Connect with us

Evenimente

Jeffrey Gitomer, King of Sales, vine în România la Singura Conferință Națională de Vânzări „De la PION la CAMPION” 2023

Published

on

Arta de a Nu vinde (ADNV), brandul care propune o nouă filosofie de vânzări în România, îl aduce pe scena românească pe Jeffrey Gitomer, trainerul de vânzări numărul 1 în SUA și unul dintre cei mai bine vânduți autori de cărți de profil din toate timpurile. Supranumit și Regele Vânzărilor, Jeffrey Gitomer va participa la Conferința Națională de Vânzări „De la PION la CAMPION”, un eveniment cu un concept unic în România și o oportunitate valoroasă pentru comunitatea locală de a învăța de la un campion mondial.

Organizată pe data de 7 iulie 2023, conferința își propune să stimuleze mediul de business prin introducerea și consolidarea unor noi perspective în domeniu despre mindsetul unui campion, dezvoltarea unor relații autentice cu clienții sau fidelizarea și obținerea de recomandări pentru atragerea de noi clienți. Astfel, „De la PION la CAMPION” creează un cadru ideal aflat la intersecția dintre educație, motivație, inspirație și networKING.

Odată cu organizarea celei de-a doua ediții a evenimentului, Andrei Dunuță, fondatorul ADNV, își asumă rolul de promotor al unei culturi locale neconvenționale în domeniul vânzărilor, prin trasarea unor noi standarde profesionale.

„Mi-am propus să schimb vânzările în România și România prin vânzări. Pe plan local mai ales, domeniul vânzărilor a fost greșit înțeles și aplicat, fiind adesea asociat cu manipularea sau agresivitatea. Această percepție, însă, nu destabilizează doar mediul de afaceri, ci are un impact direct și asupra credințelor colective ale publicului, care se ferește de o asociere directă cu termenul”, spune Andrei Dunuță, fondatorul Arta de a Nu vinde.

„De la PION la CAMPION”, eveniment concept inspirat din jocul de șah

Conferința Națională de Vânzări, organizată la ONE Club București, creează o legătură puternică între jocul vânzărilor și cel al șahului. Metafora creativă inspirată din șah traduce, de fapt, evoluția oamenilor de vânzări, pionul fiind singura piesă care se poate transforma în oricare alta, inclusiv în Regină.

„Șahul te învaţă să fii strateg, să te pregăteşti, să gândeşti în avans, să respecţi adversarul, să muţi în linişte şi să îţi propui constant să fii o variantă mai bună a ta, învăţând din fiecare partidă. Vânzările pot fi ușor înțelese din această perspectivă, pentru că atât şahul, cât şi vânzările sunt despre mindset, tehnică, anticipare, antrenament și evoluție. Deși pionul este văzut drept cea mai slabă piesă din joc, ea este singura care exprimă evoluția. Aceeași transformare are loc și în jocul vânzărilor, dacă novicele realizează mutările strategice corecte, făcând astfel trecerea de la Pion la Campion”, completează Andrei Dunuță.

 

 

Participarea la conferință – prima mutare strategică pentru a da Șah Mat în vânzari! 

Prima mutare strategică pe care oamenii de business si vânzări o pot face pe tabla vânzărilor o reprezintă participarea pe 7 iulie la Conferința care și-a propus să schimbe mentalităti, abordări și vieți.
Peste 1000 de participanți au ocazia de a învăța de la cel mai cunoscut om din domeniu la nivel mondial, Jeffrey Gitomer, de la Andrei Dunuţă, antrenorul preferat al companiilor de top din România, şi de la directori şi manageri reprezentativi din lumea vânzărilor. În plus, evenimentul reprezintă o oportunitate unică de a adresa întrebări și curiozități relevante din domeniu, invitații speciali oferind soluții și strategii pe care ei le-au implementat când au întâmpinat provocări în activitatea lor.

Agenda este gândită astfel încât fiecare participant să plece cu un ghid de bune practici, dar şi cu un plan concret de mutări pe care le are de făcut pentru a face trecerea de la Pion la CAMPION în vânzări. NetworKINGul va fi intens încurajat, oamenii prezenți având șansa de a dezvolta sau consolida relații, prietenii și parteneriate.

„Motivul pentru care ma întorc pentru a doua oară la București este că ați fost una dintre cele mai bune audiențe pe care le-am avut vreodată. Vreau să mă asigur că vă ghidez în secolul 21 într-un mod care vă ajută să treceti la nivelul următor. Vă pot promite că puteți deveni mai buni dacă vreți să deveniți mai buni și vă pot promite că voi fi acolo pentru a vă ajuta să obțineți mai mult!”, declară Jeffrey Gitomer, autorul celei mai bine vândute cărți de sales, „Biblia Vânzărilor”.

Întreaga experiență a Conferinței va fi moderată de Mihai Morar, prietenul Comunitătii ADNV și moderatorul primei ediții, cel care va ghida participanții pe 7 iulie prin valul de emoții, revelații și trăiri ale zilei.

„Ne trăim viața orientându-ne după această regulă: dezvață-învață-dezvață-învață. Ultimii ani sunt cel mai bun exemplu al acestui proces și de aceea susțin contextele de dezvoltare personală și profesională atât online, cât și offline. Mă bucur că am fost martor la ceea ce reprezintă o revoluție în domeniul vânzărilor chiar de la prima ediție și continui să vă ghidez și în cadrul celei de-a doua. Am declarat atunci că în anul 2023 o să ne desfășurăm într-o sală mult mai mare și că peste 2-3 ani o sa fim prezenți pe un stadion. Nu v-am păcălit! Se întâmplă si sper să ne vedem acolo!”, a declarat Mihai Morar.

Peste 1000 de persoane sunt așteptate la singura Conferință Națională de vânzări 

Conferinta „De la PION la CAMPION” va avea loc la ONE Club București pe 7 iulie 2023. Biletele sunt deja disponibile pentru achiziție atât pentru persoanele fizice, cât și pentru companii, care pot recompensa echipele de vânzări pentru dedicare și implicare, participarea la eveniment reprezentând o zi de training și în același timp o zi de teambuilding neconvențional.

Biletele au fost puse spre vânzare, iar prețul lor pornește de la 1200 de lei. Mai multe detalii despre singura Conferință de Vânzări din România, dar și despre beneficiile participării în echipă pot fi accesate în următorul link: www.adnv.ro

Conferința “De la PION la CAMPION” este sprijinită de: Radio ZU, Nora Business Consulting, GoTravel, DACRIS, TBI Bank, Coca-Cola HBC România, 5 to GO Sharing Coffee, Dorna, Select Web.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Netflix prezintă The Bridgerton Museum, o experiență imersivă în aer liber, în centrul Bucureștiului

Published

on

Netflix invită fanii la proiecții cu personajele preferate din serial, exponate cu accesorii și costume originale, precum și un concert live cu spectacol de video mapping, pe Calea Victoriei.

Poveștile de dragoste și intrigile din aristocrație vor înflori la propriu sub cerul nopții. Pe 18 mai, Netflix invită fanii să sărbătorească lansarea noului sezon și să pășească mai aproape de universul fermecător al seriei Bridgerton printr-o experiență specială.

Creat sub forma unei galerii în aer liber, unde cele mai îndrăgite personaje prind viață prin proiecții acompaniate de muzică, Muzeul Bridgerton va fi o oportunitate unică de a călători prin îndrăgita serie. Aici, fanii vor putea descoperi costumele originale purtate de personajele lor preferate și vor putea afla mai multe despre poveștile din spatele exponatelor. De la artiști stradali la proiecții pline de culoare, fiecare element al acestei experiențe imersive conține o poveste care așteaptă să fie spusă. Fanii sunt invitați să pătrundă pas cu pas în lumea Bridgerton, prin scanarea codurilor QR care vor însoți fiecare atracție.

Programul activităților:

19:00 exponate și artiști stradali (în punctele cheie de pe hartă).

21:00 proiecții cu personajele pe clădiri (în punctele cheie de pe hartă).

22:00 concert live cu video mapping în fața Teatrului Odeon.

Continue Reading

Evenimente

VINIMONDO prezintă cea de-a doua ediție a evenimentului World Of Wines (WOW)

Published

on

VINIMONDO, importatorul numărul unu de vinuri premium și super premium destinate segmentului HoReCa din România, anunță cea de-a doua ediție a evenimentului World of Wines (WOW) by VINIMONDO care va avea loc pe 30 mai, la Palatul Bragadiru.

World of Wines by VINIMONDO, deja un eveniment de referință în calendarul enologic al României, revine în acest an și oferă iubitorilor de vin oportunitatea de a descoperi cele mai intense și elegante arome din lumea vinului. Cu o tradiție începută în 2019, WOW continuă să aducă împreună cele mai prestigioase nume de producători de vinuri internaționale, menținând standardele înalte de calitate și rafinament.

„Deschidem din nou, cu emoție și bucurie, porțile WOW către toți iubitorii de vin din România, o excelentă ocazie să celebrăm împreună și 15 ani de VINIMONDO. World Of Wines by VINIMONDO devine astfel o tradiție care, sperăm noi, va aduce cu fiecare ediție o schimbare în bine, îmbogățind și educând piața din România. Este o mare bucurie atunci când vezi cum oamenii devin din ce în ce mai atrași de rafinament și autentic, dincolo de etichetă în sine, cum sunt din ce în ce mai curioși, în dorința lor de a aprofunda această cultură fascinantă, cu toate poveștile ei. Pentru toate acestea, suntem recunoscători prietenilor noștri, producători internaționali, prezenți alături de noi, tuturor partenerilor din HoReCa și, bineînțeles, consumatorilor”. Liviu Guțuțui, General Manager & Owner VINIMONDO

Ediția din acest an promite o experiență gustativă excepțională, cu peste 300 de vinuri atent selectate și 10 masterclassuri de specialitate, dedicate atât profesioniștilor din HoReCa, cât și publicului larg. Iubitorii de vinuri vor avea ocazia să interacționeze direct cu proprietai și reprezentanți ai caselor de vinuri de renume mondial, care vor împărtăși povestea și pasiunea din spatele fiecărei sticle.

Degustările vor fi acompaniate de un spectacol culinar special creat de Chef Alex Petricean, desemnat cel mai bun Chef din România (Romanian Hospitality Awards, ediția 2022).

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro: Magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Despre VINIMONDO

Înființată în 2009, VINIMONDO este o companie cu capital 100% românesc, specializată în importul și distribuția de vinuri premium și super premium destinate segmentului HoReCa din România. Cu un portofoliu impresionant, de peste 650 de etichete de vin, provenind cele mai importante zone viticole ale lumii, VINIMONDO oferă o selecție de vinuri de cea mai înaltă calitate. De-a lungul timpului, compania a devenit și importatorul oficial al mărcii producătoare de pahare de vin RIEDEL – The Wine Glass Company din Austria, lider mondial în industrie.

Distribuţie: VINIMONDO oferă acoperire naţională, derulată prin echipa de vânzări şi parteneriate cu cei mai importanţi distribuitori specializaţi din România, dar şi cu restaurante, wine baruri şi magazine de specialitate, dispunând de spaţii de depozitare la standarde europene pentru derularea activităţii sale.

Educarea pieţei: Compania se implică permanent în educarea segmentului HoReCa, dar şi a consumatorului final cu privire la deschiderea către vinurile premium şi super premium de import şi a consumului responsabil. VINIMONDO are un program dinamic de traininguri desfăşurate cu participarea și suportul partenerilor internaţionali.

Printre vinurile selectate în această ediție se numără: Tenuta Tignanello – Marchesi Antinori Tignanello – 2020 – Toscana IGT, Billecart Salmon Champagne Brut Reserve, Bellavista Alma Gran Cuvee Brut Franciacorta DOCG, Vieux Telegraphe Rouge Chateauneuf-du-Pape AC 2020, Cà dei Frati Amarone Pietro Dal Cero Amarone della Valpolicella – 2017 – Amarone della Valpolicella DOCG, Ca’Marcanda (Gaja) Camarcanda – 2018 – Bolgheri DOC, Pieve Santa Restituta – GAJA Brunello di Montalcino – 2018 – Brunello di Montalcino DOCG, Domaine Christian Moreau Chablis Grand Cru Les Clos – 2022 – Chablis AC Grand Cru, Paul Jaboulet Aîné La Maison Bleue Hermitage Rouge Bio – 2020 – Hermitage AC, Jermann Vintage Tunina – 2021 – Venezia Giulia IGT, La Scolca Gavi dei Gavi – 2022 – Gavi DOCG, Mastroberardino Radici – 2018 – Taurasi DOCG, Ornellaia Ornellaia – 2020 – Bolgheri DOC Superiore, Pascal Jolivet Sancerre Blanc Le Chêne Marchand – 2023 – AOP Sancerre, Joh. Jos. Prum Riesling Auslese Wehlener Sonnenuhr – 2020 – Wehlen, Renato Ratti Marcenasco – 2018 – Barolo DOCG, Marjan Simcic Merlot Opoka Cru – 2018 – Brda, Vietti Barolo Castiglione – 2019 – Barolo DOCG, Vincent Girardin Puligny-Montrachet Les Vieilles Vignes – 2020 – Appellation Puligny Montrachet Controlee, López de Heredia Viña Tondonia Viña Tondonia Reserva – 2011 – Rioja DOCa, Marques de Murrieta Castillo Ygay Tinto Gran Reserva Especial Cosecha – 2012 – Rioja DOC și Tenuta San Guido Sassicaia – 2020 – Bolgheri Sassicaia DOC.

 

Continue Reading

Evenimente

Restaurantul Diplomat își întâmpină oaspeții cu un nou meniu elegant

Published

on

Diplomat, restaurantul iconic al Capitalei, anunță un nou meniu, cu care își va întâmpina oaspeții începând cu luna mai. Creată de către chef Paul Mihăilescu, cel care conduce bucătăria localului, noua selecție de preparate își propune să fie o experiență gastronomică, o călătorie prin aromele lumii.

“În decenii de istorie, restaurantul Diplomat a adus împreună oameni de afaceri, politicieni și figuri culturale din România și din afara țării, devenind, astfel, un spațiu multicultural, extrem de eclectic, cu o identitate proprie, fermecătoare. Viziunea mea pentru meniu este una similară: m-am lăsat inspirat de arta culinară a lumii și am curatoriat ingrediente de calitate, de pretutindeni. Preparatele pe care le propunem oaspeților pornesc de la rețete clasice, specifice anumitor culturi, cum e clasicul pește românesc, servit cu mămăligă și usturoi sau risottoul italienesc. Ceea ce noi facem este să le oferim o identitate nouă și să le aducem în prezent, prin tehnicile de gătire și asocierile neașteptate de texturi și arome.”, a declarat chef Paul Mihăilescu.

Din noua selecție de preparate vor face parte feluri de mâncare rafinate, cum sunt tartarul de crab cu avocado, banane și caviar de somon, texturi de crap cu mămăligă, porcini și cremă de usturoi, risotto cremos cu langustine și lămâie murată, sau mușchiul de vițel, servit cu nap, tartă de cartofi și sparanghel.

De asemenea, noul meniu va include și o selecție fină de deserturi preparate în casă, cum sunt trufele de ciocolată cu alune de pădure, lichior și busuioc proaspăt.

Noul meniu Diplomat va fi declinat și în variantele pentru evenimente corporative sau private.

Restaurantul Diplomat este deschis publicului larg în fiecare zi, de luni până duminică, în intervaul 12:00-24:00.

Despre restaurant Diplomat

În 1922, Colonelul St. E. Greble Junior și Alexandru Marghiloman au înființat Country Club Băneasa, cunoscut mai târziu drept Clubul Diplomatic București. Inițial un loc exclusivist pentru sporturi și recreere, acesta a devenit un reper al elitei, atrăgând personalități precum Regele Mihai și Nicolae Titulescu. În jurul său, pe cheltuiala membrilor, a fost construit actualul parc al zonei de nord, Parcul Regele Mihai 1, al României. Clubul, cu vila centrală proiectată de Ion Mincu, a devenit ulterior cunoscut pentru restaurantul Diplomat, care s-a poziționat ca o oază de eleganță și relaxare, deschisă publicului larg.

Astăzi, restaurantul Diplomat este unul dintre cele mai longevive restaurante ale Bucureștiului, un loc iconic, ce face parte din moștenirea culturală a Capitalei.

 

 

 

 

Continue Reading

Trending