Connect with us

Muzica si filme

O săptămână până la concertul aniversar Gheorghe Zamfir și 80% dintre bilete SOLD OUT

Published

on

Cu fiecare zi care trece, suntem tot mai aproape de unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului. A mai rămas mai puțin de o săptămână până la concertul aniversar Gheorghe Zamfir și deja 80% dintre bilete sunt SOLD OUT. Această seară promite să fie de neuitat, cu muzică ce va atinge sufletele spectatorilor și cu o atmosferă de sărbătoare: a lui Gheorghe Zamfir, a naiului, a artei, a frumosului.

Pe 15 Septembrie, pe Stadionul Arcul de Triumf din București, vor urca pe scenă, alături de Gheorghe Zamfir, alți doi artiști de calibru internațional: José Carreras, unul dintre cei mai proeminenți tenori ai generației sale, și Lara Fabian, cea mai bine vândută artistă de origine belgiană din toate timpurile. Orchestra Simfonică București, sub bagheta alternativă a dirijorilor David Giménez, Daniel Jinga și Giora Linenberg, va oferi un acompaniament desăvârșit soliștilor.

Iar veștile bune nu se opresc aici! Evenimentul va aduce pe scenă și alți artiști români talentați, precum Laura Bretan, copilul minune care acum 7 ani uimea lumea cu performanța sa din finala „America’s Got Talent”, și sopranele internaționale Alexandra Coman și Rodica Anghelescu. Tenorul Alin Stoica și baritonul Mihai Dogotari, împreună cu naistele Daniela Ioana Ghiță și Cornelia Tihon, vor completa tabloul artistic al serii.

Evenimentul va include momente multimedia din arhiva personală a artistului și mesaje speciale aduse de personalități internaționale, toate fiind integrate într-un concept de spectacol inedit, coordonat de regizorul Claudiu Stan și actorul Sorin Frâncu, cu sprijinul profesioniștilor în scenotehnică și videotehnică de la Arena Events, cel mai mare producător de evenimente de anvergură din România. Inegalabila Iuliana Tudor va fi gazda serii, care va parafa evenimentul ca pe o piesă importantă în istoria culturală.

Gheorghe Zamfir: 80 de Ani de Magie Muzicală

Pentru a înțelege de ce acest concert aniversar este atât de special, trebuie să ne oprim și să sărbătorim însuși omul din centrul său – Gheorghe Zamfir. În septembrie 1941, se năștea un viitor maestru al naiului, care avea să devină unul dintre cei mai apreciați muzicieni români ai tuturor timpurilor. Gheorghe Zamfir a adus naiul, un instrument tradițional românesc, și muzica românească în atenția oamenilor din întreaga lume. Cu talentul său inconfundabil, „Regele Naiului” a creat o punte muzicală între țara noastră și întreg globul, transformând acest instrument tradițional într-un ambasador al culturii românești.

De-a lungul carierei sale remarcabile, Zamfir a cântat alături de unii dintre cei mai mari artiști contemporani ai lumii, inclusiv Nana Mouskouri, Andrea Bocelli, Andrea Griminelli, Enrico Macias, Avi Toledano și maestrul orchestrator André Rieu. Cu fiecare colaborare, el a adus nuanțe magice și emoționante în interpretarea muzicii lor de excepție, demonstrând versatilitatea și adaptabilitatea sa în diverse genuri muzicale.

De-a lungul timpului, a susținut concerte memorabile pe cele mai mari scene internaționale și a înregistrat albume care au fost vândute în milioane de exemplare în toate colțurile lumii. Cariera sa impresionantă și contribuția sa inestimabilă la promovarea culturii muzicale românești pe plan mondial îl plasează în rândul artiștilor de excepție ai lumii.

80% din Bilete Sunt Sold Out

Entuziasmul publicului pentru spectacolul aniversar este uluitor, cu peste 80% dintre bilete deja SOLD OUT, ceea ce subliniază, încă o dată, impactul și influența muzicii lui Gheorghe Zamfir, care transcende generații și granițe culturale. Nu ratați ocazia de a fi parte din această poveste muzicală și de a vă bucura de magia naiului și a vocilor excepționale care vor pune amprente în suflete pe 15 septembrie.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Muzica si filme

Netflix si Shondaland anunta ca sezonul 4 din Bridgerton se va concentra pe povestea lui Benedict

Published

on

Netflix și Shondaland anunță că sezonul 4 din Bridgerton se va concentra pe povestea de dragoste a lui Benedict (interpretat de Luke Thompson) 

Urmărește anunțul aici.

 • Despre: Al patrulea sezon din Bridgerton își îndreaptă atenția către Benedict (Luke Thompson), cel de-al doilea fiu boem al familiei. În ciuda faptului că cei doi frați ai săi sunt căsătoriți și fericiți, Benedict nu vrea să-și întemeieze o familie încă – asta până când o întâlnește pe captivanta domnișoară în argintiu la balul mascat organizat de mama sa.
 • Episoade: 8
 • Locație de filmare: Londra, Marea Britanie
 • Showrunner / Producător executiv: Jess Brownell
 • Producători executivi: Shonda Rhimes, Betsy Beers, Tom Verica și Chris Van Dusen

Continue Reading

Muzica si filme

Filmul „Planeta maimuțelor: Noul regat” debutează pe Disney+ pe 2 august

Published

on

Soarta lumii este în joc… „Planeta Maimuțelor: Noul regat”, cel mai recent episod din franciza „Planet of The Apes” („Planeta maimuțelor”) ajunge pe 2 august pe Disney+.

Regizorul Wes Ball aduce un nou suflu francizei cu acest film de aventură și acțiune de la 20th Century Studios. Acțiunea se petrece după domnia lui Caesar, eroul filmelor precedente, când maimuțele trăiesc în pace și armonie, în timp ce oamenii sunt nevoiți să trăiască ascunși în umbra acestei noi societăți. Odată cu ridicarea unui conducător tiranic și însetat de putere, o tânără maimuță începe o călătorie plină de provocări care o va determina să pună la îndoială tot ce știa despre trecut și să facă alegeri care vor defini viitorul maimuțelor și al oamenilor deopotrivă.

„Planeta Maimuțelor: Noul regat” este un film Certified-Fresh pe Rotten Tomatoes™ și a încântat publicul din întreaga lume, devenind unul dintre cele mai mari succese globale de box office ale anului și marcând începutul unei noi ere pentru epica franciză Planet of the Apes.

Pregătiți-vă pentru noua superproducție din această vară, „Planeta maimuțelor: Noul regat”, vizionând celelalte filme din această franciză științifico-fantastică. Toate cele 9 producții sunt deja disponibile pe Disney+:

 • Planeta Maimuțelor: Războiul / War for the Planet of the Apes (2017)
 • Planeta Maimuțelor: Revoluție / Dawn of the Planet of the Apes (2014)
 • Planeta Maimuțelor: Invazia / Rise of the Planet of the Apes (2011)
 • Planeta Maimuțelor / Planet of the Apes (2001)
 • Bătălie pentru Planeta Maimuțelor / Battle for the Planet of the Apes (1973)
 • Cucerirea Planetei Maimuțelor / Conquest of the Planet of the Apes (1972)
 • Evadare din Planeta Maimuțelor / Escape from the Planet of the Apes (1971)
 • Beneath the Planet of the Apes (1970)
 • Planeta Maimuțelor / Planet of the Apes (1968)

TRAILER https://www.youtube.com/watch?v=Tg1FesR8X90

Continue Reading

Muzica si filme

Piesa care a avut succes înainte de lansare

Published

on

Cu cine se plimbă Cristian Porcari la două noaptea-n București?

După mega-succesul înregistrat cu piesa „Vecinii de bloc” alături de Iuliana Beregoi, Cristian Porcari revine cu o nouă melodie care are succes fără să fie încă lansată oficial: „Două noaptea”. Piesa răsună deja pe TikTok, iar fanii artistului cer cât mai repede lansarea ei.

Piesa plină de emoție și foarte dancy spune povestea de dragoste a unui cuplu aflat la începutul relației, scoțând în evidență momentele magice ale primei întâlniri.

Cristian reușește să surprindă în versuri tandrețea și scânteia ce caracterizează debutul unei iubiri, aducând în prim-plan bucuria și entuziasmul celor doi îndrăgostiți. „Două noaptea” este o odă dedicată frumuseții și intensității primelor clipe petrecute împreună, promițând să cucerească inimile ascultătorilor.

O piesă extrem de reală, cu un mesaj cât se poate de sincer, romantic și jucăuș.

„Două noaptea” este piesa aceea pe care o asculți și-ți dă un vibe bun. Este o piesă pe care, sper că o s-o cântați și dansați cu mine, cu gândul la toate acele frumoase întâmplări dintr-o relație.

Este despre toate acele gânduri care te apucă la 2 noaptea, despre ce-a fost sau ce-ar putea să fie.

Pentru mine „Două noaptea” este piesa pe care o închin sezonului de vară, perfectă de dansat la două noaptea cu picioarele-n nisip.” spune despre piesă Cristian Porcari.

De la platformele de stream până la TikTok, fanii lui Cristian Porcari dau piesa pe repeat și și-o dedică unii altora. Pe TikTok piesa a făcut deja peste 2500 de sound-uri.

Cu peste 15 piese lansate până acum, Cristian Porcari își consolidează poziția de artist în toată regula, combinând muzica pe care o creează cu imaginea îndrăgită de fani pe rețelele sociale.

Printre celelalte piese de succes ale lui Cristian Porcari se numără ”Iubita mea”, „Buze Parfumate”, „9 Vieți” și „Dansează cu Mine”, „Chef de ceartă” care au consolidat poziția sa ca artist în industria muzicală românească.

De data aceasta, Cristian Porcari se asociază cu două case de producție muzicală din Romania: The One Records, labelul de care apartine, și HaHaHa Production.

De muzică s-au ocupat Cristian Porcari, Dael Damsa, Ștefan Marin, Mirela Borodi și Lucian Nagy, iar versurile sunt scrise de Mirela Borodi, Cristian Porcari.

Producție: Ștefan Marin, Dael Damsa, Lucian Nagy

Mix/Master: Lucian Nagy, Dael Damsa

Link YouTube:

https://youtu.be/dIwaVOGtDKI?si=D33yQ9Bb6bVWD_Ms

Continue Reading

Trending