Connect with us

News

Hyundai prezinta noua generatie SANTA FE. Ce specificații are noul model

Published

on

Hyundai Santa Fe

Hyundai a prezentat astăzi – în premiera mondiala digitala – noua generație SANTA FE. Având la baza
conceptul „Open for More”, transformarea radicala a modelului este centrata pe noul hayon de mari
dimensiuni, cu scopul de a oferi clienților o experiență îmbunătățită de utilizare. Pentru a celebra parcursul și popularitatea Hyundai SANTA FE, ajuns acum la cea de-a cincea generație, filmările pentru materialul video dedicat lansării globale au avut loc în Santa Fe, New Mexico – sursa de inspirație pentru denumirea modelului.

Clipul prezinta noul hayon de mari dimensiuni, care conectează perfect interiorul cu exteriorul, îmbunătățind experiență de zi cu zi a consumatorilor. Acest spatiu, utilizat în trecut doar pentru depozitare, devine acum o zona de relaxare, că o terasa deschisa, pentru experiențe cât mai aproape de natura.

„Încă de la lansarea primei generații SANTA FE, în urma cu 23 de ani, acest emblematic SUV a castigat inimile a milioane de clienți din întreagă lume”, a declarat Jaehoon Chang, President & CEO – Hyundai Motor Company.

„Identitatea puternica a noului Santa Fe – un model potrivit atât pentru utilizarea de zi cu zi, cât și pentru călătoriile în natura – vă asigura o prezenta unica în clasa SUV-urilor de dimensiuni medii”

Designul exterior reflecta personalitatea puternica

Pentru transformarea radicala a modelului, Hyundai a adoptat o abordare neconvențională, cu o tipologie de design bazata pe stilul de viață al clienților, care maximizează capacitatea de încărcare și oferă mai multa flexibilitate (atât pentru traseele urbane, cât și pentru călătoriile dedicate momentelor petrecute în natura). Prin urmare, noul Santa Fe are un exterior robust, dar rafinat, precum și un interior spațios, care se extinde prin deschiderea portbagajului de mari dimensiuni.

„Noul Santa Fe este un SUV care asigura un echilibru intre utilizarea de zi cu zi și călătoriile în natura – de la excursii în familie, la experiențe de camping”, a declarat SangYup Lee, Executive Vice President and Head of Hyundai Global Design Center.

„Cu un ampatament mai lung și un interior mai spațios, noul Santa Fe se bazează pe propriile puncte forte – caracteristice unui SUV, pentru a oferi mai multa flexibilitate decât oricând, precum și o experiență premium pentru clienți”

Personalitatea puternica a parții frontale este evidențiată de capota înalta, farurile în forma literei „H”, aripile proemiente, dar ascuțite, precum și de designul frontal care include simbolul „H”. Linia îndrăzneață a plafonului, volumul semnificativ în jurul aripilor, pasajelor roților puternic conturate și
jantele de 21 de inchi 1 conferă SUV-ului un aspect robust. Partea din spate a fost simplificata, fiind definita de hayonul de mari dimensiuni, luminile în forma literei „H” subliniind aspectul general armonios.

La nivel global, noul model vă fi disponibil în 10 culori exterioare: Abyss Black Pearl, Creamy White Pearl, Creamy White Matte, Typhoon Silver Metallic, Magnetic Gray Metallic, Ocado Green Pearl, Terracotta Orange, Cyber Sage Pearl, Earthy Brass Metallic Matte și Pebble Blue Pearl.

Eleganta interiorului este subliniata de elementele de design orizontale și verticale

În contrast cu exteriorul impunător, eleganta habitaclului este subliniata de liniile orizontale și verticale, tema de design „H” fiind evidențiată de planșa de bord și de orificiile de ventilație.

Rafinamentul interior este reliefat de caracteristicile high-tech, precum display-ul panoramic curbat, care conectează instrumentarul digital de 12,3 inchi cu sistemul de infotainment, contribuind la îmbunătățirea vizibilității pentru conducătorul auto.

Noul SANTA FE dispune de un habitaclu încăpător, generat de ampatamentul mai lung și de deschiderea
mai mare a hayonului, fiind lider în segment în privință spațiului interior. Scaunele complet rabatabile
(rândurile al doilea & al treilea) creează o suprafață perfect plana în partea din spate. Pentru noul SUV au fost utilizate, de asemenea, materiale durabile: plastic reciclat (plafon; covorașe; spătarele scaunelor – rândurile al doilea & al treilea) și piele ecologica (panou de bord & portiere).

În special, tapițeria din piele întoarsă a scaunelor este realizata din materiale care minimizează riscurile pentru sănătatea omului și sunt omologate în clasa 1, în Europa (sigure pentru copiii cu vârstă de până la trei ani). Totodată, vopseaua neagra lucioasa a ornamentelor exterioare utilizează carbon reciclat.

Noul SANTA FE este disponibil în cinci culori interioare: Obsidian Black, Supersonic Gray, Pecan Brown, Forest Green și Black Ink.

Potrivit atât pentru utilizarea de zi cu zi, cât și pentru călătoriile în natura

Noua generație SANTA FE oferă cel mai mare volum de încărcare din aceasta clasa și o deschidere larga a hayonului 2 , oferind spatiu amplu pentru toate bagajele, de la echipamentele sportive la cele pentru camping. Funcționalitatea în timpul călătoriilor este maximizata datorita mânerului de susținere ascuns, amplasat în stâlpul C, care asigura acces facil la plafon. SANTA FE oferă acum spatiu suplimentar pentru picioare (la nivelul rândurilor al doilea și al treilea), dar și pentru cap. Comparativ cu versiunea anterioara, spațiul pentru picioare aferent celui de-al doilea rand de locuri a crescut:
– cu 35 mm (1.075 mm) – pentru versiunea cu motor termic;
– cu 20 mm, (1.055 mm) – pentru versiunea hybrid.

Totodată, spațiul pentru picioare aferent celui de-al treilea rand a crescut cu 15 mm (761 mm). 3
De asemenea, la nivelul capului – pentru cel de-al treilea rand – spațiul a fost îmbunătățit cu 69 mm (958
mm). Înălțimea scaunelor de pe cel de-al treilea rand a crescut cu 30 mm (282 mm), pasagerii având acum posibilitatea și de a inclina spătarul scaunului (cu 10 grade mai mult fata de generația anterioara).

Echipamente avansate de confort și de funcționalitate, pentru o experiență premium

Pentru a îmbunătăți experiență utilizatorului, noul SANTA FE este dotat cu echipamente de confort premium, dintre care unele sunt disponibile în premiera.
Scaunele din fata cu funcție de relaxare și suport pentru picioare permit ocupanților să se relaxeze într-o
poziție comoda. În varianta cu șase locuri, scaunele independente – care dispun de cotiere, de reglare
electrica a înclinării (pentru cel de-al doilea rand), dar și a unghiului șezutului – asigura confort maximizat pentru pasagerii din spate.

Afișajul complet tactil de 6,6 inchi pentru controlul climatizării face și mai intuitive comenzile de încălzire/ răcire. SANTA FE oferă în premiera spatiu de depozitare disponibil în consola centrala, atât pentru pasagerii din fata, cât și pentru cei din spate. În cazul în care imaginea din spate este obstrucționată de obiectele din portbagaj, oglinda centrala digitala oferă mai multa vizibilitate conducătorului auto, mai ales pe timp de noapte.

Printre celelalte echipamente de confort disponibile pentru noua generație a modelului, se numără: sistemul dual pentru încărcare wireless, de mare viteza; priza USB de tip C (max. 27 W); tava de sterilizare UV-C (asigura sterilizarea ușoară a obiectelor utilizate frecvent, cum ar fi telefoanele mobile, portofelele etc).

Funcția OTA permite actualizări software, pentru a oferi o experiență la volan mai sigura și mai confortabila, fară a fi necesara o vizita la service-ul Hyundai.

Un alt echipament în premiera în aceasta clasa este Digital Key 2, pentru pornirea și controlul de la distanta al autovehiculului prin intermediul smartphone-ului, utilizând tehnologiile Near-Field Communication (NFC), Bluetooth low Energy (BLE) și Ultra-WB (UWB).

Tehnologii avansate pentru siguranță și pentru asistenta conducătorului auto

Noul SANTA FE este echipat cu o gama variata de sisteme pentru siguranță și pentru asistenta conducătorului auto, oferind o experiență sigura și confortabila la volan. Forward Collision Avoidance 2 aplica automat o forță de frânare, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci când o coliziune este inevitabila.

Cu ajutorul camerei frontale montate pe parbriz, Lane Following Assist 2 menține autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare. Driver Attention Warning monitorizează stilul de condus și poate avertiza conducătorul auto, daca este cazul. Navigation-based Smart Cruise Control 2 anticipează curbele sau liniile drepte pe autostrada, reglând viteza autovehiculului. Highway Driving Assist 2 permite controlul vitezei și a distantei până la vehiculul din fata, oferind suport conducătorului auto în momentul depășirii vehiculelor care se deplasează cu viteza redusa.

Noul SANTA FE dispune și de alte sisteme avansate de asistenta pentru conducătorul auto, cum ar fi:
Radar-based Rear Occupant Alert, Intelligent Speed Limit Assist, Rear View Monitor, Rear Cross-Traffic
Collision-Avoidance Assist, Front/ Rear Parking Distance Warning, Surround View Monitor, Remote Smart Parking Assist, Safe Exit Assist.

Gama variata de motorizări

Pe piață din Coreea/ America de Nord, noul SANTA FE vă fi disponibil cu doua variante de motorizare.
Motorizarea turbo pe benzina – 2,5 l (Theta III 2,5 T GDI – 8 DCT) dezvolta o putere maxima de 281 CP și un cuplu maxim de 421,7 Nm. Motorizarea hybrid – 1,6 l (Gamma III 1,6 T GDI HEV – 6 AT) dezvolta o putere maxima de 180 CP și un cuplu maxim de 264,8 Nm.

În Europa, noul SANTA FE vă fi disponibil în doua variante: hybrid – 1,6 l (Gamma III 1,6 T-GDI HEV – 6 AT) și plug-în hybrid – 1,6 l (Gamma III 1,6 T-GDI PHEV – 6 AT), care dezvolta o putere maxima de 160 CP, respectiv un cuplu maxim de 264,8 Nm. În alte regiuni, noul SANTA FE vă fi disponibil și cu o motorizare pe benzina – 2,5 l (Theta III 2,5 GDI – 8 AT), care dezvolta o putere maxima de 194 CP și un cuplu maxim de 246,1 Nm. 4

Noul SANTA FE vă fi lansat în Coreea în cea de-a doua jumătate a acestui an, iar în America de Nord/
Europa în prima jumătate a anului viitor. Pe piață din Romania, cea de-a cincea generație a modelului vă fi disponibila începând cu a doua jumătate a anului 2024. Premiera nord-americana vă avea loc la Salonul Auto de la Los Angeles din 2023.

„SANTA FE a fost primul nostru SUV comercializat în SUA. Astăzi, deținem un portofoliu recunoscut și apreciat, format din 14 modele SUV cu motorizare termica, electrica, hybrid, plug-în hybrid și fuel cell”, a declarat José Muñoz, President and Global Chief Operating Officer – Hyundai Motor Company.

„Cu noul SANTA FE, continuam transformarea impresionanta a mărcii Hyundai și a segmentului SUV în general. Noul SANTA FE este partenerul perfect pentru utilizarea zilnica, cu o abordare moderna, premium”

Conceptul XRT

Cu aceasta ocazie, Hyundai prezinta și conceptul XRT. Proiectat pentru a traversa suprafețele dificile, XRT se adresează celor care doresc să descopere frumusețile naturii, oferind un plus de utilitate și de
funcționalitate iubitorilor de drumeții.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

News

Secretele proprietăților antioxidante ale apei super alcaline

Published

on

Unele ape chiar dacă sunt potabile, pot fi de fapt dăunătoare pentru sănătate, iar corpul uman fiind format în proporție de 70-75% din apă, este esențial să știm care apă este bună pentru noi.

Apa super alcalină este din ce în ce mai populară datorită beneficiilor sale impresionante asupra sănătății. Proprietățile sale antioxidante, nivelurile ridicate de pH și moleculele minuscule de apă contribuie la susținerea organismului în lupta împotriva radicalilor liberi și reducerea stresului oxidativ.

Radicalii liberi sunt compuși care pot dăuna dacă nivelurile lor devin prea mari în organism Radicalii liberi se formează în mod constant în corpul nostru prin: hrana și apă oxidante pe care consumăm; fumat și alcool; raze ultraviolete; poluare; radiații; medicamente; infecții; niveluri crescute de zahăr din sânge și chiar și procesele și metabolismul natural al corpului nostru produc radicali liberi. Așadar, nu putem împiedica formarea radicalilor liberi în organism.

Radicalii liberi sunt dăunători deoarece pot provoca stres oxidativ în celulele corpului nostru. Stresul oxidativ este un dezechilibru al radicalilor liberi și al antioxidanților din organism, care poate duce la deteriorarea celulelor și țesuturilor. Stresul oxidativ apare în mod natural și joacă un rol important în procesul de îmbătrânire. De asemenea, stresul oxidativ contribuie la apariția multor afecțiuni și boli patologice, inclusiv cancer, tulburări neurologice, ateroscleroză, hipertensiune arterială, diabet, boli pulmonare și astm.

Antioxidanții sunt substanțe care previn deteriorarea celulelor prin neutralizarea sau eliminarea radicalilor liberi din corp. Efectul neutralizant al antioxidanților ajută la protejarea organismului de stresul oxidativ.

Așadar, de ce avem cu adevărat nevoie de antioxidanți și ce rol au aceștia asupra organismului? De ce apa super alcalină este plină de antioxidanți? Iată câteva secrete și modul în care apa super alcalină poate deveni o parte esențială a unei vieți sănătoase.

Rolul antioxidanților în organism

Atunci când nivelul de antioxidanți din corp este ridicat, acest lucru poate duce la neutralizarea radicalilor liberi, reducând astfel stresul oxidativ și apariția bolilor cronice cauzate de acesta și chiar încetinind îmbătrânirea.

Luptă împotriva radicalilor liberi: Radicalii liberi sunt molecule instabile care pot provoca daune oxidative celulelor și ADN-ului. Antioxidanții neutralizează acești radicali liberi, prevenind astfel deteriorarea celulară și reducând riscul de boli cronice.

Reduc stresul oxidativ: Stresul oxidativ este un dezechilibru între producția de radicali liberi și capacitatea organismului de a-i neutraliza. Antioxidanți ajută la reducerea stresului oxidativ, protejând celulele și țesuturile și contribuind la o sănătate generală mai bună.

Alimente bogate în antioxidanți

Asemenea radicalilor liberi, antioxidanții provin din mai multe surse diferite. Celulele produc în mod natural antioxidanți, cum ar fi glutation și SOD (SuperOxid Dismutază). Dieta zilnică este de asemenea o sursă importantă de antioxidanți. Alimente precum fructele și legumele furnizează mulți antioxidanți esențiali sub formă de vitamine și minerale. Prin urmare, se recomandă să consumăm alimente bogate în antioxidanți, precum: fructe de pădure (afine, zmeură, căpșuni și mure); citrice(portocale, lămâi, grapefruit); legume (spanac, broccoli, varză, kale); nuci și semințe (nuci pecan, migdale, semințe de chia); ceai verde (bogat în antioxidanți și catechine și ciocolată neagră ( cu un conținut ridicat de flavonoide).

Pe lângă consumul alimente bogate în antioxidanți, este important să consumăm zilnic apă super alcalină.

Importanța consumul de apă super alcalină

Niveluri ridicate de antioxidanți: Apa super alcalină este bogată în antioxidanți, care contribuie la reducerea stresului oxidativ și la protejarea organismului împotriva bolilor degenerative și îmbătrânirii premature.

Niveluri ridicate de pH: Apa alcalină are un pH mai ridicat decât apa obișnuită, de obicei între 8 și 9.5. Un pH ridicat ajută la neutralizarea acidității excesive din organism, care poate contribui la diferite probleme de sănătate. Consumul regulat de apă alcalină poate ajuta la menținerea unui echilibru optim al pH-ului în corp, promovând astfel un mediu intern mai sănătos.

Molecule minuscule de apă: Moleculele de apă mai mici din apa alcalină penetrează mai eficient celulele, facilitând hidratarea și eliminarea toxinelor. Aceasta înseamnă că organismul poate absorbi și utiliza mai eficient nutrienții, contribuind la o mai bună funcționare a organelor și la un nivel crescut de energie.

Creșterea producției și activității super antioxidantului natural: SOD: Consumul de apă super alcalină Kangen, a fost asociat cu creșterea producției și activității SUPEROXID DISMUTAZĂ (SOD), cel mai puternic antioxidant din organism. SOD joacă un rol crucial în protejarea celulelor împotriva daunelor oxidative, contribuind la longevitate și sănătate celulară.

Alte beneficii majore pentru sănătate: hidratare eficientă (moleculele mai mici de apă asigură o hidratare profundă); detoxifiere (ajută la eliminarea toxinelor din organism); neutralizează aciditatea excesivă; nivel crescut de energie (imbunătățește absorbția nutrienților și funcționarea organelor).

Pentru a beneficia de proprietățile antioxidante ale apei super alcaline, este recomandat să o consumați regulat, înlocuind apa obișnuită. Pentru a vă asigura că apa alcalină provine din surse sigure și este de înaltă calitate, un aparat de apă Kangen este instrumentul excelent prin care puteți face asta. Un echipament versatil și funcții automate de economisire a energiei este Ionizatorul K8, cel mai puternic aparat de apă cu efect anti-oxidant de la Enagic®. Include 8 plăci din titan acoperite cu platină, pentru o mai bună ionizare a apei și un potențial crescut de producere a anti-oxidanților. Ionizatorul de apă K8 generează permanent 5 tipuri de apă astfel încât poate satisface orice nevoi.

Apa super alcalină, cu nivelurile sale ridicate de antioxidanți și pH, poate juca un rol esențial în menținerea sănătății și prevenirea bolilor. Combinată cu o dietă bogată în antioxidanți și un stil de viață sănătos, apa alcalină poate contribui semnificativ la reducerea stresului oxidativ și la promovarea unei vieți pline de energie și vitalitate. Prin adoptarea unui regim care include consumul de apă super alcalină și alimente bogate în antioxidanți, puteți crea un mediu intern optim pentru sănătate pe termen lung.

Mai multe detalii despre beneficiile acestei ape extraordinare şi despre multiplele sale utilizări pe https://www.kangenromania.ro/ro/.

 

 

Continue Reading

News

Garanțiile- soluții practice și eficiente pentru economia României

Published

on

Perspectivele economice pentru România sunt promițătoare, România urmând să devină cea mai mare piață din UE pentru licitațiile publice în următorii patru ani, aproximativ 160 de miliarde de euro aruncate in piață pentru investiții în infrastructură rutieră, feroviară, aeriană, rețele de apă și canal, spitale, în cercetare și inovare… Cu toate acestea, accesul antreprenorilor români la finanțare rămâne o provocare majoră.

Deși se preconizează că România va deveni un hub principal pentru licitațiile publice, firmele mari din alte țări europene domină câștigurile în licitații, lăsând antreprenorii locali într-o poziție defavorizată. De asemenea, instituțiile bancare din Austria, Italia și Franța domină pe piața financiară românească, limitând capacitatea de finanțare pentru antreprenorii  locali.

Companiile de asigurări din aceleași țări impun condiții restrictive foarte greu de îndeplinit, de asemenea, accesul la servicii financiare pentru antreprenorii români a devenit o misiune foarte greu de îndeplinit, ceea ce complică și mai mult situația.

Odată cu apropierea alegerilor locale, europarlamentare și prezidențiale în aproximativ 60% din țările europene, inclusiv în România, și alegerilor la Parlamentul European, la Comisia Europeană și la conducerea Alianței Atoanticului de Nord – NATO, România are nevoie de o schimbare crucială atât politică cat și economică.

În ciuda acestor provocări, există soluții în creștere pentru antreprenorii români. Garanțiile/ asigurările sunt văzute tot mai mult ca o modalitate eficientă de a obține finanțare pentru proiectele de creștere. Aceste garanții au un efect de multiplicare în economie și stimulează interesul capitalului bancar și investițional în sprijinul capitalului antreprenorial.

Asociația pentru Studii și Prognoze Economico-Sociale (ASPES) în parteneriat cu Banca Națională a României(BNR) și Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF)organizează conferința pe tema: „GARANȚII. POLITICI PREZENTE ȘI VIITOARE”, ce va avea loc marți, 28 mai 2024, în intervalul orar 10:30 – 13:30, la Banca Națională a României, în sala Mitiță Constantinescu, strada Doamnei 8-10, București, conferința va fi moderată de Bogdan Petre – membru al Asociației pentru Studii și Prognoze Economico-Sociale ( ASPES ).

Prin acest parteneriat Banca Națională a României și Autoritatea de Supraveghere Financiară vin în sprijinul antreprenorilor români vital mediului de afaceri local.

În cadrul conferinței ar urma să expună puncte de vedere reprezentanţi ai Bancii Naționale a României, Autorităţii de Supraveghere Financiară, Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice, Curții de Conturi, Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii, Fondului de Garantate a Asiguraților, Federației Patronatelor Societăților în Construcții.

Este evident că este nevoie de mai mult decât de soluții ad hoc pentru a aborda provocările din mediul de afaceri românesc. Este esențial ca autoritățile și instituțiile financiare să colaboreze pentru a crea un mediu mai favorabil pentru dezvoltarea afacerilor locale și pentru a maximiza potențialul economic al țării. De asemenea, este necesară o mai mare transparență și accesibilitate în procesul de finanțare, astfel încât antreprenorii români să poată valorifica pe deplin oportunitățile oferite de fondurile europene și de alte surse de finanțare.

Cu abordarea adecvată a provocărilor și promovarea unui climat de afaceri mai favorabil, România poate să-și maximizeze potențialul economic și să devină un actor important în peisajul economic european, dacă vom face tot posibilul să sustinem antreprenorii români oferindu-le sprijin total. În următorii ani, este esențial să se continue eforturile pentru a crea un mediu propice pentru afaceri și inovare, astfel încât antreprenorii români să poată contribui la dezvoltarea durabilă a țării.

Bogdan Petre, membru al Asociaţiei pentru Studii şi Prognoze Economico-Sociale (ASPES) : Finanțarea economiei naționale, a antreprenorilor romani este sursa cheie a avantajului competitiv Național.

Structura, costul și perioada unei finanțări sunt factori determinanți ai costului capitalului, a rentabilității investiționale și deci a fezabilității unui proiect de creștere sau dezvoltare.

Sistemele financiare bancar și nebancar, au limitările inerente. Acestea depind esențial de existența și disponibilitatea unui sistem de garanții adecvat la care antreprenorii români să apeleze pentru a putea fi sprijiniți în demersul lor de a participa la licitațiile publice organizate de autoritățile statului român.

Garanțiile pot fi asimilate ca o subvenție financiara inteligenta, cu efect de multiplicare in economie, de angrenare a interesului capitalului bancar și investițional în sprijinul capitalului antreprenorial. Astfel, garanțiile sunt una din soluțiile practice și eficiente, ieftine și transparente de finanțare a proiectelor de creștere.

Piața garanțiilor este de fapt un „shadow” banking cu impact sistemic și deci de mare interes pentru mediul economic și dezvoltarea acestuia pe plan național.

Suntem obligați să conștientizam complexitatea acestei mari probleme, cea a finanțărilor și provocările mediului de afaceri românesc, dar și de oportunitățile uriașe pe care le oferă. Este vital să continuăm să abordăm aceste provocări și să ne concentrăm asupra soluțiilor inovatoare și a colaborării între toți actorii implicați.

Este foarte clar pentru toată lumea că fără sprijinul total al BNR și al băncilor din România nu se va putea face mare lucru.

Doar prin eforturile noastre colective putem contribui la crearea unei economii mai competitive și stabile în România, care să ofere oportunități egale pentru toți antreprenorii și să stimuleze creșterea economică reală în România.

Cu această convingere, invitam pe toți participanții să fie parte a acestei mișcări pentru schimbare și să contribuie cu idei și inițiative pentru a construi un viitor pentru mediul de afaceri românesc. Să lucrăm împreună pentru a transforma provocările în oportunități și pentru a realiza potențialul extraordinar al României în peisajul economic european.

Continue Reading

Inedit

Slide, aplicația de dating care promite să depășească Tinder. Ce este și cum se folosește

Published

on

slide, aplicație de dating

Slide, o nouă aplicație mobilă destinată întâlnirilor romantice, își face intrarea pe piața internațională, pregătită să redefinească experiența dating-ului online. Investiția aparține unui grup de trei investitori, unul dintre aceștia este Mugur Frunzetti, cunoscut pentru afacerile sale în mediul online  precum MarketOnline.ro sau francizele Floria.ro și Retargeting.biz.

Ce este aplicația de dating Slide

Slide este dezvoltată de o echipă de specialiști experimentați din România. Condusă de o viziune ambițioasă, promite utilizatorilor din toată lumea o experiență de dating fără precedent. Investiția inițială în Slide pana la lansare este de 500.000 de euro, însă fondatorii vor investi sume suplimentare pentru extinderea la nivel international..

Cu un design modern și o interfață intuitivă, Slide va concura cu jucătorii consacrați precum Tinder și Bumble. Slide se distinge prin inovația pe care o aduce în acest domeniu. Alternativ metodei tradiționale de a glisa în stânga sau în dreapta pentru a exprima interesul, Slide introduce si conceptul de „reels”, inspirat din popularul TikTok. Acest nou element permite utilizatorilor să vadă în timp real videoclipuri din viața partenerilor potențiali, oferind astfel o perspectivă autentică și mai apropiată de realitate. In plus, aplicatia are o componenta de real-time chat intre userii online intr-un moment care isi doresc o conexiune instant.

Suntem conștienți că dating-ul online poate fi uneori o experiență frustrantă și nerealistă. Cu Slide, ne-am propus să schimbăm această percepție, oferind utilizatorilor noștri posibilitatea de a se conecta într-un mod mai autentic și mai potrivit. Români fiind, am decis sa lansam aplicatia pentru prima oara in Romania, unde vom confirma experienta superioara oferita utilizatorilor, ne vom adapta la feedback-ul lor si dupa 2-3 luni vom extinde la nivelul a peste 65 de tari. a declarat Mugur Frunzetti, fondatorul aplicației.

În plus față de inovațiile aduse în ceea ce privește experiența utilizatorului, Slide pune un accent deosebit pe siguranță. Fiind prima aplicație de dating care primește certificare de „safe” de la toate platformele internationale de social media, Slide se angajează să ofere un mediu sigur și lipsit de conținut inadecvat. Prin utilizarea unor mecanisme avansate de verificare, sprijinite de inteligența artificială și de intervenția umană acolo unde este necesară, Slide se asigură că toți utilizatorii săi se bucură de o experiență pozitivă și sigură.

În concluzie, Slide promite să devină un jucător major în industria dating-ului online, aducând cu sine nu doar inovație și tehnologie de vârf, ci și un angajament ferm pentru siguranță și autenticitate. Marius Bodea, CEO Spottier Services, compania care dezvolta si opereaza aplicatia Slide: “Am folosit cateva aplicatii de dating in trecut insa m-a deranjat in special faptul ca userii incarca poze supra editate. Din acest motiv, ne-am decis sa fim diferiti si sa ne concentram pe niste functii ce retin originalitatea utilizatorilot, precum cea de Reels, pe care am transformat-o intr-o noua modalitate de swipe. Userilor le place originalitatea si, cu toate filtrele existente in ziua de astazi, nu mai poti avea incredere ca vei intalni aceeasi persoana din poza. Din proprie experienta o spun, este foarte neplacut sa iesi la un date cu o cineva cunoscut pe Instagram sau intr-o aplicatie de dating, si sa te trezesti cu o persoana total diferita in realitate. Slide insa, pentru ca  poti sa-i vezi si video reels-urile persoanei care iti place, ofera sansa de a vedea continut original, needitat, si chiar un pic de personalitatea userilor, traspusa in miscari si vorbe.

Pentru mai multe informații și pentru a descărca aplicația, vizitați

https://slide.date/

Despre Slide

Slide este o aplicație mobilă de dating care își propune să revoluționeze industria prin inovație și siguranță. Cu un design modern, o interfață intuitivă și funcții inovatoare in dating precum „reels”, Slide promite să ofere utilizatorilor săi o experiență de dating autentică și lipsită de conținut inadecvat. Promisiunea Slide pentru toti utilizatorii sai este “Real People, Real Dating”.

Continue Reading

Trending