Connect with us

Sports

Dănuț Lupu, închis pentru a condus fără permis, duce viață grea cu deținuții. Regula pe care a încălcat-o după gratii a provocat furia colegilor de celulă

Published

on

Sursa foto: Captură Youtube

Fostul fotbalist Dănuț Lup se află în arest la Penitenciarul Rahova și pare că nu duce o viață tocmai ușoară. În mai puțin de o lună de când a fost reținut, sportivul a avut deja conflicte cu deținuții din penitenciar.

Dănuț Lupu a fost reținut pe 8 octombrie 2023 pe Aeroportul Otopeni, după ce se întorcea dintr-o vacanță din Dubai, pentru a-și executa pedeapsa de 7 luni și 10 zile de închisoare, primită după ce a fost prins de două ori conducând fără permis.

Citește și: FIFA a anunțat țara gazdă pentru Cupa Mondială de Fotbal din 2034

Dănuț Lup este în conflict cu deținuții de la Penitenciarul Rahova

Se pare că nu va fi o perioadă ușoară pentru fostul fotbalist. Acesta a intrat deja în conflict cu un coleg de celulă după ce ar fi mâncat o ceapă care îi aparținea acestuia.

Deoarece nu cunoaște regulile nescrise ale închisorii, Dănuț Lup a căzut în dizgrația colegilor din penitenciar. Acesta a încălcat o regulă plină de simboluri și a fost dur criticat. Potrivit unor deținuți, fotbalistul și-ar fi cumpărat o pâine feliată de la magazinul penitenciarului și după ce a desfăcut punga, din neatenție, câteva felii au căzut pe jos.

Fostul fotbalist le-ar fi ridicat, le-ar fi suflat și le-ar fi mâncat, însă acest lucru este considerat a fi condamnabil, în închisoare. Deținuților le este interzis să bage în gură lucruri care au căzut pe jos, fiindcă acestea ar fi spurcate, spun legile nescrise ale închisorilor.

După ce a fost criticat de ceilalți deținuți, Dănuț Lup și-a justificat gestul prin faptul că nu a mai făcut închisoare în România și nu cunoștea această regulă.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sports

Gabriela Ruse nu va putea să joace la Transylvania Open 2024, anunță oficial echipa sa

Published

on

Photo: Eurosport

Din cauza accidentării suferite înainte de Australian Open, Gabriela Ruse nu va putea să joace la Transylvania Open 2024. Recuperarea nu a decurs așa cum a sperat. Jucătoarea care a ajuns în finala turneului din Cluj-Napoca în 2023 și care a ținut publicul cu sufletul la gură la fiecare meci jucat va veni totuși la turneu pentru a se întâlni cu fanii ei. Duminică, cei care doresc să o vadă o vor putea întâlni la BTarena la o oră care va fi anunțată ulterior pe canalele oficiale de comunicare Transylvania Open, anunță echipa Gabrielei Ruse.

Miriam Bulgaru va intra pe tabloul principal al Transylvania Open

În urma acestei schimbări, Miriam Bulgaru va intra pe tabloul principal al Transylvania Open, iar în locul lui Bulgaru va intra, în calificări, Sara Maria Popa. În cazul în care cel de-al patrulea wild card nu va fi solicitat de o jucătoare din top 30, acesta va fi acordat Andreei Mitu, care va intra în acest fel pe tabloul principal.

„Ne pare rău că nu o mai avem pe tabloul principal pe Gabriela Ruse la această ediție a turneului. Gabi este foarte de iubită de public. Anul trecut am trăit alături de ea meciuri incredibile, pline de emoție, și abia așteptam să o revedem. Dar ea va fi oricum alături de noi și, până când o vom revedea în teren, îi urăm recuperare rapidă” – Patrick Ciorcilă, directorul Transylvania Open WTA 250

Trei jucătoare din România se află pe tabloul principal al Transylvania Open WTA 250: Ana Bogdan (66 WTA), Jaqueline Cristian (84 WTA) și Miriam Bulgaru (192 WTA).

Continue Reading

Sports

România s-a calificat la EURO 2024. Tricolorii au învins Israelul cu 2-1

Published

on

Sursa foto: Federația Română de Fotbal

România a câștigat meciul de sâmbătă cu Israel și a reușit să se califice la EURO 2024. După opt ani în care țara noastră nu a reușit să ajungă în finală, Tricolorii obțin în acest an victoria.

Sâmbătă seara, pe Pancho Arena din Felcsut (Ungaria), în penultimul meci al României din grupa I a preliminariilor, Tricolorii au reușit să obțină calificarea la EURO 2024.

Este a şasea oară când România ajunge la turneul final al Campionatului European, după ediţiile din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016.

Citește și: România este campioană mondială la minifotbal. Tricolorii au reușit să se impună în finala cu Kazahstan

România învinge Israel cu scorul 2-1

Meciul nu a început prea bine pentru Tricolori. Zahavi din echipa adversă a marcat un gol chiar din minutul 2. Totuși, Pușcaș a reușit să egaleze scorul în minutul 10. Golul decisiv a fost dat în minutul 62 de către Ianis Hagi care i-a adus României un avantaj pe care israelienii nu au reușit să-l depășească.

România se află pe primul loc în grupa de calificare cu 19 puncte și mai are un singur meci, marți seara, cu Elveția. Indiferent de scorul de marți, România se califică la EURO, însă este important să ne menținem prima poziție din grup.

Cine participă la finala EURO 2024

La EURO 2024 vor participa 24 de formații: Germania, țara gazdă, 20 de echipe venite din preliminarii și alte 3 echipe venite pe traseul play-off-ului Ligii Națiunilor. Cele 24 de participante fi împărțite în 6 grupe de câte 4 echipe fiecare, urmând să meargă mai departe spre faza optimilor de finală primele două clasate din fiecare grupă plus cele mai bune 4 ocupante de locuri trei.

Continue Reading

Sports

România este campioană mondială la minifotbal. Tricolorii au reușit să se impună în finala cu Kazahstan

Published

on

Sursa foto: Facebook Federația Română de Minifotbal

România a cucerit trofeul de aur la Campionatul Mondial de Minifotbal. „Tricolorii” au reușit o performanță deosebită împotriva Kazahstanului, marcând un gol în prelungiri care i-a adus trofeul.

România a fost campioană europeană de șase ori, a cucerit de două ori bronzul la mondiale și anul acesta a cucerit aurul. Încurajați de cea mai gălăgioasă galerie, câteva sute de români prezenți la fiecare meci, Balogh, Bourceanu și colegii au început bine și finala.

Kazahstanul a deschis scorul

Chiar dacă kazahii nu s-au apropiat de poartă în primele 20 de minute, din cauza presiunii constante puse de „tricolori”, la pauză Kazahstanul a reușit să conducă cu 1-0. În minutul 37, kazahul Tarzhanov a profitat de o mare eroare a lui Covaci și a înscris, scorul fiind 2-0. 

În minutul 49, Balogh trimite un gol din penalty. Tot el a fost cel care a înscris cel de-al doilea gol care a trimis meciul în prelungiri. 

Citește și: Dănuț Lupu, închis pentru a condus fără permis, duce viață grea cu deținuții. Regula pe care a încălcat-o după gratii a provocat furia colegilor de celulă

România marchează în penalty

În cele 10 minute de timp suplimentar, au lipsit ocaziile și s-a trecut la loviturile de la 7 metri.

Pentru a stabili câștigătorul Cupei Mondiale de Minifotbal au fost date 30 de lovituri de departajare, iar ultima, cea a marii victorii, i-a aparținut lui Bogdan Covaci, care a marcat pentru 12-11. Acest gol i-a adus României trofeul de aur la Cupa Mondială de Fotbal din 2023.

Continue Reading

Trending