Connect with us

News

Filme de top, pentru întreaga familie, în luna martie la Happy Cinema!

Published

on

În luna martie, Happy Cinema îți aduce o selecție vastă de filme, potrivite pentru toate gusturile și vârstele, care îți vor stârni imaginația și îți vor răscoli emoțiile!

 

Descoperă aventura epică mult așteptată ‘Dune: Part II’, povestea emoționantă a ‘Dolphin Boy’, și documentarul captivant despre epoca de aur a fotbalului românesc ‘Hai, România’! Aventurează-te în lumea plină de fantezie a animației ‘Katak: The Brave Beluga’, și lasă-te purtat în universul ‘Imaginary’. Experimentează emoția unei ‘Beautiful Wedding’, râzi cu filmul ‘Kung Fu Panda 4’, și celebrează cu ‘Best Birthday Ever’! Așteaptă-te la multe râsete cu ‘Băieții buni ajung în Rai’ și ia-ți inima în dinți pentru a pătrunde în lumea ‘Immaculate’ și ‘Sleeping Dogs’! Dar asta nu este tot! Întâlnește monștri legendari cu ‘Godzilla x Kong: The New Empire’ și cufundă-te într-o poveste medievală cu ‘Arthur the King’!

 

Dune: Partea II explorează călătoria mitică a lui Paul Atreides în timp ce se asociază cu Chani și Fremen pentru a pune la cale răzbunarea împotriva conspiratorilor care i-au distrus familia. În fața alegerii între dragostea vieții sale și soarta universului, el se străduiește să prevină un viitor teribil ce doar el îl poate vedea.Villeneuve a regizat filmul după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Jon Spaihts, bazat pe romanul lui Herbert.

 

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/dune-part-two-32377/

 

‘Dolphin Boy’ (Prietenul meu, delfinul) – Delfinul Snowball salvează un băiețel din valuri. De atunci, ei cresc fără griji împreună, încântând viața marină cu trucurile lor amuzante. Dar, într-o zi, pacea micii lor lumi vesele este distrusă de o caracatiță malefică.

 

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/dolphin-boy-33005/

 

‘Hai, România’ spune povestea celei mai vii și intense perioade din fotbalul românesc: anii 1980-2000. Hagi, Ienei, Popescu, Iordănescu – sunt doar câțiva dintre eroii acestui film, care fac dezvăluiri în premieră, își spun trăirile așa cum nu le-au mai spus niciodată până acum.

 

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/hai-romania-32723/

 

‘Katak: The Brave Beluga’ (Katak – Beluga curajoasă)în timp ce tovarășii săi au devenit cu toții albi, Katak este încă mic și gri. Pentru a dovedi că a crescut și pentru a îndeplini ultima dorință a mult iubitei sale bunici, Katak pornește într-o călătorie periculoasă spre nord.

 

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/katak-the-brave-beluga-32921/

‘Imaginary’ (Demonul copilăriei) – o femeie se întoarce în casa în care a copilărit și descoperă că prietenul imaginar pe care l-a lăsat în urmă este cât se poate de real și foarte nefericit că a fost abandonat.

 

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/imaginary-32169/

 

‘Beautiful Wedding’ (Căsătoriți din greșeală) spune povestea tinerilor Abby și Travis, care, după o noapte nebună în Las Vegas, descoperă că sunt căsătoriți. Ce altceva să facă decât să pornească spre Mexic pentru o lună de miere alături de prieteni și familie?

 

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/beautiful-wedding-32831/

 

‘Kung Fu Panda 4’urmăriți-l pe Po cum cască ochii în aventurile sale în China antică. Po, ursul panda a cărui dragoste pentru artele marțiale este egalată doar de pofta sa de mâncare.

 

Trailer aici: https://m.cinemagia.ro/filme/kung-fu-panda-4-3293735/

 

‘Best Birthday Ever’ (Cea mai frumoasă zi de naștere)planurile lui Charlie Rabbit pentru ziua de naștere se schimbă atunci când surioara lui se îmbolnăvește. Supărat, Charlie fuge la bunica lui, dar ajunge să trăiască o reală aventură.

 

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/best-birthday-ever-32359/

 

‘Băieții buni ajung în Rai’Dan, 41 de ani, moare într-un accident de mașină. Ajunge în Paradis, o plajă pustie unde vremea e mereu caldă, iar berea mereu rece. Curând, însă, Dan află că nu e singur în acest loc: Laura, fata de care era îndrăgostit în liceu, e și ea aici. Vor reuși, în sfârșit, cei doi să fie împreună?

 

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/baietii-buni-ajung-in-rai-32827/

 

‘Immaculate’ (Imaculata) – Cecilia, o femeie devotată complet bisericii, este primită cu căldură la o mănăstire strălucitoare din peisajul mirific al Italiei rurale. Tânăra călugăriță începe treptat să înțeleagă că noua ei casă ascunde secrete întunecate și înfiorătoare.

 

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/immaculate-32737/

 

‘Sleeping Dogs’ (Fantomele trecutului) – După ce se supune unui tratament de ultimă generație pentru Alzheimer, Roy Freeman, fost detectiv, reexaminează un caz nerezolvat, vechi de zece ani, care implică uciderea brutală a unui profesor de colegiu. Freeman începe curând să aibă senzația stranie că ar cerceta cazul pentru prima dată.

 

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/sleeping-dogs-32741/

 

‘Godzilla x Kong: The New Empire’ (Godzilla x Kong: Un nou imperiu)Bătălia legendară continuă! Monsterverse urmărește confruntarea explozivă din „Godzilla vs. Kong” cu o aventură complet nouă care îi surprinde pe atotputernicul Kong și pe înfricoșătorul Godzilla în fața unei amenințări de proporții, amenințând însăși existența lor și a întregii omeniri.

 

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/godzilla-x-kong-the-new-empire-32267/

 

‘Arthur the King’ (Regele Arthur) – Un aventurier (Mark Wahlberg) îl adoptă pe Arthur, un câine maidanez, și pornește cu el într-o cursă extremă de anduranță.

 

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/arthur-the-king-32157/

 

Fii parte din experiența cinematografică a lunii martie la Happy Cinema! Rezervă-ți acum biletele pe www.happycinema.ro.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

News

A treia editie We Love Music Festival incepe in forta la Ramnicu Valcea! Ei sunt o parte din artistii confirmati care vor urca pe scena in perioada 15-18 august 2024!

Published

on

Ce promisiuni au pe viitor organizatorii!

 

We Love Music Festival începe să scrie istorie pe Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea. Ediția We Love Music Festival cu numărul 3 se va desfășura în perioada 15-18 august 2024. Deja știți că Lambada se va auzi cât se poate de tare pe Platoul Fețeni. În plus, Jenny de la Ace of Base, Sonique, In-Grid, Culture Beat, Kaoma, DJ Sash!, Technotronic, Mr. President, Anda Adam, DJ Sava, Bere Gratis, N&D, Alb Negru, Bibi, Adriana Onci, Ro-Mania, DJ Dark&Mentol, DJ Professor, MC Dylma&Pappa M, Andrei Șaguna, Danny The Menace vor urca cu toții pe scena We Love Music Festival de la Râmnicu Vâlcea în perioada 15-18 august 2024. Organizatorii vor anunța pe parcurs și alți artiști confirmați să participe la cea de-a treia ediție We Love Music Festival.

 

Sunt așteptați în jur de 70.000 de spectatori în cele 4 zile de festival

 

În cele 4 zile de festival We Love Music Festival, organizatorii așteaptă în jur de 70.000 de spectatori care să „guste” muzică bună și să parcurgă una dintre cele mai frumoase călătorii muzicale în timp. Biletele se pot procura online de pe iabilet.ro. Prețurile abonamentelor cresc odată cu anunțarea primilor artiști din line up.

 

Așa cum ne-au obișnuit deja organizatorii We Love Music Festival, Liana Stanciu și Nick nnd sunt ambasadorii evenimentului desfășurat pe Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea, în perioada 15-18 august 2024.

 

Liana Stanciu, nerăbdătoare să o cunoască pe Sonique

 

Ca Ambasador We Love Music Festival, Liana Stanciu abia așteaptă să își întâlnească artiștii preferați.
Abia aștept să o cunosc pe Sonique, trebuie să-ți spun. Abia aștept să o cunosc în carne și oase pe Jenny de la Ace of Base. Mi se pare fabulos că vin în România acești artiști.
Avem Culture Beat, celebra Mr. Vain, revine Mr. President. O să dansăm Lambada, negreșit. O să dansăm Technotronic, Pump Up the Jam.
O să dansăm Coco Jamboo.
O să dansăm tot felul de piese pe care le știm.
Adelante, Ecuador, Encore Une Fois, de la DJ Sash.
O să dansăm și celebra piesă Tu Es Foutu, a Doamnei Ingrid, de când a debutat. Eu eram deja la radio
”, ne-a mărturisit Liana Stanciu care este încă fascinată de faptul că Ricchi e Poveri au susținut un concert pe Platoul de la Fețeni.

De când scriau site-urile că e incredibil, cum adică să vină Ricchi e Poveri la Fețeni?
Unde e Fețeni? Și când au văzut-o pe femeia absolut superbă, cântând, ploua, și efectiv și-a scos, avea o manta pe care a scos-o și s-a dus în ploaie împreună cu publicul care cânta „Sara perche ti amo”, doamna asta care e Angela Brambati, care e o divă în Italia, adorată. A fost și anul ăsta la Sanremo. Deci a fost o seară absolut spectaculoasă.
Din momentul în care a început We Love Music, ea a crescut, așa, fabulos. Anul trecut am fost în pădurea aia colorată, anul ăsta o să facem alte lucruri.
Râmnicul Vâlcea cred că e un oraș puțin cam, prea puțin cunoscut…
Și a devenit cunoscut datorită acestui festival”,
a mai adăugat Liana Stanciu.

 

We Love Music Festival crește de la an la an

 

We Love Music Festival se dezvoltă frumos!

„Însă acest festival pe care noi l-am dorit să se întâmple de la an la an mai bine, a făcut ca anul trecut să aibă o creștere de 270% față de 2022.
Eu cred că festivalul We Love Music a pus Râmnicul Vâlcea pe hartă. Era un oraș, acum e locul în care are loc a treia ediție We Love Music Festival
”,  mărturisește organizatorul festivalului, Marius Chină.

Pe cine ar vrea Liana Stanciu și Marius Chină să vadă pe scena We Love Music

 

Liana Stanciu și-ar dori să vadă la un moment dat  artiști precum The Weeknd, Ariana Grande, J.Lo și Beyonce pe Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea.

Lista mea e complicată și costă mult!
Aș vrea și să te uiți în ochii mei să îmi spui că noi o să fim mari și bogați și o să aducem The Weeknd, o să aducem Ariana Grande, o să aducem J.Lo și dacă suntem cuminți, și Beyoncé, la Râmnicul Vâlcea
”, i-a spus Liana Stanciu lui Marius Chină, care are planuri mărețe cu We Love Music Festival.

 

Cu siguranță vor ajunge pentru că edițiile We Love Music Festival vor continua și sper să ne vedem bine, sănătoși, și la cea de la 20 ediții. Sunt niște promisiuni mari! Prima ediție a fost greu de organizat, a doua a fost mai ușor de organizat.
Acum ne intrăm în mână.
De-acum încolo cred că începem să contăm pe piața de festivaluri din România.
Când o să vină J.Lo la We Love Music Festival noi o să fim foarte fericiți.

Până atunci însă aș vrea să le reamintesc celor care ne privesc că am anunțat decât primele nume de artiști, mai urmează și altele. Și cel mai important lucru dintre toate e iabilet.ro. Abonament, patru seri de We Love Music Festival, într-o pădure colorată.
Într-un an unic, pentru că această poveste se va mai repeta doar atunci când 15 august va fi o zi de joi. Este un an bisect. E un an cu patru zile de We Love Music.

Este un an în care avem foarte multe așteptări și foarte multe lucruri de demonstrat, așa că haideți la We Love Music, luați-vă bilet, abonament, acum! Acum, în momentul ăsta!”, a mai povestit unul dintre organizatorii We Love Music Festival, Marius Chină.

 

 

Continue Reading

News

Naționala Feminină de Fotbal continuă campania împotriva stereotipurilor: Modele de Femeie – ediția 2024 – ALBUM DE FAMILIE!

Published

on

În perioada aprilie-iulie 2024 Naționala Feminină a României va juca șase meciuri în preliminariile pentru Campionatul European – WEURO 2025. Deși Naționala Feminină de Fotbal împlinește anul acesta 34 de ani de la înființare și sunt peste 100.000 de fete şi femei înrolate în cluburi mixte și feminine din toată țara, față de aproximativ 330 de participante câte erau la începutul anilor ’90, jucătoarele noastre încă se lovesc de stereotipuri de gen și misoginism.

Tocmai din acest motiv, în 2023, prin intermediul campaniei Modele de Femeie, lansată de FRF împreună cu Next Advertising, Naționala Feminină de Fotbal a devenit un vector pentru normalizarea rolului femeii in societate, nu doar în fotbal, ci oriunde. Anul trecut s-a vorbit despre femei și performanță, despre accesul la meserii considerate până acum bărbătești, dreptul de a face copii când și dacă vor, dreptul de a fi remunerate după criterii profesionale, nu fizice.

Iar dacă în 2023 campania își propunea să normalizeze prezența femeilor în fotbal, ca o continuare firească, scopul celei din acest an este normalizarea susținerii lor, iar startul acestei susțineri este întotdeauna în familie.

Modele de femeie 2024 prezintă: ALBUM DE FAMILIE cu file de poveste din copilăria jucătoarelor și nu numai, file ce au luat naștere prin susținerea avută din partea părinților, a fraților și a surorilor, a bunicilor, a colegilor din curtea școlii sau a profesorilor. Pentru că jucătoarele noastre sunt ceea ce sunt astăzi grație susținerii primite atunci. Însă este loc de mai bine, tocmai de aceea ele au nevoie de încurajările suporterilor și în prezent, dar și la viitoarele meciuri.

Campania „Modele de femeie” continuă așadar, pentru că încă este nevoie de multă muncă pentru a schimba mentalități și a putea oferi același suport pe care îl primesc bărbații și femeilor din fotbal. Cu toate că joacă în condiții mai grele decât cele ale colegilor lor, au parte de valorizare financiară mai redusă, doar de încurajări timide ale suporterilor și se lovesc de prejudecăți de gen, fetele de la Naționala Feminină de Fotbal joacă fotbal la fel ca și băieții, cu pasiune și dedicare.

„Când am început campania „Modele de Femeie” ne-am asumat de la bun început lupta împotriva prejudecăților și de a normaliza prezența femeilor în fotbal și oriunde. Însă fără susținere, orice luptă este în zadar. Jucătoarele noastre au sacrificat mult pentru a fi astăzi modele în această campanie, tocmai de aceea aducem cu încredere în față poveștile lor, atât pentru a inspira generațiile următoare, dar și pentru a arăta câtă nevoie e ca femeile din fotbal și nu numai să beneficieze de mai mult sprijin, mai multă deschidere, mai multă încredere, mai multă vizibilitate. FRF este principalul susținător al fotbalului feminin în general și al naționalei feminine în special, iar acest lucru se poate observa la nivel de investiții, programe de dezvoltare sau promovare. De aceea, continuare campaniei ”Modele de Femeie”, cu această nouă perspectivă, reprezintă un parcurs firesc al angajamentului nostru față de fotbalul feminin.”- a declarat Emma Bârsan, Women’s Football Development Manager FRF

„Dacă anul trecut am lansat, alături de Naționala Feminină, Modele de Femeie 2023 – cartolinele care contrazic prejudecățile de gen și stereotipurile feminine prin performanțele jucătoarelor, în 2024 ne-am propus să ducem campania într-o zonă emoțională. Zis și făcut. De data asta, decupăm scene de familie din biografiile celor 23 de fotbaliste cu momentele de susținere din trecut care le-au ajutat să fie unde sunt azi. Adică în meciurile din preliminariile WEURO 2025.

Practic, facem un fel de album de familie cu meciuri duminicale cu tați și frați, miuțe cu băieții de la bloc, surori mai mari care leagă șireturi, ceasuri deșteptătoare care răsună cu imnul Barcelonei, unchi microbişti, mame asteptându-și fetiţele pe marginea terenului, fie vară, fie iarnă.

Art directorul nostru e happy să documenteze emoția raw, pe film alb-negru și pe Polaroidul lui din ’88, iar noi colectăm de la jucătoare poveștile. Le găsim pe fete așa cum sunt ele, unele mai timide, altele mai vorbărețe; toate emoționate, modeste şi recunoscătoare pentru interes. Și vedem la ele o responsabilitate built-in, ca și cum munca lor nu e doar despre prezent, ci și despre viitorul fetelor care vor face fotbal pe terenul pregătit de ele.

Cut to marți, 9 aprilie. După meciul superb pe care tocmai l-au câștigat pe stadion în aplauze frenetice, când copiii cer autografe cu voci tremurând de emoţie, ele mulțumesc fiecărui fan pentru susținere. Ne propusesem noi o campanie emoțională, dar emoțiile de toate părțile au depășit deja orice așteptare – şi mai avem două meciuri! Iar aici, în comunicat ne propusesem să povestim despre campania noastră. Dar n-avem cum, povestea tot despre jucătoare este.” – a declarat Maria Ionescu, Head of Copy @ Next Advertising.

Pe 9 aprilie Naționala Feminină de Fotbal a învins selecționata Kazahstanului, cu scorul de 1-0, în al doilea meci din preliminariile Campionatului European de fotbal feminin din 2025. Următoarele meciuri pe teren propriu vor fi: România – Bulgaria (31 mai), România – Armenia (16 iulie) și se vor juca pe Stadionul Arcul de Triumf.

Biletele la meciurile pentru calificarea la WEURO 2025 pot fi achiziționate pe bilete.frf.ro

Continue Reading

News

Arome noi în ediție limitată – Secretul Grădinilor Senzoriale

Published

on

Deschide-ți inima către secretul grădinilor senzoriale, nișe naturale de neuitat care captează spiritul atemporal al primăverii și îți redau buna dispoziție cu fiecare ocazie.

Fiecare grădină are frumusețea ei unică, dar o grădină senzorială este concepută pentru a trezi toate simțurile, cu o alchimie încântătoare de plante, flori, arome, culori și neașteptate senzații…

SABON are bucuria să-ți prezinte noua colecție în ediție limitată – „Secretul grădinilor senzoriale“, cu două arome minunate. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să alegi – care este parfumul tău preferat, care este grădina visurilor tale? Alegi senzația de relaxare oferită GREEN BREEZE sau stimularea simțurilor cu SUNNY LUSH?

Acum te poți bucura de o călătorie senzorială revigorantă sau de momente de relaxare absolută, în timp ce pătrunzi într-o lume fascinantă de priveliști și sunete, arome și texturi, senzații delicioase.

Aceste grădini senzoriale pline de viață au puteri secrete: sporesc starea de bine și încântă simțurile.

Învăluie-te în aromele magice ale grădinilor senzoriale în propriul tău ritual de frumusețe și stare de bine.

GREEN BREEZE – Senzație de RELAXARE

Ediție limitată: Floral & Verde

În mijlocul atmosferei liniștite și al brizei blânde de aici, apreciezi acordurile subtile de iarbă proaspătă și frunze de trandafiri care vin cu aromele lor tandre în acest cadru seren. Parfumul verde floral este accentuat de note acvatice proaspete de frunze de iederă pline de rouă și lemn alb, oferindu-ți aceeași senzație de libertate pe care o ai pe o insulă doar a ta. Acesta este locul perfect pentru a-ți limpezi mintea și pentru a obține o perspectivă reînnoită, reîmprospătată.

3 esențe de bază:

Iarbă proaspătă – Frunze de trandafir – Frunze de iederă

SUNNY LUSH – Senzație de STIMULARE

Ediție limitată: Floral & Sofisticat

Gâdilând ușor nările, o explozie proaspătă de bergamotă dezvăluie primele note ale unei ape de colonie clasice. Acest parfum emblematic ia naștere într-un câmp vibrant de lavandă și neroli, strălucind în roua dimineții. Spumant și elegant, parfumul face legătura dintre autenticitate și modernitate, dezvăluind strălucirea suculentă a citricelor și oferindu-ți momente de pură beatitudine.

3 esențe de bază:

Bergamotă Neroli – Lavandă

Colecția

Ulei de duș

Înviorează-ți pielea și sufletul cu acest ulei de duș botanic de lux!

Îmbogățită cu patru uleiuri naturale – jojoba, avocado, germeni de grâu și măsline – spuma liniștitoare reimaginează întreaga experiență a dușului și este disponibilă în două arome noi care te vor încânta. Alege-o pe cea potrivită stării tale de spirit în acel moment: GREEN BREEZE pentru o senzație de relaxare sau SUNNY LUSH pentru a-ți stimula toate simțurile. Potrivită pentru toate tipurile de piele, textura de vis va curăța delicat, aducând în același timp catifelare, hidratare și strălucire pielii tale. Călătoria ta spre o autentică stare de bine începe aici.

300ml |

Scrub de corp

În inima deșertului, apa Mării Moarte este o sursă luxoasă de minerale prețioase și micronutrienți esențiali pentru piele. La SABON, am surprins proprietățile vindecătoare ale Mării Moarte în scrubul nostru pentru corp: formula sa emblematică din 1997 este fuziunea perfectă între sărurile de la Marea Moartă și trei uleiuri botanice organice, pentru un efect incredibil de exfoliant si hranitor. Simți pe pielea ta puterea magică a uimitoarei texturi de sare în ulei care exfoliază delicat pentru a îndepărta celulele moarte, în timp ce îți hrănește intens pielea. Acum, acest minunat scrub de corp este disponibil în arome noi rafinate, în ediție limitată – alege-o pe cea potrivită stării tale de spirit în acel moment: GREEN BREEZE pentru o senzație de relaxare sau SUNNY LUSH pentru a-ți stimula toate simțurile.

320g |

Lapte de corp

Celebrează minunile de zi cu zi experimentând plăcerea unică a unei mângâieri catifelate pe piele! Laptele nostru de corp te ajută să ai o piele fină, radiantă, datorită unui cocktail natural de ingrediente botanice. Care este formula magică? Ulei de migdale hrănitor, lapte de ovăz organic reparator și un strop de vitamina E, precum și o aromă nouă, senzațională, la alegere: relaxanta GREEN BREEZE sau stimulanta SUNNY LUSH. Potrivită pentru toate tipurile de piele, textura nelipicioasă și cu absorbție rapidă va lăsa pielea moale și fină ca mătasea.

200ml |

Cremă de mâini

Hidratarea și protecția îți sunt acum la îndemână cu ajutorul noii creme de mâini de la SABON. Simte textura încântătoare și formula luxoasă special creată pentru a-ți hrăni și înmuia mâinile. În centrul formulei noastre de vis, untul de shea repară pielea, în timp ce extractul de aloe vera îi redă umiditatea. Îmbogățită cu noile arome inspirate din natură GREEN BREEZE și SUNNY LUSH, crema de mâini se absoarbe rapid, fără reziduuri lipicioase. Este timpul să îmbrățișezi acest ritual de frumusețe cu ambele mâini!

30ml |

EAU de SABON

Dezvăluie și împarte bucurie zi de zi cu EAU de SABON, o apă de toaletă răcoritoare și vivace, inspirată de aromele ritualurilor noastre de frumusețe pentru a aduce o scânteie de uimire în viața ta. Bucură-te de EAU de SABON ca atare sau în combinație cu alte produse SABON pentru corp sau păr, pentru o tușă finală înmiresmată. Mai concentrată decât un mist de corp, dar mai puțin concentrată decât un parfum, EAU de SABON oferă o prezență ușoară și proaspătă, dar de lungă durată. E prezentată într-o sticlă elegantă și ambalată într-o punguță fermecătoare din bumbac veritabil, pentru a încânta simțurile și onora arta de a dărui.

30ml |

DEZVĂLUIE-ȚI SENTIMENTELE

Oferă-i cuiva drag experiența magică din Grădinile senzoriale SABON, cu aceste seturi de cadou uimitoare!

Set-cadou Sunny Surprises

Elevează-ți starea de spirit cu un set SABON în trei pași care evocă splendorile unei grădini mediteraneene însorite. Aceste trei best sellers SABON îți permit să creezi propriul ritual special de îngrijire a pielii, acum cu aroma SUNNY LUSH în ediție limitată, astfel încât să te simți revigorată și cu spirit de aventură în orice moment.

Conține:

  • Ulei de duș 100ml
  • Scrub de corp 60g
  • Lapte de corp 50ml

Set-cadou Peaceful Moments

Lasă-ți simțurile cucerite de farmecul unei grădini britanice cu acest ritual clasic în trei pași de la SABON! Fiecare dintre aceste trei bestseller-uri ale noastre a fost reîmprospătat și reînnoit de aroma GREEN BREEZE în ediție limitată, ce promite momente prețioase de pace și bucurie învăluite în aromele serene ale naturii.

Conține:

  • Ulei de duș 100ml
  • Scrub de corp 60g
  • Lapte de corp 50ml

Nu ai găsit cadoul perfect?

Creează-ți propriul set inspirat de Secretul Grădinilor Senzoriale combinând produsele SABON favorite cu noile noastre cutii de cadouri elegante, pentru gesturi de neuitat făcute din toată inima!

Acum în magazine și online pe www.sabon.ro

 

Continue Reading

Trending


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home3/newsone/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home3/newsone/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home3/newsone/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home3/newsone/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52