Connect with us

Entertainment

Lil Kelaan Carter participă la campionatul WORLD OF DANCE ROMANIA 2023 alături de 25 de dansatori din trupa sa The Hardest Generation Crew, pe 4 noiembrie

Published

on

Photo: Lil Kelaan Carter

Lil Kelaan Carter, dansator, coregraf, creative director, actor și fashion designer, în vârstă de 20 de ani, alături de trupa sa The Hardest Generation Crew, se alătura competiției WORLD OF DANCE ROMANIA 2023.

Tânărul Lil Kelaan Carter se pregătește să conducă o echipă de 25 de dansatori talentați pentru a concura în prestigioasa competiție World of Dance Romania 2023, care reunește dansatori talentați din toate colțurile lumii, în căutarea elementelor distincte pe care le pot aduce participanții în lumea dansului. Evenimentul oferă dansatorilor șansa de a-și exprima creativitatea și de a se evidenția, într-un cadru competițional de excepție, în fața unui juriu format din profesioniști ai industriei.

Lil Kelaan Carter se alătura competiției în DIVIZIUNEA ECHIPE, alături de The Hardest Generation Crew, trupa fondată de către artist în luna mai a anului 2023. Premiul pentru locul 1 se ridică la 10.000 de dolari. Următoarele categorii la care participă în variantă solo sunt 1v1 All StylesBattle și Solo Upper Division, cu miza calificării în finala din Los Angeles pentru toate cele trei categorii.

Lil Kelaan Carter, antrenat în programe de dans de elită din SUA, a pregătit un show de excepție alături de trupa sa The Hardest Generation Crew pentru WORLD OF DANCE ROMANIA 2023

Cu o pregătire de clasă mondială, antrenat în programe de dans de elită din SUA încă de la vârsta de 16 ani, dar cu 15 ani de experiență în lumea dansului, Lil Kelaan Carter împreună cu The Hardest Generation Crew a pregătit pentru campionatul WORLD OF DANCE ROMANIA 2023 un spectacol inedit, ce pune în lumină un concept care subliniază unicitatea evoluției în plan uman. Conceptul vizionar al coregrafului Lil Kelaan Carter pentru această interpretare se învârte în jurul portretizării unui spectacol de dans care celebrează forța dansului de a aduce oamenii împreună. Numărul este un omagiu adus timpului și momentelor cheie de intersecție a culturii stradale cu arta dansului, ce a dus treptat la unirea indivizilor, care au contribuit mai apoi la crearea unor stiluri iconice, relevante până astăzi.

Lil Kelaan Carter, cu nivelul său de expertiză și abilitățile artistice dezvoltate în SUA, a reafirmat importanța dansului ca formă de expresie artistică universală prin fiecare performanță înregistrată de-a lungul carierei sale de până în prezent. Astfel, în anul 2022, a obținut calificarea în finala mondială de dans din Miami și Phoenix Arizona BDF Festival & Hip Hop Championship, prezentându-se alături de echipa sa. În 2021, a creat coregrafia pentru cel mai remarcabil solo de dans prezentat la Cupa Mondială de dans.

Tot în 2021, a ajuns în semifinalele emisiunii „Românii au talent” (ProTV), demonstrându-și abilitățile artistice. În 2019, a devenit campion mondial la finala de dans din Croația Dance Star (categoria Solo). În același an, a obținut calificarea în finala mondială din SUA la World of Dance, dansând cu echipa Blue Chips Crew.

Între 2017 și 2019, a excelat calificându-se de trei ori consecutiv în finala mondială din Spania, la Dance World Cup.

Pe lângă performanțele înregistrate în domeniul dansului, Lil Kelaan Carter s-a remarcat în industria cinematografică și a modei. În anul 2020, a jucat în roluri-cheie în serialul WEDNESDAY, difuzat pe platforma Netflix. În 2021, a făcut parte din distribuția de succes a serialului Bridgerton, tot pe platforma Netflix.

În 2019, a câștigat competiția televizată „Imperiul Leilor” (ProTV) cu investitori în brandul „The Hardest Generation” obținând investiții în valoare de 100.000 USD de la Cristina Baltan, fondator al brandului Musette. Și în 2018 a pus bazele brandului de îmbrăcăminte „The Hardest Generation”, iar în 2022, a primit Premiul de popularitate pentru prezentarea colecției vestimentare „The Hardest Generation” la City Fashion Week din Cluj, România.

Campionatul de dans WORLD OF DANCE ROMANIA 2023, desfășurat în perioada 4-5 noiembrie 2023, este unul dintre cele mai prestigioase evenimente, care oferă dansatorilor de calibru din întreaga lume o platformă unică pentru a-și demonstra abilitățile artistice și pentru a împărtăși pasiunea pentru arta dansului și pentru frumos, iar Lil Kelaan Carter alături de The Hardest Generation Crew promit un spectacol de excepție.

Informații de contact: contact@lilkcarter.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Muzica si filme

DISNEY+: SE LUCREAZĂ LA NOI SEZOANE SHŌGUN

Published

on

FX, Hulu și moștenitorii lui James Clavell lucrează la extinderea serialului dramatic de mare succes, Shōgun, cu încă două sezoane. Calendarul de producție nu a fost încă stabilit, dar echipa scenariștilor este în curs de constituire și va începe activitatea în această vară.

În primele nouă săptămâni de la premieră, Shōgun a devenit cel mai urmărit show al FX, pe baza orelor de vizionare la nivel global. Toate cele 10 episoade ale sezonului 1 din Shōgun, care s-a încheiat pe 23 aprilie, sunt disponibile pentru streaming pe Disney+ la nivel global și pe Hulu în SUA.

Shōgun a fost foarte bine primit de critici, fiind considerat:

  • „cel mai bun serial de televiziune al anului” – Esquire
  • „o adevărată capodoperă” – TIME
  • „nu doar unul dintre cele mai bune seriale ale anului, ci și unul dintre cele mai bune seriale care au apărut vreodată pe ecrane” – Collider
  • „clar unul dintre cele mai bune show-uri din 2024” – Forbes
  • „cel mai bun serial al anului, la mare distanță de restul ” – Polygon
  • „cel mai bun serial TV în acest moment – cu cele mai bune interpretări actoricesti” – The Daily Beast
  • „unele dintre cele mai bune interpretări ale anului de până acum” – Paste
  • „Shōgun de la FX nu este un remake – este o revelație…. o adevărată capodoperă” – TIME
  • „Uluitorul Shogun este adevărata epopee TV pe care o așteptați” – USA Today
  • „Maiestuos…. palpitant și fascinant….Nu am mai vrut să părăsesc această lume” – TV Guide

„Shōgun”, o adaptare originală a bestsellerului lui James Clavell, este plasat în Japonia anului 1600, în pragul unui război civil care va defini întregul secol. Producătorul Hiroyuki Sanada joacă rolul „Lordului Yoshii Toranaga”, care se luptă pentru viața sa în timp ce dușmanii săi din Consiliul Regenților se unesc împotriva sa. Când o corabie europeană misterioasă este găsită abandonată într-un sat de pescari din apropiere, căpitanul ei, englezul John Blackthorne (Cosmo Jarvis), poartă cu el secrete care l-ar putea ajuta pe Toranaga să încline balanța puterii și să distrugă influența extraordinară a dușmanilor lui Blackthorne – preoții iezuiți și negustorii portughezi. Destinele lui Toranaga și Blackthorne devin strâns legate de traducătoarea lor, Toda Mariko (Anna Sawai), o nobilă creștină misterioasă și ultima dintr-un neam dezonorat. În timp ce își slujește stăpânul în mijlocul acestui peisaj politic tensionat, Mariko trebuie să reconcilieze noua ei legătură cu Blackthorne, angajamentul ei față de credința care a salvat-o și datoria față de răposatul ei tată.

„Shōgun” prezintă o distribuție japoneză foarte apreciată, o premieră pentru o producție americană, inclusiv Tadanobu Asano în rolul lui „Kashigi Yabushige”, un trădător notoriu și un apropiat al lui Toranaga; Hiroto Kanai în rolul lui „Kashigi Omi”, tânărul conducător al satului de pescari unde a fost găsită nava lui Blackthorne; Takehiro Hira în rolul lui „Ishido Kazunari”, un birocrat puternic care este principalul rival al lui Toranaga; Moeka Hoshi în rolul lui „Usami Fuji”, o văduvă care trebuie să-și găsească un nou scop în mijlocul luptei domnului său; Tokuma Nishioka în rolul „Toda Hiromatsu”, generalul de încredere și cel mai apropiat prieten al lui Toranaga; Shinnosuke Abe în rolul „Toda Hirokatsu” („Buntaro”), soțul gelos al lui Mariko; Yuki Kura în rolul lui „Yoshii Nagakado”, fiul impetuos al lui Toranaga cu o dorință puternică de a-și dovedi valoarea; Yuka Kouri în rolul lui „Kiku”, o curtezană renumită pentru măiestria sa artistică în toată Japonia și Fumi Nikaido în rolul lui „Ochiba no Kata”, mama venerabilă a moștenitorului care nu se va opri de la nimic pentru a pune capăt lui Toranaga și amenințării acestuia la adresa puterii fiului ei.

Shōgun de la Studiourile FX este creat de Rachel Kondo și de Justin Marks, iar Marks fiind showrunner și producător executiv alături de Michaela Clavell, Edward L. McDonnell, Michael De Luca și Kondo. Serialul este produs de FX Productions.

Continue Reading

Muzica si filme

FILMUL DOCUMENTAR “LET IT BE” ESTE DISPONINIL ACUM PE DISNEY+

Published

on

„The Beatles: Let It Be”, filmul original din 1970 al regizorului Michael Lindsay-Hogg despre The Beatles, restaurat cu meticulozitate de echipa lui Peter Jackson de la Park Road Post Production, este acum disponibil în streaming pe Disney+.

Difuzat pentru prima acum peste 50 de ani, în plină agitație după destrămarea trupei The Beatles, „The Beatles: Let It Be” ocupă acum locul cuvenit în istoria trupei. Filmul a fost scos la lumină prin restaurarea sa și în contextul dezvăluirilor făcute în documentarul lui Peter Jackson, „The Beatles: Get Back”, câștigător a mai multor premii Emmy®. Lansată pe Disney+ în 2021, docuseria prezintă căldura și camaraderia iconică a celor patru membrii, surprinzând un moment crucial în istoria muzicii.

„Let It Be” conține secvențe care nu au fost prezentate în documentarul „The Beatles: Get Back”, aducându-i pe telespectatori în studio și pe acoperișul Apple Corps din Londra, în ianuarie 1969, când The Beatles, însoțiți de Billy Preston, compun și înregistrează albumul Let It Be, fiind și ultima oară când când trupa cântă live. Acest album a fost premiat cu GRAMMY Award®, iar piesa de titlu cu Academy Award®. Odată cu lansarea documentarului „The Beatles: Get Back”, cererea fanilor pentru filmul original „Let It Be” a atins un nivel febril. Cu sprijinul deplin al lui Lindsay-Hogg, Apple Corps a cerut companiei Park Road Post Production a lui Peter Jackson să restaureze cu meticulozitate filmul de pe negativul original de 16 mm, care a inclus remasterizarea sunetului folosind aceeași tehnologie MAL de mixaj care a fost aplicată la „The Beatles: Get Back”.

“The Beatles: Let It Be”, în regia lui Michael Lindsay-Hogg, îi are în distribuție pe John Lennon, Paul McCartney, George Harrison și Ringo Starr, cu o apariție specială a lui Billy Preston. Filmul a fost produs de Neil Aspinall, The Beatles acționând în calitate de producători executivi. Directorul de imagine a fost Anthony B Richmond.

FIlmul documentar “The Beatles: Let It Be” este acum disponibil doar pe Disney+.

Continue Reading

Muzica si filme

FURIOSA: SAGA MAD MAX – Biletele sunt disponibile în avans

Published

on

Cu un pas mai aproape de mult așteptata lansare, fanii seriei “Mad Max” își pot asigura deja un loc în fața marelui ecran și pot achiziționa în avans bilete pentru grandioasa producție FURIOSA: SAGA MAD MAX, disponibilă doar în cinematografe din 22 mai.

Fie că preferă imaginea spectaculoasă din IMAX, experiența scaunelor 4DX, sunetul inegalabil în Dolby Atmos sau pura emoție colectivă a marelui ecran, cinefilii au șansa de a-și asigura cele mai bune locuri la cinema cu trei săptămâni înainte de lansarea filmului. Programul în avans pentru vizionarea  “Furiosa: Saga Mad Max” este deja disponibil, iar biletele pot fi achiziționate de pe site-ul cinematografelor, direct de la casele de bilete sau online de pe cinemagia.ro.

Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth sunt protagoniștii filmului “Furiosa: Saga Mad Max” regizat de prodigiosul George Miller, laureat cu Oscar. Producția marchează revenirea la universul distopic creat de Miller în urmă cu mai bine de 30 de ani, odată cu seria “Mad Max”. Regizorul adaugă aventurii o nouă poveste autentică, plină de acțiune care dezvăluie originile controversatului personaj feminin introdus în “Mad Max: Drumul Furiei”.

În timp ce omenirea e pe cale de dispariție, tânăra Furiosa este răpită din sânul familiei și cade pradă unei bande nemiloase, condusă de Warlord Dementus. Gonind în viteză prin deșert, ei dau peste o așezare subordonată lui Immortan Joe. În timp ce acești doi tirani se luptă pentru putere, Furiosa trebuie să supraviețuiască multor provocări pentru a putea ajunge înapoi acasă.

Un proiect Warner Bros. Pictures și Village Roadshow Pictures, distribuit la nivel național de către Vertical Entertainment, filmul “Furiosa: Saga Mad Max” are premiera pe marile ecrane din țară începând cu 24 mai, în format 2D subtitrat, dar și formatele speciale IMAX, 4DX și Dolby Atmos.

Continue Reading

Trending