Connect with us

Sports

Anamaria Prodan are propria Academie de fotbal. Tot ce trebuie să știi dacă vrei să-ți înscrii copilul la școala Reginei din fotbal

Published

on

Sursă foto: NewsOne.ro, colecția redacției

Anamaria Prodan și-a deschis propria Academie de Fotbal pentru copii. Impresara colaborează cu un fost jucător, Roberto Iancu, un apropiat al vedetei. Toți doritorii de a-și înscrie copii la Academia Prodan & Iancu vor avea parte de un „sistem ca afară”. 

Anamaria Prodan a reușit să-și realizeze unul dintre cele mai mari visuri, și-a deschis propria Academie de Fotbal. După ce de-a lungul anilor s-a implicat în conducerea mai multor echipe de fotbal autohtone, precum Universitatea Cluj, Hermannstadt sau Academica Clinceni, AnaMaria Prodan își dorește să se implice în formarea noii generații de fotbaliști. 

Cel care îi este alături în îndeplinirea visului este Roberto Iancu, un fost jucător de fotbal care a evoluat ultima oară pentru Universitatea Cluj în 2013, după ce a mai jucat pentru FC Național, Concordia Chiajna și FC Snagov. „Este un vis devenit realitate. Alături de fostul meu jucător Roberto Iancu, cel care a încântat lumea cu talentul lui incredibil și în România și la Barcelona am pus bazele acestei Academii Prodan & Iancu. Ne dorim să strângem cei mai buni copii și să facem individualizare cu fiecare dintre ei!” a declarat Anamaria Prodan pentru WOWbiz.ro.

Anamaria Prodan:„ Am hotărât să fac un sistem la fel ca în străinătate”

Impresara și-a dorit să deschidă o academie diferită de modelele existente în țara noastră, care să funcționeze după sistemul din străinătate. „Am hotărât să fac un sistem la fel ca în străinătate, unde părinții să nu mai stea la gard, așa cum se întâmplă pe la noi, să se enerveze, să mai scoată o înjurătură când copilul greșește, chiar și în timpul meciului sau la antrenament. La Academia noastră, ei nu vor avea ce să caute lângă gard, vor sta liniștiți într-o cafenea, de unde vor urmări antrenamentul pentru că vom muta camere pe teren și vor putea vedea tot ce se întâmplă pe gazon. Părinții vor bea o cafea și își voi așteaptă copiii dacă într-adevăr vor să-i aștepte, în timp ce micii  fotbaliști se vor pregăti fără stres, sub directă coordonare a tehnicienilor din club”, a declarat Anamaria Prodan pentru WOWbiz.ro.

Unde își desfășoară activitatea Academia Prodan & Iancu

Regina fotbalului a declarat, în exclusivitate pentru NewsOne.ro că părinții care doresc să-și pregătească copii la Academia Prodan & Iancu pot urmări programul activităților de la Offside Arena și de la stadionul din localitatea Corbeanca: „Ne puteți găsi marți, joi și sâmbătă între orele 13:00 și 16:00 pentru selecții și antrenament la Offside Arena din bd. Metalurgiei 23, iar miercuri și vineri vom fi în Corbeanca la stadionul din localitate.”

Sports

UEFA ridică restricțiile pentru o parte din sportivii ruși. Echipele sub 17 ani vor juca în acest sezon

Published

on

Sursa foto: Facebook UEFA

Marți, în urma unei reuniuni a Comitetului Executiv al UEFA s-a decis ca restricțiile asupra sportivilor ruși să fie retrase parțial. Astfel, în acest sezon, echipelor de tineret feminin și masculin, formate din sportivi cu vârsta sub 17 ani li se va da șansa de a participa.

Într-un comunicat al UEFA a fost anunțată decizia conform căreia echipelor de tineret de până la 17 ani din Rusia li se va permite participarea în acest sezon. Comitetul Executiv transmite că „este deosebit de regretabil faptul că, din cauza conflictului continuu, o generaţie de jucători minori este privată de dreptul de a juca în competiţiile internaţionale de fotbal”.

Chiar dacă tragerile la sorți au avut deja loc, UEFA va identifica anumite soluții pentru implicarea echipelor din Rusia în acest sezon.

Totuși, meciurile vor fi disputate în afara teritoriului rus, nu vor fi acceptate steagurile, imnurile și ținutele oficiale.

Chiar dacă a luat această decizie, UEFA declară că în continuare condamnă războiul ilegal dus de Rusia împotriva Ucrainei, iar celelalte echipe din Rusia rămân sub restricții. 

Citește și: Echipa feminină de tenis de masă a României a câștigat argintul în finala Campionatului European. Ce echipă s-a calificat direct la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

Ucraina boicotează decizia UEFA

Drept răspuns la această decizie, Federația Ucraineană de Fotbal anunță că nu va lua parte la nicio competiție la care vor participa echipe rusești, boicotând astfel decizia UEFA.

Continue Reading

Sports

Echipa feminină de tenis de masă a României a câștigat argintul în finala Campionatului European. Ce echipă s-a calificat direct la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

Published

on

Sursa foto: Facebook Federația Română de Tenis de Masă

Duminică, echipa feminină de tenis de masă a României a obținut locul II în finala de la Campionatul European. 

Echipa națională feminină de tenis de masă formată din Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Adina Diaconu, Andreea Dragoman şi Elena Zaharia a câștigat argintul în finala disputată în Malmo, Suedia, unde au luptat împotriva echipei Germaniei. 

Germania obține 3-0 în finala cu România la tenis de masă

Echipa Germaniei a reușit să se impună cu scorul 3-0, jucătoarele noastre Eliza Samara, Bernadette Szocs și Andreea Dragoman pierzând toate cele trei meciuri.

În primul meci, Eliza Samara a pierdut în trei seturi cu Xiaona Shan: 6-11, 8-11, 8-11. În cel de-al doilea meci al finalei, Bernadette Szocs, care este pe locul 12 în ierarhia mondială, a pierdut în patru seturi în faţa sportivei Ying Han, de pe locul 10 în ierarhia mondială: 16-14, 8-11, 8-11, 10-12. 

Cel de-al treilea meci a fost disputat de Andreea Dragoman şi Nina Mittelham, câştigat în cinci seturi de reprezentanta Germaniei: 11-5, 9-11, 11-8, 6-11, 10-12.

Astfel, obținând victoria în finala Campionatului European, echipa Germaniei s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Citește și: Simona Halep este suspendată 4 ani, anunță ITIA. Cum răspunde sportiva: „Sunt atât șocată, cât și dezamăgită de decizia lor.”

România a câștigat în semifinale în fața echipei Franței cu 3-1

Echipa națională a României a obținut o performanță deosebită în acest an la Campionatul European de la Malmo. România a trecut în grupe de Slovenia şi Croaţia, cu 3-0, în optimi de Serbia, scor 3-1, în sferturi de Spania, scor 3-2, iar în semifinale de Franţa, scor 3-1.

Continue Reading

Sports

Simona Halep este suspendată 4 ani, anunță ITIA. Cum răspunde sportiva: „Sunt atât șocată, cât și dezamăgită de decizia lor.”

Published

on

Sursa foto: Instagram Simona Halep

Simona Halep a fost suspendată pentru o perioadă de patru ani după ce a fost acuzată anul trecut de dopaj. Anunțul a fost făcut de Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului, dar tenismena a anunțat că va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). 

Simona Halep a fost găsită vinovată pentru două încălcări și a fost suspendată pentru patru ani

După mai mult de un an de la suspendare, Simona Halep a aflat decizia ITIA. Dubla campioană de Grand Slam a fost suspendată din tenis și orice activitate legată de acest sport pentru o perioadă de patru ani.

Simona Halep a fost găsită vinovată pentru două încălcări: folosirea substanței interzise roxadustat, la US Open 2022 și neregularitățile din pașaportul său biologic.

Simona Halep se declară nevinovată

Tenismena din România a declarat că este șocată și dezamăgită de decizia anunțată și se declară în continuare nevinovată. „Într-un raport de 126 de pagini, tribunalul a admis ambele acuzații aduse de Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis (ITIA) – un test de urină pozitiv pentru o substanță interzisă, precum și o încălcare a Programului de Pașaport Biologic. Reprezentanții mei și cu mine am prezentat ITIA și tribunalului dovezi convingătoare în sprijinul apărării mele și am formulat mai multe întrebări legitime cu privire la concluziile la care s-a ajuns în legătură cu testele efectuate în cadrul Pașaportului biologic al sportivului (ABP). Deși sunt recunoscătoare că am în sfârșit un deznodământ, după numeroase întârzieri nefondate, și sentimentul de a trăi în purgatoriu timp de peste un an, sunt atât șocată, cât și dezamăgită de decizia acestui tribunal.”, a scris Simona Halep într-o postare pe pagina sa personală de Instagram.

Tenismena a anunțat că va face apel la TAS și va lupta până la capăt să demonstreze nedreptatea care i s-a făcut. 

WTA a transmis un comunicat, în urma suspendării Simonei Halep, în care susţine că este extrem de important ca jucătorii să cunoască şi să respecte regulile Programului Antidoping pentru Tenis.

Citește și: Medalia de aur la proba de 500 m la canoe simplu și medalia de argint la proba de 1.000 de m pentru România. Cătălin Chirilă a obținut o performanță deosebită la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe de la Duisburg

Tenismena din România a fost ștearsă din clasamentul WTA

După actualizarea clasamentului WTA pe 21 august, Halep a ajuns pe locul 1.140, având doar 10 puncte. Începând de luni, 11 septembrie, după o nouă actualizare Simona Halep a dispărut complet din clasamentul mondial, iar dacă își va mai relua activitatea, va trebui să o ia de la 0. 

Continue Reading

Trending