Connect with us

Fashion

Învață de la cei mai buni: Programul de formare complet oferit de MC Elite Academy pentru copiii de TOP

Published

on

MC Elite Academy este o academie de formare care oferă cursuri de dezvoltare personală în domenii precum modeling, dicție, public speaking, actorie și dans pentru copii. Fondată în 2021 de către Mitra Călina, câștigătoarea a două titluri Miss Globe România 2022 și Miss Universe Finalistă România 2021, academia are sediul atât în București, cât și în Oradea și este destinată copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 16 ani.

Misiunea MC Elite Academy este să ofere elevilor o experiență educațională și de dezvoltare personală unică, care să le permită să își descopere și să își dezvolte talentele și să ajute la realizarea visurilor lor. Academy nu este doar o școală de modelling, ci un program de formare complet care include cursuri de dezvoltare personală, public speaking, actorie, dans și multe altele.

Mitra Călina, coordonatoarea proiectului MC Elite Academy, are o vastă experiență în lumina reflectoarelor, dobândită încă de la vârsta de 4 ani când a început să urmeze cursuri de dans și muzică. De-a lungul timpului, aceasta și-a îmbogățit cunoștințele participând la cursuri de actorie, dicție și modeling, compunând chiar și două melodii pe care le-a publicat pe canalul ei de Youtube. Această experiență din lumina reflectoarelor i-a dezvoltat caracterul și a format-o ca adult responsabi, dar și ca profesionist, iar acum își dorește să ajute și alți copii să-și găsească propriile talente și pasiuni.

“Ce mă recomanda în coordonarea acestui proiect?

În primul rând este experiența dobândită în fața reflectoarelor. De la varsta de 4 ani am urmat cursuri de dans și muzica. Cu trecerea timpului, am adaugat la dezvoltarea mea: cursuri de actorie cursuri de dicție și modeling. Am compuse doua melodii pe care le-am publicat ulterior pe canalul meu de Youtube. În toți acești ani de studiu, am participat la concursuri de muzica, concursuri de frumusețe ,prezentări de modă și spectacole.

În al doilea rând, am fost într-o călătorie de descoperire de sine. Am învățat prin aceste hobby-uri(la acea vreme) cine sunt eu cu adevărat și ce mă reprezintă. Pot spune că experiența din lumina reflectoarelor, m-a format ca adultului de astăzi, mi-a creat un caracter responsabil, organizat, mi-a întărit principiile și m-a ajutat să mă autodepășesc.

În ultimul rând  pot spune că și eu am fost în locul elevilor de la MC Elite Academy. La fel ca și ele, am avut visuri mărețe, pasiune și determinare. Știu cum e să îți dorești de mic să urmezi o cale de succes. În fondul acestor lucruri, am creat acest proiect “MC Elite Academy” cu scopul de a sprijini tânăra generație în autocunoastere, în dezvoltare personală și în îndeplinirea visului “Vreau să fiu în lumina reflectoarelor”, declară Mitra Călina, coordonatoarea proiectului MC Elite Academy.

MC Elite Academy oferă mai multe cursuri, iar fiecare este construit asemenea unui puzzle, îmbinându-se succesiv pentru a obține o dezvoltare complexă. Pe lângă cursuri, academia oferă și practică în platourile de filmare, ședințe foto, casting-uri (naționale și internaționale), fashion show-uri și evenimente publice. Mentorii academiei îi sprijină pe elevi de la prima apariție în lumina reflectoarelor până la obținerea celor mai bune rezultate.

MC Elite Academy crede că fiecare elev este un copil de succes și își propune să construiască drumuri de succes pentru toți elevii săi, indiferent de calea pe care o aleg. Printre elevii academiei se numără Rusu Anastasia (Suprem Grand Prix 2022, Miss Măriuța 2021), Ibe Curtis Onyeka (Kids Top Model 2022, locul 1 la Liga Campionilor Țandarei, Best Young Model Grand Prix 2022) sau Sala Carina (Miss Little Top Model 2022).

MC Elite Academy creează o comunitate pentru părinți și copii, ajută la dezvoltarea complexă a copilului și combate emoția de timiditate. De asemenea, pentru fiecare elev se realizează un CV care cuprinde fotografii, activități, certificate Cambridge și voluntariat, iar elevii au șansa să dobândească experiență în emisiuni TV, concursuri naționale/internaționale, prezentări de modă, ședințe foto și evenimente.

Toți elevii academiei MC Elite Academy au rezultate uimitoare și muncesc pentru a obține rezultate tot mai bune.

Înscrierile sunt încă deschise, dar avem locuri limitate. Orice copil cu vârsta cuprinsă între 4 și 16 ani se poate înscrie la școala noastră.

De ce să alegeți MC Elite Academy?

Creăm o comunitate pentru părinți și copii

Ajutăm la dezvoltarea complexă a copilului

Combatem emotia “timiditate”

Realizăm un CV pentru fiecare elev (fotografii,activitati,certificate Cambrigde si voluntariat)

Experiența prezenței în :emisiuni TV,concursuri naționale/internaționale,prezentări de modă,ședințe foto ,evenimente publice,casting-uri

Programa cursurilor noastre

 

Ce pot învăța copiii?

 

  1. Cursul de „Dezvoltare personală” înțelegerea emoțiilor, încrederea în sine, bune maniere, socializarea, aptitudini;

 

  1. Cursul de „Dicție”-respirație corectă, silabisire corectă, pronuntie;

 

  1. Cursul de „Public Speaking”-discurs în fața unui public, discurs in fata

camerelor, interviu, prezentare pe limba română si engleza, tactici de atragerea atentie ascultatorului;

 

  1. Cursul de „Modeling”:defilare, poze, atitudine, prezentă scenică, defilare concursuri Miss, stil vestimentar, postură corectă, promovarea copilului(casting-uri,concursuri, shooting-uriFoto, emisiuni, book, social-media)

 

Înscrieri: 0733404894

Ne puteți urmări pe :

Instagram : mc_elite_academy

Facebook: MC Elite Academy

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fashion

PEEK & CLOPPENBURG deschide magazinul nr.11, ȋn ARGEŞ MALL, cel mai mare centru comercial din Piteşti

Published

on

Primul magazin P&C din Piteşti şi al unsprezecelea din România şi-a ȋntâmpinat primii oaspeţi ȋn această dimineaţă, odată cu inaugurarea celui mai nou mall din judeţul Argeş, ȋn Piteşti, pe strada Tudor Vladimirescu nr. 37.

În acest week-end (25 – 28 aprilie), renumitul retailer multi-brand din industria fashion Peek & Cloppenburg sărbătorește marea deschidere din Piteşti. Clienții sunt invitați să se bucure de muzică live, vor fi răsfățați în lounge-ul de beauty special amenajat, se vor dezmierda cu dulciuri, băuturi răcoritoare, vor beneficia de discount de 20% la produsul preferat şi se vor bucura de diverse activităţi atractive.

În prezent, P&C este prezent ȋn 16 ţări: Germania, Austria, Elveţia, Olanda, Polonia, Croaţia, Cehia, Ungaria, Letonia, Lituania, România, Slovenia, Slovacia, Bulgaria, Serbia şi din 2022 şi în Belgia.

Suntem bucurosi că am ajuns în Piteşti, centrul judeţului Arges, inaugurând aici magazinul nr.11 din România. Noul mall este rezultatul unui proiect ambiţios de regenerare urbană prin reconversia unei zone industriale de 13 hectare din sudul oraşului, într-un proiect comercial complex, care include un parc generos, pasarelă pietonală şi auto care leagă noua zonă de restul oraşului.

Suntem încrezători că noul proiect va deveni rapid o destinaţie în sine pentru locuitorii întregii regiuni, nu numai a celor care locuiesc în Piteşti, şi totodată, încântaţi să fim prezenţi cu un nou design de magazin- small-city- un design comprimat, o abordare nouă asupra celor 1800 mp ce îmbină inovaţia cu industrialul. Acest nou concept ne permite să ajungem şi în oraşele mai mici, astfel încât să fim tot mai aproape de cât mai mulţi dintre clienţii nostri, într-un context în care tocmai ce am lansat programul INSIDER care răsplăteşte loialitatea prin oferte personalizate, discount-uri speciale, acces la evenimente private, lansări de colecţii şi alte acţiuni ce dovedesc cât de mult apreciem loialitatea clienţilora menționat Alina Șerban Regional Sales Manager Peek & Cloppenburg.

  • Noul concept de magazin

În noul magazin de 1800 de mp din Arges Mall, P&C va oferi peste 100 de branduri sub acelaşi acoperiş, astfel clientii ȋşi pot găsi ţinuta potrivită stilului personal pentru orice ocazie. Acest lucru este posibil printr-o coordonare atentă a gamei de produse ce include atât branduri exclusive, cât şi renumitele branduri internaţionale.

Noutatea vizează sectorul de femei organizat pe o nouă structură menită să le ofere doamnelor o orientare mai facilă. Women Young Fashion, Women Contemporary şi Women Modern Timeless sunt noile divizii ce oferă inspiraţie în alcătuirea unei ţinute reprezentative.

P&C continuă dezvoltarea reţelei sale de magazine pe pieţele deja existente, urmărind ȋn acelaşi timp şi noi pieţe ȋn Europa de Est.

Noul magazin intenţionează să le ofere clienţilor o stare de bine, un spațiu ideal pentru a găsi inspirația alegerii unei ținute care să îi reprezinte, aceștia având la dispoziție o varietate de colecții premium de la branduri de top – Hugo, Boss, Tommy Hilfiger, Joop!,  Polo Ralph Lauren, Marc Cain, Guess, dar şi branduri exclusive P&C precum Jake*s, Review, McNeal şi Christian Berg.

Fii pregătit să fii încântat de noile colecţii ale brandurilor tale preferate şi să te bucuri de o sesiune de cumpărături animată de vioară live, DJ, un corner de beauty în care poţi testa noile trend-uri în materie de make up, băuturi racoritoare şi alte surprize.

Continue Reading

Fashion

Colecția Wedding Season de la bonprix

Published

on

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața fiecărui cuplu. Pentru viitorii soți și pentru invitații lor, alegerea ținutei nu este adesea o sarcină ușoară, necesitând căutări îndelungate. bonprix își însoțește clienții în diferite momente și încearcă să fie alături de ei inclusiv în timpul celor mai importante evenimente. Cu gândul la toate femeile și poveștile lor unice, marca a creat o colecție de nuntă.

STRĂLUCEȘTE ÎN CEA MAI IMPORTANTĂ ZI

bonprix înțelege perfect că fiecare mireasă își dorește să arate extraordinar în această zi specială. De aceea, oferă o gamă largă de rochii de mireasă în colecția Wedding Season – de la modele clasice și romantice cu croială de sirenă, la modele delicate ajurate, până la cele cu decolteuri îndrăznețe. Dar asta nu e totul! Din ce în ce mai multe femei optează pentru ținute neobișnuite, motiv pentru care, marca oferă și costume sau salopete în nuanțe de alb. Gama variată va permite cu siguranță fiecărei mirese să creeze ținuta visurilor sale.

LENJERIE DE CORP SENZUALĂ

În colecţia de nuntă de la bonprix nu poate lipsi lenjeria – găsești aici sutiene, chiloți sau ciorapi. Senzualitatea și eleganța sunt calitățile care o diferențiază. Marca a inclus atât modele clasice, simple, cât și modele decorate cu broderii delicate sau aplicații subtile. Linia cuprinde, de asemenea, lenjerie intimă modelatoare care va accentua atuurile siluetei, oferind încredere și confort pe toată durata ceremoniei. Ceea ce porți sub ținuta ta de mireasă este la fel de important ca și alegerea ținutei în sine – până la urmă, este a doua noastră piele. Alegând un sutien și chiloți de la bonprix vei arăta și te vei simți perfect!

PASTELURI SUBTILE

Dar o nuntă este, de asemenea, un eveniment important pentru apropiații mirilor. De aceea, marca bonprix a pregătit sugestii pentru invitații la nuntă care vor să arate elegant și stilat în această zi. Culorile pastelate, cum ar fi rozul pudrat, albastrul fin și movul delicat, domină colecția. Optând pentru aceste nuanțe subtile, vei crea un look feminin și romantic, care se înscrie perfect în atmosfera evenimentului. Poartă la această ținută sandale cu toc și completează întregul cu accesorii – o geantă cu lanț alb sau bej și bijuterii argintii. Dacă nu știi ce să porți la o nuntă, optează pentru pasteluri. Acestea sunt culori clasice în care vei arăta șic, fără să faci concurență miresei.

ELEGANȚĂ EXPRESIVĂ

bonprix mizează pe diversitate, oferind în colecția sa ceva pentru fiecare femeie. Dacă pastelurile nu te atrag, nu-ți face griji – vei găsi și alte nuanțe aici! Linia Wedding Season prezintă culori mai intense alături de culori mai delicate – roz de zmeură energic, fucsia și bleumarin elegant. La fel ca și pastelurile, acestea se potrivesc bine cu albul și bejul. Dacă vrei să ieși în evidență, optează pentru accesorii într-o nuanță metalică, care sunt un hit în acest sezon. În acest fel, poți pune punctul pe „i” la ținuta ta!

Pentru și mai multe inspirații de nuntă accesează site-ul www.bonprix.ro!

Continue Reading

Fashion

Explorează cele mai noi tendințe ale momentului și înfrumusețează-ți garderoba cu noua colecție de primăvară/vară 2024 de la TEZYO

Published

on

Odată cu sosirea sezonului primăvară-vară 2024, lumea modei este captivată de o paletă de culori îndrăznețe și texturi inovatoare care definesc tendințele în ceea ce privește pantofii și accesoriile. O privire asupra trendurilor de încălțăminte pentru sezonul cald al anului 2024 dezvăluie o varietate de stiluri și inspirații, astfel că, una dintre tendințele remarcate în acest sezon o reprezintă revenirea la eleganța clasică a pantofilor stiletto, alături de o apreciere crescută pentru sandalele cu toc.

Selecția pe care TEZYO o propune pentru acest sezon are în prim-plan o gamă diversificată de produse premium atât pentru femei, cât și pentru bărbați, dar și pentru copii, la care se adaugă o selecție variată de modele și stiluri potrivite oricărei ocazii. Pentru sezonul actual, TEZYO își propune să aducă în prim-plan tendințele și inovațiile care definesc moda din această primăvară-vară, atenția la detalii, precum și rafinamentul fiind aspecte care se regăsesc la brandurile din portofoliul TEZYO precum: Epica, Le Colonel, Gryxx, Otter, Aldo, Geox, Hugo Boss, Desigual, Camper, Clarks, Skechers.

Într-o epocă în care expresia creativă și eclecticismul sunt încurajate, TEZYO prezintă cele mai fascinante trenduri care promit să redefinească stilul în acest an, printre acestea regăsindu-se:

  • Explozie de culori și texturi:

Sezonul primăvară-vară 2024 aduce cu sine o explozie de culori și texturi îndrăznețe care reînnoiesc garderoba fiecărui iubitor de modă. De la nuanțe intense de verde aprins și mov vibrant până la imprimeuri florale și detalii strălucitoare, fiecare piesă reflectă un optimism vibrant și o dorință de a aduce lumină în stilul personal.

  • Minimalism și eleganță atemporală:

În contrast cu extravaganța și opulența, sezonul promovează și o estetică minimalistă și elegantă. Siluetele curate, culorile neutre și materialele de înaltă calitate sunt cele care domină, oferind o eleganță rafinată și atemporală care se potrivește perfect cu stilul de viață modern și versatil.

  • Retro chic și eleganță vintage:

Inspirându-se din estetica anilor ’70 și ’80, sezonul aduce în prim-plan siluete retro și elemente vintage reinterpretate pentru moda modernă. De la sandale cu toc chunky și brățări largi din piele până la detalii metalice și imprimeuri geometric-retro, aceste piese aduc un aer nostalgic și sofisticat în garderoba contemporană.

  • Inovație și tehnologie futuristă:

Îmbinând moda cu tehnologia, trendurile actuale aduc în prim plan detalii futuriste și elemente tehnologice inovatoare în designul pantofilor și accesoriilor. De la talpa transparentă și platforma înaltă până la materiale inteligente care se adaptează la condițiile meteorologice, acest sezon explorează noi frontiere în materie de confort și funcționalitate.

  • Eleganță, confort și versatilitate:

În acest sezon, mocasinii se remarcă prin eleganță și versatilitate, adaptându-se perfect atât stilului casual, cât și celui sofisticat. Trendurile din acest an aduc în prim-plan mocasinii cu diverse elemente de design, precum detalii metalice, franjuri sau aplicații decorative. Culorile vibrante sunt de asemenea în tendință, oferind posibilitatea de a adăuga un strop de originalitate oricărui outfit. Mocasinii devin nu doar o opțiune practică, ci și un element de stil definitoriu pentru garderoba de primăvară-vară din acest an.

Cea mai recentă colecție este însoțită și de campania aspirațională „Tu îți alegi eticheta!”. Într-o lume în care etichetele sunt impuse de alții, TEZYO susține ideea conform căreia stilul și adevărata identitate transcend dincolo de orice. Sub această umbrelă de comunicare, TEZYO lansează o provocare către clienții săi: să privească dincolo de noțiunile și etichetele pre-stabilite de cei din jur și să aibă curajul de a alege să poarte încălțămintea în care se identifică și care le pune cel mai bine în evidență identitatea personală.

Sezonul primăvară/vară 2024 promite să fie unul plin de inovație și diversitate în materie de încălțăminte, aducând totodată și o varietate captivantă de trenduri în materie de pantofi. Astfel că, pornind de la culori vibrante și elemente tehnologice și continuând cu influențe eco-friendly și detalii retro, pasionații de modă vor avea posibilitatea de a-și exprima creativitatea și stilul personal prin alegeri îndrăznețe și captivante pentru că indiferent de preferințe, acest sezon oferă opțiuni bogate pentru a-ți pune în valoare personalitatea și stilul într-un mod creativ și captivant.

Descoperă noua colecție și vezi ce stil ți se potrivește cel mai bine în magazinele TEZYO din toată țara sau online pe tezyo.ro.

Continue Reading

Trending