Connect with us

Casa si gradina

Zodiac floral – Află care este floarea aferentă fiecărei zodii

Published

on

Astrologia este o practică străveche de urmărire a corpurilor cerești pentru a face predicții despre viața de zi cu zi în funcție de poziția acestora. Mulți oameni își urmează semnele zodicale, cred că există adevăr în stele, și se ghidează după horoscop în luarea deciziilor.  Zodiacul este reprezentat prin stele și fiecare dintre aceste stele se aliniază și cu un anumit tip de floare.

Conectarea sufletului uman la plante este o practică foarte străveche, datând din Renaștere și Evul Mediu. Acesta este punctul central al botanicii astrologice, care folosește plante sau semințe în scopuri medicinale, pe baza pozițiilor planetelor și a altor corpuri cerești. Fiecare semn zodiacal este asociat cu mai multe flori, dar fiecare are și o floare primară care reprezintă energia sa. Aceste flori astrologice înfățișează trăsăturile, mentalitatea, plăcerile și antipatiile fiecărei persoane.

V-ați simțit vreodată mai atrași de anumite flori față de altele? Este posibil ca semnul zodiacal să fie implicat! Specialiștii în trandafiri de la FamousRoses vă dezvăluie ce floare se potrivește fiecărui semn zodiacal și ce flori ar trebui să dăruiti celor dragi în funcție de semnul lor astrologic.

Caprifoi – Floarea zodiei Berbec

Fiind primul semn astrologic din lista zodiacului, Berbecul marchează noile începuturi și capacitatea de a face față momentelor dificile. În plus, Berbecii sunt amatori și tind să manifeste un entuziasm excepțional. Atributele de efort ale Berbecului corespund florii aromate de caprifoi. Această floare înflorește primăvară devreme – anotimp ce înfățiseaza renașterea și experiențele noi. Popular pentru culoarea sa veselă roz-roșcat și parfumul dulce, caprifoiul este floarea perfectă pentru zodia berbec, tânără și plină de spirit. Ar trebui să plantați caprifoi acolo unde parfumul lui dulce poate fi ușor observat: lângă o ușă, o poartă arcuită sau fereastră. Alte plante asociate zodiei Berbec sunt: menta, ciulinii, hameiul, mușcatele.

Crin – Floarea zodiei Taur

Persoanele sub semnul zodiacal Taur sunt considerate a fi senzuale, pline de compasiune și iubitoare. Mai mult, aceste persoane prețuiesc să fie înconjurați de oameni iubitori pentru a se bucura de sentimentul de a fi foarte iubiți. De asemenea, au tendința de a gravita către glamour, lux și frumusețe. Din acest motiv, crinul este floarea perfectă pentru zodia Taur. Remarcându-se prin aspectul și mirosul seducător, această floare redă minunat toate trăsăturile îndrăznețe ale semnului zodiacal Taur. Alte flori asociate zodiei Taur sunt: florile de mac, margarete, primule, violete, nalbe, liliac.

Lavandă – Floarea zodiei Gemeni

Gemenii sunt oameni sociabili, iubitori de distracție, personalități energice care captează atenția. Încărcată cu parfum uluitor, lavanda este floarea tipică zodiei Gemeni. Parfumul caracteristic al acestei flori poate atrage atenția oamenilor de la distanță. Pe lângă esența de o eleganță subtilă, această floare se potrivește perfect cu vibrația Gemenilor.  Lavanda este o plantă extrem de versatilă. Este cunoscută și pentru ameliorarea anxietății și este un remediu natural împotriva problemelor legate de somn. Alte plante asociate zodiei Gemeni sunt: lăcrămioarele, narcisele, feriga, cactușii, azaleea, crizantema.

Trandafirul alb – Floarea zodiei Rac

Trandafirul alb este floarea astrologică a Racului. Simbolizând puritatea, inocența, liniștea, imaginația, pozitivitatea și emoția, această floare delicată este perfectă pentru zodia Rac. Petalele sale delicate evidențiază latura sensibilă a oamenilor născuți sub acest semn stelar, iar culoarea sa albă pură le oferă oportunitatea de a-și explora instinctul creativ. Trandafirii albi sunt eleganți și delicați, cu o putere naturală de vindecare care aduce căldură din interior.

Când plantați trandafiri albi, asigurați-vă că aceștia sunt expuși la soare cel puțin șase ore pe zi. Aceste flori trebuie, de asemenea, să fie bine drenate, deoarece cresc frumos atunci când solul este fertil. Trandafirii albi necesită întreținere destul de redusă și arată sublim indiferent dacă sunt sub formă de tufă sau într-un ghiveci individual. Alte plante asociate zodiei Rac sunt: mușcate albe, crini albi, nuferi de apă, lotus, verbină, magnolii.

Floarea soarelui – Floarea zodiei Leu

Leul este iubitor, înțelegător, aventuros, cu inima caldă și are capacitatea de a pune tuturor zâmbetul pe buze. Floarea astrologică a Leului este floarea soarelui. Având o floare de dimensiuni generoase, aceasta este ușor de recunoscut. Îndreptându-se mereu spre soare, aceste flori captează toată lumina reflectoarelor, la fel ca leii. Floarea soarelui este captivantă și înfățișează frumos viața Leilor. În timp ce înfloresc, aceste flori se deplasează spre soare, dar se opresc odată ce înflorirea se termină. Caracterul unui Leu este foarte asemănător: își dezvăluie personalitatea treptat până când strălucește. Alte plante asociate zodiei Leu sunt: galbenele, rozmarin, dalia, rostopasca.

Crizantema – Floarea Zodiei Fecioară

Crizantemele sunt florile zodiei Fecioară. Perfecționisti și orientați spre detalii, reprezentanții acestei zodii sunt probabil fascinați de atracția sofisticată a crizantemei. Denumite și crizante, aceste flori înfloresc în toamnă și rămân puternice și în timpul iernilor reci. De asemenea, Fecioarele sunt foarte puternice, rezistente și tind să găsească perfecțiunea în fiecare slujbă pe care o întreprind. Mai mult au o atenție deosebită până la cele mai mici detalii, similar cu crizantemele complicate și detaliate. Alte plante asociate zodiei Fecioară sunt: ranuncul, asterii, narcise, flori de cireș, eucalipt.

Trandafirul – Floarea Zodiei Balanță

A fi imparțial, calm și echilibrat este obiectivul de viață al Balanțelor. Aceste persoane sunt înclinate să promoveze dragostea și armonia. Acesta este motivul pentru care trandafirul clasic este floarea lor astrologică. Reprezentând dragostea necondiționată, romantism și frumusețe, trandafirii sunt perfecți pentru Balanțe. Trandafirii sunt flori iubite universal și, datorită trăsăturilor lor remarcabile, ei reprezintă cu adevărat oamenii Balanță iubitori de comunitate. Alte plante asociate zodiei Balanță sunt: hortensii, menta, margarete, gardenie, gladiole, frezie.

Plantele cu flori roșii – Floarea zodiei Scorpion

Scorpionul este misterios, profund emoțional, protector, dar liniștit și puternic. Plantele cu flori roșii precum mușcatele roșii și trandafirii roșii sunt asociate cu zodia Scorpionului. Acești oameni te pot răni atunci când te aștepți mai puțin de la ei să facă acest lucru. Prin urmare, în ceea ce privește calitățile lor înnăscute, ei tind să fie fascinați de florile de culoare roșu și roșu închis. Alte plante asociate zodiei Scorpion sunt: anemone, gardenii, caprifoi, rododendron și orice florare de culoare roșu și roșu închis.

Garoafa – Floarea zodiei Săgetător

Persoanele născute sub semnul stelar al Săgetătorului sunt vesele, fericite, puternice și încrezătoare, la fel ca și garoafele. Această floare este reprezentarea perfectă a iubirii dintre două persoane, motiv pentru care garoafele sunt printre cele mai populare alegeri la nunți. Denumite adesea „floarea zeilor”, garoafele au un parfum picant și sunt o încântare dinamică și colorată. Alte plante asociate zodiei Săgetător sunt: păpădie, mure, ciulini, bujori, salvie, șofran.

Panseluța – Floarea zodiei Capricorn

Capricornii sunt legendari pentru că se îmbunătățesc pe măsură ce îmbătrânesc. Longevitatea, rezistența, capacitatea de a supraviețui și de a prospera sunt caracteristicile personalității Capricornului. Floarea astrologică a Capricornului este panseluța.  Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt tenace, hotărâte și iubesc să își arate rezultatele muncii grele, la fel ca panseluțele supraviețuitoare ( acestea pot supraviețui înghețurilor ușoare și stratului de zăpadă). Alte plante asociate zodiei Capricorn sunt: iedera, camelie, iasomie.

Orhidee – Floarea zodiei Vărsător

Manifestând grație, delicatețe și totuși puternică, orhideea este floarea astrologică a Vărsătorului. Persoanele născute sub această zodie, gândesc înainte, dar preferă să traverseze căile mai puțin parcurse. În mod similar, orhideele robuste, dar cu aspect delicat, se disting și sunt în acord cu mediul înconjurător. Acest lucru se potrivește naturii individualiste a Vărsătorului. Alte plante asociate zodiei Vărsător sunt: gladiola, pasărea paradisului, aloe, yucca.

Nufăr – Floarea Zodiei Pești

Nu este deloc surprinzător faptul că nuferii sunt floarea acestui semn zodiacal. Nuferii sunt emblema frumuseții și purității, ceea ce îi face perfecți pentru o zodie spirituală precum Peștii. Intuitivi și delicați, frumoșii nuferii reprezintă personalitățile Peștilor, cunoscuți ca fiind foarte artistici, visători și sensibili. Atât semnul, cât și floarea au apa ca simbol comun, motiv pentru care merg atât de bine împreună. Peștii sunt foarte prietenoși, deschiși și se bucură de compania celorlalți. Le place să îi ajute pe cei aflați în nevoie și pot merge mai departe atunci când cineva are nevoie de sprijin. Alte plante asociate zodiei Pești sunt: mușchii, rubarba, orhidee, macii, clematita, liliac.

Folosiți florile zodiacului pentru a alege o plantă cadou pentru o persoană dragă. Alegerea florii asociate cu zodia sa reprezintă un cadou special, unic și personalizat.  De asemenea, puteți proiecta o grădină zodiacală folosind una sau mai multe plante, în funcție de propriul semn zodical.  Așadar, astrologia acest subiect încă controversat și necunoscut pentru știință, poate influența cu totul viața de zi cu zi a unei persoane, nu doar prin stele ci și prin flori!

Dacă vă doriți un trandafir celebru în gradină, intrați în lumea magică a trandafirilor pe https://www.famousroses.eu/. Aveți de ales dintre peste cele 100 de soiuri de trandafiri medaliați și celebri în întreaga lume! Pe Famous Roses găsiți trandafirii de care aveți nevoie pentru a vă realiza gradina zodicala mult dorită. De la trandafiri cățărători și parfumați până la trandafiri de dulceață, de la cei mai mari creatori ai lumii. Medaliați, celebri și cu garanție pentru prindere, soi și culoare, Famous Roses vă oferă cei mai calitativi și rezistenți butași de trandafiri de pe piață. Acești trandafiri de colecţie, adevărate opere de artă pentru totdeauna, sunt cele mai inspirate cadouri cu flori care rezistă an de an.

Surse foto – FamousRoses.eu & Pixabay.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Casa si gradina

Florile și Ziua Internațională a Femeii

Published

on

Ziua Internațională a Femeii sărbătorită la nivel mondial în fiecare an pe data de 8 martie, este mai mult decât o simplă sărbătoare. Este un moment dedicat egalității, respectului și aprecierii femeilor de pretutindeni. Această sărbătoare, care pune în evidență situația dificilă a drepturilor femeilor din întreaga lume, are o tradiție lungă care datează de la începutul anilor 1900.

Ziua Internațională a Femeii, recunoscută de Națiunile Unite ca zi a realizărilor femeilor în toate aspectele vieții, de la social la economic, politic și cultural, este, de asemenea, ziua care evidențiază responsabilizarea femeilor și un apel pentru paritatea de gen. Ziua de 8 martie este oportunitatea de a sărbători femeile de pretutindeni, recunoscând contribuțiile lor semnificative și onorând reziliența și grația lor.

Ziua Internațională a Femeii are rădăcini adânci în lupta pentru drepturile femeilor și echitatea de gen. Datând din primele decenii ale secolului al XX-lea, această zi a evoluat pentru a deveni un simbol puternic al progresului și solidarității feminine. În timp, a devenit un prilej de a reflecta asupra realizărilor femeilor și de a aborda provocările cu care se confruntă în diverse domenii.

Prima iterație a zilei a fost în februarie 1908, când 15.000 de femei care lucrau în confecții în New York City au luptat activ împotriva salariilor mici, a programului lung de lucru și a lipsei dreptului de vot. Pentru a comemora acest eveniment istoric, Partidul Socialist din America a declarat prima Zi Națională a Femeii pe 28 februarie 1909.

În anul 1911 în timpul Conferinței Internaționale a Femeilor Muncitoare, Clara Zetkin, avocată pentru drepturile femeilor a propus ideea unei Zile Internaționale a Femeii. Peste 100 de femei din 17 țări care au participat la conferință au aprobat propunerea în unanimitate, rezultând Ziua Internațională a Femeii pe care o recunoaștem astăzi. Acest eveniment istoric a fost comemorat pentru prima dată pe 19 martie în Danemarca, Germania, Elveția și Austria. Însă, abia în 1913, Ziua Internațională a Femeii a fost sărbătorită oficial pe 8 martie. În 1975, Organizația Națiunilor Unite a început să comemoreze Ziua Internațională a Femeii pe 8 martie.

Florile sunt desigur asociate oficial cu acest eveniment important, iar pentru a putea alege buchetul perfect, specialiștii în trandafiri de la Famous Roses Magyarország dezvăluie care sunt cele mai populare flori pentru Ziua Internațională a Femeii.

„A dărui flori de Ziua Internațională a Femeii a devenit o regulă nescrisă, transmisă însă din generație în generație. Pe 8 martie, în fiecare an, bărbații își exprimă sprijinul și aprecierea pentru fiecare femeie din viața lor. Fiecare continent și chiar țară, se diferențiază atunci când vine vorba de a oferi flori în Ziua Internațională a Femeii. Mimoza se remarcă că fiind alegerea perfectă pentru italieni. Pe 8 martie 1946, membrii partidului politic Uniunea Italiană a Femeilor au ales mimoza ca simbol al acestei sărbători, deoarece reprezintă puterea, sensibilitatea și sensibilitatea. De asemenea, culoarea galbenă a florilor de mimoză simbolizează adesea veselia. Până în prezent, tradiția de a oferi un buchet de flori de mimoză femeilor de toate vârstele este practicată nu doar în Italia, ci și în alte părți ale lumii. Această floare delicată, cunoscută pentru culoarea sa vibrantă și mirosul subtil, este un simbol al feminității și al primăverii iminente. Mimoza exprimă înțelegerea și recunoașterea rolului esențial pe care femeile îl au în viețile noastre. În alte țări, cum ar fi America, trandafirii au o semnificație specială și fac parte din istoria acestei sărbători, probabil și pentru că reprezintă floarea națională a țării. În Europa de est, de exemplu, printre florile preferate se numără narcisele, lalelele, zambilele și ghioceii.”

Deși floarea de mimoză este cea mai recunoscută, alte flori joacă un rol esențial în reușita acestei sărbători. Iată câteva dintre cele mai apreciate flori pentru Ziua Internațională a Femeii și simbolistica lor.

Trandafirii

Trandafirii nu sunt potriviți doar pentru Ziua Îndrăgostiților, ci reprezintă o alegere delicată și de Ziua Internațională a Femeii. Un buchet de trandafiri roșii este o modalitate sigură de a exprima dragostea pură, afecțiunea și pasiunea. Trandafirii roz transmit romantism, în timp ce trandafirii albi simbolizează puritatea. Trandafirii galbeni sunt un simbol al prieteniei și sunt dăruiți în mod obișnuit prietenelor și colegilor de muncă.

Lalelele

La fel ca trandafirii, lalelele sunt o alegere excelentă pentru Ziua Internațională a Femeii. Această floare populară de primăvară prin culorile sale atractive și formele elegante, fac din sărbătoare una cu adevărat specială. Cu parfumul lor unic și opțiunile variate de culori, lalelele sunt florile cu care niciodată nu veti da greș. În unele țări, lalelele roșii reprezintă o declarație de dragoste, în timp ce lalelele galbene semnifică dragoste la prima vedere.

Bujorii

Denumiți deseori regina florilor, aceste flori originare din China, vin într-o mulțime de culori precum roșu, alb, roz. Ele simbolizează dragostea, norocul, compasiunea și prosperitatea.

Crinii

Crinii sunt un simbol al maternității, pasiunii și frumuseții, ceea ce îi face o alegere fantastică pentru Ziua Internațională a Femeii. Amestecate adresa cu trandafiri în buchete, reprezintă echilibrul perfect între romantism și frumusețe. Crinii de culori diferite au semnificații diferite. Crinii albi, de exemplu, semnifică inocența și puritatea. Pe de altă parte, un amestec colorat de crini exprimă adesea bucurie și fericire.

Gerbera

Gerberele simbolizează puritatea, inocența și frumusețea. Cu o gamă magnifică de culori, un buchet asortat din aceste flori ar lumina, fără îndoială, ziua oricui.

Garoafele

Ziua Internațională a Femeii este o ziua în care ne arătam aprecierea față de femeile pe care le prețuim cel mai mult. Pe lângă trandafiri, una dintre cele mai populare flori este garoafa. Cunoscute sub numele de „flori divine”, garoafele simbolizează prietenia și respectul, iar garoafele roșii, în special, sunt o expresie a iubirii pure.

În această zi în care celebrăm femeia, fiecare floare oferită aduce cu ea un omagiu adânc pentru tot ce înseamnă frumusețe, forță și înțelepciune. O zi plină de bucurie, recunoaștere și iubire pentru femeile remarcabile din viața fiecăruia dintre noi.

Despre Famous Roses

Dacă vă doriți un trandafir unic în ghiveci sau în gradină, intrați în lumea magică a trandafirilor pe  https://famousroses.hu . Aveți de ales dintre cele peste 100 de soiuri de trandafiri medaliați și celebri în întreaga lume! La Famous Roses Magyarország găsiți trandafirii de care aveți nevoie pentru a vă transforma casa și gradina în galerii de arta. De la trandafiri cățărători și parfumați până la trandafiri de dulceață, de la cei mai mari creatori ai lumii. Medaliați, celebri și cu garanție pentru prindere, soi și culoare, Famous Roses Magyarország vă oferă cei mai calitativi și rezistenți butași de trandafiri de pe piață. Acești trandafiri de colecție, adevărate opere de artă pentru totdeauna, sunt cele mai inspirate cadouri cu flori care rezistă an de an.

 

Continue Reading

Casa si gradina

Magia Dragobetelui: Sarbatoarea iubirii la romani

Published

on

Dragobetele, sarbatoarea romaneasca a iubirii este celebrata in toate colturile tarii, in fiecare an pe data de 24 februarie. Dupa varianta imprumutata, Dragobetele este inca o ocazie minunata pentru a celebra sentimentele alaturi de persoana iubita. In traditia romaneasca, sarbatoarea Dragobetelui este asociata atat cu sentimentele de iubire cat si cu sfarsitul iernii si vestirea primaverii cand pasarile se aduna si incep sa isi construiasca noile cuiburi. Se spune ca pasarile care nu isi gaseau perechea in aceasta zi, ramaneau sigure pana anul urmator de Dragobete. Asemeni pasarilor, fetele si baietii se intalneau pentru a se indragosti si peste tot se auzea „Dragobetele saruta fetele!„.

In credinta romaneasca, Dragobetele este fiul Babei Dochia, un tanar voinic, si frumos care li se arata tinerilor in vis si ii invata tainele iubirii. In aceasta zi, se spune ca fetele si baietii logoditi trebuie sa respecte traditiile si sa-si arate afectiunea reciproca. Tot de Dragobete, se crede ca tinerii isi pot alege partenerul de viata, iar indragostitii isi pot dezvalui sentimentele intr-un loc special, numit „Coltarul Dragostei”.

In Romania, datele de celebrare a sarbatorii de Dragobete variaza in functie de regiune intre 24 februarie si 28 februarie, 1 martie si 25 martie. Tot in functie de regiune, Dragobetele mai poarta numele de „Cap de primavara”, „Navalnicul”, „Ioan Dragobete”, „Santion de primavara”, „Dragostitele”, si „Logodna sau insotitul paserilor”.

Dragobetele, sarbatoarea romaneasca a iubirii, vine la pachet cu superstitii fascinante care imbogatesc traditiile acestei zile. Fetele isi spalau parul cu apa de zapada topita pentru a ramane frumoase si sanatoase pe tot parcursul anului. Se credea ca aceasta practica avea puterea de a le face si mai frumoase si mai remarcate de catre baieti.

Tot in aceasta zi, se spune ca baietii fura flori pentru a-si arata intentiile romantice fata de fetele pe care le admira. Gestul lor romantic este privit cu simpatie si se traduce prin ceea ce astazi numim, dragoste la prima vedere.

Conform traditiei, sarutul unei fete in ziua de Dragobete aduce noroc in dragoste. Acest gest simbolic este considerat un inceput al unei relatii fericite de iubire. Se crede ca mersul pe iarba in ziua de Dragobete aduce prosperitate familiei si asigura o viata fericita pentru membrii acesteia.

Pentru a preveni certurile si neintelegerile in cuplu, se spune ca ar trebui sa ascunzi cutitul in aceasta zi. Acest gest ar simboliza evitarea disputelor si mentinerea armoniei in relatie.

Oricare ar fi datinile si obiceiurile din strabuni ale acestei sarbatori, ea trebuie celebrata cu iubire si bucurie alaturi de persoana iubita.

Cum puteti petrece ziua de Dragobete alaturi de persoana iubita

Cina romantica: Organizati o cina romantica acasa, la lumina lumanarilor sau la un restaurant. Daca sunteti la prima intalnire, optati pentru un restaurant intim, un loc confortabil, cu lumina difuza si mancare senzationala.  Daca va place atmosfera intima de acasa si va place sa gatiti, o cina romantica pregatita acasa si savurata la lumina lumanarilor este doza maxima de romantism.

Indiferent de locul ales, pentru ca prima intalnire sa fie una speciala, asigurati-va ca nu uitati de flori. Comandati online un buchet de trandafiri care sa ajunga de preferat dupa primul fel de mancare cand atmosfera s-a mai destins!

Excursie la munte sau la mare: Daca vremea permite, planificati o excursie la munte sau la mare pentru a va bucura de peisaje frumoase si de compania reciproca. La o prima intalnire puteti merge intr-o drumetie de iarna sau o plimbare lunga pe malul marii, urmata de o cafea fierbinte sau un pahar cu vin.

Plimbari si picnic in natura: Dragobetele este o zi ideala pentru plimbari in aer liber, admirand impreuna frumusetea naturii care se trezeste la viata. Daca vremea rece nu este o problema, ati putea lua in considerare sa mergeti la un picnic. Impachetati un cos plin cu gustari, bauturi si desigur florile preferate. Intindeti o patura intr-un padure sau in parc si admirati frumusetea naturii. Florile sunt un mod fermecator de a incheia prima intalnire romantica, iar florile de primavara se numara printre cele mai inspirate alegeri.

Ateliere pentru pasiuni comune: Alegeti sa va inscrieti impreuna la un atelier sau curs care va pasioneaza pe amandoi. Fie ca este vorba de gatit, pictura, bricolaj sau dans, veti crea amintiri de neuitat.

Film romantic: Aveti nevoie de o idee simpla pentru prima intalnire? Mergeti la film si alegeti, de preferat o comedie romantica.

Idei de cadouri de Dragobete

Buchet de flori: Alegeti flori care simbolizeaza dragostea, precum trandafiri rosii, alb sau roz. Optati pentru o florarie online care sa livreze oriunde si oricand.

Bijuterii personalizate: Un colier sau o bratara personalizata cu initiala sau o data speciala poate fi un cadou unic.

Experiente: Cadourile precum o zi la spa, un weekend la o pensiune de vis sau bilete la un concert, aduc bucurie si emotii.

Concentrati-va pe experientele comune care va permit sa va conectati in mod autentic prin activitati distractive, conversatii vesele si creative. Pentru o doza perfecta de romantism, adaugati un buchet cu florile preferate care sa poata fi livrat oriunde si oricand.

Sarbatoarea zilei de Dragobete nu inseamna doar iubirea dintre doi oameni, ci si legatura speciala dintre prieteni si familie. Indiferent de alegerea facuta, important este sa aduceti un zambet pe fata celor dragi in aceasta zi dedicata sentimentelor pure si frumoase, iar florile raman cea mai buna modalitate de a-i rasfata pe cei dragi!

 

Continue Reading

Casa si gradina

Sărbătorește magia Crăciunului: cadouri și inspirație marca XXXLutz

Published

on

Căldura unei seri liniștite și relaxante petrecute în fața unui semineu, gustul dulce al prăjiturilor proaspăt scoase din cuptor și aroma vinului fiert care umple casa. Acestea sunt doar câteva dintre momentele speciale de iarnă care aduc magia Crăciunului în viața ta.

Anul acesta, magazinele XXXLutz completează paleta momentelor magice de Crăciun cu o colecție festivă de produse, care te ajută să creezi contextul ideal pentru sărbători de poveste alături de cei dragi.

De la seminee elegante care aduc căldura și atmosfera autentică a Crăciunului în casă, la platouri etajate perfecte pentru prăjiturile pregătite, la XXXLutz găsești tot ce ai nevoie pentru a face din Crăciun un moment cu adevărat special.

Catalogul acestei luni vine și cu o serie de căni festive care nu sunt doar accesorii pentru băuturi calde, ci adevărate piese de colecție. Fiecare cană este decorată cu motive specifice Crăciunului, în design-uri tematice. Fabricate din materiale de calitate și având un design ergonomic, aceste căni sunt atât estetice, cât și practice, ideale pentru a te bucura de cea mai bună băutură caldă în timpul serilor festive.

În continuarea momentelor speciale, setul de pahare de șampanie XXXLutz este o alegere elegantă, creată pentru a sublinia rafinamentul fiecărui moment special.

Pentru un farmec suplimentar, care să transforme aceste momente într-o experiență cu adevărat specială, accesoriile distincte de decor, precum spiridușii tematici sau alte elemente decorative rămân în continuare alegerea perfectă pentru a crea acel cadru de poveste chiar la tine acasă.

Indiferent dacă te pregătești pentru musafiri sau preferi un Crăciun mai intim în familie, XXXLutz este partenerul care te susține în crearea unui cadru perfect pentru momente memorabile.

Răsfoiește catalogul XXXLutz și adu magia Crăciunului la tine acasă!

Continue Reading

Trending