Connect with us

Evenimente

A fost desemnată compania din România care se implică cel mai mult în starea de bine a angajaților

Published

on

În urma unui amplu proces de selecție și jurizare, KPMG a fost desemnată compania din România care se implică cel mai mult în a oferi o stare de bine angajaților și comunității în care activează. KPMG a primit locul 1 și titlul de ”Top WellBeing Employer of The Year”, în cadrul galei organizată de Bodyshape Transformation, inițiatorul competiției ”Top WellBeing Employer of The Year”. Conform analizei juriului de specialitate, compania câștigătoare a demonstrat un angajament ferm față de starea de bine a angajaților săi și a creat medii de lucru care încurajează și susțin sănătatea, fericirea și dezvoltarea personală a echipei.

În cadrul galei de premiere, locul 2 și titlul de ”Visionary WellBeing Employer of the Year” a fost obținut de Arctic SA, iar locul 3 și titlul de ”Innovative WellBeing Employer of the Year”, a fost ocupat de mindit.io.

De asemenea, o recunoaștere a eforturilor pentru a creşte starea de bine a angajaților la locul de muncă au primit și companiile finaliste, care au obținut titlul de “Employee Wellbeing Recognition Award”: BCR, Majorel, Provident România și Philip Morris.

”Un business performant are la bază oameni performanți. Iar, atunci când oamenii din echipă au parte de comfort fizic, mental, emoțional, acest lucru se va reflecta automat și în performanță. Am inițiat această competiție știind, din activitatea de opt ani a centrul nostru de fitness, Bodyshape Transformation Center, cât de important este echilibrul trup-minte-suflet pentru a avea o viață calitativă. Iar acest echilibru trebuie obținut și în timpul orelor de lucru, care ne ocupă fiecăruia cea mai mare parte a timpului zi de zi.

În 2019 Bodyshape a devenit furnizor oficial de fitness pentru Groupe Renault, astfel că am înțeles și mai bine cu ce provocări se confruntă angajații companiilor și cum îi mobilizezi să facă miscare. Pornind de la acest studiu de caz, ne-am dorit să aducem în lumina reflectoarelor acele companii care investesc în starea de bine a angajaților. Am creat competiția Top Wellbeing Employer of the Year, fiind conștienți de faptul că acestea pot contribui la creștea nivelului de sănătate prin activitate fizică a sute de mii de angajați din întreaga țară. Le mulțumesc tuturor companiilor care au avut curajul să participe la acest concurs și să ne împărtășească din bunele lor practici”, a declarat Irina Alionte, fondator Bodyshape Transformation Center, inițiatorul Top Wellbeing Employer of the Year.

Cum s-a desfășurat competiția

Companiile au aplicat pentru a participa la competiție în primăvara acestui an, iar aplicațiile au fost analizate de un juriu compus din domenii complementare mediului de business și de promovare a stilului de viață sănătos: Irina Alionte – fondator Bodyshape Transformation Centre, Andreea Marin – personalitate media, promotor al vieții sănătoase, Marius Ghenea – antreprenor în serie & Business-Angel, Larisa Iordache – campioană olimpică, mondială și europeană la gimnastică, Costin Tudor – CEO și fondator Undelucram.ro, Andra Pintican – fondator Școala de HR și Dr. Cezar Amititeloaie – medic cardiolog și antreprenor.

Juriul de specialitate a departajat în funcție următoarele criterii:

  • Viziunea companiei cu privire la wellbeing-ul angajaților
  • Strategia pentru wellbeing-ul angajaților
  • Programe de wellbeing implementate în ultimele 12 luni
  • Impactul pozitiv în organizație, inclusiv modalități de monitorizare și măsurare
  • Inovația adusă în cadrul programelor de wellbeing implementate

 

Marele premiu, înmânat de Elisabeta Lipă

Marele premiu Top WellBeing Employer of the Year a fost acordat de Elisabeta Lipă, Președintele Agenției pentru Sport. “Ascultându-vă pe toți cei care ați urcat aici, pe scenă, am tras niște concluzii – Daca vrei să fii sănătos, ești obligat să faci mișcare. Mișcarea nu înseamnă performanță. Să nu vă imaginati că vă recomand să participați la șase ediții ale Jocurilor Olimpice. Vă recomand să vă mișcați, pentru că mișcarea îți dă o stare de bine, sportul te ajută să fii sănătos, sportul înseamnă socializare, spirit de echipă, și, când toate aceste ingrediente sunt amestecate, o să vedeți ce angajați fericiți o să aveți”, a declarat Elisabeta Lipă.

Gala Top WellBeing Employer of the Year 2023 a fost prezentată de Andreea Marin. Cunoscută pentru promovarea constantă a unui stil de viață sănătos, Andreea Marin a subliniat importanța derulării acestui proiect: ”Gala aduce în lumina reflectoarelor acele companii care promovează, sprijină cum se cuvine și încurajează starea de bine a angajaților, sănătatea lor fizică și psihică, înțelegând și legătura directă cu eficienta oamenilor în munca lor. Este un demers de tip win-win, într-o lume în care din ce în ce mai mult se simte nevoia unei balanțe corecte între viața privată și cea profesională, între creativitate și starea de sănătate, productivitate pe termen lung a companiilor și împlinirea angajatilor.

Abordarea holistică a bunăstării în companii presupune atenția pentru ceea ce numim wellness, luând în calcul sănătatea fizică, mentală și emoțională, deopotrivă”, a declarat Andreea Marin.

Competiția Top WellBeing Employer of the Year va continua anul viitor cu o nouă ediție.

ORGANIZATOR: Bodyshape Transformation Centre

Partener principal: Undelucram.ro

Parteneri media: Săptămâna Financiară, Money.ro, Profit.ro, Business Mark, Scoala de HR, Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF)

Partener educațional: Shakespeare School

Parteneri instituțional: Agentia Nationala pentru Sport, British Romanian Chamber of Commerce (BRCC), Camera Franceză de Comerț și Industrie în România

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Netflix prezintă The Bridgerton Museum, o experiență imersivă în aer liber, în centrul Bucureștiului

Published

on

Netflix invită fanii la proiecții cu personajele preferate din serial, exponate cu accesorii și costume originale, precum și un concert live cu spectacol de video mapping, pe Calea Victoriei.

Poveștile de dragoste și intrigile din aristocrație vor înflori la propriu sub cerul nopții. Pe 18 mai, Netflix invită fanii să sărbătorească lansarea noului sezon și să pășească mai aproape de universul fermecător al seriei Bridgerton printr-o experiență specială.

Creat sub forma unei galerii în aer liber, unde cele mai îndrăgite personaje prind viață prin proiecții acompaniate de muzică, Muzeul Bridgerton va fi o oportunitate unică de a călători prin îndrăgita serie. Aici, fanii vor putea descoperi costumele originale purtate de personajele lor preferate și vor putea afla mai multe despre poveștile din spatele exponatelor. De la artiști stradali la proiecții pline de culoare, fiecare element al acestei experiențe imersive conține o poveste care așteaptă să fie spusă. Fanii sunt invitați să pătrundă pas cu pas în lumea Bridgerton, prin scanarea codurilor QR care vor însoți fiecare atracție.

Programul activităților:

19:00 exponate și artiști stradali (în punctele cheie de pe hartă).

21:00 proiecții cu personajele pe clădiri (în punctele cheie de pe hartă).

22:00 concert live cu video mapping în fața Teatrului Odeon.

Continue Reading

Evenimente

VINIMONDO prezintă cea de-a doua ediție a evenimentului World Of Wines (WOW)

Published

on

VINIMONDO, importatorul numărul unu de vinuri premium și super premium destinate segmentului HoReCa din România, anunță cea de-a doua ediție a evenimentului World of Wines (WOW) by VINIMONDO care va avea loc pe 30 mai, la Palatul Bragadiru.

World of Wines by VINIMONDO, deja un eveniment de referință în calendarul enologic al României, revine în acest an și oferă iubitorilor de vin oportunitatea de a descoperi cele mai intense și elegante arome din lumea vinului. Cu o tradiție începută în 2019, WOW continuă să aducă împreună cele mai prestigioase nume de producători de vinuri internaționale, menținând standardele înalte de calitate și rafinament.

„Deschidem din nou, cu emoție și bucurie, porțile WOW către toți iubitorii de vin din România, o excelentă ocazie să celebrăm împreună și 15 ani de VINIMONDO. World Of Wines by VINIMONDO devine astfel o tradiție care, sperăm noi, va aduce cu fiecare ediție o schimbare în bine, îmbogățind și educând piața din România. Este o mare bucurie atunci când vezi cum oamenii devin din ce în ce mai atrași de rafinament și autentic, dincolo de etichetă în sine, cum sunt din ce în ce mai curioși, în dorința lor de a aprofunda această cultură fascinantă, cu toate poveștile ei. Pentru toate acestea, suntem recunoscători prietenilor noștri, producători internaționali, prezenți alături de noi, tuturor partenerilor din HoReCa și, bineînțeles, consumatorilor”. Liviu Guțuțui, General Manager & Owner VINIMONDO

Ediția din acest an promite o experiență gustativă excepțională, cu peste 300 de vinuri atent selectate și 10 masterclassuri de specialitate, dedicate atât profesioniștilor din HoReCa, cât și publicului larg. Iubitorii de vinuri vor avea ocazia să interacționeze direct cu proprietai și reprezentanți ai caselor de vinuri de renume mondial, care vor împărtăși povestea și pasiunea din spatele fiecărei sticle.

Degustările vor fi acompaniate de un spectacol culinar special creat de Chef Alex Petricean, desemnat cel mai bun Chef din România (Romanian Hospitality Awards, ediția 2022).

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro: Magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Despre VINIMONDO

Înființată în 2009, VINIMONDO este o companie cu capital 100% românesc, specializată în importul și distribuția de vinuri premium și super premium destinate segmentului HoReCa din România. Cu un portofoliu impresionant, de peste 650 de etichete de vin, provenind cele mai importante zone viticole ale lumii, VINIMONDO oferă o selecție de vinuri de cea mai înaltă calitate. De-a lungul timpului, compania a devenit și importatorul oficial al mărcii producătoare de pahare de vin RIEDEL – The Wine Glass Company din Austria, lider mondial în industrie.

Distribuţie: VINIMONDO oferă acoperire naţională, derulată prin echipa de vânzări şi parteneriate cu cei mai importanţi distribuitori specializaţi din România, dar şi cu restaurante, wine baruri şi magazine de specialitate, dispunând de spaţii de depozitare la standarde europene pentru derularea activităţii sale.

Educarea pieţei: Compania se implică permanent în educarea segmentului HoReCa, dar şi a consumatorului final cu privire la deschiderea către vinurile premium şi super premium de import şi a consumului responsabil. VINIMONDO are un program dinamic de traininguri desfăşurate cu participarea și suportul partenerilor internaţionali.

Printre vinurile selectate în această ediție se numără: Tenuta Tignanello – Marchesi Antinori Tignanello – 2020 – Toscana IGT, Billecart Salmon Champagne Brut Reserve, Bellavista Alma Gran Cuvee Brut Franciacorta DOCG, Vieux Telegraphe Rouge Chateauneuf-du-Pape AC 2020, Cà dei Frati Amarone Pietro Dal Cero Amarone della Valpolicella – 2017 – Amarone della Valpolicella DOCG, Ca’Marcanda (Gaja) Camarcanda – 2018 – Bolgheri DOC, Pieve Santa Restituta – GAJA Brunello di Montalcino – 2018 – Brunello di Montalcino DOCG, Domaine Christian Moreau Chablis Grand Cru Les Clos – 2022 – Chablis AC Grand Cru, Paul Jaboulet Aîné La Maison Bleue Hermitage Rouge Bio – 2020 – Hermitage AC, Jermann Vintage Tunina – 2021 – Venezia Giulia IGT, La Scolca Gavi dei Gavi – 2022 – Gavi DOCG, Mastroberardino Radici – 2018 – Taurasi DOCG, Ornellaia Ornellaia – 2020 – Bolgheri DOC Superiore, Pascal Jolivet Sancerre Blanc Le Chêne Marchand – 2023 – AOP Sancerre, Joh. Jos. Prum Riesling Auslese Wehlener Sonnenuhr – 2020 – Wehlen, Renato Ratti Marcenasco – 2018 – Barolo DOCG, Marjan Simcic Merlot Opoka Cru – 2018 – Brda, Vietti Barolo Castiglione – 2019 – Barolo DOCG, Vincent Girardin Puligny-Montrachet Les Vieilles Vignes – 2020 – Appellation Puligny Montrachet Controlee, López de Heredia Viña Tondonia Viña Tondonia Reserva – 2011 – Rioja DOCa, Marques de Murrieta Castillo Ygay Tinto Gran Reserva Especial Cosecha – 2012 – Rioja DOC și Tenuta San Guido Sassicaia – 2020 – Bolgheri Sassicaia DOC.

 

Continue Reading

Evenimente

Restaurantul Diplomat își întâmpină oaspeții cu un nou meniu elegant

Published

on

Diplomat, restaurantul iconic al Capitalei, anunță un nou meniu, cu care își va întâmpina oaspeții începând cu luna mai. Creată de către chef Paul Mihăilescu, cel care conduce bucătăria localului, noua selecție de preparate își propune să fie o experiență gastronomică, o călătorie prin aromele lumii.

“În decenii de istorie, restaurantul Diplomat a adus împreună oameni de afaceri, politicieni și figuri culturale din România și din afara țării, devenind, astfel, un spațiu multicultural, extrem de eclectic, cu o identitate proprie, fermecătoare. Viziunea mea pentru meniu este una similară: m-am lăsat inspirat de arta culinară a lumii și am curatoriat ingrediente de calitate, de pretutindeni. Preparatele pe care le propunem oaspeților pornesc de la rețete clasice, specifice anumitor culturi, cum e clasicul pește românesc, servit cu mămăligă și usturoi sau risottoul italienesc. Ceea ce noi facem este să le oferim o identitate nouă și să le aducem în prezent, prin tehnicile de gătire și asocierile neașteptate de texturi și arome.”, a declarat chef Paul Mihăilescu.

Din noua selecție de preparate vor face parte feluri de mâncare rafinate, cum sunt tartarul de crab cu avocado, banane și caviar de somon, texturi de crap cu mămăligă, porcini și cremă de usturoi, risotto cremos cu langustine și lămâie murată, sau mușchiul de vițel, servit cu nap, tartă de cartofi și sparanghel.

De asemenea, noul meniu va include și o selecție fină de deserturi preparate în casă, cum sunt trufele de ciocolată cu alune de pădure, lichior și busuioc proaspăt.

Noul meniu Diplomat va fi declinat și în variantele pentru evenimente corporative sau private.

Restaurantul Diplomat este deschis publicului larg în fiecare zi, de luni până duminică, în intervaul 12:00-24:00.

Despre restaurant Diplomat

În 1922, Colonelul St. E. Greble Junior și Alexandru Marghiloman au înființat Country Club Băneasa, cunoscut mai târziu drept Clubul Diplomatic București. Inițial un loc exclusivist pentru sporturi și recreere, acesta a devenit un reper al elitei, atrăgând personalități precum Regele Mihai și Nicolae Titulescu. În jurul său, pe cheltuiala membrilor, a fost construit actualul parc al zonei de nord, Parcul Regele Mihai 1, al României. Clubul, cu vila centrală proiectată de Ion Mincu, a devenit ulterior cunoscut pentru restaurantul Diplomat, care s-a poziționat ca o oază de eleganță și relaxare, deschisă publicului larg.

Astăzi, restaurantul Diplomat este unul dintre cele mai longevive restaurante ale Bucureștiului, un loc iconic, ce face parte din moștenirea culturală a Capitalei.

 

 

 

 

Continue Reading

Trending