Connect with us

Casa si gradina

Top 10 trandafiri numiți după persoane celebre

Published

on

Trandafirii au o istorie lunga și plină de culoare. Au fost simboluri ale iubirii, frumuseții, războiului și politicii.  Genul Rosa are aproximativ 150 de specii răspândite pe tot mapamondul. Cultivarea trandafirilor în gradină a început acum aproximativ 5.000 de ani, cel mai probabil China. În perioada romană, trandafirii au fost cultivați pe scară largă în Orientul Mijlociu. Erau folosiți la sărbători, în scopuri medicinale și ca sursa de parfum. Nobilimea romană a înființat grădini mari de trandafiri pentru public în sudul Romei.

Trandafirii au avut o cerere atât de mare în secolul al XVII-lea, încât regalitatea considera trandafirii sau apa de trandafiri drept mijloc legal de plată și erau adesea folosiți ca troc și pentru plăți. În anii 1800, soția lui Napoleon,  Josephine, a înființat o colecție extinsă de trandafiri la Chateau de Malmaison, o proprietate în vestul Parisului.

Trandafirii au fost și rămân sunt cu siguranță cele mai iubite flori din lume, datorită aspectului și mirosului unic. Extrem de versatili, trandafirii și-au adjucat pe lângă ziua îndrăgostiților și tot ceea ce ține de evenimente speciale. Trandafirii se bucură de o popularitate imensă, în special trandafirii arbuști și trandafirii de gradină. Disponibili într-o gamă uimitoare de forme, dimensiuni și nuanțe, trandafirii sunt floarea de rezistență în orice curte și gradină din întreaga lume.

De-a lungul timpului, trandafirii au fost florile preferate ale celebrităților de pe întreaga planetă. Astfel, în anul  1986 trandafirul a devenit emblema națională Statelor Unite, după ce președintele Ronald Reagan a declarat oficial acest lucru, în timp ce stătea în faimoasa gradină de trandafiri a Casei Albe.

Mulți trandafiri au fost numiți după persoane celebre, de la președinți și prime doamne, regalități, actori, cântăreți, pictori și scriitori. O listă de personalități care au făcut înconjurul lumii, precum:  Abraham Lincoln, Freddie Mercury, Prințesa Diana, Marilyn Monroe, Pierre Cardin și mulți alții.

Specialiștii în trandafiri de la FamousRoses au realizat un top al celor mai speciale soiuri de trandafiri numite după persoane celebre.

LEONARDO DA VINCI ®  – Trandafirul  care pare că tocmai a ieșit din panza lui Da Vinci. Nu există o modalitate mai bună de a-l aminti pe marele Leonardo da Vinci decât de a numi o creație a naturii după el. Trandafirul Leonardo este cu siguranță una dintre cele mai frumoase flori care poartă numele celebrităților și artiștilor. Florile sale de culoare roz bengalez cu peste 90 de petale, sunt bogate și au un parfum ușor, perfect formate în stilul trandafirilor englezești.  Este o creație romantică a Casei Meilland Richardier, o operă vie intitulată „Trandafirul”, dedicată lui Leonardo da Vinci.  Un motiv în plus pentru care trandafirul Leonardo da Vinci merită găzduit în gradină e faptul că înflorește repetat și abundent. În plus, are o rezistență foarte crescută la îngheț și la boli, fapt recunoscut și prin certificarea ADR, titlu care se acorda doar celor mai rezistenți trandafiri din lume. Trandafirul Leonardo da Vinci se mândrește și cu medalia de aur la Monza, o distincție care îl pune în valoare și mai mult.

MONICA BELLUCCI ® – Un trandafir clasic, dar în același timp glamour, seducător, o apariție spectaculoasă care cucerește încă de la prima înflorire prin culoare și parfum năucitor. Pe scurt, o creație a Casei Meilland Richardier inspirată de Monica Bellucci și dedicată în întregime acestui mare nume în lumea cinematografiei.  Monica Bellucci defilează cu o floare mare și o culoare spectaculoasă și neobișnuită de roz închis în interiorul petalei și alb-crem pe exterior, în combinație cu un parfum intens de cuișoare și anason. Monica Bellucci este un trandafir excepțional ce se pretează foarte bine și ca flori tăiate în vază. La maturitate, atinge înălțimi de 80-100 cm. Deja câștigător de premii internaționale, trandafirul Monica Bellucci este cunoscut și sub numele de Anis Perfumella.

JULIO IGLESIAS ® – Un soi hibrid de trandafir creat de cultivatorul Meilland și prezentat lumii în 2004. Numele a fost dat în onoarea cântărețului spaniol, Julio Iglesias. Trandafirul are o culoare originală, crem, cu numeroase striații de roșu închis, dar și un parfum puternic cu note de citrice și verbenă de Madagascar. Altfel spus, când înflorește, strălucește. Poate de aceea, Julio Iglesias este una dintre cele mai de succes creații Meilland. La maturitate planta poate atinge înălțimi de până la 1m.

JUBILE DU PRINCE DE MONACO ® –  Acest trandafir încântător și elegant este cunoscut și sub denumirea de „Foc și gheață”. A fost folosit pentru a celebra Încoronarea Prințului Albert de Monaco, fiul Prințesei Grace, Prințesa de Monaco.  Mantia sa bicoloră, cu petale de culoare albă cu extremitățile roșii, este excepțională pe toată durata sezonului, iar abundența înfloririi, calitățile deosebite ale plantei și rezistenta foarte ridicată la maladii plasează acest trandafir pe primele poziții în inimile iubitorilor de trandafiri pentru care gradina este ca o a doua casă. Acum vă puteți bucura de aerul regal pe care acest trandafir magic îl poate oferi unei grădini, un exemplar apreciat în întreaga lume. La Buenos Aires a primit Medalia de Aur, iar în SUA, la AARS (All America Rose Selection) a primit cea mai prestigioasă recompensă acordata unui trandafir.

CHARLES DE GAULLE ®- Creație a Casei Meilland Richardier în 1974, acest tip de trandafir care poartă cu mândrie numele de Charles De Gaulle este un trandafir foarte rezistent cu o prezență impunătoare. Un trandafir magnific, cu flori mari de 35-40 de petale, cu un diametru de 10cm, într-o nuanță neobișnuită de mov – liliachiu și cu un parfum intens de verbenă și lămâie, parfum pentru care a și câștigat premiu în 1978, la Belfast. Acest trandafir este o plantă floriferă, rezistentă la boli, cu un frunziș amplu care, la maturitate, va atinge înălțimi de 80/90 cm.

PIERRE CARDIN ® – Casa Meilland Richardier a creat în 2008 o carte de vizită pentru adevărații grădinari ai lumii. Cine are un Pierre Cardin, cine se bucură de cele 32 de petale roz – somon presărate cu „praf de stele” înțelege că acest trandafir neobișnuit de frumos este o piesă care nu trebuie să lipsească din portofoliul niciunui iubitor de roze care se respectă.  Cu florile sale somptuoase, cu parfumul sau puternic, cu vegetația ce poate atinge înălțimi de 80-100 cm și o foarte bună rezistență la maladii, acest trandafir pare să fie alegerea potrivită dacă vreți ca gradina să fie una specială.  Mai ales că Pierre Cardin este unul dintre acei trandafiri iubiți și premiați în repetate rânduri pentru calitățile sale excepționale.

EDITH PIAF ® – Trandafirul denumit după celebra cântăreață Edith Piaf este unul extrem de frumos, de culoare roșu închis, cu frunze mici. Acest trandafir exprimă bine viața pasională a acestei extraordinare cântărețe. Florile sale elegante de aproximativ 56 de petale emană un parfum puternic cu note fructate, parfum pentru care a și fost recompensat cu premiul întăi la Concursul Mondial al parfumurilor de trandafiri de la Nantes. Înflorește din primăvara până la îngheț. Elegant și extrem de pasional, acest trandafir spectaculos va fi, cu siguranță, superstarul grădinii.

MISTER LINCOLN ® – Unul dintre trandafirii favoriți din toate timpurile din lume, numit după unul dintre cei mai faimoși oameni ai lumii, Abraham Lincoln. A fost crescut de Weeks în 1964 și introdus în SUA de Conard-Pyle în 1965. Un trandafir deosebit renumit în special pentru aspectul sau roșu catifelat și parfumul de citrice extrem de plăcut pentru care veți vrea să veniți și mai des în gradină doar ca să-l admirați și să îi lăudați frumusețea simplă. Mister Lincoln nu e nicidecum pretențios, dimpotrivă, e un soi liniștit, cuminte, matur chiar. Culoarea sa roșu închis și petalele catifelate sau parfumul sau puternic și minunat fac din acest trandafir o priveliște perfectă atunci când petreceți timp în gradină.

O dovadă clară că Mister Lincoln este apreciat de marii grădinari ai lumii este premiul pe care îl deține, și anume mult râvnitul premiu AARS (All-America Rose Selections). Altfel, vorbim despre un trandafir cu înflorire repetată din luna mai și până toamna tărziu.

CLAUDE MONET ® – Un tablou viu, semnat Claude Monet, e pe cale să ajungă în gradină direct de la casa Delbard. Florile sale mari galbene cu roz pastel sunt izbitor de frumoase. Are o perioadă lungă de înflorire din primăvară până la primul îngheț de toamnă. Are un parfum ușor, dar este rezistent la boli. A fost dezvoltat în anul 1992. Așezați-l lângă celelalte opere de arta din gradină și veți avea propria galerie de artă parfumată pe care să o pueti vizita și admira în fiecare zi.

LOUIS DE FUNES ® – Un trandafir deosebit de frumos dedicat marelui actor francez Louis de Funes. Trandafirul poarta semnătura casei Meilland Richardier care ne încântă încă o dată cu un soi teahibrid. Culoarea portocalie a fost aleasă de către acest mare amator de trandafiri și va aduce zâmbete pe chipul oricărui privitor. Flori de aproximativ 32 de petale, cu diametrul de aproximativ 10 cm, într-un frunziș strălucitor, ne încântă din luna mai până la îngheț. Înălțimea la maturitate este de aproximativ 80-100 cm. Pentru calitățile sale deosebite a fost recompensat cu 3 medalii inclusiv aur la Geneva și Monza. Atrăgătoare și extravagantă, precum actorul, datorită căruia și-a primit numele, așa poate fi caracterizată frumusețea de neegalat a trandafirului Louis de Funes.

Considerat regele florilor, datorită frumuseții, mirosului și varietății, trandafirul ocupă un loc special în istorie. O floare de trandafir înconjurată de spini seamănă cu un rege înconjurat de gărzile lui cu aspect feroce.  Trandafirii există de secole și ne aduc bucurie și dragoste. Dacă vă doriți un trandafir celebru în gradină, intrați în lumea magică a trandafirilor pe https://www.famousroses.eu/. Aveți de ales dintre peste cele 100 de soiuri de trandafiri medaliați și celebri în întreaga lume!

La Famous Roses găsiți trandafirii de care aveți nevoie pentru a vă transforma gradina într-o galerie de artă. De la trandafiri cățărători și parfumați până la trandafiri de dulceață, de la cei mai mari creatori ai lumii. Medaliați, celebri și cu garanție pentru prindere, soi și culoare, Famous Roses vă oferă cei mai calitativi și rezistenți butași de trandafiri de pe piață. Acești trandafiri de colecţie, adevărate opere de artă pentru totdeauna, sunt cele mai inspirate cadouri cu flori care rezistă an de an.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Casa si gradina

Florile și Ziua Internațională a Femeii

Published

on

Ziua Internațională a Femeii sărbătorită la nivel mondial în fiecare an pe data de 8 martie, este mai mult decât o simplă sărbătoare. Este un moment dedicat egalității, respectului și aprecierii femeilor de pretutindeni. Această sărbătoare, care pune în evidență situația dificilă a drepturilor femeilor din întreaga lume, are o tradiție lungă care datează de la începutul anilor 1900.

Ziua Internațională a Femeii, recunoscută de Națiunile Unite ca zi a realizărilor femeilor în toate aspectele vieții, de la social la economic, politic și cultural, este, de asemenea, ziua care evidențiază responsabilizarea femeilor și un apel pentru paritatea de gen. Ziua de 8 martie este oportunitatea de a sărbători femeile de pretutindeni, recunoscând contribuțiile lor semnificative și onorând reziliența și grația lor.

Ziua Internațională a Femeii are rădăcini adânci în lupta pentru drepturile femeilor și echitatea de gen. Datând din primele decenii ale secolului al XX-lea, această zi a evoluat pentru a deveni un simbol puternic al progresului și solidarității feminine. În timp, a devenit un prilej de a reflecta asupra realizărilor femeilor și de a aborda provocările cu care se confruntă în diverse domenii.

Prima iterație a zilei a fost în februarie 1908, când 15.000 de femei care lucrau în confecții în New York City au luptat activ împotriva salariilor mici, a programului lung de lucru și a lipsei dreptului de vot. Pentru a comemora acest eveniment istoric, Partidul Socialist din America a declarat prima Zi Națională a Femeii pe 28 februarie 1909.

În anul 1911 în timpul Conferinței Internaționale a Femeilor Muncitoare, Clara Zetkin, avocată pentru drepturile femeilor a propus ideea unei Zile Internaționale a Femeii. Peste 100 de femei din 17 țări care au participat la conferință au aprobat propunerea în unanimitate, rezultând Ziua Internațională a Femeii pe care o recunoaștem astăzi. Acest eveniment istoric a fost comemorat pentru prima dată pe 19 martie în Danemarca, Germania, Elveția și Austria. Însă, abia în 1913, Ziua Internațională a Femeii a fost sărbătorită oficial pe 8 martie. În 1975, Organizația Națiunilor Unite a început să comemoreze Ziua Internațională a Femeii pe 8 martie.

Florile sunt desigur asociate oficial cu acest eveniment important, iar pentru a putea alege buchetul perfect, specialiștii în trandafiri de la Famous Roses Magyarország dezvăluie care sunt cele mai populare flori pentru Ziua Internațională a Femeii.

„A dărui flori de Ziua Internațională a Femeii a devenit o regulă nescrisă, transmisă însă din generație în generație. Pe 8 martie, în fiecare an, bărbații își exprimă sprijinul și aprecierea pentru fiecare femeie din viața lor. Fiecare continent și chiar țară, se diferențiază atunci când vine vorba de a oferi flori în Ziua Internațională a Femeii. Mimoza se remarcă că fiind alegerea perfectă pentru italieni. Pe 8 martie 1946, membrii partidului politic Uniunea Italiană a Femeilor au ales mimoza ca simbol al acestei sărbători, deoarece reprezintă puterea, sensibilitatea și sensibilitatea. De asemenea, culoarea galbenă a florilor de mimoză simbolizează adesea veselia. Până în prezent, tradiția de a oferi un buchet de flori de mimoză femeilor de toate vârstele este practicată nu doar în Italia, ci și în alte părți ale lumii. Această floare delicată, cunoscută pentru culoarea sa vibrantă și mirosul subtil, este un simbol al feminității și al primăverii iminente. Mimoza exprimă înțelegerea și recunoașterea rolului esențial pe care femeile îl au în viețile noastre. În alte țări, cum ar fi America, trandafirii au o semnificație specială și fac parte din istoria acestei sărbători, probabil și pentru că reprezintă floarea națională a țării. În Europa de est, de exemplu, printre florile preferate se numără narcisele, lalelele, zambilele și ghioceii.”

Deși floarea de mimoză este cea mai recunoscută, alte flori joacă un rol esențial în reușita acestei sărbători. Iată câteva dintre cele mai apreciate flori pentru Ziua Internațională a Femeii și simbolistica lor.

Trandafirii

Trandafirii nu sunt potriviți doar pentru Ziua Îndrăgostiților, ci reprezintă o alegere delicată și de Ziua Internațională a Femeii. Un buchet de trandafiri roșii este o modalitate sigură de a exprima dragostea pură, afecțiunea și pasiunea. Trandafirii roz transmit romantism, în timp ce trandafirii albi simbolizează puritatea. Trandafirii galbeni sunt un simbol al prieteniei și sunt dăruiți în mod obișnuit prietenelor și colegilor de muncă.

Lalelele

La fel ca trandafirii, lalelele sunt o alegere excelentă pentru Ziua Internațională a Femeii. Această floare populară de primăvară prin culorile sale atractive și formele elegante, fac din sărbătoare una cu adevărat specială. Cu parfumul lor unic și opțiunile variate de culori, lalelele sunt florile cu care niciodată nu veti da greș. În unele țări, lalelele roșii reprezintă o declarație de dragoste, în timp ce lalelele galbene semnifică dragoste la prima vedere.

Bujorii

Denumiți deseori regina florilor, aceste flori originare din China, vin într-o mulțime de culori precum roșu, alb, roz. Ele simbolizează dragostea, norocul, compasiunea și prosperitatea.

Crinii

Crinii sunt un simbol al maternității, pasiunii și frumuseții, ceea ce îi face o alegere fantastică pentru Ziua Internațională a Femeii. Amestecate adresa cu trandafiri în buchete, reprezintă echilibrul perfect între romantism și frumusețe. Crinii de culori diferite au semnificații diferite. Crinii albi, de exemplu, semnifică inocența și puritatea. Pe de altă parte, un amestec colorat de crini exprimă adesea bucurie și fericire.

Gerbera

Gerberele simbolizează puritatea, inocența și frumusețea. Cu o gamă magnifică de culori, un buchet asortat din aceste flori ar lumina, fără îndoială, ziua oricui.

Garoafele

Ziua Internațională a Femeii este o ziua în care ne arătam aprecierea față de femeile pe care le prețuim cel mai mult. Pe lângă trandafiri, una dintre cele mai populare flori este garoafa. Cunoscute sub numele de „flori divine”, garoafele simbolizează prietenia și respectul, iar garoafele roșii, în special, sunt o expresie a iubirii pure.

În această zi în care celebrăm femeia, fiecare floare oferită aduce cu ea un omagiu adânc pentru tot ce înseamnă frumusețe, forță și înțelepciune. O zi plină de bucurie, recunoaștere și iubire pentru femeile remarcabile din viața fiecăruia dintre noi.

Despre Famous Roses

Dacă vă doriți un trandafir unic în ghiveci sau în gradină, intrați în lumea magică a trandafirilor pe  https://famousroses.hu . Aveți de ales dintre cele peste 100 de soiuri de trandafiri medaliați și celebri în întreaga lume! La Famous Roses Magyarország găsiți trandafirii de care aveți nevoie pentru a vă transforma casa și gradina în galerii de arta. De la trandafiri cățărători și parfumați până la trandafiri de dulceață, de la cei mai mari creatori ai lumii. Medaliați, celebri și cu garanție pentru prindere, soi și culoare, Famous Roses Magyarország vă oferă cei mai calitativi și rezistenți butași de trandafiri de pe piață. Acești trandafiri de colecție, adevărate opere de artă pentru totdeauna, sunt cele mai inspirate cadouri cu flori care rezistă an de an.

 

Continue Reading

Casa si gradina

Magia Dragobetelui: Sarbatoarea iubirii la romani

Published

on

Dragobetele, sarbatoarea romaneasca a iubirii este celebrata in toate colturile tarii, in fiecare an pe data de 24 februarie. Dupa varianta imprumutata, Dragobetele este inca o ocazie minunata pentru a celebra sentimentele alaturi de persoana iubita. In traditia romaneasca, sarbatoarea Dragobetelui este asociata atat cu sentimentele de iubire cat si cu sfarsitul iernii si vestirea primaverii cand pasarile se aduna si incep sa isi construiasca noile cuiburi. Se spune ca pasarile care nu isi gaseau perechea in aceasta zi, ramaneau sigure pana anul urmator de Dragobete. Asemeni pasarilor, fetele si baietii se intalneau pentru a se indragosti si peste tot se auzea „Dragobetele saruta fetele!„.

In credinta romaneasca, Dragobetele este fiul Babei Dochia, un tanar voinic, si frumos care li se arata tinerilor in vis si ii invata tainele iubirii. In aceasta zi, se spune ca fetele si baietii logoditi trebuie sa respecte traditiile si sa-si arate afectiunea reciproca. Tot de Dragobete, se crede ca tinerii isi pot alege partenerul de viata, iar indragostitii isi pot dezvalui sentimentele intr-un loc special, numit „Coltarul Dragostei”.

In Romania, datele de celebrare a sarbatorii de Dragobete variaza in functie de regiune intre 24 februarie si 28 februarie, 1 martie si 25 martie. Tot in functie de regiune, Dragobetele mai poarta numele de „Cap de primavara”, „Navalnicul”, „Ioan Dragobete”, „Santion de primavara”, „Dragostitele”, si „Logodna sau insotitul paserilor”.

Dragobetele, sarbatoarea romaneasca a iubirii, vine la pachet cu superstitii fascinante care imbogatesc traditiile acestei zile. Fetele isi spalau parul cu apa de zapada topita pentru a ramane frumoase si sanatoase pe tot parcursul anului. Se credea ca aceasta practica avea puterea de a le face si mai frumoase si mai remarcate de catre baieti.

Tot in aceasta zi, se spune ca baietii fura flori pentru a-si arata intentiile romantice fata de fetele pe care le admira. Gestul lor romantic este privit cu simpatie si se traduce prin ceea ce astazi numim, dragoste la prima vedere.

Conform traditiei, sarutul unei fete in ziua de Dragobete aduce noroc in dragoste. Acest gest simbolic este considerat un inceput al unei relatii fericite de iubire. Se crede ca mersul pe iarba in ziua de Dragobete aduce prosperitate familiei si asigura o viata fericita pentru membrii acesteia.

Pentru a preveni certurile si neintelegerile in cuplu, se spune ca ar trebui sa ascunzi cutitul in aceasta zi. Acest gest ar simboliza evitarea disputelor si mentinerea armoniei in relatie.

Oricare ar fi datinile si obiceiurile din strabuni ale acestei sarbatori, ea trebuie celebrata cu iubire si bucurie alaturi de persoana iubita.

Cum puteti petrece ziua de Dragobete alaturi de persoana iubita

Cina romantica: Organizati o cina romantica acasa, la lumina lumanarilor sau la un restaurant. Daca sunteti la prima intalnire, optati pentru un restaurant intim, un loc confortabil, cu lumina difuza si mancare senzationala.  Daca va place atmosfera intima de acasa si va place sa gatiti, o cina romantica pregatita acasa si savurata la lumina lumanarilor este doza maxima de romantism.

Indiferent de locul ales, pentru ca prima intalnire sa fie una speciala, asigurati-va ca nu uitati de flori. Comandati online un buchet de trandafiri care sa ajunga de preferat dupa primul fel de mancare cand atmosfera s-a mai destins!

Excursie la munte sau la mare: Daca vremea permite, planificati o excursie la munte sau la mare pentru a va bucura de peisaje frumoase si de compania reciproca. La o prima intalnire puteti merge intr-o drumetie de iarna sau o plimbare lunga pe malul marii, urmata de o cafea fierbinte sau un pahar cu vin.

Plimbari si picnic in natura: Dragobetele este o zi ideala pentru plimbari in aer liber, admirand impreuna frumusetea naturii care se trezeste la viata. Daca vremea rece nu este o problema, ati putea lua in considerare sa mergeti la un picnic. Impachetati un cos plin cu gustari, bauturi si desigur florile preferate. Intindeti o patura intr-un padure sau in parc si admirati frumusetea naturii. Florile sunt un mod fermecator de a incheia prima intalnire romantica, iar florile de primavara se numara printre cele mai inspirate alegeri.

Ateliere pentru pasiuni comune: Alegeti sa va inscrieti impreuna la un atelier sau curs care va pasioneaza pe amandoi. Fie ca este vorba de gatit, pictura, bricolaj sau dans, veti crea amintiri de neuitat.

Film romantic: Aveti nevoie de o idee simpla pentru prima intalnire? Mergeti la film si alegeti, de preferat o comedie romantica.

Idei de cadouri de Dragobete

Buchet de flori: Alegeti flori care simbolizeaza dragostea, precum trandafiri rosii, alb sau roz. Optati pentru o florarie online care sa livreze oriunde si oricand.

Bijuterii personalizate: Un colier sau o bratara personalizata cu initiala sau o data speciala poate fi un cadou unic.

Experiente: Cadourile precum o zi la spa, un weekend la o pensiune de vis sau bilete la un concert, aduc bucurie si emotii.

Concentrati-va pe experientele comune care va permit sa va conectati in mod autentic prin activitati distractive, conversatii vesele si creative. Pentru o doza perfecta de romantism, adaugati un buchet cu florile preferate care sa poata fi livrat oriunde si oricand.

Sarbatoarea zilei de Dragobete nu inseamna doar iubirea dintre doi oameni, ci si legatura speciala dintre prieteni si familie. Indiferent de alegerea facuta, important este sa aduceti un zambet pe fata celor dragi in aceasta zi dedicata sentimentelor pure si frumoase, iar florile raman cea mai buna modalitate de a-i rasfata pe cei dragi!

 

Continue Reading

Casa si gradina

Sărbătorește magia Crăciunului: cadouri și inspirație marca XXXLutz

Published

on

Căldura unei seri liniștite și relaxante petrecute în fața unui semineu, gustul dulce al prăjiturilor proaspăt scoase din cuptor și aroma vinului fiert care umple casa. Acestea sunt doar câteva dintre momentele speciale de iarnă care aduc magia Crăciunului în viața ta.

Anul acesta, magazinele XXXLutz completează paleta momentelor magice de Crăciun cu o colecție festivă de produse, care te ajută să creezi contextul ideal pentru sărbători de poveste alături de cei dragi.

De la seminee elegante care aduc căldura și atmosfera autentică a Crăciunului în casă, la platouri etajate perfecte pentru prăjiturile pregătite, la XXXLutz găsești tot ce ai nevoie pentru a face din Crăciun un moment cu adevărat special.

Catalogul acestei luni vine și cu o serie de căni festive care nu sunt doar accesorii pentru băuturi calde, ci adevărate piese de colecție. Fiecare cană este decorată cu motive specifice Crăciunului, în design-uri tematice. Fabricate din materiale de calitate și având un design ergonomic, aceste căni sunt atât estetice, cât și practice, ideale pentru a te bucura de cea mai bună băutură caldă în timpul serilor festive.

În continuarea momentelor speciale, setul de pahare de șampanie XXXLutz este o alegere elegantă, creată pentru a sublinia rafinamentul fiecărui moment special.

Pentru un farmec suplimentar, care să transforme aceste momente într-o experiență cu adevărat specială, accesoriile distincte de decor, precum spiridușii tematici sau alte elemente decorative rămân în continuare alegerea perfectă pentru a crea acel cadru de poveste chiar la tine acasă.

Indiferent dacă te pregătești pentru musafiri sau preferi un Crăciun mai intim în familie, XXXLutz este partenerul care te susține în crearea unui cadru perfect pentru momente memorabile.

Răsfoiește catalogul XXXLutz și adu magia Crăciunului la tine acasă!

Continue Reading

Trending