Connect with us

Evenimente

SAGA Festival lansează SAGA Rave Plane, o scenă în avion cu petreceri exclusiviste

Published

on

În mai puțin de o lună, SAGA Festival își deschide porțile și îi va purta pe fani către
destinații necunoscute, datorită muzicii celor mai relevanți artiști care vin în
premieră în România, experiențelor imersive și unei producțiie impresionante care
vor fi dezvăluite la Romaero, între 23-25 iunie.

Cea de-a treia ediție SAGA Festival îi așteaptă pe festivalieri să se bucure de
scenele Source (Mainstage), Heat (Tehno), Spark (House), dar și Switch hijacked
by Hustle. Spre bucuria fanilor, revine SAGA Rave Plane by Carrefour, avionul în
care vor avea loc cele mai cool petreceri exclusiviste cu artiștii din line-up-ul de
anul acesta. Primele nume confirmate sunt Alan Walker, Franky Wah, Gordo, Hitty,
Gabry Ponte, Joel Corry și Mike Williams. Programul și modalitățile de acces vor fi
comunicate în curând.

SAGA Festival devine primul festival #zerowastetolandfill din România cu sprijinul Green Corporation

CUM POȚI CÂȘTIGA ACCES GARANTAT ÎN AVION LA UNUL DINTRE SHOW-URI

Pe contul de Instagram SAGA Festival a început un concurs prin care fanii pot da
un nume avionului, iar cel mai creativ răspuns primește acces garantat în avion la
un show la alegere dintre cele confirmate.

Încă o noutate pentru România și o surpriză pentru fanii SAGA: scena Spark
(House) va avea un design atipic, va fi amplasată sub un avion de la Romaero, un
setup spectaculos pentru și mai multă distracție.

PROGRAMUL CELOR 3 ZILE DE FESTIVAL PENTRU SCENELE SOURCE, HEAT, SPARK, SWITCH ȘI DRIFT ESTE ÎMPĂRȚIT DUPĂ CUM URMEAZĂ:

Vineri: Lil Nas X, Skrillex, Adriatique, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Melanie C, Delia, Franky Wah, 999999999, Gordo, Hector Oaks, Hitty, Paula Temple

Sâmbătă: Elley Duhé, Fisher, Robin Schulz, Gabry Ponte, Hot Since 82, Ida Engberg, Joel Corry, Justus, Paco Osuna, Subcarpați

Duminică: Wiz Khalifa, Alan Walker, Tale of Us, Adam Beyer, B.U.G. Mafia, I Hate Models, Kevin De Vries, Mochakk, Sickick, Spike, Vintage Culture.

Artiștilor deja menționați li se alătură DJi din scena locală de EDM, tehno și house, dar și artiști de hip-hop și trap, care vor asalta Switch Stage hijacked by Hustle, precum IAN, Deliric, Killa Fonic, Nane, Puya, Azteca, Gheboasă și alții.

Biletele la categoriile GA+, VIP și payment plan sunt deja sold out, mai sunt încă disponibile abonamente de o zi și de 3 zile General Access pe  sagafestival.com

Despre Saga Festival

Prezentat de pionierii evenimentelor de muzică electronică, ALDA, parte a familiei Insomniac, SAGA este un festival de muzică inovator, ce are loc pe Aeroportul Romaero din București. SAGA aduce publicului unii dintre cei mai iubiți artiști și o producție audio-vizuală uluitoare, totul intr-o atmosferă incluzivă, care creează o petrecere supremă pe care Bucureștiul o aștepta demult.

SAGA 2023 va reuni cele mai bune talente din spectrul industriei creative, este locul perfect pentru un public liber, cu viziune, pentru iubitorii de muzică din întreaga lume. Sunt așteptați peste 150 000 de festivalieri care se vor bucura de muzica a peste 100 de artiști și producția grandioasă

Prima ediție a Festivalului SAGA a avut loc la Romaero, cu peste 135 000 de persoane prezente la eveniment, iar cea de-a doua ediție, de la Arena Națională, s-a bucurat de prezența a peste 150 000 de persoane în capitala României.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Restaurant ROA Primăverii – Pentru momentele când vrei să transformi experiențele fine dining în clipe atemporale

Published

on

Legendele urbane spun că fericirea are nevoie de culori și texturi, de arome și nuanțe, de gusturi și savoare. Iar cel mai ușor îți poți delecta toate simțurile într-un restaurant. Dar cum îl alegi? Cum îl găsești? Este o întrebare la care găsim greu un răspuns care să ne satisfacă. Din fericire, la orizont a apărut restaurantul ROA Primăverii care vrea să schimbe paradigme în zona de experiențe fine dining.

Cu ocazia deschiderii acestei locații eclectice, Denis Radu a organizat un media lunch cu cele mai influente persoane din zona de lifestyle și show-biz-ul autohton. Persoanele invitate au fost răsfățate cu cele mai inedite și exclusiviste plating-uri desenate de către Chef Robert Niculae.

De ce să alegi experiența ROA Primăverii

La Restaurant ROA Primăverii vei putea călători gourmet prin toată lumea, pentru că aici vei găsi un meniu internațional fusion reinterpretat cu elemente atent selecționate din bucătăriile tuturor continentelor, vei savura și gusta acele preparate iconice transformate în opere de artă de către Chef Robert Niculae, te vei delecta cu pairing-uri eclectice și vei avea parte de asocieri perfecte dintre băuturi și mâncare.

Restaurantul Roa Primăverii se remarcă prin eleganța sa dar și prin terasa sa colorată și luminată natural care te va purta cu gândul la acel colț de ,,acasă”, iar spațiul este situat cu eleganță într-o pergolă de sticlă. Această atmosferă oferă clienților o experiență unică, fiind perfectă pentru a petrece momente deosebite alături de cei dragi sau pentru a organiza evenimente speciale.

Ce preparate găsești la ROA Primăverii

Indiferent de alegerea făcută, dacă vorbim de un starter precum Tartar de Ton sau de Somon, de OssoBuco Milanese sau preparate exotice precum Tataki Somon sau Lup de Mare, Chef Robert Niculae, ca un maestru în arta culinară, aduce în farfurie cu fiecare preparat inovație și culoare, folosind ingrediente proaspete și combinații îndrăznețe de arome. Deși este autodidact, pasiunea sa pentru gastronomie și talentul său îl conduc mereu către rețete unice și încântătoare.

Fie că doriți să savurați un preparat tradițional reinterpretat într-o manieră modernă sau să încercați ceva complet nou, la Roa Primăverii veți găsi întotdeauna opțiuni care să vă satisfacă toate gusturile. Pentru rezervări și informații suplimentare puteți suna la nr. de telefon: +40 765 329 522 sau ne gasiti pe Instagram pe contul @RoaPrimaverii.

Continue Reading

Evenimente

ParentX Events – Resursa Copiilor Împliniți – Revoluționăm Educația Copiilor și a Părinților în România

Published

on

București, Ateneul Român, 30 martie 2024 – Intrăm într-o nouă eră a educației cu lansarea seriei naționale de evenimente ParentX, un fenomen educațional ce promite să schimbe percepțiile actuale și să deschidă noi orizonturi pentru părinți și copii. Prima oprire a acestei călătorii excepționale va fi la Ateneul Român din București, sâmbătă, 30 martie 2024, între orele 16:00 și 19:30.

PARENTX EVENTS nu este doar o serie de evenimente educaționale, ci o misiune dedicată construirii unei societăți mai înțelepte și mai prospere, pornind de la baza acesteia: educația copiilor și a părinților. Cu o prezență puternică în comunitate și un impact remarcabil, evenimentele noastre reprezintă o veritabilă forță de schimbare și evoluție în România de astăzi.

Despre Eveniment

ParentX aduce pe scena educației o echipă de speakeri excepționali, incluzând celebrități din domeniul educației și dezvoltării personale, experți în psihologie, medicină, neuroștiințe, precum și personalități cu un impact social puternic. Seria de evenimente ParentX a fost precedată de evenimentul Gala Părinților de la Ateneul Român din 20 ianuarie – un eveniment cu casa închisă, ce a atins o audiență la nivel național de peste 765,000 de oameni și a avut un impact major asupra întregii societăți românești.

Povestea numelui PARENTX.

În spatele denumirii”PARENTX” stă o poveste despre pasiunea pentru educația copiilor și dorința de a aduce schimbarea în viețile lor, pornind de la radăcinile fundamentale: părinții. „PARENT” înseamnă „părinte”, iar adăugarea lui „X” vine din semnificația numerică a acestui simbol – numărul 10 . „PARENTX” oferă o perspectivă către un viitor în care părinții devin „de nota 10”.

X-ul este și necunoscuta din ecuațiile matematice, o variantă de descoperit, de eXplorat, mai exact misiunea „PARENTX”: eliminarea oricărei necunoscute din ecuația educației și a succesului copiilor în viitor. „PARENTX” nu este un simplu nume, ci o manifestare a unei viziuni puternice și a unei pasiuni de a face o diferență în viețile părinților și copiilor.

SERIA DE EVENIMENTE PARENTX va avea loc astfel:

 • 30 Martie – BUCUREȘTI, Ateneul Român (900 locuri)

 • 27 Aprilie – IAȘI – Sala Unirea (750 locuri)

 • 17 Mai – CLUJ – Cinematograf Florin Piersic (730 locuri)

 • 08 Iunie – SIBIU – Centrul Cultural Ioan Besoiu (500 locuri)

 • 22 Iunie – BRAȘOV – Hotel Kronwell (900 locuri)

 • 12 Octombrie – TIMIȘOARA – Opera Națională Română (680 locuri)

ParentX aduce împreună o serie de personalități excepționale și experți în domeniul educației, precum:

 • Răzvan VASILE: Personalitate TV, fondator MBAKids, creatorul primului software de afaceri din Romania (1992), Personalitatea Inspirațională a Anului în Educația Tinerilor, un adevărat vizionar în educația tinerilor.

 • Psih. Niculina GHEORGHIȚĂ: Personalitate TV, Psiholog Clinician Principal, Formator, Expert Terapeut Bowen, Prezentator si Supervizor IMAGO.

 • Dr. Psih. Ana BÀIESCU: Doctor Psihoterapeut Cognitiv Comportamental, Terapeut relațional avansat IMAGO, Educator parental certificat COS.

 • Prof. Univ. Dr. Florian COLCEAG: Personalitate internațională denumit „Antrenorul de genii”,deținător a 84 de medalii olimpice de aur, Consilier al Presedintelui SUA, expert în cunoaștere integrată și dezvoltarea copiilor.

 • Prof. Univ. Dr. Leon ZAGREAN: Doctor și Cercetător în Neuroștiințe, Fondatorul Societății Nationale de Neurostiinte din România, aducând perspective științifice asupra dezvoltării cognitive a copiilor.

 • Părintele Vasile IOANA: O sursă de înțelepciune și inspirație spirituală pentru părinți și copii.

 • Marius MOGA: Artist și producător internațional, aducând inspirație și creativitate în educația și dezvoltarea copiilor.

 • Dr. CEZAR: medic cardiolog, Cezar Amititeloaie este o personaitate TV si social media de mare succes, o celebritate in domeniul medicinei holistice si educatiei.

 • Stefan MANDACHI: Antreprenor si investitor celebru implicat activ in educatie si in creare de HUB-uri educationale.

 • Laurentiu DOROBANTU: EMBA, expert in abilitati de comunicare, antreprenor, mentor, creator a celei mai eficiente metodologi de comunicare STAR, autor de carte.

 • Radu PIETREANU: Actor, comediant, artist celebru și personalitate TV, aducând povestiri captivante și motivaționale.

 • Nicu DASCALU: Triplu campion mondial în Arte Marțiale, aducând disciplină și determinare în educația și viața copiilor.

Evenimente anterioare – Impact și Audiență:

Precedentul eveniment din seria ParentX, GALA PĂRINȚILOR, din 20 ianuarie 2024 desfasurat tot la Ateneul Roman a adus 1000 de pariti dornici de cunoastere si a atins o audienta publica remarcabila de peste 765,000 de oameni, cu peste 400 de apariții în mass-media in doar 6 saptamani si cu o valoare totală estimata la peste 100,000 euro. Această reușită subliniază importanța și impactul evenimentelor noastre în comunitate și media.

Cu 5 televiziuni transmițând live din sala Ateneului, 4 posturi de radio prezente și acoperire în zeci de publicații și articole online, Gala Părinților a devenit subiectul principal de discuție în toate mijloacele de comunicare. Un efort complex de PR a implicat zeci de profesioniști, creând o ecou semnificativ în comunitate. Gala Părinților a dovedit că interesul pentru educație nu doar există, ci este în creștere. Cele 22 de personalități, experți și specialiști din 15 domenii educationale au adus contribuții semnificative. Alături de ei, 72 de premianți printre care și 12 copii campioni, au fost dovada că educația are puterea de a transforma vieți.

Mulțumim încă odată sposorilor GALA PARINTILOR: ING Bank, Aqua Carpatica, VEDRA, CATENA, Coca-Cola HBC România, Musette, NAI România, Mandachi Hotel & Spa.

Căutăm Parteneriate Noi pentru PARENTX Events:

Căutăm parteneri de prestigiu pentru aceste evenimente de impact. Beneficiile pentru sponsorii ParentX Events includ vizibilitate extinsă, asociere de prestigiu, networking de înaltă calitate și responsabilitate socială.

Beneficii pentru Sponsorii PARENTX:

 • Vizibilitate Extinsă: Prin parteneriatul cu ParentX, veți obține expunere maximă în fața unei audiențe angajate, atât online, cât și offline, cu oportunități de branding personalizate.

 • Asociere de Prestigiu: Asociați-vă cu speakeri de top și evenimente care promovează excelența în educație și dezvoltarea copiilor, consolidându-vă reputația de lider de opinie în domeniu.

 • Networking de Înaltă Calitate: Participarea la evenimentele noastre vă oferă oportunități valoroase de networking cu alți lideri din industrie și profesioniști din domeniul educației.

 • Responsabilitate Socială: Demonstrați angajamentul față de dezvoltarea comunității și educația copiilor, consolidându-vă poziția ca un partener activ și responsabil social.

BILETELE sunt puse la vanzare prin partenerul BLT.ro iar sumele din vanzarea acestora vor fi donate catre copii cu potential aflati in risc de abandon scolar, sub forma de cursuri de abilitati, transformarea mintii si dezvoltare personală:

https://www.blt.ro/parent-x-resursa-copiilor-impliniti.html

Organizatori eveniment: Fundația Zâmbetul de Copil, MBAKids Academy, EDUPART – Federația Națională a Părinților, FONPC – Federația Organizațiilor Nonguvernamentale pentru Copii.

Parteneri de suport organizațional: Fundația Metropolis, Spitale Publice din Bani Privati, Fundația Siguranță Auto Copii, Asociația Șansa Ta, Dynamic Business Connection, Parentropolis, Social Moms, Modern Dads, MomSi, ASFANU – Asociația Familiilor Numeroase, Asociația ARIN, Fundatia pentru Educație și Vocație, Sfatul Parinților, MommyHAI, SportPSY, BRAINIQ, Călătoria Perfectă, Fabrica de Daruri

Parteneri media: MagicFM, Revista Biz, Aleph NEWS, WALL-STREET, Nine O’clock, Magazinul Cocorul, Ziarul NEWS, NEWS-ONE, 9AM News, Kudika, NORMADIA, InternetCorp, Garbo, Business Review, Club Antreprenor, PRwave, Qbebe, Copilul.ro, deMamici, Zile si Nopti, eFemeia, BLT.ro, Revista Cariere, Magazin Sălăjean.

Continue Reading

Evenimente

Ce artiști ajung la Summer Well în 2024?

Published

on

În perioada 9-11 august 2024 ne dăm întâlnire la a 13-a ediție de Summer Well, care se va desfășura la Domeniul Știrbey din Buftea – un spațiu emblematic pentru festival, care găzduiește evenimentul încă de la prima sa ediție. 

Summer Well ne surprinde în fiecare an cu momente memorabile, o locație feerică și un line-up cu nume mari, dar și cu nume up & rising pe care le descoperi pentru prima dată pe scena din Buftea. Fiecare detaliu continuă misiunea Summer Well începută în 2011, și anume, să aducă pe scenele sale cei mai relevanți artiști ai momentului, construind totodată un festival ca o vacanță. 

Primele nume confirmate ale ediției a 13-a sunt: Keane, Nothing But Thieves, Two Door Cinema Club, Tommy Cash, Son Mieux, Teezo Touchdown, Grandson, Lucky Love, Joker Out, Joesef, Ari Abdul, Stone, Dwells, Rareș, Lvx Machina, +SHE+ și SPP Summer Extravaganza. 

Keane este o trupă britanică recunoscută la nivel internațional pentru metodele alternative de a crea muzică. Aceștia adaugă un twist oricărei melodii prin folosirea sintetizatorului sau a pianului în locul chitarei – diferențiindu-se în mod clar de celelalte trupe rock. Summer Well va fi prima ocazie cu care Keane va ajunge în România, moment ce coincide cu sărbătorirea a 20 de ani de la lansarea aclamatului lor album de debut “Hopes and fears”. 

Prieteni apropiați ai festivalului, Nothing But Thieves și-au propus să revină pentru încă o ediție Summer Well. De la ultima lor apariție de pe Main Stage și până acum, au mai creat o serie de materiale cu care sunt gata să ne surprindă.

Alături de ei, îi avem pe inimitabilul Tommy Cash – cunoscut pentru stilul său vizual alternativ – și pe Lucky Love – artistul care a cucerit rețelele de socializare cu piesa sa „Masculinity”, reflectând spiritul poetic al unei întregi generații.

”Prin această ediție Summer Well ne dorim să demonstrăm că numărul 13 este unul cu adevărat norocos. Un noroc care se materializează prin concerte live unice, experiențe și activități gândite special pentru publicul festivalului și o atmosferă care îmbină arta și cultura într-un mod captivant. Cu un line-up care îi include pe Keane, Nothing But Thieves și Tommy Cash, cred că suntem gata să oferim publicului o serie de momente cu adevărat memorabile.” declară John Varbiu, unul dintre organizatorii Summer Well.

Summer Well este un festival Orange, susținut în fiecare an de partenerii: glo, Beck’s, ING, Visa, Mega Image, Pepsi, Red Bull, Bacardi, Jägermeister, Martini, Bombay Sapphire, Juicy Water, Tazz, Fashion Days, Converse, MedLife, Ford, alpro, Transalpina, Vitamin Aqua, SVR, La Roche-Posay. 

Abonamentele pot fi achiziționate pentru o perioadă limitată la prețul promoțional de 375 lei + taxe de pe summerwell.ro

Continue Reading

Trending