Connect with us

Lifestyle

POȚI SĂ ZÂMBEȘTI, DUPĂ CE CITEȘTI

Published

on

…  asta și datorită echipei de medici specialiști și a tehnologiei de ultimă generație, adusă în România de clinicile stomatologice premium laser Deos Dental.

Arta de a trăi sănătos, de a iubi, de a fi fericit, poate veni dintr-un singur zâmbet și asta se vede de la distanță când o persoană este mulțumită de ceea ce este și radiază prin toată ființa sa bucuria de a trăi și asta da, pornește de la un simplu zâmbet, cu o dantură perfectă.

O dantură sănătoasă îți dă încredere, stimă de sine, ești imediat evidențiat în societate ca o persoană îngrijită, devii mai agreabil și cu siguranță vei avea mai mult succes în carieră.

Știința și medicina evoluează în tandem într-un ritm fantastic iar cei de la clinicile Deos Dental au adus cu ei cele mai noi tehnologii laser, aparatură la nivel mondial și cei mai buni medici stomatologi, totul pentru a le oferi clienților, cele mai inovatoare și performante tratamente pe toate specializările stomatologice, cum ar fi: implantologie, chirurgie, endodonție, protetică, pedodonție și stomatologie generală.

S-a dovedit științific că există o legătură idestructibilă între sănătatea danturii, sănătatea mintală și cea corporală. Dantura afectează în mod direct celelate organe ale corpului.

Cine nu-și dorește o dantură perfectă?

Deos Dental perfecționează  metodele de tratament prin implementarea și folosirea laserului medical în chirurgie, implantologie, endodonție, tratament parodontal, beneficiile acestei noi tehnologii atingând perfecțiunea fără să necesite anestezie și neprovocând pacientului niciun fel de durere.

LiTeTouch aduce o adevărată revoluție tehnologică în stomatologia convențională, prin multivalență și ultraeficiență în tratarea țesuturilor dure și moi, fiind un instrument intuitiv și ușor de utilizat, care oferă un grad optim de precizie și un nivel inegalabil de adaptabilitate și manevrabilitate.

Datorită funcțiilor avansate de ablație și subablație și a efectului antibacterian, laserul LiteTouch folosește energia luminii pentru intervenții de precizie asupra țesuturilor dentare și tratamente chirurgicale minim invazive și este mult mai eficient decât tratamentul clasic.

Studiile ștințifice demonstrează că tratamentul clasic lasă țesutul dilacerat și nu îndepărtează în totalitate țesutul infectat, cee ce face dificilă regenerarea țesutului și determină apariția recidivelor.

În comparație cu această metodă clasică , tratamentul cu laser lasă în urmă o linie uniformă a epitelului, fără resturi de țesut de granulație, din acest motiv timpul de vindecare va fi foarte scurt.

Clinicele dentare premium Does Dental știu cât de importantă este sănătatea copiilor în dezvoltarea viitoare a societății și tocmai din acest motiv au implementat în cadrul fiecărei clinici protocoale stomatologice de pedodonție, prin care cei mai buni medici specialializați în tratarea danturii copiilor dau măsura talentului lor.

Misiunea celor de la Deos Dental este de a aduce în România, cele mai noi și eficiente protocoale de tratament dentar, de a strange la un loc cei mai buni doctori stomatologi, de a conștientiza câți mai mulți oameni de importanța sănătății danturii și de a faptului că de acest aspect depinde sănătatea întregului organism și buna noastră dispoziție.

Pacienții de la Deos Dental au uitat ce înseamnă durerea și frica de stomatolog și primesc cu toții cel mai frumos cadou posibil și anume: un zâmbet pe viață…

Zâmbește, iubește, trăiește Deos!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Beauty

Tu și natura câștigați cu programul Sabon ReCycle

Published

on

„La Sabon, credem în sustenabilitate și în puterea noastră de a contribui la o planetă mai verde și mai curată. Această convingere este fundamentul Sabon încă de la începuturi. Astăzi, ea servește drept filozofie ce ne ghidează calea către sustenabilitate și responsabilizare socială”, a afirmat Elena Stamati, marketing coordinator la Sabon România, la lansarea programului Sabon ReCycle realizat în parteneriat cu Reciclad’Or.

Sustenabilitatea proiectului se datorează faptului că ambalajele Sabon pot fi reciclate în proporție de 99%, ceea ce le asigură utilitatea sub diferite forme, de-a lungul anilor, printr-un circuit natural.

Cum procedezi: pentru început curăță bine ambalajele produselor după utilizare și dezlipește etichetele. Adu-le la unul dintre magazinele Sabon participante la campanie (AFI Cotroceni, Feeria și Sun Plaza) iar dacă ești parte din clubul Royal Passport, numărul de ambalaje aduse de tine va fi convertit în puncte (1 ambalaj gol = 1 punct; 1 punct = 1 leu), pentru care vei primi un voucher generat online, în contul Royal Passport sau direct în magazin, ce poate fi folosit la cumpărături.

Pentru angajamentul de a proteja natura, primii 100 de participanți care sunt membrii ai Royal Passport vor primi cadou un scrub de corp. Produsele se acordă în limita stocului disponibil.

Din grijă față de natură, este primit pentru reciclare orice recipient cosmetic gol, însă doar cele Sabon vor fi recompensate cu vouchere valorice sau cadouri.

Inspirat de ciclul continuu al naturii, conceptul „reNEW reUSE reLOVE” reprezintă abordarea holistică a companiei de reducere a impactului negativ asupra mediului al produselor aflate la sfârșitul duratei lor de viață, prevenind deșeurile inutile.

„Campaniile «reNEW reUSE reLOVE» permit comunității globale SABON să transmită entuziasmul de a face bine, mândrindu-se cu promovarea sustenabilității prin alegerea căii optime pentru fiecare produs finit, fie că este vorba de reutilizare sau returnare a ambalajului în magazine, pentru reciclare”, a subliniat Elena Stamati.

Sabon a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

#reUSE! #reNEW #reLOVE

Continue Reading

Lifestyle

O nouă cercetare oferă primele recomandări privind evaluarea exactă a amprentei de carbon a cultivării cafelei

Published

on

Asociația Română a Cafelei prezintă o nouă cercetare științifică1, publicată în revista Sustainable Production and Consumption, care analizează cea mai bună modalitate de a standardiza măsurarea impactului de mediu al cafelei – un produs de bază din ce în ce mai amenințat de schimbările climatice2.

Măsurarea amprentei de carbon a cafelei verzi a variat în mod tradițional, așa cum se întâmplă adesea în cazul oricărei evaluări a ciclului de viață al produselor agricole. Institutul pentru Informații Științifice despre Cafea (ISIC) a comandat Centrului Francez de Cercetare Agricolă pentru Dezvoltare Internațională (CIRAD) o revizuire a metodologiile actuale pentru cafeaua verde, pentru a dezvălui o imagine mai precisă a modului de măsurare a impactului asupra mediului materiei prime utilizate în una dintre cele mai populare băuturi din lume.

CIRAD a identificat și analizat 34 de studii, alături de orientările agricole internaționale privind măsurarea amprentei de carbon. Studiile au fost reprezentative pentru numeroasele regiuni și medii diferite în care se cultivă cafeaua. De exemplu, 72% din toate sistemele agricole studiate erau situate în America Centrală și de Sud – reprezentând 70% din producția mondială de cafea.

După cum se subliniază în analiză, amprenta totală de carbon a cafelei verzi poate varia foarte mult în funcție de o serie de factori cheie. Aceștia includ:

  • Schimbarea utilizării terenurilor – schimbări determinate de activitatea umană în utilizarea sau gestionarea terenurilor
  • Niveluri variabile de utilizare a îngrășămintelor cu azot
  • Reziduuri de cafea provenite din tăiere, frunze și coji de cafea – nivelurile diferite de reziduuri variază în funcție de emisiile produse pe măsură ce se descompun și eliberează carbonul stocat
  • Emisiile provenite din procesele umede – curățarea, sortarea și uscarea cireșelor și boabelor de cafea

Cécile Chéron-Bessou, cercetător principal al CIRAD în cadrul acestei analize, explică: „Evaluările bazate pe ciclul de viață sunt complexe și se bazează pe numeroase simplificări și alegeri. Prin urmare, un principiu-cheie pentru aceste evaluări este transparența absolută în ceea ce privește alegerile și ipotezele exacte făcute în cadrul modelării. Sperăm că analiza noastră va servi drept un instrument solid pentru măsurarea transparentă și solidă a amprentei de carbon a cafelei verzi – ajutând fermierii și cercetătorii să sprijine bunele practici pentru o cultură durabilă a cafelei„.

Revizuirea publicată a fost realizată în paralel cu un raport mai detaliat3 care oferă o serie de recomandări pentru standardizarea măsurătorilor în aceste domenii. De exemplu, îndrumări simple pentru a identifica măsurători reprezentative pentru diferite sisteme de exploatații de cafea și pentru a aplica în mod consecvent modelarea schimbării utilizării terenurilor, precum și prezentarea celei mai bune modalități de estimare a biomasei totale (inclusiv a rădăcinilor) a altor arbori prezenți în sistemele de cafea. Deoarece cafeaua este o cultură perenă, care trăiește mulți ani fără a fi replantată, analiza oferă, de asemenea, orientări privind modelarea precisă și măsurarea medie a arborilor în diferite faze de maturitate.

 

Despre Asociaţia Română a Cafelei (ARC)

Înfiinţată în urmă cu 22 de ani, Asociaţia Română a Cafelei (ARC) promovează interesele comerciale şi economice ale industriei cafelei. Asociaţia Română a Cafelei sprijină crearea unei pieţe a cafelei competitive şi transparente, astfel încât consumatorii români să beneficieze de o cafea de cea mai bună calitate, la cele mai bune preţuri. ARC este deschisă tuturor societăţilor comerciale active din industria cafelei din România. Membrii ARC sunt: Strauss România (www.strauss-group.com), Nestlé România SRL (www.nestle.ro), Jacobs Douwe Egberts (www.jacobsdouweegberts.com) și Tchibo România (www.tchibo.ro). Informații despre cafea găsiți și pe site-ul Asociației Române a Cafelei: http://www.desprecafea.info/.

Pentru a vă alătura comunității iubitorilor de cafea, urmăriți paginile de Social Media: https://www.facebook.com/desprecafea.info/ și https://www.instagram.com/desprecafea/

Continue Reading

Sanatate

Clinica BLESS, specializată în medicină materno-fetală își deschide porțile pentru viitoarele mămici!

Published

on

Clinica BLESS, centrul medical dedicat viitoarelor mame care își doresc o abordare multidisciplinară în ceea ce privește monitorizarea sarcinii și nașterea, anunță lansarea oficială, mizând pe resursa umană de excepție și anume echipa medicală cu supraspecializare internațională, la Londra. Condusă de Dr. Ana Maria Vayna, medic primar obstetrică-ginecologie, specialist medicină materno-fetală și terapie fetală, doctor în științe medicale, echipa medicală de la Clinica BLESS este pregătită pentru monitorizarea sarcinilor și supervizarea nașterii propriu-zise, inclusiv în cazul sarcinilor cu risc și orice tip de patologie complexă asociată sarcinii, conform standardelor internaționale în domeniu. Toate cadrele medicale din echipa BLESS au urmat programul de formare al Fundației de Medicină Fetală de la Londra, coordonat de către Profesorul Kypros Nicolaides, unul dintre pionierii medicinei materno-fetale la nivel mondial.

Parteneriatul permanent dintre Clinica Bless și Fundația de Medicină Fetală de la Londra are două ramificații. În primul rând, în virtutea acestei afilieri interaționale, cazurile cu o complexitate crescută sunt discutate și analizate împreună cu specialiștii fundației din Marea Britanie și Profesorul Nicolaides. Iar în al doilea rând, Clinica BLESS pregătește organizarea unor cursuri de formare pentru cadrele medicale, în colaborare cu fundația britanică.

Sloganul clinicii – Luptăm pentru viață înainte de viață – nu este întâmplător ales, ci vizează misiunea acestui centru medical, și anume : identificarea pracoce a riscurilor asociate sarcinii și intervenția profilactică sau terapeutică, precum și abordarea multidisciplinară pentru îmbunătățirea prognosticului de sarcină dusă la bun sfârșit și finalizată cu o naștere reușită. De altfel, prioritare pentru Clinica BLESS sunt morfologiile de sarcină, monitorizarea sarcinilor cu risc și identificarea cazurilor ce necesită chirurgie fetală sau terapie fetală, pentru soluționarea promptă a acestora.

” De peste 15 ani ajut mamele să ducă sarcina la bun sfârșit și să nască copii sănătoși.  Mentorul meu, profesorul Kypros Nicolaides, a revoluționat medicina materno-fetală și ne-a inspirat pe noi, cei care am lucrat împreună cu el, să luptăm cu toate mijloacele pentru viața viitorilor copii. Îmi doresc să fiu alături de viitoarele mame pe parcursul sarcinii, să le ajut în această călătorie unică, miraculoasă și extrem de provocatoare pentru fiecare femeie, prin dovezile științifice și metodele terapeutice pe care medicina materno-fetală ni le pune la dispoziție. Deși este o ramură relativ nouă a medicinei și a obstetricii, medicina materno-fetală a evoluat cu rapiditate ajutându-ne în prezent să luptăm pentru viață din momentul în care inima viitorului copil începe să bată, la aproximativ 20 de zile de la concepție. BLESS este o clinică așa cum am visat, în care urmărim fiecare sarcină conform unui program personalizat, interdisciplinar, cu grijă și atenție, bazându-ne pe standardele internaționale în domeniu.”, a punctat Dr. Ana Maria Vayna, medic primar obstetrică-ginecologie, specialist medicină materno-fetală și terapie fetală, doctor în științe medicale, Clinica BLESS.

Cu o investiție totală de 670.000 euro, Clinica BLESS asigură viitoarele mame că vor găsi atunci când pășesc în clinică nu doar o echipă medicală extrem de bine pregătită, caldă și empatică, ci și un spațiu primitor, cu cele mai noi dotări la capitolul echipamente medicale pentru investigații amănunțite de medicină materno-fetală. O treime din investiția inițială reprezentând-o aceste echipamente.

Continue Reading

Trending