Connect with us

Evenimente

Evenimentul care va Rescrie Educația pentru Generațiile Viitoare

Published

on

Părinții Își Iau Rolul Înapoi: „Gala Părinților – Educație pentru Viitor” Promite o Revoluție a Cunoașterii

„Un eveniment istoric la Ateneul Român – Schimbarea începe cu educația.” Imaginează-ți o lume în care copiii sunt prizonieri ai propriei lor incertitudini: peste 50% dintre ei lipsiți de abilitățile necesare pentru viitor, copleșiți de depresie și anxietate, pierduți ore în șir în fața ecranelor, erodându-și empatia, motivația și performanța academică. Copii care se luptă cu lipsa încrederii în sine, încorsetați de bullying și cyberbullying, frici, convingeri limitative și blocaje emoționale. Imaginează-ți o lume în care 94% dintre copii nu citesc nici măcar o carte pe an. Mai mult, se confruntă cu un viitor în care 85% dintre joburile de mâine nu există astăzi, fiind doar niște enigme – roluri precum jurist specializat în drepturile roboților sau creator de chatbot AI.

În fața acestei realități, „Gala Părinților – Educație pentru Viitor” se profilează nu doar ca un eveniment, ci ca un catalizator al schimbării. Este momentul în care redefinim educația, transformând provocările actuale în oportunități pentru viitor. Cum îi pregătim pe copiii noștri pentru un viitor împlinit, cum îi încurajăm să-și descopere adevăratul potențial interior, să privească înainte cu încredere, cu priviri luminoase și o coloană vertebrală dreaptă, cu minți limpezi și inimi deschise?

Pe 20 ianuarie 2024, la Ateneul Român, „Gala Părinților – Educație pentru Viitor” devine un moment crucial, un punct de întâlnire pentru părinți, educatori și experți, uniți în scopul de a scrie un nou capitol în istoria educației. Un eveniment care promite să schimbe paradigma educațională actuală, să inspire și să modeleze viitorul pentru următoarele generații.

Sub luminile scenei Ateneului, 900 de părinți se vor reuni pentru a descoperi și schimba viitorul educației alături de personalități, experți și specialiști de renume:

 • Cristina Bătlan (mamă & fondatoare Musette)
 • Marius Moga (tată, artist & antreprenor)
 • Cezar (tată, medic & antreprenor)
 • Ștefan Mandachi (tată, filantrop & antreprenor)
 • Sebastian Dobrincu (investitor & antreprenor)
 • Răzvan Vasile (tată, coach internațional & investitor)
 • Radu Pietreanu (artist & antreprenor)
 • Anca Mazilu (personalitate TV & Neuro Change trainer)
 • Costel Pârnau (tată, personalitate TV & psiholog)
 • Marian Crăciun (tată, expert vocațional & profesor)
 • Cristina Obreja (mamă, medic stomatolog & antreprenor)
 • Valeria Herdea (mamă, medic & antreprenor)
 • Anca Alungulesei (mamă, terapeut în nutriție & antreprenor)
 • Nicu Dascălu (triplu campion mondial în Arte Marțiale)
 • Lavinia Cherecheș (soprană de naționalitate română din Berlin)
 • Carmen Păducel (mamă, Neuro Change trainer & antreprenor)
 • Daniela Ciobotar (mamă, psiholog & antreprenor)
 • Olimpicii de aur și campionii României la Matematică, Fizică, Informatică, Robotică, Aritmetică Mentală și Sport
 • INVITAT SURPRIZĂ: somitate a științei!

NOTĂ: Se vor acorda Premii de Excelență pentru Carieră și Impact în societate dar și pentru Reprezentare promovarea României la nivel mondial.

Nu este doar un eveniment, este un manifest pentru viitorul următoarelor generații.

Această inițiativă fără precedent în România propune o abordare proactivă și profundă a educației, punând bazele unei generații de copii pregătiți pentru provocările viitorului. Prin intermediul discuțiilor cu experți de top și prin intermediul poveștilor inspiraționale ale personalităților invitate, evenimentul promite să fie un punct de cotitură în educația parentală.

„Gala Părinților – Educație pentru Viitor” nu este doar un eveniment, este o revoluție a educației orientate spre viitor – o șansă pentru părinți de a-și echipa copiii cu instrumentele necesare pentru a se dezvolta într-o lume în continuă schimbare.

Beneficiile Evenimentului:

 • Creșterea nivelului de conștientizare al părinților în privința provocărilor educației
 • Schimbarea mentalității părinților privind educația și creșterea copiilor
 • Strategii de creștere a încrederii în sine a copiilor
 • Înțelegerea și gestionarea emoțiilor la copii
 • Dezvoltarea abilităților fundamentale ale viitorului pentru copii (cognitive, interpersonale/comunicare, self-leadership/autonomie, digitale, financiare și antreprenoriale)
 • Îmbunătățirea performanței școlare
 • Promovarea educației moderne orientate spre viitor

Ce face acest eveniment viral și esențial pentru presă și public?

 • Exclusivitate: Pentru prima dată, un astfel de eveniment aduce împreună elitele gândirii educaționale din România în inima culturală a capitalei.
 • Interactivitate: Sesiuni de mentoring și paneluri pe scenă care favorizează schimbul de idei și strategii aplicate.
 • Implicare: Oportunități unice pentru a crea o comunitate care să se asocieze cu inovația și excelența în educație.
 • Impact social: Un eveniment care răspunde nevoilor reale ale societății, promovând descoperirea potențialului maxim al copiilor.

Ca părinte, cât de pregătit ești pentru a-ți susține copilul cu adevărat?

Rezervă-ți locul. Fii schimbarea. Aprinde scânteia!

Bilete cu 30% reducere (valabil până la 31 decembrie 2023) pe link-ul de mai jos:

https://www.blt.ro/educatie-pentru-viitor-gala-parintilor.html

Important: sumele colectate din bilete vor fi integral utilizate pentru burse sociale de dezvoltare personală a copiilor fară posibilități materiale

Organizatori eveniment: Fundația Zâmbetul de Copil, EDUPART – Federația Națională a Părinților, FONPC – Federația Organizațiilor Nonguvernamentale pentru Copii & MBAKids Academy.

Inițiator eveniment: Răzvan Vasile, life coach, persoană publică și personalitate TV, fondator al academiilor MBAKids (prima academie de MBA pentru tineri), Mindset Mastery și Youniversis, creatorul primului software de management și trainer cu conferințe pe 4 continente.

Parteneri Oficiali: Aqua Carpatica, VEDRA International, Catena, ING Bank, Coca-Cola HBC România, Clinicile Stomatologice Life Dental Spa, Musette, NAI România, Brain Fit, Mandachi Hotel & Spa, MindHub

Parteneri de suport organizațional: Fundația Metropolis, Spitale Publice din Bani Privati, Fundația pentru Educație & Vocație, Asociația Șansa Ta, Dynamic Business Connection, Parentropolis, Social Moms, Modern Dads, MomSi, La Primul Bebe, ASFANU – Asociația Familiilor Numeroase, Asociația ARIN, Fundatia pentru Educație și Vocație

Parteneri media: MagicFM, Aleph NEWS, WALL-STREET, Ziarul NEWS, NEWS-ONE, 9AM News, Kudika, NORMADIA, InternetCorp, Garbo, Business Review, Club Antreprenor, PRwave

Împreună, să dăm educației vocea pe care o merită. Vă așteptăm!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Ce artiști ajung la Summer Well în 2024?

Published

on

În perioada 9-11 august 2024 ne dăm întâlnire la a 13-a ediție de Summer Well, care se va desfășura la Domeniul Știrbey din Buftea – un spațiu emblematic pentru festival, care găzduiește evenimentul încă de la prima sa ediție. 

Summer Well ne surprinde în fiecare an cu momente memorabile, o locație feerică și un line-up cu nume mari, dar și cu nume up & rising pe care le descoperi pentru prima dată pe scena din Buftea. Fiecare detaliu continuă misiunea Summer Well începută în 2011, și anume, să aducă pe scenele sale cei mai relevanți artiști ai momentului, construind totodată un festival ca o vacanță. 

Primele nume confirmate ale ediției a 13-a sunt: Keane, Nothing But Thieves, Two Door Cinema Club, Tommy Cash, Son Mieux, Teezo Touchdown, Grandson, Lucky Love, Joker Out, Joesef, Ari Abdul, Stone, Dwells, Rareș, Lvx Machina, +SHE+ și SPP Summer Extravaganza. 

Keane este o trupă britanică recunoscută la nivel internațional pentru metodele alternative de a crea muzică. Aceștia adaugă un twist oricărei melodii prin folosirea sintetizatorului sau a pianului în locul chitarei – diferențiindu-se în mod clar de celelalte trupe rock. Summer Well va fi prima ocazie cu care Keane va ajunge în România, moment ce coincide cu sărbătorirea a 20 de ani de la lansarea aclamatului lor album de debut “Hopes and fears”. 

Prieteni apropiați ai festivalului, Nothing But Thieves și-au propus să revină pentru încă o ediție Summer Well. De la ultima lor apariție de pe Main Stage și până acum, au mai creat o serie de materiale cu care sunt gata să ne surprindă.

Alături de ei, îi avem pe inimitabilul Tommy Cash – cunoscut pentru stilul său vizual alternativ – și pe Lucky Love – artistul care a cucerit rețelele de socializare cu piesa sa „Masculinity”, reflectând spiritul poetic al unei întregi generații.

”Prin această ediție Summer Well ne dorim să demonstrăm că numărul 13 este unul cu adevărat norocos. Un noroc care se materializează prin concerte live unice, experiențe și activități gândite special pentru publicul festivalului și o atmosferă care îmbină arta și cultura într-un mod captivant. Cu un line-up care îi include pe Keane, Nothing But Thieves și Tommy Cash, cred că suntem gata să oferim publicului o serie de momente cu adevărat memorabile.” declară John Varbiu, unul dintre organizatorii Summer Well.

Summer Well este un festival Orange, susținut în fiecare an de partenerii: glo, Beck’s, ING, Visa, Mega Image, Pepsi, Red Bull, Bacardi, Jägermeister, Martini, Bombay Sapphire, Juicy Water, Tazz, Fashion Days, Converse, MedLife, Ford, alpro, Transalpina, Vitamin Aqua, SVR, La Roche-Posay. 

Abonamentele pot fi achiziționate pentru o perioadă limitată la prețul promoțional de 375 lei + taxe de pe summerwell.ro

Continue Reading

Evenimente

FIT FOOD WAY a lansat meniurile personalizate la Cluj-Napoca

Published

on

Peste 50 de personalități locale au fost prezente în orașul mâncărurilor delicioase și au învățat cum să își mențină un stil de viață sănătos. Fit Food Way a lansat pentru prima dată meniurile personalizate, care au la baza discuții individuale cu specialiști în nutriție și dietetică, astfel încât să ajungă la rezultatele dorite cu un meniu adecvat.

În cadrul evenimentului, moderat de Anca Dinu, invitații au aflat informații importante despre modul de pregătire al alimentelor, despre valorile nutriționale ale acestora, dar și despre importanța mișcării pentru un stil de viață sănătos. Pe lângă informațiile esențiale despre nutriție, invitații s-au bucurat de preparatele gustoase și sănătoase pregătite special de către chef-ul Fit Food Way.

Printre invitați s-au numărat și vedete și influenceri locali, care s-au bucurat de preparate delicioase în cadrul evenimentului: Sandra Bendre, Cornel Crișan, Tiberius Simu, Siltrips și Nicoleta Catargiu.  

Compania a fost inaugurată acum mai bine de 5 ani la Oradea, iar în acest moment este prezentă în 22 de orașe din țară cu mâncare sănătoasă, cu planuri nutriționale personalizate și cu peste 50.000 de clienți fericiți.

Experți în nutriție și stil de viață sănătos gândesc special meniurile Fit Food Way. În companie lucrează cei mai buni bucătari, care au vastă experiență în domeniu. Fit Food Way dispune de  programe, produse și meniuri variate pentru clienții săi. Livrarea meselor este gratuită, fiind de ajuns doar adresa de livrare. Astfel clienții reușesc să economisească bani și timp pentru gătit, nu doar să se bucure de o mâncare sănătoasă și gustoasă.

Meniuri personalizate adaptate la nevoile fiecăruia

Cel mai nou program nutrițional oferit de Fit Food Way îl reprezintă menirile personalizate. Acest program este adaptat la nevoile individuale și este construit cu ajutorul specialiștilor în nutriție și stil de viață sănătos. Practic fiecare client interesat de acest tip de plan, stă de vorbă cu un specialist în nutriție, care, pe baza discuției, pregătește clientului un meniu personalizat, care să îl ajute să își atingă obiectivele stabilite.

”Noi, la Fit Food Way, ne dorim să întâmpinam mereu nevoile cu care se confruntă clienții noștri, de aceea am gândit acest planuri de nutriție personalizat, care să fie adaptat la nevoile individuale ale fiecăruia și ne bucurăm că am avut ocazia să facem acest lucru chiar în Cluj-Napoca, având alături atâția oameni interesați de o nutriție sănătoasă.”, a declarat Cristian Naca, owner Fit Food Way.

Pe lângă programul personalizat, la FitFoodWay mai există și alte tipuri de programe nutriționale, în funcție de necesitățile fiecăruia, printre acestea se numără: Slăbește sănătos, Menține-te Fit, Crește masa musculară, Business Lunch, Vegan Business Lunch, Intermittent Fasting, Low Carb Keto, Vegetarian + Pește, Vegan de post și Junior Fit.

Planuri personalizate cu nutriționiști implicați

Expertul companiei care gândește fiecare meniu din punct de vedere caloric și nutrițional este doamna Valeria Kiss, specialist în nutriție-dietetică. Pe lângă nivelul caloric și cel nutrițional, aceasta tine cont și de specificul activităților fiecărei persoane, astfel încât rezultatele obținute să fie cele dorite.

Valeria oferă clienților și sesiuni online one-to-one prin telefon, pentru a înțelege nevoile nutriționale ale fiecărui client și să ofere cele mai bune variante de meniuri, care să îi ajute pe aceștia să obțină rezultatele scontate.

”Am o misiune clară la FITFOODWAY, aceea de a ajuta oamenii să își atingă obiectivele de sănătate prin intermediul unei diete corespunzătoare. Ghidez fiecare client spre a face alegeri alimentare sănătoase, care să vină la pachet cu sănătate și un stil de viață așa cum șă-l doresc.”, spune Valeria Kiss – nutriționist & dietetician FITFOODWAY.

Viață echilibrată egal mișcare

Corpul uman este o mașinărie complexă, care pentru a funcționa optim are nevoie de o alimentație sănătoasă, de somn odihnitor, și nu în ultimul rând, de mișcare. Activitatea fizică este esențială pentru o stare de sănătate optimă, indiferent de vârstă.

În cadrul evenimentului de la Cluj-Napoca, invitat special a fost Mihai Popa, fitness master trainer. Acesta a vorbit despre cât de importantă este activitatea fizică atunci când urmezi un plan nutrițional, dar și pentru un stil de viață activ.

”Ajut oamenii să își recapete forma fizică, iar pentru asta le spun mereu că este important să acționeze pe toate planurile. Cheia succesului, pe lângă antrenamentele pe care le facem împreună, este ca fiecare client să fie foarte atent și la ceea ce mănâncă, cât doarme și cât timp se relaxează. Recomand acest mix pentru o viață senzațională în propriul corp.”, spune Mihai Popa, Fitness Master Trainer.

Concept nou de gătire fără prăjeli și grăsimi nesănătoase

Fit Food Way vine cu un concept nou de gătire, printr-un mod sănătos de preparare, fără prăjeli și grăsimi nesănătoase. În pregătirea meniurilor se folosesc doar ingrediente naturale proaspete, de cea mai bună calitate.

Cristian Naca, ownerul Fit Food Way, performează de peste 15 ani în domeniul alimentației publice și a industriei HORECA. Având studii în ingineria alimentației publice și pasionat fiind de nutriție, a dezvoltat acest proiect cu scopul de a îmbina expertiza sa cu dorința de a oferi o alternativă sănătoasă și delicioasă în lumea aglomerată a alimentației rapide.

Pentru mai multe informații despre planurile nutriționale puteți accesa www.fitfoodway.ro.

Continue Reading

Evenimente

Sciccheria anunță Issima – un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe Raciti, premiat de către Ghidul Michelin

Published

on

Restaurantele Sciccheria anunță programul Issima, o colaborare inegalabilă, cu Giuseppe Raciti, cheful care a adus restaurantului Zash, din Italia, o stea Michelin. Astfel, începând cu luna februarie, apreciatul bucătar devine consultant culinar al brandului. Ca urmare a acestui parteneriat, Giuseppe Raciti va semna meniurile celor două restaurante – Sciccheria Pipera, situat în zona metropolitană a Bucureștiului, pe bulevardul Pipera, și Sciccheria Rosetti, în Capitală, pe strada Tudor Arghezi -, va contribui la pregătirea personalului, va organiza cine de degustare, pentru oaspeții restaurantelor, va realiza meniuri și va găti personal, în cadrul evenimentelor corporate și private, unde este solicitat.

“Încă de la prima colaborare, am simțit o chimie profesională minunată cu Giuseppe, un chef extrem de talentat și bine organizat, caracterizat de o modestie impresionantă. Ne-au plăcut foarte mult stilul său gastronomic, cu influențe siciliene, foarte apropiat de al nostru, eleganța și atenția la detalii cu care își construiește fiecare farfurie. De aceea, am transformat această colaborare într-un parteneriat pe termen lung, prin care vom beneficia de expertiza și prezența sa în localuri. Oaspeții Sciccheria vor avea parte nu doar de meniuri noi, semnate de chef Raciti, ci și de experiențe unice, susținute de el. Mă bucur că se va implica în activitatea noastră, că va găti propriu-zis în restaurant, în cadrul evenimentelor publice și private, pe care le găzduim.”, a declarat Claudia Militello, cofondator Sciccheria.

În perioada următoare, chef Raciti va aduce o nouă viziune meniului, transformându-l într-o explozie de gusturi și arome unice. Meniurile de evenimente private vor fi realizate tot de către consultantul italian și implementate de către echipa Sciccheria.

“Sunt profund inspirat de etica de muncă și pasiunea specifice echipei Sciccheria, așa că mă bucur că fac parte din acest proiect. Viziunea mea culinară este în armonie cu principiile descoperite aici: un angajament neabătut față de selecția de ingrediente premium, evidențiate prin tehnici de gătire aparent simple, menite să potențeze aromele și beneficiile materiilor prime. În același timp, sunt pregătit să aduc și un suflu nou, de creativitate. Preparatele pe care le voi adăuga meniului vor fi un tribut adus patrimoniului sicilian, prin intermediul unui stil gastronomic ‘fusion’ care echilibrează tradiția cu abordări contemporane, invocând pentru oaspeții noștri o experiență culinară de neuitat, o veritabilă odă închinată Siciliei mele dragi.”, a declarat Giuseppe Raciti, chef consultant la Sciccheria.

Evenimentele private Sciccheria au, de acum, meniuri gastronomice specifice restaurantelor premiate internațional

Cei care optează pentru evenimente private sau corporate marca Sciccheria se vor putea bucura de expertiza chefului ce se va implica atât în partea de concepere meniu, cât și în cea de implementare la fața locului.

“Avem deja 3 variante de meniuri de catering stelat, realizate de către chef Raciti pentru clienții de evenimente corporate sau private, însă, în funcție de specificul fiecărei ocazii, putem veni cu modificări și propuneri adaptate. Astfel ne asigurăm că oaspeții noștri care își doresc mese memorabile beneficiază, într-adevăr, de preparate culinare extrem de fine și de experiențe frumoase, nemaiîntâlnite în România.”, a declarat Claudia Militello, cofondator Sciccheria.

“Mă simt excelent la Sciccheria. Interacțiunea cu publicul român și cu profesioniștii din restaurant este extrem de îmbucurătoare. Este o plăcere să văd interesul oaspeților pentru gastronomia italiana și dorința lor de a explora această cultură, aromele și asocierile pe care le propune. Gătesc cu drag, de fiecare dată, așa că aceste cine private vor deveni un element de referință al colaborării noastre.”, a completat Giuseppe Raciti, chef consultant.

Issima, conceptul colaborativ, menit să ducă experiența Sciccheria la superlativ, se lansează cu o cină-eveniment

Întreaga colaborare se desfășoară sub conceptul de Issima, menit să surprindă esența experienței Sciccheria, în parteneriat cu Giuseppe Raciti. “Ne dorim ca experiența Sciccheria să fie întotdeauna pozitivă și întotdeauna la superlativ. <<Grandissima>>, <<belissima>>, sunt doar câteva dintre cuvintele care ne dorim să ne definească. Pe celelalte, sperăm să le descoperim de la oaspeții noștri, care se vor bucura de această colaborare unică.”, a declarat Claudia Militello.

În fiecare lună, Sciccheria și Giuseppe Raciti vor organiza împreună cine de degustare, pentru oaspeții localurilor. Prima va avea loc pe 27 februarie, de la ora 20:00, în localul din strada Tudor Arghezi. Meniul va include preparate fine, create de chef pentru a ilustra stilul său gastronomic puternic ancorat în rădăcinile și tradițiile Siciliei. Prețul meniului este de 890 lei, cu asociere de vinuri inclusa.

Cei interesați de proiectul Issima sau care își doresc să ia parte la evenimentul public de lansare, din data de 27 februarie, sunt invitați să acceseze conturile de social media ale Sciccheria sau să contacteze reprezentanții restaurantelor, la numărul de telefon 0758.333.231 sau la e-mail issima@sciccheria.ro.

 

Continue Reading

Trending