Connect with us

Muzica si filme

„Harold și Creionul Fermecat” fac magie la cinema

Published

on

Cum ar fi ca tot ce desenezi să devină realitate? Fascinant și înfricoșător deopotrivă, nu-i așa? I se întâmplă lui Harold, un puști care descoperă că tot ce conturează cu creionul lui mov prinde viață! Să fie un creion fermecat sau doar puterea imaginației? Vedem din 2 august 2024, la cinema, în noul film de aventuri și comedie „Harold și Creionul Fermecat” – prima ecranizare pentru marile ecrane a celebrei cărți pentru copii.

Există o sumedenie de povești, care mai de care mai extraordinare. De obicei, rămân în paginile cărților. Dar uneori, magia devine realitate.

În 1955 se lansa cartea „Harold And The Purple Crayon”, care avea să fascineze numeroase generații de copii din lumea întreagă. Și iată că, vara aceasta, povestea face iar înconjurul lumii, acum în prima ecranizare pentru marile ecrane – „Harold și Creionul Fermecat”, un film de aventură și comedie pentru toată familia.

Pe când era un puști de-o schioapă, Harold a învățat să-și creeze propriile povești: cu puterea imaginației, orice desena cu creionul lui mov devenea aievea. Mai târziu, Harold îndrăznește să „călătorească” în lumea reală, împreună cu prietenii săi, Elanul și Spinoasa. Trăiește aventura la maxim, își face noi prieteni, se întrece pe el însuși în pozne, dar, când îi ies în cale provocări, descoperă și latura întunecată a realității: atunci când creionul lui fermecat ajunge în mâinile cuiva rău-intenționat, consecințele pot fi dezastruoase, iar Harold are nevoie de toată implicarea și creativitatea prietenilor săi pentru a salva atât lumea imaginată de el, cât și pe cea reală. Dacă va reuși vedem din 2 august 2024, doar la cinema. Aventura se creionează pe marile ecrane din toată țara și promite să încânte cinefilii de toate vârstele!

Producția integrează acțiunea live și conținutul digital, cu efecte spectaculoase. Regia filmului îi aparține brazilianului Carlos Saldanha, dublu nominalizat la Oscar, cunoscut pentru celebrele animații „Ice Age” și „Rio”, iar scenariul este semnat de David Guion și Michael Handelman, după cartea omonimă, scrisă și ilustrată de Crockett Johnson. Producătorul John Davis a mai realizat și filmele „Waterworld” (1995), „I, Robot” (2004) și „Prey” (2022).

Din distribuție fac parte actorii Zachary Levi, Lil Rel Howery, Benjamin Botani, Jemaine Clement, Tanya Reynolds, Alfred Molina, Zooey Deschanel, iar în dublajul în limba română dau voce personajelor Cristi Neacșu, Aris Negoiță, Ionuț Achivoaie, Oana Pușcatu, Mihai Smarandache, Bianca Ilie, Mihai Cheregi, Ana Bianca Popescu, Ioana de Hillerin, Ștefan Velniciuc, Tania Popa, Viorel Ionescu, Carmen Ionescu, Yuna Dodoc, Mihai Niculescu, Mircea Constantinescu, Răzvan Georgescu, Viorel Păunescu, Rareș Prisacariu, Oana Mereuță, Robert Bercu, Matei Tiron, Petru de Hillerin, Nicu Enescu, Geo Morcov și Theodora Stancu. Regia de dialog: Oana Mereuță. Inginer de sunet: Paul Coman.

Producția realizată de Columbia Pictures și Davis Entertainment durează 92 de minute și se adresează audienței generale. Filmul este distribuit de InterComFilm Distribution și va rula pe marile ecrane în format 2D dublat în limba română. Trailerul poate fi urmărit aici.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Muzica si filme

Animația „Urșii Boonie: Înapoi pe Pământ” ajunge de luni în avanpremieră la cinema

Published

on

Animația „Urșii Boonie: Înapoi pe Pământ” poate fi urmărită încă de luni, 22 iulie, la cinema, în format 3D, dublat în limba română

Titlul original: Boonie Bears: Back to Earth

Titlu localizat: Urșii Boonie: Înapoi pe Pământ

Gen: Animație 3D, dublată în limba română

Regia: Huida Lin

Scenariul: Jiang Lin, Qin Wan, Rachel Xu

Producători: Huiqi Huang, Ziyan Huang, Xiaohong Li

Distribuţia: Adrian Venete, Ruxandra Gherman, Gabriel Răuță, Mina Cristiana, Bogdan Olaru, Tudor Morgovan

Casa de producţie: Fantawild Animation

Premiera: 26 iulie 2024

Rating: AG

Durata: 87 minute

Avi, un extraterestru misteriors, aterizează pe muntele Pine Tree și îl înțâlnește pe ursul Bramble, cu care se împrietenește foarte rapid. Astfel ursul nostru află că poporul lui Adi provine de fapt tot de pe Pământ. Cu milioane de ani în urmă, avansata civilizație Rhyotans trăia în prosperitate spre dauna mediului înconjurător. Planeta și-a revenit abia după ce această specie a fost alungată.

Când Avi îi arată lui Bramble ruinele antice ale poporului său, o armată de roboți malefici îi atacă.

De ce s-a întors Avi pe Pămânț? Își va putea proteja căminul de această dată? Toate răspunsurile vor veni alături de aventura animată „Urșii Boonie: Înapoi pe Pământ” din 26 iulie, în format 3D, doar la cinema.

În film, vocile actorilor s-au împărţit astfel: Adrian Venete este Bramble , Ruxandra Gherman este Avi, Gabriel Răuță este Dl. Cruz, Mina Cristiana este Dna. Cruz, Bogdan Olaru este Briar, iar Tudor Morgovan este Tiki.

Continue Reading

Muzica si filme

Primele informații despre filmul „F1” cu Brad Pitt în rolul principal

Published

on

Aceasta este „F1”. Cu Brad Pitt în rolul principal. În cinematografe din vara anului 2025. Un film distribuit pe marile ecrane din ţară de Vertical Entertainment, începând cu 27 iunie 2025.

Un film semnat Apple Original Films, în „F1”, Brad Pitt joacă în rolul unui fost pilot care se întoarce în Formula 1, alături de Damson Idris, coechipierul său la APXGP, cu care formează o echipă fictivă. Acest material este filmat în weekendurile de la Grand Prix, în timp ce echipa concurează împotriva titanilor ai acestui sport.

Distribuția plină de actori de top include, de asemenea, nominalizatul la premiul Oscar Kerry Condon, câștigătorul Premiului Oscar Javier Bardem și câștigătorul premiului Emmy și nominalizat la Globul de Aur Tobias Menzies, nominalizata la premiul Emmy Sarah Niles, Kim Bodnia și Samson Kayo.

Joseph Kosinski („Top Gun: Maverick”) regizează și produce lungmetrajul alături de Jerry Bruckheimer și Chad Oman de la Jerry Bruckheimer Films; Pitt, Dede Gardner și Jeremy Kleiner pentru Plan B Entertainment; și Lewis Hamilton sub steagul său Dawn Apollo Films.

Filmul este realizat în colaborare cu Formula 1® și comunitatea F1, inclusiv cele 10 echipe de F1 și piloții acestora, FIA și promotorii curselor. CEO-ul Copper, Penni Thow, este producător executiv.

„F1” va fi distribuit în cinematografele din întreaga lume și în IMAX® de Warner Bros. Pictures, lansând doar în cinematografele din America de Nord pe 27 iunie 2025 și la nivel internațional începând cu 25 iunie 2025. Realizat în colaborare cu Formula 1®, noul film este cufundat în lumea emoționantă și cinematografică a F1, deoarece filmările au loc la cursele din calendarul acestui sport.

Teaser trailer oficial: https://youtu.be/r67rYlCudPE

Continue Reading

Muzica si filme

ADDA a făcut prea multe VALURI

Published

on

La 14 zile de la lansare, piesa ADDEI „Valuri” a… deranjat puțin prea mult încât a dispărut de pe YouTube.

Ca într-o investigație demnă de filmele cu detectivi, plină de emoție și speranță, ADDA împreună cu toată echipa din spatele piesei încearcă zi și noapte să recupereze clipul oficial lansat pe YouTube în data de 14 iunie.

Cum a început totul? 

În noaptea de 28 iunie, trecut de miezul nopții, artista a fost bombardată de mesaje din partea fanilor care nu mai găseau piesa pe platforma de streaming.

Fără nicio urmă și nicio explicație plauzibilă, videoclipul a fost șters direct de pe platformă de o persoană neautorizată.

Din acel moment, până astăzi inclusiv, videoclipul este de negăsit, iar echipa lucrează constant la recuperarea acestuia.

Piesa Valuri continuă să fie disponibilă pe toate celelalte platforme Spotify, Apple Music și chiar TikTok unde ADDA își ține comunitatea la curent cu statusul investigației.

Cine nu o cunoaște pe ADDA?

Fie că ai fredonat  „Îți arăt că pot”, „Nu plânge, Ana”, „Lupii”, „Arde” sau „De dorul tău” – toate piese care au bătut timpul și au rămas semnătura ADDA, sau ai citit povestea pusă în paginile cărții „Cele 3 ADDA”, sau poate ai susținut-o în super-producțiile TV „Asia Express” sau „Te cunosc de undeva”, n-ai cum să nu te îndrăgostești de omul și artistul ADDA.

Despre incidentul unic în cariera artistei, ADDA spune „Am făcut multe premiere de-a lungul timpului. Dar la premiera asta absolută nu m-am gândit niciodată. Cred că nimeni nu a pățit asta, efectiv să i se șteargă un videoclip și să pară că a fost făcut de “bună voie”, adică fix de titularul contului de Youtube! E dureros pentru că la fiecare proiect muncește o echipă mare de oameni. Și pe lângă asta, videoclipul piesei “Valuri” îmi este foarte drag pentru că e personal. A fost filmat cu membrii familiei mele. Mai multe nu pot sa mai zic… sunt pur și simplu Adda Baladda Suparadda!

Piesa „Valurile” este o co-producție Baladda Records și HaHaHa Production.
MUZICĂ: Rizea Alexandra Ada (ADDA), Lucian Nagy, Flavius Filipescu (Cally Roda)

TEXT: Rizea Alexandra Ada (ADDA), Flavius Filipescu (Cally Roda)

PRODUCȚIE: Lucian Nagy

MASTER: 2ProBeats

Urmărește-o pe ADDA:

Facebook: https://www.facebook.com/addaofficialmusic

Instagram: https://www.instagram.com/addabaladda/

YouTube: https://www.youtube.com/@ADDA.  

Spotify: https://open.spotify.com/artist/1lYjAYTw1QBVxIwVrZ1eTy

TikTok: https://www.tiktok.com/@addabaladdaofficial

Continue Reading

Trending