Connect with us

Evenimente

Sheraton Bucharest Hotel celebrează femeia printr-o serie de evenimente speciale dedicate lunii martie

Published

on

Ca de fiecare dată, începutul primăverii vine la pachet cu o multitudine de surprize pentru doamne și domnișoare. Sheraton Bucharest Hotel celebrează anul acesta atitudinea feminină printr-o serie de experiențe inedite, ce îndeamnă la eleganță, încredere în sine și amintiri de neuitat.

De 8 Martie, „Red Lipstick & Attitude” este conceptul care dă tonul distracției. Petrecerea propusă de hotelul aflat în centrul capitalei reprezintă ocazia ideală de a-ți pune în evidență stilul personal într-un mod autentic și încrezător, și nimic nu completează mai bine acest look decât rujul roșu preferat.

Imaginează-ți o petrecere la care cocktailul vedetă se numește „Goddess”. Cum ai putea spune nu unei astfel de propuneri de 8 Martie? Atmosfera festivă va fi completată de muzica live interpretată de Emanuel Cîrstea, oferindu-vă astfel un cadru perfect pentru a vă distra și a crea amintiri de neuitat. Un show live de excepție și o selecție specială de preparate culinare – toate acestea pentru o petrecere pe cinste, pe care nu o poți rata!

Poți achiziționa biletele pentru petrecere de pe www.entertix.ro. De atitudine și ruj roșu te ocupi tu!

Cum facem să păstrăm atmosfera festivă pe tot parcursul lunii martie? Let’s brunch!

Surprizele nu se opresc aici! Cum o singură zi nu este suficientă pentru a sărbători frumusețea, iar întreaga lună martie este dedicată femeii, Sheraton Bucharest a pregătit o serie de 3 brunch-uri speciale.

Notează în agendă zilele de 10, 24 și 31 martie pentru a te asigura că transformi aceste duminici de primăvară în momente pline de delicii alături de cei dragi! Planifică-ți finalul de weekend la Sheraton pentru a savura brunch-ul într-un loc elegant și relaxant. Fie că alegi Women’s Day Brunch pe 10 martie sau Deluxe Brunch din 24 și 31 martie, ambele variante îți vor oferi o selecție excepțională de preparate, cu arome desăvârșite.

Vei avea ocazia să te delectezi cu cele mai rafinate feluri de mâncare pregătite cu măiestrie de Chef Ashlie Dias, alături de o experiență culinară inedită oferită de Benihana Sushi Bar & Live Teppanyaki. Atmosfera va fi întregită de un open bar cu băuturi alcoolice și non-alcoolice, iar cei mici se vor putea distra în spațiul amenajat pentru ei.

Ambele brunch-uri sunt disponibile la un preț de 350 de lei de persoană pentru adulți și 175 de lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani.

Mai multe informații despre opțiunile oferite și rezervări pot fi obținute la numărul de telefon 0743 145 337.

 

 

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Pullman Bucharest World Trade Center lansează La Galette | Sweet and Meet: un omagiu adus artei patiseriei franțuzești

Published

on

La peste 30 de ani de la intrarea pe piața din România, Pullman World Trade Center Bucharest anunță deschiderea La Galette | Sweet and Meet, un spațiu încântător care îmbină arta patiseriei franțuzesti cu o experiență culinară modernă. Proiectul își propune să devină una dintre destinațiile de top din București pentru mic dejun, brunch și prânz, adresându-se deopotrivă segmentelor corporate și lifestyle.

„Bucureștiul are o scenă gastronomică efervescentă, iar patiseria franțuzească ocupă un loc aparte în preferințele publicului. Vedem din ce în ce mai multe localuri de inspirație franțuzească și colaborări cu chefi recunoscuți, ceea ce demonstrează interesul pentru această cultură culinară rafinată. Ca parte a grupului Accor, Pullman aduce o vastă experiență în gastronomia franceză, iar prin deschiderea La Galette, ne dorim să celebrăm această tradiție și să oferim oaspeților o experiență autentică, adaptată standardelor noastre însemnate”, declară Mincho Pachikov, General Manager Pullman Bucharest World Trade Center.

„Deschiderea acestui spațiu remarcabil demonstrează modul în care Accor și Pullman combină expertiza globală cu înțelegerea contextului local în domenii precum gastronomie, design și dezvoltare, pentru a crea concepte inovatoare alături de partenerii noștri. De peste 150 de ani, Pullman redefinește standardele călătoriilor internaționale, oferind experiențe memorabile, pline de inspirație și energie, dedicate antreprenorilor moderni”, a declarat Jean Wendling, Vice President Operations Management în cadrul Accor.

Amplasat în inima Capitalei, în Piața Montreal, la parterul Pullman Bucharest World Trade Center, La Galette | Sweet and Meet are la bază principiile solide ale patiseriei franțuzești fine, care folosește ingrediente artizanale de calitate, rețete tradiționale, înnobilate de tehnici moderne de preparare. Printre cei care și-au lăsat amprenta pe experiența La Galette se numără Nicolas Vienne, Senior Director Operations F&B Premium Brands Europe and North Africa, în cadrul Accor, și Guillaume Vincheneux, Chef Pâtissier la Pullman Paris Montparnasse, fost mentor, în cadrul Școlii de Patiserie Alain Ducasse. Ambii au avut roluri esențiale în perioada de predeschidere, oferind consiliere în crearea meniului de mâncare și băuturi, echiparea bucătăriei, dotarea barului și pregătirea personalului. Cu o carieră impresionantă în patiseria de lux, cheful francez Guillaume Vincheneux a contribuit la transformarea viziunii într-o realitate gastronomică, atent pusă la punct. Alături de el, s-a implicat și Marian Oancea, Head Chef Pullman Bucharest World Trade Center, un profesionist cu peste 15 ani de experiență în bucătăria de top. El este cel responsabil pentru activitățile de zi cu zi La Galette.

„Sunt de peste 10 ani în cadrul grupului Accor și sunt fericit că pot contribui la extinderea amprentei noastre gastronomice. Prin acest proiect, ne propunem să oferim o experiență superioară nu doar oaspeților noștri, ci și publicului larg, creând totodată o legătură specială cu comunitatea locală”, declară Marian Oancea.

Meniul La Galette include o varietate de deserturi artizanale și preparate inspirate din bucătăria franțuzescă, de la cele clasice, cum sunt celebrele croissante și omlete franțuzești, ouă Benedict, croque madame și French toast, până la preparate moderne precum New York Roll, Steak & Eggs sau cheeseburgerul signature al casei, înnobilat cu ingrediente bine alese. Printre atracțiile meniului se numără Salata Signature a Chefului, o combinație de ingrediente proaspete precum roșii suculente, brânză blu și piept de pui fraged, desăvârșită de un dressing subtil pe bază de oțet balsamic. Pentru a completa experiența culinară, echipa La Galette a adăugat în meniu cafeaua de specialitate prăjită în București, de către Origo.

Designul localului, realizat în colaborare cu firma CUMULUS, este inspirat de naturalețea viziunii culinare. Spațiul este decorat în nuanțe calde de crem și maro, sugerând simplitatea și eleganța, cu jocuri de texturi și materiale fluide, care amintesc de aluatul care stă la baza experienței La Galette.

„Transformarea La Galette marchează începutul unui amplu program de renovare care va continua pe tot parcursul anului 2025 la Pullman Bucharest World Trade Center. În cadrul acestei inițiative, ne propunem să modernizăm spațiile destinate evenimentelor și întâlnirilor, începând cu Sala Darclée. Amplasată ideal în imediata apropiere a lobby-ului impresionant al hotelului, această sală va deveni o locație de referință pentru evenimente private și corporative, de la recepții elegante de tip cocktail până la întâlniri de afaceri la cel mai înalt nivel”, a declarat Mincho Pachikov, Director General al Pullman Bucharest World Trade Center.

În ianuarie, La Galette își deschide ușile cu un eveniment de referință, Fête des Galettes

Inspirat de celebra Galette des Rois, o tradiție culinară franceză legată de sărbătoarea Epifaniei din 6 ianuarie, acest eveniment îmbină istoria și gastronomia. Această zi, care celebrează vizita magilor la Pruncul Iisus, a evoluat în Franța într-un eveniment gastronomic și social, menit să aducă oamenii împreună.

În spiritul acestei tradiții, desertul emblematic este pregătit dintr-o crustă de foietaj crocantă, umplută cu frangipane, un amestec fin de cremă de migdale, unt, zahăr și ouă. Elementul surpriză al acestei delicatese îl reprezintă figurina mică, sau „fève”, ascunsă în interior. Cel care găsește figurina devine regele sau regina zilei, perpetuând bucuria și magia tradiției. În cadrul Fête des Galettes, oaspeții se vor putea bucura de emblematicul desert pe toată perioada lunii ianuarie.

“Fête des Galettes este mai mult decât un eveniment culinar; este o oportunitate de a aduce în prim-plan o tradiție franceză autentică, reimaginată într-o manieră modernă și elegantă pentru publicul bucureștean” a declarat Mincho Pachikov, General Manager Pullman Bucharest World Trade Center.

La Galette este situat la parterul Pullman Bucharest World Trade Center și este deschis publicului larg de luni până vineri, între orele 08:00 – 22:30, iar sâmbăta între 10:00 – 22:30 (începând cu 27 ianuarie 2025).

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați www.lagalette.ro.

Continue Reading

Evenimente

Lansarea Restaurantului Zeno Herăstrău: Un Nou Concept Culinar pentru Experiența Gastronomică din Capitală

Published

on

Bucureștiul își adaugă o nouă destinație culinară de top, odată cu lansarea restaurantului Zeno Herăstrău, care înlocuiește precedentul Zexe Herăstrău. Inaugurat pe 15 decembrie, acesta aduce în prim-plan un concept gastronomic care celebrează diversitatea culinară globală, și conservă, totodată, bine-cunoscuta bogăție a bucătăriei românești.

În spatele unei inițiative curajoase de rebranding culinar stă un acționariat cu viziune și implicare. ‘Fiecare detaliu contează, de la prezentarea preparatelor, până la serviciile impecabile de servire. Îmi doresc ca Zeno Herăstrău să devină o destinație premium pentru bucureșteni și turiști, deopotrivă; o primă opțiune pentru oamenii de afaceri care au nevoie de un spațiu discret și select, pentru familiile care își doresc ieșiri în care să se răsfețe cu mâncare excepțională și pentru cei care caută destinația perfectă pentru evenimente exclusiviste reușite. În plus, un alt punct forte îl reprezintă barul, care pune accent pe o selecție de preparate spectaculoase, alcoolice și non-alcoolice, ne spune Daniel Busurcă, acționarul restaurantului.

În spatele unei experiențe de top se află întotdeauna o echipă dedicată. Mihaela Jipa, Managerul General al Zeno Herăstrău, ne spune că ‘aveam 19 ani când am început să lucrez la Zexe. Pot spune că aproape jumătate din viață mi-am petrecut-o în jurul dragostei pentru mâncarea autentic românească. Astăzi mă bucur să încep un nou capitol care se adresează unui public în căutare de experiențe gastronomice holistice. Există încă iubitori ai tradiției românești, ceea ce ne inspiră să explorăm mai departe frumusețea selecțiilor locale ridicate la rang de artă. Totodată, un nou nume și logo ne permit să răspundem vremurilor actuale, introducând un concept culinar global pentru meniul a la carte și pentru petreceri corporate sau evenimente private. Noul meniu plimbă oaspeții prin preparatele românești de excepție (ca și până acum), dar adăugăm poezie culinară franțuzească, pasiune italienească și incursiuni orientale.’

Din același nucleu experimentat al echipei face parte și Marius Pavelescu, bucătarul chef, care mizează pe tradiția gustului care te face să te simți ca acasă. Datorită lui, clienții fideli vor regăsi esența autentică a preparatelor consacrate și vor ști că Zeno Herăstrău asigură continuitate în ceea ce privește inima experienței gastronomice.

Evenimentul de lansare s-a bucurat de un show marca White Mahala, care a creat contextul pentru o seară de duminică plină de energie. Parteneri și clienți și-au dat întâlnire la Zeno Herăstrău, într-un gest de susținere în noul capitol care se scrie cu imaginație, cu iubire pentru armonia din farfurie și atenție la fiecare detaliu din experiența oaspeților.

Zeno Herăstrău promite să pună în scenă un spectacol gastronomic pe malul lacului Herăstrău. Oferă o veritabilă călătorie culinară care unește patru bucătării savuroase, o echipă profesionistă axată pe experiența clientului, un decor plin de farmec pentru evenimente reușite și o oază de relaxare și deconectare de la zumzetul cotidianului.

Continue Reading

Evenimente

Un Decembrie plin de magie și aventuri interactive la ParkLake

Published

on

În luna decembrie, ParkLake devine centrul bucuriei și al magiei sărbătorilor, oferind vizitatorilor experiențe memorabile. Târgul de Crăciun, expoziția interactivă Christmas Expedition și întâlnirile cu Moș Crăciun îi așteaptă pe cei mici și cei mari deopotrivă, iar evenimentul caritabil “O Cană de Fericire” aduce momente de solidaritate și sprijin pentru cauze comunitare.

Fiecare activitate transformă ParkLake într-o destinație de neuitat, unde bucuria sărbătorilor se îmbină armonios cu șansa de a sprijini cauze sociale.

Târgul de Crăciun: Magia Sărbătorilor la ParkLake

Între 24 noiembrie și 23 decembrie, atmosfera de sărbătoare cuprinde ParkLake odată cu deschiderea Târgului de Crăciun, unde vizitatorii sunt invitați să descopere o selecție atent aleasă de cadouri, decorațiuni și delicii tradiționale care aduc bucurie și căldură în pragul sărbătorilor.

Christmas Expedition, expoziția interactivă care aduce Arcticul mai aproape ca niciodată

Între 6 și 23 decembrie, copiii sunt invitați să descopere Christmas Expedition, o expoziție interactivă ce îmbină jocul cu tehnologia, oferind aventuri captivante și educative. Ei pot ajuta un pinguin să navigheze printre ghețari sau să plece împreună într-o călătorie, ghidând pinguinul către destinația finală, să interacționeze cu holograma unui urs polar, să exploreze peisaje arctice, să construiască un om de zăpadă virtual folosind gesturile mâinilor sau să reunească un pui de pinguin cu familia sa. Mai mult, creativitatea copiilor prinde viață, la propriu – desenele lor se vor transforma digital într-un tren animat. La final, fiecare explorator va primi un suvenir virtual unic, perfect pentru a păstra magia experienței.

Întâlnire cu Moș Crăciun

În perioada 19-23 decembrie, Moș Crăciun poposește la ParkLake pentru a aduce magia sărbătorilor mai aproape de cei mici. Între orele 17:00 și 19:00 în timpul săptămânii și 15:00 și 19:00 în weekend, copiii îl pot întâlni pe Moșul, pot asculta poveștile sale pline de tâlc și împărtăși dorințele care vor ajunge direct la Polul Nord.

O Cană de Fericire: Magia Dăruirii

În perioada 6-15 decembrie, „O Cană de Fericire” aduce căldura sărbătorilor mai aproape de inimile vizitatorilor. În cele două weekenduri (6-8 și 13-15 decembrie), între orele 12:00 și 22:00, cei prezenți se pot bucura de o surpriză dulce în cănile personalizate care susțin o cauză caritabilă, într-o atmosferă plăcută de Crăciun.

Pe parcursul săptămânii, între 9-12 decembrie, voluntarii vor fi prezenți între orele 14:00 și 22:00, oferind tuturor șansa de a contribui la o faptă bună, care poate aduce zâmbete și speranță. Fiecare cană distribuită este un simbol al solidarității, iar donațiile colectate vor sprijini o cauză nobilă – Clinica de Neurologie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Alexandru Obregia”.

Descoperă mai multe detalii pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Continue Reading

Trending