Connect with us

Evenimente

START FESTIV CU… LIPĂ, BADEA, DELEANU și IOVAN!

Published

on

În weekend-ul care urmează, Bucureștiul va găzdui cea de-a 2-a etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car Service, Trofeul PPC Blue, clasa de mașini electrice powered by George, inovaṭie BCR.

Startul festiv va avea loc vineri 5 iulie 2024, începând cu ora 19.00, în parcarea din Piaṭa Constituṭiei, aliniind cele 50 de maşini înscrise în concurs. Trofeul PPC Blue a atras pe lista de înscrieri concurente din 13 judeṭe, doamne și domnișoare curajoase, care își vor etala abilitățile la volanul propriilor mașini.

Clubul Sportiv Savu Racing şi Asociaṭia Clubul Sportiv Women In Motorsport au pregătit, pentru ziua de sâmbătă 6 iulie 2024, cu începere de la ora 10:00, un circuit special amenajat în incinta Arenei Naṭionale, pentru ca doamnele şi domnişoarele din întreaga ṭară să îşi poată explora abilităṭile la volan şi să se perfecṭioneze în arta condusului sportiv, într-un cadru sigur şi organizat. Vor fi două manșe de concurs (ora 10:00, respectiv 14:00) în care concurentele iau startul pe rând, fiind cronometrate la sutimi de secundă. Amatorii de spectacol sunt asteptaṭi pentru a încuraja şi susṭine concurentele.

Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service 2024 îmbină testele cronometrate de îndemânare la volan cu oportunități de socializare, noțiuni de conducere defensivă și momente elegante petrecute într-o companie inedită, care împărtășește pasiunea pentru mașini și ambiția de auto-depășire. Comunitatea Women Rally contribuie la șosele mai sigure, încurajând într-un cadru legal și sigur dezvoltarea abilităților la volan și responsabilitatea în trafic, pentru toată familia. Fiind susținute de prieteni și familie, concurentele oferă astfel exemple pozitive și relevante de responsabilitate și fairplay, către toți cei care urmăresc competiția. În plus, etapele Women Rally reprezintă contextul perfect de a ieși din zona de confort într-un cadru prietenos, alături de femei care împart aceeași pasiune.

În cadrul Campionatului Naṭional Women Rally – Bosch Car Service, pe lângă implementarea noțiunilor de conducere defensivă și proactivă la nivelul conducătoarelor auto într-un cadru organizat și sigur în care acestea să își poată testa și îmbunătăți abilitățile la volan, contribuind astfel la scăderea numărului de accidente rutiere, celebrăm şi performanṭa în sport.

Astfel, la startul care va fi dat, cu drapelul României, de către Laura Badea – campioana olimpică la scrimă, le veṭi putea întâlni, în calitate de ambasadoare Women Rally, pe: Elisabeta Lipă – cea mai bună canotoare a secolului XX, multiplă campioană olimpică şi mondială, președinte al Agenṭiei Naṭionale pentru Sport; Irina Deleanu – maestră emerită a sportului, preşedinte al Federaṭiei Române de Gimnastică Ritmică, multiplă medaliată la Campionetele Europene şi Mondiale; Romaniṭa Iovan – creatoarea de modă cu o activitate impresionată în domeniu de peste 30 de ani. Binențeles că startul va fi luat, în calitate de ambasadoare-concurentă, și de Alina Dumitru! Marea campioană olimpică la judo vine la aceasta etapă în postura de lider al Clasamentului General Women Rally.

Ca şi până acum, concurentele de la etapele Women Rally vor puncta într-una din cele 6 clase, constituite conform regulamentului, în funcție de capacitatea motorului și de gradul de modificare a mașinii. Clasele 1, 2, 3 si 3+ sunt dedicate mașinilor de stradă fără modificări, cu motor termic. Women Rally este astfel locul perfect pentru a face primii pași în motorsport cu costuri minime, folosind mașinile personale, organizatorii punând la dispoziția concurentelor căști și cagule, necesare pentru ca totul să se desfășoare în siguranță.

Iniṭiată în anul 2020, Clasa 4 este dedicată mașinilor electrice şi este susṭinută şi în acest an de către George, primul banking inteligent din România.

Clasa 5 este dedicată mașinilor modificate sau posesoarelor de licență FRAS cu un grad mai mare decât cel al licenṭelor pentru Women Rally.

Evenimentul se va încheia într-o atmosferă festivă cu ocazia dineului care va avea loc sâmbătă seara la Autoklass, dealer Mercedes-Benz. Tot atunci se va desfășura și festivitatea de premiere a celor mai rapide trei concurente ale fiecărei clase din cadrul Trofeului PPC Blue, totul într-o ceremonie a eleganței și prieteniei.

În cadrul Dineului oficial va avea loc licitaṭia în scop caritabil și educațional, cu produse oferite de către partenerii evenimentului. Fondurile colectate vor fi direcṭionate către editarea şi tipărirea de exemplare din Revista Născut pentru Sport – unica publicație din România de educație și cultură sportivă pentru copii. 

Informațiile complete legate de concurente, noutățile din timpul concursului și atmosfera Women Rally surprinsă în imagini sunt disponibile pe instagram @womenrally.ro și pe pagina de facebook a campionatului. Detalii despre regulament, înscriere și următoarele etape din acest sezon pot fi găsite pe site-ul oficial www.womenrally.ro

Campionatul Național Women Rally, ediṭia 2024 este susținut de către Bosch Car Service.

Trofeul celei de a doua etape a Campionatului este oferit de către PPC blue. Clasa de mașini electrice este susṭinută de George, primul banking inteligent din România.

Parteneri gold: Autoklass, dealer autorizat Mercedes – Benz, Castrol România, Herbalife, Stingătoare Victoria, INA-M Cosmetics, iAM Sport, Teilor și Kiss FM.

Parteneri silver: Cramele Cricova, Gerovital, Florăria Magnolia, Patronatul European al Femeilor de Afaceri, NISSA, PMA Invest, Coca-Cola, A24.

Apa oficială a evenimentului: Nazzuro Aqua.

Parteneri: Primăria Capitalei, Senatul României, Compania Municipală Parking Bucureşti.

Parteneri media: RallyMax, Autorally, Livestream Romania, Autoştiri.ro, Ziarul News, GP24.ro, FanRally.ro, 24auto.ro, Revista Născut pentru Sport, Transilvania Business.

Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service se desfăşoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv şi a Agenṭiei Naṭionale pentru Sport.

Evenimente

Etapa a 2-a, Bucureşti, 5-6 iulie 2024 – WOMEN RALLY “atinge” inimi…

Published

on

În weekend-ul care a trecut, Bucureștiul a găzduit cea de-a 2-a etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car Service, Trofeul PPC blue, clasa de mașini electrice powered by George, inovaṭie BCR.

La startul competiṭiei dedicată doamnelor și domnișoarelor s-au aliniat 50 de participante din 13 județe ale țării, dornice de a îmbina performanṭa sportivă cu momente de relaxare și socializare, toate acestea fiind posibile datorită conceptului unic care guvernează evenimentele Women Rally.

Prima întâlnire a comunităṭii Women Rally a avut loc vineri, în cadrul briefing-ului premergător competiṭiei, care a avut loc şi în acest an, în incinta Palatului Parlamentului.  A urmat Startul Festiv, în parcarea din Piaṭa Constituṭiei, start oficiat, cu drapelul României, de către Laura Badea – campioană olimpică la scrimă. Alături de ea s-a aflat, din nou, Elisabeta Lipă – cea mai bună canotoare a secolului XX, multiplă campioană olimpică şi mondială, în prezent președinte al Agenṭiei Naṭionale pentru Sport.

A fost, totodată, primul contact cu lumea fascinanta a Women Rally pentru Irina Deleanu – maestră emerită a sportului, preşedinte al Federaṭiei Române de Gimnastică Ritmică, multiplă medaliată la Campionetele Europene şi Mondiale; Romaniṭa Iovan – creatoarea de modă cu o activitate impresionată în domeniu de peste 30 de ani. În calitate de ambasadoare, cele două au trecut prin poarta de start la volanul maşinilor de securitate puse la dispoziṭie de către Autoklass, dealer autorizat Mercedes – Benz.

În calitate de ambasadoare Women Rally, dar şi de concurente, au luat startul Oana Roman şi Alina Dumitru, campioană olimpică la judo, dar şi vicecampioana în exerciṭiu a Women Rally 2023.

Impresiile ambasadoarelor? Iată doar câteva…

         “Felicitări tuturor pentru momentele frumoase împărtășite și experiențele trăite! Mulțumim, Laura Savu, pentru inițiativa de a ne coagula în acest frumos proiect unde m-am simțit minunat. Inspirație și adrenalină, prietenie și parteneriate, inimă și suflet! Felicitări din tot sufletul ție, Laura, și soțului tău, precum și echipei tale de producție pentru că ați pus în scenă acest proiect care crește de la an la an! Vă îmbrățișez cu drag!Irina Deleanu.

         “Sunt fericită să fac parte din acest proiect minunat! M-am simțit extraordinar de bine alături de voi!”Laura Badea.

A fost un weekend motorizat pentru doamnele și domnișoarele pasionate de mașini, care vor să se perfecționeze în arta condusului sportiv, într-un cadru sigur și organizat. Pentru anul viitor, mi-am propus să concurez în această competiție, pentru că îmi place mult să conduc și am experiență îndelungată. Sunt o șoferiță bună și pentru că îmi plac provocările, de ce să nu încerc și cariera de pilot?”Elisabeta Lipă.

Fiecare dintre noi trebuie să avem în suflet bucuria de a trăi în iubire și fericire! Pentru mine, bucuria de a trăi înseamnă provocări noi, să pot lega bucuria de o realizare, reușită, target împlinit. Așa s-a întâmplat în acest weekend, cu peste 50 de femei, inspirate de o forță inimaginabilă, Laura Savu! Draga mea, îți mulțumesc pentru că m-ai invitat în acest proiect unic și, da, ai făcut magie!” – Romaniṭa Iovan.

Participarea la Women Rally a fost o super experiență și o mare bucurie să cunosc femei extraordinare și să devin parte dintr-o comunitate excepțională. Mulțumesc Laurei Savu pentru oportunitatea de a fi parte din acest eveniment în calitate de concurentă dar și pentru că mi-a oferit titlul de Ambasador al acestei competiții. A fost despre adrenalină dar și despre bucuria participării și prietenie. De abia aștept următoarea etapă pentru care mă voi pregăti temeinic și va fi o bucurie să promovez și să povestec lumii despre Women Rally,  o competiție unică ce a devenit deja parte din viața mea” – Oana Roman.

Women Rally, cu… „magenta” sa cu tot, atinge inimi pe bandă rulantă. FEMEIA, în acest proiect fără precedent în România și cred că și în lume, are tot ce îi trebuie pentru a deveni (de fapt deja este) „CATALIZATOR” de zâmbete, eleganță, fair-play, adrenalină, pozitivitate, esență determinantă de dezvoltare și valorizare personală. An de an, de câteva ori pe an, ne strângem. Rândurile. Gândurile. Ne împărtășim îmbrățișările. Sentimentele. Ce mi-ar plăcea să fie 10 ediții pe an. Cel puțin. Laura Savu nu a știut nici ea cum va crește acest „copil” de suflet al creativității ei. Dar în mod cert este fericită, impresionată, motivată. Mulțumesc pentru tot suportul celor care au oferit produsele și pentru cei care le-au licitat! Revista Născut pentru Sport – la rândul ei un proiect fără precedent în România – și cu suportul vostru, va ajunge la elevii din școlile din România, din mâna marilor valori ale sportului românesc! Eu, recunosc, îmi împart, la propriu, inima, mintea și timpul între cele două proiecte – Women Rally & Născut pentru Sport!” – Beatrice Mercado.

“Sunt deosebit de recunoscătoare fetelor dragi si minunate care formează, an de an, comunitatea Women Rally, comunitate care are deja 6 ani de existență. Sunt plăcut impresionată de mesajele lor de apreciere. Le îmbrățisez pe fiecare în parte! Sper să ne revedem în număr cât mai mare la etapa de la Cluj, pe 13-14 septembrie. Foarte recunoscătoare sunt și partenerilor și sponsorilor, fără de care acest proiect ar fi doar un proiect-vis, nu o frumoasă realitate” – Laura Savu, fondator şi organizator Women Rally.

Etapa de la București a continuat în dimineața zilei de sâmbătă, când emoțiile și adrenalina     s-au simțit, din plin, pe traseul de concurs amenajat la Arena Națională. Tot aici, partenerii etapei au amenajat o zonă amplă de relaxare, cu băuturi răcoritoare și activități diverse, păstrând astfel structura care a făcut din evenimentele Women Rally cele mai îndrăgite ocazii de socializare pentru comunitatea pasionatelor de mașini. Cele două manșe de concurs s-au desfășurat începând cu ora 10:00 respectiv 14:00. În urma adunării timpilor realizaṭi în cele două manşe de concurs cele mai rapide trei concurente ale fiecărei clase au urcat pe podium, la festivitatea de premiere care a avut loc seara, la Autoklass | Official Home of Mercedes-Benz.

Clasamentele celei de a doua etape a Campionatului Naṭional Women Rally – Bosch Car Service 2024, Trofeul PPC blue, clasa de mașini electrice powered by George, Inovație BCR:

 

🏆 CLASAMENT GENERAL (1 – 3+)

Locul 1 – Alina Dumitru (Mini Cooper)

Locul 2 – Roxana Armeana (Suzuki Swift)

Locul 3 – Mara Iosif (Mercedes Benz C300)

🏆 CLASA 1:

Locul 1 – Roxana Armeana (Suzuki Swift)

Locul 2 – Georgeta Turean (Renault Twingo)

Locul 3 – Mădălina Vasiloiu (Citroen DS 3)

🏆 CLASA 2:

Locul 1 – Cătălina Diac (Ford Fiesta ST)

🏆 CLASA 3:

Locul 1 – Alina Dumitru (Mini Cooper)

Locul 2 – Mirela Bejnariu (Honda Civic)

Locul 3 – Sidonia Daniela Andrei (BMW 120D)

🏆 CLASA 3 +:

Locul 1 – Mara Iosif (Mercedes Benz C300)

Locul 2 – Adelina Fratean (Audi A3)

Locul 3 – Ioana Bențe (BMW 430i Xdrive)

🏆 CLASA 4:

Locul 1 – Cornelia Plesoianu (Hyundai Ioniq)

Locul 2 – Florina Manea (Hyundai Ioniq)

Locul 3 – Diana Ciucaș Ielciu (Hyundai Ioniq)

🏆 CLASA 5:

Locul 1 – Andreea Bolocan (VW Polo 1.6 TDI)

Locul 2 – Silvia Saraholu (Dacia Logan)

Locul 3 – Loredana Rozorea (Volkswagen Golf 5)

🏆 CLASA 1 DEBUTANTE:

Locul 1 – Florentina Berlan (Hyundai I10)

Locul 2 – Oana Stan (Opel Corsa)

🏆 CLASA 3 DEBUTANTE

Locul 1 – Luiza Viezure (Ford Puma)

Locul 2 – Mădălina Ghica (BMW X1 XDRIVE 18D)

Locul 3 – Loredana Voiculescu (BMW X1 XDRIVE 20D)

🏆 CLASA 3+ DEBUTANTE

Locul 1 – Ioana Bențe (BMW 430i Xdrive)

Locul 2 – Cristina Cristache (BMW X5)

Locul 3 – Robertina Râcu (Porsche Cayenne)

🏆 CLASA FWD

Locul 1 – Alina Dumitru (Mini Cooper)

Locul 2 – Roxana Armeana (Suzuki Swift)

Locul 3 – Cătălina Diac (Ford Fiesta ST)

🏆 CLASA RWD

Locul 1 – Mara Iosif (Mercedes Benz C300)

Locul 2 – Sidonia Daniela Andrei (BMW 120D)

Locul – Ina Mărgarit (Mercedes SLK 200 Kompressor)

Fondurile obṭinute în cadrul licitaṭiei produselor oferite de către partenerii evenimentului au fost direcṭionate, şi în acest an, către editarea şi tipărirea de exemplare din Revista Născut pentru Sport – unica publicație din România de educație și cultură sportivă pentru copii. 

Informațiile complete legate de concurente, noutățile din timpul concursului și atmosfera Women Rally surprinsă în imagini sunt disponibile pe instagram @womenrally.ro și pe pagina de facebook a campionatului. Detalii despre regulament, înscriere și următoarele etape din acest sezon pot fi găsite pe site-ul oficial www.womenrally.ro

Campionatul Național Women Rally, ediṭia 2024 este susținut de către Bosch Car Service.

Trofeul celei de a doua etape a Campionatului a fost oferit de către PPC blue.

Clasa de mașini electrice este susṭinută de George, primul banking inteligent din România.

Parteneri gold: Autoklass, dealer autorizat Mercedes – Benz, Castrol România, Herbalife, Stingătoare Victoria, INA-M Cosmetics, iAM Sport, Teilor și Kiss FM.

Parteneri silver: Cramele Cricova, Gerovital, Florăria Magnolia, Patronatul European al Femeilor de Afaceri, NISSA, PMA Invest, Coca-Cola, A24.

Apa oficială a evenimentului: Nazzuro Aqua.

Parteneri: Primăria Capitalei, Senatul României, Compania Municipală Parking Bucureşti.

Parteneri media: RallyMax, Autorally, Livestream Romania, Autoştiri.ro, Ziarul News, GP24.ro, FanRally.ro, 24auto.ro, Revista Născut pentru Sport, News One, Nine O’ Clock şi Transilvania Business.

Campionatul Național Women Rally Bosch Car Service se desfăşoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv şi a Agenṭiei Naṭionale pentru Sport.

Continue Reading

Evenimente

Echipele Naționale de Cheerleading ale României au obținut rezultate remarcabile la Campionatul European de Cheerleading ICU – 2024

Published

on

Echipele Naționale de Cheerleading ale României au reușit să lase o amprentă de neuitat pe scena internațională a cheerleading-ului, obținând realizări remarcabile la Campionatul European de Cheerleading desfășurat în perioada 28-30 iunie în Norvegia, sub egida International Cheer Union.

Evenimentul este cea mai mare competiție la care echipele noastre au participat vreodată, reunind 3830 de sportivi din 23 de țări europene.

România a fost reprezentată în acest an de o delegație formată din 69 de sportivi și un staff tehnic alcatuit din 12 mebri, selectați din cluburile Knights Cheerleaders CCS Cluj-Napoca, Râșnov Stars Cheerleaders, Destiny Cheer Florești și Jumpers Cheerleaders Ploiești, care au participat la toate cele 3 categorii de vârstă deschise in competitia europeana si au reusit sa obtina pentru țara noastră urmatoarele rezultate remarcabile:

Team Romania Youth, locul 3 si medalie de bronz la categoria Youth Coed Median – Nivel 3.
Antrenori Labă Andreea și Goian Cassandra.

Team Romania Juniors, locul 1 si medalie de aur și titlul de Campioni Europeni la categoria Juniors Coed Advanced – Nivel 4
Antrenori Nan Luiza și Purcel Loredan

Knights of Transylvania CCS, locul 5 la categoria Seniors Coed Elite – Nivel 5
Antrenori Biriș Carmen și Purcel Loredana.

Succesul celor 3 echipe reprezentative ale României la Campionatul European de Cheerleading ICU nu ar fi fost posibil fără susținerea și încrederea neclintită a antrenorilor, familiilor, prietenilor și întregii comunități de cheerleading. Sportivii au dat dovadă de perseverenta, dedicare si și angajament, aceste calități fiind esentiale intr-o competitie de o asemenea anvergură.

Privind spre viitor, comunitatea de cheerleading din Romania prinde contur tot mai clar și promite să continue eforturile de a dezvolta acest sport minunat pe plan national, străduindu-se să obțină succese și mai remarcabile în anii care vor urma.

Continue Reading

Evenimente

EPIC 3.0 – 22 iunie, 16:00 – 21:00 – Mega Mall: Intră în vibe-ul carnavalului la EPIC Thingz

Published

on

“epic… BUT a bit dramatic <3”

Pe 22 iunie, Mega Mall se va transforma într-un colț tropical unde culorile și ritmurile caribiene te vor învălui complet! Sub îndrumarea Simonei Mereu, acest eveniment va fi o adevărată sărbătoare a spiritului carnavalului, aducând vibrația și energia captivantă din Rio și Jamaica direct în București.

Simona Mereu, un nume de referință în scena dansului încă din 2006, a transformat dancehall-ul în România cu autenticitatea și pasiunea sa

upă multiple călătorii în Caraibe, și-a dezvoltat un stil unic care a cucerit inimile publicului.

EPIC Thingz a avut un debut spectaculos în 2022, iar anul acesta, echipa își propune o ediție și mai electrizantă. Vino echipată cu bandane colorate și pregătește-te pentru o coregrafie fun.

Evenimentul va fi plin de surprize și activități interactive, inclusiv ateliere de meditație și dezvoltare personală, menite să îți întărească legătura cu energia feminină. Această experiență te va purta într-o lume a creativității și libertății de exprimare.

LOGISTICA

Acest eveniment este pentru TOATĂ LUMEA, inclusiv pentru cei care nu au mai dansat niciodată.

Program:

16:00 – 21:30: 3 ore de socializare, seminarii, cadouri și activări interactive, urmate de 2 ore de dans.
Programul seminariilor extra va fi postat pe Instagram.
Înscriindu-te la EPIC 3, ai acces prioritar la surpriza pregătită pentru 2024.

Urmărește-o pe Simona Mereu pe Instagram pentru detalii și inspirație.

Pentru mai multe informații și înscrieri, vizitează site-ul oficial sau pagina de Instagram a Simonei Mereu. Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de o zi plină de energie, culoare și ritmuri caribiene!

Contact: mereusimona.com

Fiți parte din EPIC 3.0 și trăiți vibrația carnavalului într-un mod unic și memorabil!

Continue Reading

Trending