Connect with us

Muzica si filme

Yanis Pavel și-a lansat albumul de debut – ”Scrum”

Published

on

La doar 16 ani, tânărul artist Yanis Pavel, a avut lansarea primului său album ”Scrum”, în cadrul unui eveniment unde i-a avut alături pe artistul Ovidiu Lipan Țăndărică și pe managerul său, Radu Groza. În cadrul evenimentului, Yanis le-a dezvăluit invitaților ce anume l-a inspirat în crearea acestui album, precum și a noii sale piese, care poartă numele albumului.

Talentatul cântăreț ieșean a scris versurile și a realizat partea instrumentală a noii sale melodii ”Scrum”, una de suflet, care, cu siguranță, va ajunge la inimile iubitorilor de muzică de calitate.

”Este o poveste, o ficțiune sensibilă, în care cred că se regăsesc foarte mulți tineri de vârsta mea”, a declarat Yanis Pavel.

Clipul melodiei ”Scrum” a fost regizat de către Mihai Laz și Alex Snopov. Acesta a fost filmat într-un apartament din centrul Bucureștiului, într-o parcare și la studio, unde au fost realizate efectele speciale.

”Am lucrat două zile ca să realizăm toate cadrele. A fost antrenant atât pentru mine, cât și pentru echipa tânără cu care am lucrat și sunt bucuros că au ținut mereu cont de ideile mele. A trebuit să facem câteva improvizații pe loc, unele gândite de mine, ceea ce a făcut ca videoclipul să iasă exact așa cum mi l-am imaginat atunci când am scris și compus piesa”, a dezvăluit  Yanis Pavel, care a mai ținut să precizeze și faptul că ”Scrum” este altceva decât a cântat până acum.

”Scrum” este o poveste, o ficțiune sensibilă, în care cred că se regăsesc foarte mulți tineri de vârsta artistului.

Tânărul ieșean a gândit diferit această piesă, cu dorința de a ieși din zona de confort. De aceea, a încercat să experimenteze o nouă latură a sa, astfel a ajuns la ideea acestui cântec de dragoste. Inițial, versurile au fost scrise după vibe-ul instrumentalului, apoi a realizat că acesta este mesajul potrivit.

Yanis Pavel este considerat cântărețul noii generații de adolescenți în zona muzicii pop din România. Acesta a început să cânte de la 3 ani, iar la doar 12 ani a urcat pe o scenă importantă. Specialiștii au văzut în el încă de la început un adevărat puști minune, motiv pentru care artiști de renume au cântat împreună cu el pe aceeași scenă.

Ștefan Bănică Jr., Ovidiu Lipan Țăndărică sau Marcel Pavel, alături de care a interpretat un duet fabulos, acompaniați fiind de Filarmonica din Iași, sunt doar câteva nume din industria muzicală care au făcut featuring cu tânărul Yanis Pavel. Keo i-a compus o piesă special pentru el, ”Cu capu-n nori”, piesă care s-a bucurat de un real succes în rândul tinerilor. La fel s-a întâmplat și cu melodia interpretată cu What’s Up, ”Doar cu iubire”.

În timp ce alții băieți bat mingea și preferă doar să se joace, Yanis face muzică de la vârsta de trei ani în cadrul Academiei de Talente Ella Gondos, una dintre cele mai cunoscute în domeniul șlefuirii de talente muzicale la nivel de adolescenți.

”Yanis este elev la Liceul Alexandru Ioan Cuza din Iași și cântă, compune la pian și scrie poezii. O perioadă de timp a fost reporter la Antena3, a participat la Eurovisionul copiilor, unde a făcut parte din juriu, este prezentator de spectacole pentru adolescenți și, în urmă cu câțiva ani, a fost desemnat de Asociația ROR să fie imaginea unei campanii importante de promovarea ”Impact-Stop Bullying” în școli. În câteva cuvinte, un adolescent foarte talentat. În plus, mulțumim partenerilor care ne au fost alături la eveniment, Editura Litera, cu cele mai frumoase cărți și Magiun de Prune Topoloveni, pentru delicioasele magiunuri”, a declarat Radu Groza, managerul lui Yanis Pavel.

Noul album al artistului poate fi ascultat pe canalul acestuia de YouTube, Spotify și Apple Music: .

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Muzica si filme

„DORINȚA”, CEL MAI NOU FILM ANIMAT DE COMEDIE DE LA WALT DISNEY ANIMATION STUDIOS ESTE DISPONIBIL PE DISNEY+

Published

on

Cât de puternică poate fi o dorință?

Este un lucru pe care telespectatorii îl pot afla vizionând filmul „Dorință”, disponibil acum pe Disney+. Animația produsă de studiourile Walt Disney este o comedie muzicală care invită publicul în Regatul magic Rosas unde Asha, o tânără visătoare și isteață, își pune o dorință atât de puternică, încât îi este îndeplinită de o forță cosmică, o mică minge de energie numită Stea. Asha împreună cu credinciosul ei tovarăș, iedul Valentino și Stea se confruntă cu cel mai periculos dușman al lor – conducătorul din Rosas, Regele Magnifiko. Vor reuși ei să salveze comunitatea și să demonstreze că atunci când voința unui om curajos se combină cu magia stelelor lucruri minunate se pot întâmpla?

Câștigătorul premiului Oscar, Chris Buck („Iceberg”, „Iceberg 2”) și Fawn Veerasunthorn („Raya and the Last Dragon”) sunt responsabili de regia acestui film plin de magie și aventuri.

Continue Reading

Muzica si filme

Lansarea filmului documentar „Ce-ai făcut la școală?” – O inițiativă semnificativă pentru Asociația GO-AHEAD

Published

on

Asociația GO-AHEAD își exprimă bucuria și recunoștința față de participanții și susținătorii săi după succesul extraordinar al evenimentului de lansare a filmului documentar „Ce-ai făcut la școală?”.

Lansarea filmului documentar „Ce-ai făcut la școală?”, în regia lui Tedy Necula, care a avut loc la Cineplexx Băneasa în data de 28 martie 2024, a fost un moment deosebit în istoria Asociației GO-AHEAD, marcând o nouă etapă în eforturile acestora de a promova educația incluzivă și nevoia de consiliere școlară în România.

Filmul documentar, realizat sub îndrumarea și coordonarea Asociației GO-AHEAD în cadrul proiectului „GO AHEAD WITH YOUR BEST DREAM!”, a captivat și inspirat audiența prin povestea curajoasă a tinerilor elevi din liceele tehnologice. Acești tineri talentați au fost aduși în prim-plan pentru a evidenția contribuția lor semnificativă în societate în calitate de profesioniști și membri activi ai comunității, dar și pentru a crește gradul de conștientizare al publicului cu privire la prejudecățile care le limitează opțiunile și potențialul.

Într-o eră în care meseriile practice și tehnice sunt din ce în ce mai necesare, filmul „Ce-ai făcut la școală?” subliniază importanța de a sprijini și de a încuraja acești tineri în dezvoltarea lor profesională și personală. Prin această inițiativă, dorim să schimbăm percepțiile și să privim dincolo de etichete, recunoscând și valorizând abilitățile unice pe care acești tineri le aduc în societate.

”„Ce-ai făcut la școală?” este un manifest pentru educație, pentru egalitate de șanse, pentru schimbare! Noi știm că schimbarea este un proces de lungă durată, că nu se va întâmpla peste noapte, dar suntem încrezători că mesajele din film vor ajunge la tinerii care au nevoie și că aceștia ne vor căuta, vor ajunge la companii care înțeleg că e timpul să se implice în număr cât mai mare și că susținerea trebuie să meargă și către echilibrarea emoțională a tânărului înainte de orice altceva.” – Alexandra Bălșeanu – Președinte Asociația GO-AHEAD

”Tot ce aș dori să rețină publicul…. să rețină că în jurul nostru sunt oameni. Nu sunt oameni absolvenți de real sau de tehnologic sau de nu știu ce licee spectaculoase. Sunt oameni pur și simplu. Când înveți un tânăr să evolueze, să se dezvolte personal, să comunice la nivelul în care am văzut foarte mulți dintre cei pe care i-am filmat, nu mai contează din ce liceu vin.” – Tedy Necula – Regizorul filmului

Evenimentul de lansare a filmului a fost precedat de Conferința Educațională „GO AHEAD WITH YOUR BEST DREAM”, în cadrul căreia speakerii și membrii panelurilor au discutat despre educație și sistemul educational, nevoia de consiliere școlară, rolul societății civile în susținerea și dezvoltarea acestor sisteme, precum și despre importanța urmăririi visurilor noastre. Line-up-ul a fost format din Alexandra Bălșeanu, președinte Asociația GO-AHEAD, Ionuț Sibian, director executiv FDSC, Daniela Vișoianu, consilier parlamentar și lector universitar, Marcel Bartic, profesor de istorie și gazdă Academia Europa FM, Cristian CHINA-BIRTA, Managing Partner Kooperativa 2.0 și Andreea Raicu, personalitate TV și lider mindfulness. De asemenea, elevii, profesorii, directorii și consilierii școlari și reprezentanții instituțiilor și ai mediului de afaceri invitați au avut oportunitatea să discute și să împărtășească idei despre importanța consilierii personale și profesionale în educație și carieră în cadrul unor paneluri dedicate, moderate de Georgiana Tănase, psihoterapeut, și Mădălina Samoilă, trainer public speaking.

Premiera filmului a fost onorată de prezența a peste 470 de participanți, inclusiv elevi, profesori, mentori, consilieri, autorități, parteneri, reprezentanți ai companiilor cu activitate în România, presă, donatori, voluntari și reprezentanți ai ONG-urilor. Atmosfera încărcată de emoție și entuziasm a demonstrat angajamentul comun față de cauza educației și incluziunii sociale.

Următorul pas în această călătorie este difuzarea filmului în întreaga țară prin intermediul Caravanei „GO AHEAD WITH YOUR BEST DREAM”, care va începe în luna aprilie și va continua în mai multe orașe din România.

”Mesajul de încurajare al filmului va fi dus mai departe prin intermediul Caravanei GO AHEAD WITH YOUR BEST DREAM, în luna aprilie, când echipa GO-AHEAD va merge în cinematografe și licee din țară, pentru a face proiecția filmului pentru elevi și profesori de gimnaziu și liceu. Caravana va ajunge în județele Bacău, Vaslui, Neamț, Suceava, Constanța, Dolj, Alba, Gorj, Harghita, Vâlcea, Cluj și Satu-Mare, iar documentarul poate fi pus la dispoziție oricărei unități școlare care doreste să îl preia pentru orele de dirigenție.” – Georgiana Tudora – Director Operațional – Asociația GO-AHEAD

Pentru mai multe informații despre filmul documentar „Ce-ai făcut la școală?” și proiectul „GO AHEAD WITH YOUR BEST DREAM!”, vă rugăm să accesați https://www.go-ahead.ro/ro/go-ahead-your-best-dream  .

Evenimentul de lansare a avut loc cu sprijinul sponsorilor: CARREFOUR ROMÂNIA, NEXT GENERATION BUSINESS, OLYMPUS, ROMPETROL, SIDEM și partenerilor media: Canal 33, Metropola TV, KANAL D2, Itsy Bitsy, RFI România, ENTR, EURONEWS, Revista CARIERE, WALL-STREET, HR Manager, Radio Impuls, IQads, Ziarul Metropolis, OK!Magazine, Radio România Actualități, Radio București FM, Radio România Cultural, KUDIKA, FEMEIA, ele.ro, Ultima Oră, clopoțel.ro, copilul.ro, 9vrempărinți, Fashion8, Iubim Brașovul, Garbo, PR wave, Sănătatea de azi, Ordinea Zilei, Ziarul Pozitiv, HAPP.RO, I love failure, KOOPERATIVA 2.0, clubantreprenor.ro, filmecărți.

Teaser-ul filmului documentar poate fi vizionat aici: https://www.youtube.com/watch?v=Z3VytjAyNjc.

Mai multe informatii despre proiectul GO AHEAD WITH YOUR BEST DREAM! sunt disponibile accesând https://www.go-ahead.ro/ro/go-ahead-your-best-dream.

Continue Reading

Muzica si filme

Richard Clyderman a cucerit inimile la Sala Palatului cu un spectacol memorabil!

Published

on

Zilele trecute, Sala Palatului din București a fost martora unui eveniment muzical impresionant, sold-out total, oferit de legendarul pianist Richard Clyderman. Peste 4000 de spectatori au avut privilegiul de a redescoperi emoțiile melodioaselor coloane sonore din filme celebre precum Titanic, seria Agentul 007 sau pelicule desprinse din universul cinematografic al unor mari actori precum Robert de Niro, Harrison Ford și Roger Moore.

Organizatorul concertului, Radu Groza, a declarat entuziasmat: „A fost un spectacol de excepție! Richard Clyderman este un artist remarcabil care a reușit să vândă toate biletele într-un timp record și la prețuri accesibile. Cu modestie și compasiune, a ținut publicul în extaz timp de aproape patru ore, aducând zâmbete pe chipurile celor prezenți în Sala Palatului. Urmaeza un alt concert marca Legende in Concert cu Al Di Meola pe 3 iunie la Sala Palatului, cel mai bun chitarist de jazz al tuturor timpurilor, la care ne asteptam din nou la un sold out”.

Cei prezenți au fost purtați pe aripile muzicii de pianul maestrului Clyderman, transportați în lumi magice și plini de emoție. Fiecare notă parcă spunea o poveste, iar fiecare acord atingea corzile sensibile ale sufletelor ascultătorilor.

„Richard Clyderman a demonstrat încă o dată că muzica sa este universală, pătrunzând în inimile tuturor cu pasiune și sensibilitate. Într-o seară specială, Sala Palatului s-a transformat cu ajutorul muzicii sale într-un loc de basm, unde timpul părea să se oprească pentru a savura fiecare sunet, fiecare melodie”, ne-a declarat Dan Anghel, organizator al evenimentului.

Evenimentul a reprezentat o adevărată călătorie muzicală, îmbibată de talent, emoție și rafinament, sub semnătura unui maestru al pianului care știe cum să cucerească publicul și să-l răsfețe cu sunete divine. Richard Clyderman a demonstrat încă o dată de ce este considerat unul dintre cei mai mari pianiști ai lumii, iar seara petrecută la Sala Palatului va rămâne vie în inimile tuturor celor care au avut privilegiul de a fi acolo.

Continue Reading

Trending