Connect with us

Entertainment

SkyTower Bucureşti se poate vizita! Cât costă să privești Bucureștiul de la cel mai înâlt punct al orașului

Published

on

Din februarie 2023, SkyTower a devenit membru al Federaţiei Mondiale a Turnurilor Emblematice (World Federation of Great Towers – W.F.G.T.) în urma unui complex proces de selecție și evaluare. Asocierea este onorantă şi oferă noi oportunităţi de promovare şi dezvoltare, SkyTower consolidându-și astfel poziția de clădire iconică a României.

SkyTower Bucureşti a intrat în cercul exclusivist al World Federation of Great Towers (Federația mondială a Turnurilor Emblematice)

Cu ocazia aderării la W.F.G.T., SkyTower lansează, din 15 februarie, programul public de vizitare a etajului 36 – Restaurantul NOR. Biletele pot fi cumpărate exclusiv de pe visit.skytower.ro. Vizitatorii primesc un cocktail și o gustare în timp ce beneficiază de o vedere panoramică unică nu numai în București, ci și în întreaga Românie.

SkyTower București este singura clădire din România care face parte din W.F.G.T., federația adunând până în prezent cele 50 turnuri iconice ale lumii (https://www.great-towers.com/)

”SkyTower s-a diferențiat categoric, de-a lungul timpului, în piața de clădiri premium din România, atât prin dotările sale inovatoare high-tech si sustenabile, cât și prin nivelul de servicii: de la sistemul unic de răcire a aerului, la lumină naturală directă pentru toate zonele de lucru, la evenimente și concursuri unicat dedicate comunității, până la acces gratuit la stațiile de încărcare a mașinilor electrice. Accesul SkyTower în cercul select al turnurilor emblematice din întreaga lume reprezintă încă o confirmare a calității sale de clădire iconică pentru România” declară Ramona Boca, PR & Marketing Coordinator pentru RPHI Româniacompania care deține și administrează SkyTower.

 „În numele Comitetului Executiv și al tuturor membrilor W.F.G.T., sunt mândră și onorată să urez bun venit SkyTower Bucharest în Federația mondială a Turnurilor Emblematice, oferind un bun venit foarte călduros echipei SkyTower Bucharest. În aceste vremuri încă dificile, ne face foarte fericiți să vedem familia W.F.G.T. crescând, deoarece arată cum comunitatea noastră mondială este o bază solidă pentru sprijin, schimb de bune practici și companie. Așteptăm cu nerăbdare o cooperare de încredere și fructuoasă. Bine ați venit SkyTower București!” a declarat Christina Aue, Director Executiv pentru Federația Mondială a Marilor Turnuri.

Despre W.F.G.T.:

Federația mondială a Turnurilor Emblematice (W.F.G.T.) a fost fondată în 1989 și numără în prezent peste 50 de membri internaționali. Obiectivul principal al Federației este acela de a promova marile turnuri ale lumii, celebrând caracteristicile lor unice din punct de vedere al arhitecturii și ingineriei. Fiecare turn este o destinație globală de top cu propriul său punct sau deck turistic cu vedere panoramică. Federația există, de asemenea, pentru a dezvolta  oportunități locale și internaționale în promovarea turnurilor membre și pentru a încuraja  crearea de rețele, sinergii, schimburi de idei și parteneriate fructuoase.

 

Despre SkyTower:

SkyTower este cea mai înaltă clădire din România şi cea mai iconică clădire de birouri din Bucureşti. Turnul are 37 de etaje, ajungând la o înălţime de 137 de metri deasupra solului şi 60 de metri de structură subterană cu 5 etaje de locuri de parcare şi depozitare. Toate zonele de birouri din SkyTower sunt iluminate natural, iar etajele superioare beneficiază de ascensoare de mare viteză, care ating o viteză maximă de 6 metri pe secundă.

SkyTower este prima și, în prezent, singura clădire de birouri din România certificată LEED Platinum Operations and Maintenance (Operaţiuni şi Mentenanţă), şi deţine, de asemenea, şi atestarea Gold DGNB pentru clădiri sustenabile, în urma evaluării de către ÖGNI (Societatea austriacă pentru managementul imobiliar sustenabil). Mai mult, SkyTower este prima clădire din România certificată SHORE Gold.

De la finalizarea construcției în decembrie 2012, SkyTower a devenit o emblemă a orașului, remodelând orizontul noului cartier de afaceri din nordul Bucureștiului și stimulând dezvoltarea de noi proiecte în zona Floreasca-Aurel Vlaicu.

SkyTower este deținută şi administrată de Raiffeisen Property Holding International (RPHI) si, după zece ani de activitate de succes pe piaţa locală, are în prezent un grad de ocupare de aproape 100%.

Mai multe informații aici: www.skytower.ro

 

Pentru informații suplimentare:

Ramona Boca

PR & Marketing Coordinator, RPHI Romania

ramona.boca@rphinternational.com

 

Muzica si filme

Animația „Urșii Boonie: Înapoi pe Pământ” ajunge de luni în avanpremieră la cinema

Published

on

Animația „Urșii Boonie: Înapoi pe Pământ” poate fi urmărită încă de luni, 22 iulie, la cinema, în format 3D, dublat în limba română

Titlul original: Boonie Bears: Back to Earth

Titlu localizat: Urșii Boonie: Înapoi pe Pământ

Gen: Animație 3D, dublată în limba română

Regia: Huida Lin

Scenariul: Jiang Lin, Qin Wan, Rachel Xu

Producători: Huiqi Huang, Ziyan Huang, Xiaohong Li

Distribuţia: Adrian Venete, Ruxandra Gherman, Gabriel Răuță, Mina Cristiana, Bogdan Olaru, Tudor Morgovan

Casa de producţie: Fantawild Animation

Premiera: 26 iulie 2024

Rating: AG

Durata: 87 minute

Avi, un extraterestru misteriors, aterizează pe muntele Pine Tree și îl înțâlnește pe ursul Bramble, cu care se împrietenește foarte rapid. Astfel ursul nostru află că poporul lui Adi provine de fapt tot de pe Pământ. Cu milioane de ani în urmă, avansata civilizație Rhyotans trăia în prosperitate spre dauna mediului înconjurător. Planeta și-a revenit abia după ce această specie a fost alungată.

Când Avi îi arată lui Bramble ruinele antice ale poporului său, o armată de roboți malefici îi atacă.

De ce s-a întors Avi pe Pămânț? Își va putea proteja căminul de această dată? Toate răspunsurile vor veni alături de aventura animată „Urșii Boonie: Înapoi pe Pământ” din 26 iulie, în format 3D, doar la cinema.

În film, vocile actorilor s-au împărţit astfel: Adrian Venete este Bramble , Ruxandra Gherman este Avi, Gabriel Răuță este Dl. Cruz, Mina Cristiana este Dna. Cruz, Bogdan Olaru este Briar, iar Tudor Morgovan este Tiki.

Continue Reading

Entertainment

Atenționare de „Tornade” din 12 iulie la cinema

Published

on

Vara aceasta, cinematografele din toată țara trebuie să-și pregătească marile ecrane pentru cel mai antrenant ‘disaster movie’ care va ține publicul lipit de scaune în timp ce va face cunoștință cu cea mai distructivă forță a naturii. „Tornade” are premiera la cinema din 12 iulie.

Producătorii francizelor „Jurassic”, „Bourne” și „Indiana Jones” prezintă filmul „Tornade”, o continuare din zilele noastre al blockbuster-ului original care a făcut înconjurul lumii în 1996 – „Twister”.

Regizat de Lee Isaac Chung, regizorul scenarist nominalizat la Oscar pentru filmul „Minari”, „Tornade” îi are în distribuție pe Daisy Edgar-Jones („Acolo unde cânta racii”) și Glen Powell („Top Gun: Maverick”), două personaje total diferite care trebuie să își unească forțele pentru a încerca să prevadă și posibil să îmblânzească imensa putere a tornadelor.

Edgar-Jones joacă rolul lui Kate Cooper, o fostă vânătoare de furtuni care a rămas marcată de o tornadă devastatoare cu care s-a întâlnit în timpul anilor de facultate, care acum studiază tiparele furtunilor în New York. Ea este atrasă înapoi în câmpiile deschise de prietenul ei, Javi, pentru a testa a un sistem de urmărire a tornadelor inovator. Acolo, ea se întâlnește cu Tyler Owens (Powell), fermecătorul și nesăbuitul superstar pe rețelele de socializare care se bucură să poată posta aventura urmăririi furtunii împreună cu echipajul lui la fel de imprudent, pe modelul cu cât mai periculos, cu atât mai bine.

Pe măsură ce sezonul furtunilor se intensifică, se declanșează fenomene terifiante nemaivăzute până acum, iar Kate, Tyler și echipele lor concurente se regăsesc direct pe căile furtunilor ce converg peste centrul Oklahomei în lupta vieții lor.

Din distribuția filmului mai fac parte Anthony Ramos în rolul lui Javi, Maura Tierney și Sasha Lane, împreună cu David Corenswet, Daryl McCormack, Kiernan Shipka și Nik Dodani.

Scenariul este semnat de Mark L. Smith, scriitorul de la filmul „The Revenant”, după o poveste a lui Joseph Kosinski („Oblivion”), având la bază personajele create de Michael Crichon & Anne-Marie Martin. „Tornade” este produs de Frank Marchall (producătorul francizelor „Jurassic” și „Indiana Jones”), iar ca producători executivi semnează Steven Spielberg, Thomas Hayslip și Ashley Jay Sandberg.

Echipa de creație include directorul de imagine Dan Mindel („Misiune Imposibilă III”), designerul de producție Patrick Sullivan, editorul Terilyn A. Shropshire, designerul de costume Eunice Jera Lee și compozitorul Benjamin Wallfisch.

Warner Bros. Pictures, Universal Pictures și Amblin Entertainment prezintă „Tornade”, regizat de Lee Isaac Chung, distribuit de Vertical Entertainment pe marile ecrane din țară din 12 iulie.

Trailer film: https://youtu.be/-QbLTjA7oSI

Continue Reading

Entertainment

Kathryn Hahn revine în rolul Agathei Harkness în „Agatha – De la bun început” („Agatha All Along”), din 19 septembrie

Published

on

Disney+ a lansat trailerul și posterul viitorului serial live-action Marvel Television, „Agatha – De la bun început” („Agatha All Along”). Serialul se concentrează asupra personajului interpretat de Kathryn Hahn, Agatha Harkness, din aclamatul serial Marvel Studios „WandaVision”, în timp ce aceasta pornește într-o aventură periculoasă, misterioasă, plină de încercări și necazuri. Showrunner-ul Jac Schaeffer, forța creatoare din spatele „WandaVision”, regizează episodul pilot al acestui serial.

În „Agatha – De la bun Început”, vestita Agatha Harkness este la pământ, lipsită de putere, după ce un adolescent gotic suspicios o ajută să scape de o vrajă deviată. Acesta îi trezește interesul atunci când o roagă să-l ducă pe legendarul Drum al Vrăjitoarelor, unde trebuie să supraviețuiască unei serii de încercări magice, iar dacă le supraviețuiește, va fi recompensată cu ceea ce îi lipsește. Împreună, Agatha și acest adolescent misterios adună un gașcă disperată și pornesc pe Drumul Vrăjitoarelor…

Pe lângă Kathryn Hahn, din distribuția serialului „Agatha – De la bun început” fac parte și Joe Locke, Sasheer Zamata, Ali Ahn, Maria Dizzia, Paul Adelstein, Miles Gutierrez-Riley, Okwui Okpokwasili, Debra Jo Rupp, Patti LuPone și Aubrey Plaza. Producătorii executivi sunt Kevin Feige, Louis D’Esposito, Brad Winderbaum, Mary Livanos și Jac Schaeffer. Regizorii serialului sunt Jac Schaeffer, Rachel Goldberg și Gandja Montiero.

Primele două episoade ale serialului „Agatha – De la bun început” au premiera pe 19 septembrie pe Disney+.

Continue Reading

Trending