mi-am reluat activitatea profesională, într-un cuvânt mi-am luat puterea înapoi și prima recunoștință a fost că nu am încărcat cu emoție negativă pe cei din viața mea, că am ținut pentru mine durerea și le-am împărțit zambetul si îmbrățișarea în locul lacrimilor și a plângerii de milă”, mai spune deținătoarea clinicii Ambasador Med.

“Cu timpul am avut acces la alte instrumente ce aduc vindecare, am cunoscut medici cu diferite specializări, am devenit interesată de tot felul de simpozioane medicale, terapii naturiste, locuri cu încărcătura energetică. Am cunoscut și escroci, am pierdut și bani pe așa zise „terapii miraculoase și terapeuți”, dar pe toate le-am luat ca experiențe și m-am bucurat că le-am trăit eu și nu au fost auzite de la alții”.

Pe aceste cărări ale vindecării, Livia Julia Gomes a început să observe cum lucrurile din viața sa au o mișcare ghidată de o forță universală și au o logică ce pentru noi, uneori, este de neînțeles. Livia Julia Gomes  a început să întâlnească mulți oameni aflați în căutarea unor vindecători.

“Multe seri stăteam de vorbă cu oameni cunoscuți, care, încercați de problemele vieții, aveau anxietate, depresie și îi sfatuiam să meargă la specialiști, să își accepte boala, dar în același timp să își accepte vindecarea și indiferent în ce formă de divinitate crede, să nu abandoneze credința. În toată această perioadă de 15 ani ani, misiunea mea profesională a fost alta, juridic, militar, administrație publică, funcții cu multe provocări”, povestește Livia Julia Gomes.

Pentru ea, viața profesională era cu totul alta, însă busola interioară o trăgea către ce era menită să facă.

“Până în 2020 când am simțit că misiunea mea profesională trece la alt nivel, nu am știut din prima care e, am testat destul până în martie 2021, când îi povesteam cu tristețe celui care a devenit co-fondator alături de mine la Ambasador Med, cum o persoană apropiată mie m-a „țepuit” cu o sumă de bani însușindu-și fără să muncească. 

Dezamăgirea era de fapt cum pot astfel de persoane îmbrăcate în „straie poleite de îngeri”, de fapt, să fie cei mai întunecați demoni? El m-a ascultat, mi-a zis ca Dumnezeu vede și aude tot și, astfel, sa las în grija lui. Greu, dar nu imposibil zic eu… El a continuat discuția și m-a întrebat ce voiai sa faci cu banii?”.

După o discuție cu un domn, în care grijile lumii au invadat dezamăgirea față de persoana care i-a fost fățarnică, Livia Julia Gomes povestea căavea în plan ca banii respectivi să fie dați băncilor unde avea datorii, pentru creditul la casă și pentru construirea unui cabinet.

“Ca orice om, am zis: îmi achitam datoriile la bănci, creditul la casă și mi-aș fi făcut un cabinet medical, unde să aduc medici în ture, terapeuți și să fiu de folos celor ce vor să se vindece, redându-le demnitatea, încrederea și optimismul. Nu vezi ce se se întâmplă în jur? Bolnavi umiliți, sistem medical neputincios…”

Însă, mai târziu avea să înțeleagă că acel moment a fost o încercare menită să o testeze și să o ducă cât mai aproape de scopul său. Actualul co-fondator i-a ridicat visul la o ștachetă înaltă, i-a propus să facă o clinică: “Eu vreau să te ajut în conturarea visului tău, în noua ta misiune, am toata încrederea că vei face bine în tot. Mergi și caută un loc unde vei începe această misiune nouă”. 

 

Livia Julia Gomes: “Nu coada de pacienți ne proiectează în topul celor buni, ci redarea demnității pacientului”

 

Anul 2021 a fost anul care i-a surâs femeii aflate în misiunea de a reda frumusețea și pacea interioară oamenilor: “În iunie 2021 am gasit locul, în perioada iulie-octombrie am testat medici, terapeuți pentru a-i integra în misiune, am mers la alte specializari în Turcia despre ce înseamnă sistemul medical aplicat cu demnitate, m-am întors cu două contracte de reprezentare exclusivă a spitalului Memoryal Antalya în România pentru bolnavii de cancer și un parteneriat cu un spital din Istanbul pentru turism medical”.

După multe ore de studiu, specializări și căutări, porțile cinicii Ambasador Med erau pregătite pentru a fi deschise.

“Din octombrie 2021 am deschis porțile clinicii, pe chirurgie plastică și estetică, pe chirurgie generala, dermatologie, medicina internă, medicină de familie, îngrijiri medicale la domiciliu, terapii naturiste, zona spa cu tot felul de tratamente. Pacientul nostru este lăsat să aleagă cu ce rezonează pentru a se vindeca și de aici conceptul și doctrina noastră Vindecarea sufletului și a trupului”, spune  Livia Julia Gomes.

“La noi nu sunt cozi la ușă, de ce? Pentru că nu coada ne aduce succesul, nu coada ne proiectează în topul celor buni, ci redarea demnității pacientului, încrederea, ca e pe mâini bune și timpul alocat fiecărui pacient”, încheie Livia Julia Gomes, deținătoarea clinicii Ambasador Med.

Descoperă Clinica Ambasador Med – Facebook: https://www.facebook.com/ambasadormed  Instagram: https://www.instagram.com/ambasador.med/

 

Serviciile medicale oferite de Ambasador Med: Intervenții estetice și Terapii pentru suflet

 

Chirurgie plastică și estetică, mărire și ridicare sâni, micșorare sâni, liposucție, abdominoplastie, rinoplastie, lifting facial cu anestezie generală, corectarea urechilor.

Servicii de înfrumusetare prin injectare cu botox, acid hialuronic, fire, tratament cu terapia vampir, mezoterapie, Prx, Microchirurgie Varice, hemoroizi, electrocauterizare leziuni, papiloame, condiloame, veruci, abcese cutanate, sutura plaga, chiste sebacee, chiste sinoviale, condiloame genitale, fibrom cutanat,f istule perianale, fisuri anale, flegmoane, lipoame, plăgi accidentale, stenoze anale postoperatoare, tromboze, panaritiu.

Terapii pentru suflet: acces bars, theta healing, reiki, psihoterapie, terapia bowen, masaj energetic, biorezonanță, masaje corporale.

Îngrijiri medicale la domiciliu, medicină de familie, recoltare probe de sânge pentru efectuare analize medicale.

Clinica Ambasador Med este situată în strada Banu Manta, nr. 31, Bucuresti. Telefoane contact și programări: 0758840840/ 0758740740

Fashion

PEEK & CLOPPENBURG deschide magazinul nr.11, ȋn ARGEŞ MALL, cel mai mare centru comercial din Piteşti

Published

on

Primul magazin P&C din Piteşti şi al unsprezecelea din România şi-a ȋntâmpinat primii oaspeţi ȋn această dimineaţă, odată cu inaugurarea celui mai nou mall din judeţul Argeş, ȋn Piteşti, pe strada Tudor Vladimirescu nr. 37.

În acest week-end (25 – 28 aprilie), renumitul retailer multi-brand din industria fashion Peek & Cloppenburg sărbătorește marea deschidere din Piteşti. Clienții sunt invitați să se bucure de muzică live, vor fi răsfățați în lounge-ul de beauty special amenajat, se vor dezmierda cu dulciuri, băuturi răcoritoare, vor beneficia de discount de 20% la produsul preferat şi se vor bucura de diverse activităţi atractive.

În prezent, P&C este prezent ȋn 16 ţări: Germania, Austria, Elveţia, Olanda, Polonia, Croaţia, Cehia, Ungaria, Letonia, Lituania, România, Slovenia, Slovacia, Bulgaria, Serbia şi din 2022 şi în Belgia.

Suntem bucurosi că am ajuns în Piteşti, centrul judeţului Arges, inaugurând aici magazinul nr.11 din România. Noul mall este rezultatul unui proiect ambiţios de regenerare urbană prin reconversia unei zone industriale de 13 hectare din sudul oraşului, într-un proiect comercial complex, care include un parc generos, pasarelă pietonală şi auto care leagă noua zonă de restul oraşului.

Suntem încrezători că noul proiect va deveni rapid o destinaţie în sine pentru locuitorii întregii regiuni, nu numai a celor care locuiesc în Piteşti, şi totodată, încântaţi să fim prezenţi cu un nou design de magazin- small-city- un design comprimat, o abordare nouă asupra celor 1800 mp ce îmbină inovaţia cu industrialul. Acest nou concept ne permite să ajungem şi în oraşele mai mici, astfel încât să fim tot mai aproape de cât mai mulţi dintre clienţii nostri, într-un context în care tocmai ce am lansat programul INSIDER care răsplăteşte loialitatea prin oferte personalizate, discount-uri speciale, acces la evenimente private, lansări de colecţii şi alte acţiuni ce dovedesc cât de mult apreciem loialitatea clienţilora menționat Alina Șerban Regional Sales Manager Peek & Cloppenburg.

  • Noul concept de magazin

În noul magazin de 1800 de mp din Arges Mall, P&C va oferi peste 100 de branduri sub acelaşi acoperiş, astfel clientii ȋşi pot găsi ţinuta potrivită stilului personal pentru orice ocazie. Acest lucru este posibil printr-o coordonare atentă a gamei de produse ce include atât branduri exclusive, cât şi renumitele branduri internaţionale.

Noutatea vizează sectorul de femei organizat pe o nouă structură menită să le ofere doamnelor o orientare mai facilă. Women Young Fashion, Women Contemporary şi Women Modern Timeless sunt noile divizii ce oferă inspiraţie în alcătuirea unei ţinute reprezentative.

P&C continuă dezvoltarea reţelei sale de magazine pe pieţele deja existente, urmărind ȋn acelaşi timp şi noi pieţe ȋn Europa de Est.

Noul magazin intenţionează să le ofere clienţilor o stare de bine, un spațiu ideal pentru a găsi inspirația alegerii unei ținute care să îi reprezinte, aceștia având la dispoziție o varietate de colecții premium de la branduri de top – Hugo, Boss, Tommy Hilfiger, Joop!,  Polo Ralph Lauren, Marc Cain, Guess, dar şi branduri exclusive P&C precum Jake*s, Review, McNeal şi Christian Berg.

Fii pregătit să fii încântat de noile colecţii ale brandurilor tale preferate şi să te bucuri de o sesiune de cumpărături animată de vioară live, DJ, un corner de beauty în care poţi testa noile trend-uri în materie de make up, băuturi racoritoare şi alte surprize.

Continue Reading

Fashion

Colecția Wedding Season de la bonprix

Published

on

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața fiecărui cuplu. Pentru viitorii soți și pentru invitații lor, alegerea ținutei nu este adesea o sarcină ușoară, necesitând căutări îndelungate. bonprix își însoțește clienții în diferite momente și încearcă să fie alături de ei inclusiv în timpul celor mai importante evenimente. Cu gândul la toate femeile și poveștile lor unice, marca a creat o colecție de nuntă.

STRĂLUCEȘTE ÎN CEA MAI IMPORTANTĂ ZI

bonprix înțelege perfect că fiecare mireasă își dorește să arate extraordinar în această zi specială. De aceea, oferă o gamă largă de rochii de mireasă în colecția Wedding Season – de la modele clasice și romantice cu croială de sirenă, la modele delicate ajurate, până la cele cu decolteuri îndrăznețe. Dar asta nu e totul! Din ce în ce mai multe femei optează pentru ținute neobișnuite, motiv pentru care, marca oferă și costume sau salopete în nuanțe de alb. Gama variată va permite cu siguranță fiecărei mirese să creeze ținuta visurilor sale.

LENJERIE DE CORP SENZUALĂ

În colecţia de nuntă de la bonprix nu poate lipsi lenjeria – găsești aici sutiene, chiloți sau ciorapi. Senzualitatea și eleganța sunt calitățile care o diferențiază. Marca a inclus atât modele clasice, simple, cât și modele decorate cu broderii delicate sau aplicații subtile. Linia cuprinde, de asemenea, lenjerie intimă modelatoare care va accentua atuurile siluetei, oferind încredere și confort pe toată durata ceremoniei. Ceea ce porți sub ținuta ta de mireasă este la fel de important ca și alegerea ținutei în sine – până la urmă, este a doua noastră piele. Alegând un sutien și chiloți de la bonprix vei arăta și te vei simți perfect!

PASTELURI SUBTILE

Dar o nuntă este, de asemenea, un eveniment important pentru apropiații mirilor. De aceea, marca bonprix a pregătit sugestii pentru invitații la nuntă care vor să arate elegant și stilat în această zi. Culorile pastelate, cum ar fi rozul pudrat, albastrul fin și movul delicat, domină colecția. Optând pentru aceste nuanțe subtile, vei crea un look feminin și romantic, care se înscrie perfect în atmosfera evenimentului. Poartă la această ținută sandale cu toc și completează întregul cu accesorii – o geantă cu lanț alb sau bej și bijuterii argintii. Dacă nu știi ce să porți la o nuntă, optează pentru pasteluri. Acestea sunt culori clasice în care vei arăta șic, fără să faci concurență miresei.

ELEGANȚĂ EXPRESIVĂ

bonprix mizează pe diversitate, oferind în colecția sa ceva pentru fiecare femeie. Dacă pastelurile nu te atrag, nu-ți face griji – vei găsi și alte nuanțe aici! Linia Wedding Season prezintă culori mai intense alături de culori mai delicate – roz de zmeură energic, fucsia și bleumarin elegant. La fel ca și pastelurile, acestea se potrivesc bine cu albul și bejul. Dacă vrei să ieși în evidență, optează pentru accesorii într-o nuanță metalică, care sunt un hit în acest sezon. În acest fel, poți pune punctul pe „i” la ținuta ta!

Pentru și mai multe inspirații de nuntă accesează site-ul www.bonprix.ro!

Continue Reading

Fashion

Explorează cele mai noi tendințe ale momentului și înfrumusețează-ți garderoba cu noua colecție de primăvară/vară 2024 de la TEZYO

Published

on

Odată cu sosirea sezonului primăvară-vară 2024, lumea modei este captivată de o paletă de culori îndrăznețe și texturi inovatoare care definesc tendințele în ceea ce privește pantofii și accesoriile. O privire asupra trendurilor de încălțăminte pentru sezonul cald al anului 2024 dezvăluie o varietate de stiluri și inspirații, astfel că, una dintre tendințele remarcate în acest sezon o reprezintă revenirea la eleganța clasică a pantofilor stiletto, alături de o apreciere crescută pentru sandalele cu toc.

Selecția pe care TEZYO o propune pentru acest sezon are în prim-plan o gamă diversificată de produse premium atât pentru femei, cât și pentru bărbați, dar și pentru copii, la care se adaugă o selecție variată de modele și stiluri potrivite oricărei ocazii. Pentru sezonul actual, TEZYO își propune să aducă în prim-plan tendințele și inovațiile care definesc moda din această primăvară-vară, atenția la detalii, precum și rafinamentul fiind aspecte care se regăsesc la brandurile din portofoliul TEZYO precum: Epica, Le Colonel, Gryxx, Otter, Aldo, Geox, Hugo Boss, Desigual, Camper, Clarks, Skechers.

Într-o epocă în care expresia creativă și eclecticismul sunt încurajate, TEZYO prezintă cele mai fascinante trenduri care promit să redefinească stilul în acest an, printre acestea regăsindu-se:

  • Explozie de culori și texturi:

Sezonul primăvară-vară 2024 aduce cu sine o explozie de culori și texturi îndrăznețe care reînnoiesc garderoba fiecărui iubitor de modă. De la nuanțe intense de verde aprins și mov vibrant până la imprimeuri florale și detalii strălucitoare, fiecare piesă reflectă un optimism vibrant și o dorință de a aduce lumină în stilul personal.

  • Minimalism și eleganță atemporală:

În contrast cu extravaganța și opulența, sezonul promovează și o estetică minimalistă și elegantă. Siluetele curate, culorile neutre și materialele de înaltă calitate sunt cele care domină, oferind o eleganță rafinată și atemporală care se potrivește perfect cu stilul de viață modern și versatil.

  • Retro chic și eleganță vintage:

Inspirându-se din estetica anilor ’70 și ’80, sezonul aduce în prim-plan siluete retro și elemente vintage reinterpretate pentru moda modernă. De la sandale cu toc chunky și brățări largi din piele până la detalii metalice și imprimeuri geometric-retro, aceste piese aduc un aer nostalgic și sofisticat în garderoba contemporană.

  • Inovație și tehnologie futuristă:

Îmbinând moda cu tehnologia, trendurile actuale aduc în prim plan detalii futuriste și elemente tehnologice inovatoare în designul pantofilor și accesoriilor. De la talpa transparentă și platforma înaltă până la materiale inteligente care se adaptează la condițiile meteorologice, acest sezon explorează noi frontiere în materie de confort și funcționalitate.

  • Eleganță, confort și versatilitate:

În acest sezon, mocasinii se remarcă prin eleganță și versatilitate, adaptându-se perfect atât stilului casual, cât și celui sofisticat. Trendurile din acest an aduc în prim-plan mocasinii cu diverse elemente de design, precum detalii metalice, franjuri sau aplicații decorative. Culorile vibrante sunt de asemenea în tendință, oferind posibilitatea de a adăuga un strop de originalitate oricărui outfit. Mocasinii devin nu doar o opțiune practică, ci și un element de stil definitoriu pentru garderoba de primăvară-vară din acest an.

Cea mai recentă colecție este însoțită și de campania aspirațională „Tu îți alegi eticheta!”. Într-o lume în care etichetele sunt impuse de alții, TEZYO susține ideea conform căreia stilul și adevărata identitate transcend dincolo de orice. Sub această umbrelă de comunicare, TEZYO lansează o provocare către clienții săi: să privească dincolo de noțiunile și etichetele pre-stabilite de cei din jur și să aibă curajul de a alege să poarte încălțămintea în care se identifică și care le pune cel mai bine în evidență identitatea personală.

Sezonul primăvară/vară 2024 promite să fie unul plin de inovație și diversitate în materie de încălțăminte, aducând totodată și o varietate captivantă de trenduri în materie de pantofi. Astfel că, pornind de la culori vibrante și elemente tehnologice și continuând cu influențe eco-friendly și detalii retro, pasionații de modă vor avea posibilitatea de a-și exprima creativitatea și stilul personal prin alegeri îndrăznețe și captivante pentru că indiferent de preferințe, acest sezon oferă opțiuni bogate pentru a-ți pune în valoare personalitatea și stilul într-un mod creativ și captivant.

Descoperă noua colecție și vezi ce stil ți se potrivește cel mai bine în magazinele TEZYO din toată țara sau online pe tezyo.ro.

Continue Reading

Trending