Connect with us

News

ALERTA EDUCATIVA! Pericolul ignorantei parintilor.

Published

on

DE CE lipsa cursurilor de dezvoltare personala si financiara condamna copiii la o viață de mediocritate si instabilitate in viitor?

BREAKING NEWS!
Exclusiv si in premiera absoluta in Romania, parintii si presa au acces la o lista SOCANTA a meseriilor viitorului si la exemple de abilitati necesare copiilor in contextul viitorului!

Aceasta lista de abilitati, DISPONIBILA PENTRU PRIMA OARA PUBLIC, ne arata ce lipseste din formarea educationala a scolii traditionale, orientate spre trecut.

Ce parere aveti? Invata copiii nostri la scoala cum sa invete, cum sa citeasca eficient, cum sa comunice, cum sa-si gestioneze gandurile si emotiile, cum sa faca sport si sa manance sanatos, cum sa se comporte in societate, cum sa fie empatici si motivati, cum sa gandeasca critic, cum sa-si seteze obiective, cum sa gestioneze o afacere dar si finantele propri? Ce sanse au atunci copiii nostri in acest context, fara o sursa de educatie complementara, orientata spre viitor, cand acest viitor se anunta a fi unul de mare anvergura, intr-o epoca a eficientei, super tehnologiei, robotizarii si inteligentei artificiale?

Viziunea și misiunea academiei MBAKids, un proiect de țară complementar educatiei traditionale, este dezvoltarea unei mentalitati de succes pentru copii. Suntem 100% in linie cu 79% din parintii romani care văd școala tradițională drept insuficientă pentru dezvoltarea copiilor, în special legat de pregătirea lor pentru viață.

Statisticile arata cu brutalitate adevarul si sunt cu adevarat socante:

– 80% dintre angajatori spun că elevii nu sunt pregătiți pentru locurile de muncă, din cauza lipsei de abilități relevante

– Peste 65% dintre copiii care încep acum școala vor lucra în domenii care nu există încă

– 85% dintre locurile de muncă care vor exista în 2030 nu există încă

– 85% dintre locurile de muncă, până în 2030, vor fi în domeniul tehnologiei și în afacerile bazate pe cunoaștere

– Tulburările de sănătate mentală sunt cea mai mare cauză a absențelor la școală la nivel global, ceea ce subliniază lipsa dezvoltării abilităților de inteligență emoțională

– 1 din 4 persoane suferă de probleme de sănătate mintală, iar numărul acestora crește în fiecare an. Cu toate acestea, abilitățile de inteligență emoțională sunt rareori incluse în programele școlare tradiționale.

 

Este dificil să găsești un părinte care să nu-și dorească cel mai bun viitor pentru copilul său. Cu toate acestea, ESTE ABSOLUT ÎNGRIJORĂTOR ca părinții neglijează viitorul copiilor lor prin ignorarea cursurilor de mentalitate de succes, educatie financiara, leadership, comunicare si inteligenta emotionala. Ignorand dezvoltarea personala a copiilor, parintii ii condamna pe cei mici la mediocritate si esec intr-un viitor aflat intr-o continua schimbare, competitiv si solicitant.

 

Care sunt ABILITĂȚILE ESENTIALE pentru CARIERELE viitorului?

 

Abilitățile de gândire critică, de comunicare, de planificare și organizare impreuna cu abilitățile financiare esențiale. Abilități necesare afaceriilor si meseriilor viitorului, ce implică, competențe cognitive, gândire critică, rezolvare probleme structurate, raționamente logice, capacitatea de a înțelege și depăși traume și fricii interioare. Abilități de comunicare, precum capacitatea de a povesti și a vorbi în public, de a pune întrebări relevante, de a sintetiza mesaje și de a asculta activ. Planificarea și capacitatea de a lucra în mod eficient sunt, de asemenea, abilitati esențiale, precum și flexibilitatea mentală, creativitatea, imaginația, adaptabilitatea și capacitatea de a învăța eficient.

Auto-cunoașterea este, de asemenea, esențială pentru meseriile viitorului, deoarece implică înțelegerea propriilor emoții, integritatea și motivația, auto-controlul și reglementarea stării de bine, precum și înțelegerea propriilor puncte forte și dezvoltarea încrederii în sine. Abilitățile antreprenoriale sunt, de asemenea, perfect valorizate la academia noastra, abilitati esentiale precum curajul și asumarea riscurilor, capacitatea de a genera schimbare și inovație, energia, pasiunea și optimismul. Capacitatile de a atinge obiective, cum ar fi luarea deciziilor, persistența, orientarea către realizări, adaptarea la incertitudine și dezvoltarea personală sunt si ele pe lista.

Abilitățile interpersonale sunt, de asemenea, la fel de importante. Vorbim despre mobilizarea sistemelor, dezvoltarea relațiilor și eficiența în echipă, role modelling, negocierea, observarea și conștientizarea organizațională, empatia, inspirarea încrederii, modestia, sociabilitatea, promovarea incluziunii, motivația și rezolvarea conflictelor.

Nu in cele din urmă, cunoștințele digitale ca abilitati vor fi cheia către o viață împlinită: utilizarea și dezvoltarea software-ului, înțelegerea sistemelor digitale, a datelor, sistemele inteligente, cunoașterea securității cibernetice și capacitatea de a traduce tehnologia pentru a permite inovația sunt doar câteva exemple.

 

Toate aceste abilități sunt esențiale pentru copii pentru a avea succes în calatoria viitorului. Pe toate, copiii de azi, liderii de maine, le pot descoperi la MBAKids Academy, locul unde ii pregătim pentru un viitor plin de succes. Locul unde si Dvs. puteți descoperi impreuna cu noi cum sa devenim părinti de mare succes și încrezători in performantele viitoare ale copiilor nostri.

 

 

 

 

 

Care sunt MESERIILE VIITORULUI?

 

MESERIILE VIITORULUI se adaptează permanent la explozia tehnologica și la noile cerințe ale economiei globale.

– creator de chatbot AI

– manager alfabetizat digital pentru magazine inteligente

– chirurg de memorie

– specialist în readucerea la viață și reîntregirea speciilor dispărute

– dezvoltator de energie alternativă

– clinician spațial, pilot comercial spațial

– jurist specialist în dreptul roboților si în etica geneticii

– lucrător la uzinele de energie neconvențională (ex. ferme de alge)

– miner de mare adâncime în căutare de minerale rare în ocean

– remodelator organizațional

– profesor virtual

– family technologist (tehnologiile asistive existente vs. familii care îmbătrânesc)

– manager evenimente sporturi electronice

– inginer și designer de materiale plastice regenerabile

– instructor de supraviețuire în condiții extreme.

Cursurile MBAKids includ cursuri de educație financiară, de mentalitate de succes, de leadership, de inteligență emoțională, de antreprenoriat, de tehnici de negociere, de marketing si PR, de vorbit in public, de bune maniere, de comunicare si dictie si sunt cruciale pentru copii. Aceste cursuri de tip MBA îi învață pe copii toate abilitățile esențiale mentionate mai sus, pentru prezent si viitor.

 

Statisticile arată cum copiii care participă la aceste cursuri au șanse mult mai mari de a avea succes în viață:

– Tinerii care au participat la cel puțin un program de dezvoltare personala sunt mai susceptibili să găsească un loc de muncă mai repede și să câștige mai mult decât cei care nu au făcut

– Copiii care au participat la programe de dezvoltare personală complementare au avut o creștere semnificativă a performanțelor școlare, a atitudinii pozitive și a comportamentului pozitiv în clasă

– Competențele de leadership sunt cele mai solicitate în prezent în piața muncii. Cursurile de leadership complementare școlii tradiționale ajuta copiii să dezvolte aceste abilități și să aibă un avantaj în căutarea unui loc de muncă în viitor

– Studenții care au urmat anterior un program de dezvoltare personală complementară școlii tradiționale au avut o creștere semnificativă a abilităților de comunicare și a abilităților sociale, care sunt esențiale pentru succesul în carieră

– Studenții care au urmat anterior un program de educație financiară complementară școlii tradiționale au avut o mai mare probabilitate de a avea o situație financiară mai stabilă și de a economisi mai mult pentru viitor.

– Studenții care au urmat anterior programe de dezvoltare personală complementare școlii tradiționale au fost mai susceptibili să se integreze cu succes în piața muncii și să aibă o mai mare satisfacție la locul de muncă.

Înregistreaza-te ACUM pentru o SEDINTA GRATUITA, atat pentru tine cat si pentru copilul tau!

Ofera-i copilului oportunitatea de a-si atinge potențialul și de a-si construi o viață fericita, plină de satisfacții și succes! Ofera-i cel mai bun start în viață!

 

Noile cursurile MBAKids, impartite pe grupe de varsta, incep in 12 zile, iar datorita discountului de 15% oferit pentru aceasta vacanta, listele de asteptare cresc in fiecare zi.

 

Rezerva-ti acum un loc!

Telefon direct: 0743 436 624 sau 0783 064 682

Formular contact: https://mbakids.ro/contact

Bibliografie statistici, studii, cercetari:
– studiu realizat de Forumul Economic Mondial
– raport al Fundației pentru Educație și Dezvoltare a Cercetării
– studiu realizat de Universitatea din Oxford
– sondaj realizat de Harris Poll
– raport al Organizației Mondiale a Sănătății
– studiu realizat de Universitatea Georgetown
– raport al Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică
– sondaj realizat de Institutul Harris
– studiu realizat de Departamentul de Statistică al Statelor Unite
– studiu realizat de Universitatea din Michigan
– raport al Institutului Aspen
– studiu realizat de Universitatea din Pennsylvania
– sondaj realizat de firma de recrutare LinkedIn
– raport al Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică
– studiu Organizației Mondiale a Sănătății, în prezent
– studiu Federația Națională a Comercianților de Angros
– raport Future of Jobs al Forumului Economic Mondial
– McKinsey & Company

 

Despre MBA Kids Academy

Tot conceptul, structura și obiectivele cursurilor MBAKids au pornit de la sistemele educaționale din Australia, Anglia și Singapore. Aceste sisteme de învățământ sunt unele dintre cele mai apreciate din lume și recunoscute pentru rezultatele lor excepționale în domeniul educației. La academia MBAKids, copiii între 6 și 18 ani învață online si fizic (in Bucuresti) să decidă cu privire la viitoarea lor carieră și să obțînă abilitățile necesare în economie, finanțe, comunicare, negociere, bune maniere, inteligență emoțională. MBAKids Academy încurajează copiii să pună întrebări dificile, să exploreze necunoscutul și să fie pasionați de descoperirea propriului potențial.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

News

Garanțiile- soluții practice și eficiente pentru economia României

Published

on

Perspectivele economice pentru România sunt promițătoare, România urmând să devină cea mai mare piață din UE pentru licitațiile publice în următorii patru ani, aproximativ 160 de miliarde de euro aruncate in piață pentru investiții în infrastructură rutieră, feroviară, aeriană, rețele de apă și canal, spitale, în cercetare și inovare… Cu toate acestea, accesul antreprenorilor români la finanțare rămâne o provocare majoră.

Deși se preconizează că România va deveni un hub principal pentru licitațiile publice, firmele mari din alte țări europene domină câștigurile în licitații, lăsând antreprenorii locali într-o poziție defavorizată. De asemenea, instituțiile bancare din Austria, Italia și Franța domină pe piața financiară românească, limitând capacitatea de finanțare pentru antreprenorii  locali.

Companiile de asigurări din aceleași țări impun condiții restrictive foarte greu de îndeplinit, de asemenea, accesul la servicii financiare pentru antreprenorii români a devenit o misiune foarte greu de îndeplinit, ceea ce complică și mai mult situația.

Odată cu apropierea alegerilor locale, europarlamentare și prezidențiale în aproximativ 60% din țările europene, inclusiv în România, și alegerilor la Parlamentul European, la Comisia Europeană și la conducerea Alianței Atoanticului de Nord – NATO, România are nevoie de o schimbare crucială atât politică cat și economică.

În ciuda acestor provocări, există soluții în creștere pentru antreprenorii români. Garanțiile/ asigurările sunt văzute tot mai mult ca o modalitate eficientă de a obține finanțare pentru proiectele de creștere. Aceste garanții au un efect de multiplicare în economie și stimulează interesul capitalului bancar și investițional în sprijinul capitalului antreprenorial.

Asociația pentru Studii și Prognoze Economico-Sociale (ASPES) în parteneriat cu Banca Națională a României(BNR) și Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF)organizează conferința pe tema: „GARANȚII. POLITICI PREZENTE ȘI VIITOARE”, ce va avea loc marți, 28 mai 2024, în intervalul orar 10:30 – 13:30, la Banca Națională a României, în sala Mitiță Constantinescu, strada Doamnei 8-10, București, conferința va fi moderată de Bogdan Petre – membru al Asociației pentru Studii și Prognoze Economico-Sociale ( ASPES ).

Prin acest parteneriat Banca Națională a României și Autoritatea de Supraveghere Financiară vin în sprijinul antreprenorilor români vital mediului de afaceri local.

În cadrul conferinței ar urma să expună puncte de vedere reprezentanţi ai Bancii Naționale a României, Autorităţii de Supraveghere Financiară, Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice, Curții de Conturi, Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii, Fondului de Garantate a Asiguraților, Federației Patronatelor Societăților în Construcții.

Este evident că este nevoie de mai mult decât de soluții ad hoc pentru a aborda provocările din mediul de afaceri românesc. Este esențial ca autoritățile și instituțiile financiare să colaboreze pentru a crea un mediu mai favorabil pentru dezvoltarea afacerilor locale și pentru a maximiza potențialul economic al țării. De asemenea, este necesară o mai mare transparență și accesibilitate în procesul de finanțare, astfel încât antreprenorii români să poată valorifica pe deplin oportunitățile oferite de fondurile europene și de alte surse de finanțare.

Cu abordarea adecvată a provocărilor și promovarea unui climat de afaceri mai favorabil, România poate să-și maximizeze potențialul economic și să devină un actor important în peisajul economic european, dacă vom face tot posibilul să sustinem antreprenorii români oferindu-le sprijin total. În următorii ani, este esențial să se continue eforturile pentru a crea un mediu propice pentru afaceri și inovare, astfel încât antreprenorii români să poată contribui la dezvoltarea durabilă a țării.

Bogdan Petre, membru al Asociaţiei pentru Studii şi Prognoze Economico-Sociale (ASPES) : Finanțarea economiei naționale, a antreprenorilor romani este sursa cheie a avantajului competitiv Național.

Structura, costul și perioada unei finanțări sunt factori determinanți ai costului capitalului, a rentabilității investiționale și deci a fezabilității unui proiect de creștere sau dezvoltare.

Sistemele financiare bancar și nebancar, au limitările inerente. Acestea depind esențial de existența și disponibilitatea unui sistem de garanții adecvat la care antreprenorii români să apeleze pentru a putea fi sprijiniți în demersul lor de a participa la licitațiile publice organizate de autoritățile statului român.

Garanțiile pot fi asimilate ca o subvenție financiara inteligenta, cu efect de multiplicare in economie, de angrenare a interesului capitalului bancar și investițional în sprijinul capitalului antreprenorial. Astfel, garanțiile sunt una din soluțiile practice și eficiente, ieftine și transparente de finanțare a proiectelor de creștere.

Piața garanțiilor este de fapt un „shadow” banking cu impact sistemic și deci de mare interes pentru mediul economic și dezvoltarea acestuia pe plan național.

Suntem obligați să conștientizam complexitatea acestei mari probleme, cea a finanțărilor și provocările mediului de afaceri românesc, dar și de oportunitățile uriașe pe care le oferă. Este vital să continuăm să abordăm aceste provocări și să ne concentrăm asupra soluțiilor inovatoare și a colaborării între toți actorii implicați.

Este foarte clar pentru toată lumea că fără sprijinul total al BNR și al băncilor din România nu se va putea face mare lucru.

Doar prin eforturile noastre colective putem contribui la crearea unei economii mai competitive și stabile în România, care să ofere oportunități egale pentru toți antreprenorii și să stimuleze creșterea economică reală în România.

Cu această convingere, invitam pe toți participanții să fie parte a acestei mișcări pentru schimbare și să contribuie cu idei și inițiative pentru a construi un viitor pentru mediul de afaceri românesc. Să lucrăm împreună pentru a transforma provocările în oportunități și pentru a realiza potențialul extraordinar al României în peisajul economic european.

Continue Reading

Inedit

Slide, aplicația de dating care promite să depășească Tinder. Ce este și cum se folosește

Published

on

slide, aplicație de dating

Slide, o nouă aplicație mobilă destinată întâlnirilor romantice, își face intrarea pe piața internațională, pregătită să redefinească experiența dating-ului online. Investiția aparține unui grup de trei investitori, unul dintre aceștia este Mugur Frunzetti, cunoscut pentru afacerile sale în mediul online  precum MarketOnline.ro sau francizele Floria.ro și Retargeting.biz.

Ce este aplicația de dating Slide

Slide este dezvoltată de o echipă de specialiști experimentați din România. Condusă de o viziune ambițioasă, promite utilizatorilor din toată lumea o experiență de dating fără precedent. Investiția inițială în Slide pana la lansare este de 500.000 de euro, însă fondatorii vor investi sume suplimentare pentru extinderea la nivel international..

Cu un design modern și o interfață intuitivă, Slide va concura cu jucătorii consacrați precum Tinder și Bumble. Slide se distinge prin inovația pe care o aduce în acest domeniu. Alternativ metodei tradiționale de a glisa în stânga sau în dreapta pentru a exprima interesul, Slide introduce si conceptul de „reels”, inspirat din popularul TikTok. Acest nou element permite utilizatorilor să vadă în timp real videoclipuri din viața partenerilor potențiali, oferind astfel o perspectivă autentică și mai apropiată de realitate. In plus, aplicatia are o componenta de real-time chat intre userii online intr-un moment care isi doresc o conexiune instant.

Suntem conștienți că dating-ul online poate fi uneori o experiență frustrantă și nerealistă. Cu Slide, ne-am propus să schimbăm această percepție, oferind utilizatorilor noștri posibilitatea de a se conecta într-un mod mai autentic și mai potrivit. Români fiind, am decis sa lansam aplicatia pentru prima oara in Romania, unde vom confirma experienta superioara oferita utilizatorilor, ne vom adapta la feedback-ul lor si dupa 2-3 luni vom extinde la nivelul a peste 65 de tari. a declarat Mugur Frunzetti, fondatorul aplicației.

În plus față de inovațiile aduse în ceea ce privește experiența utilizatorului, Slide pune un accent deosebit pe siguranță. Fiind prima aplicație de dating care primește certificare de „safe” de la toate platformele internationale de social media, Slide se angajează să ofere un mediu sigur și lipsit de conținut inadecvat. Prin utilizarea unor mecanisme avansate de verificare, sprijinite de inteligența artificială și de intervenția umană acolo unde este necesară, Slide se asigură că toți utilizatorii săi se bucură de o experiență pozitivă și sigură.

În concluzie, Slide promite să devină un jucător major în industria dating-ului online, aducând cu sine nu doar inovație și tehnologie de vârf, ci și un angajament ferm pentru siguranță și autenticitate. Marius Bodea, CEO Spottier Services, compania care dezvolta si opereaza aplicatia Slide: “Am folosit cateva aplicatii de dating in trecut insa m-a deranjat in special faptul ca userii incarca poze supra editate. Din acest motiv, ne-am decis sa fim diferiti si sa ne concentram pe niste functii ce retin originalitatea utilizatorilot, precum cea de Reels, pe care am transformat-o intr-o noua modalitate de swipe. Userilor le place originalitatea si, cu toate filtrele existente in ziua de astazi, nu mai poti avea incredere ca vei intalni aceeasi persoana din poza. Din proprie experienta o spun, este foarte neplacut sa iesi la un date cu o cineva cunoscut pe Instagram sau intr-o aplicatie de dating, si sa te trezesti cu o persoana total diferita in realitate. Slide insa, pentru ca  poti sa-i vezi si video reels-urile persoanei care iti place, ofera sansa de a vedea continut original, needitat, si chiar un pic de personalitatea userilor, traspusa in miscari si vorbe.

Pentru mai multe informații și pentru a descărca aplicația, vizitați

https://slide.date/

Despre Slide

Slide este o aplicație mobilă de dating care își propune să revoluționeze industria prin inovație și siguranță. Cu un design modern, o interfață intuitivă și funcții inovatoare in dating precum „reels”, Slide promite să ofere utilizatorilor săi o experiență de dating autentică și lipsită de conținut inadecvat. Promisiunea Slide pentru toti utilizatorii sai este “Real People, Real Dating”.

Continue Reading

News

adidas MOVE FOR THE PLANET revine cu o a doua ediție și încurajează oamenii de pretutindeni să contribuie la transformarea minutelor de mișcare în acțiuni cu impact pozitiv pentru mediul înconjurător

Published

on

În perioada 10 – 22 mai, pentru fiecare 10 minute de mișcare înregistrate în aplicația adidas Running, compania va dona 1 euro – până la o sumă totală de 1,5 milioane de euro.

Utilizatorii pot înregistra timpul de mișcare practicând peste 100 de sporturi, inclusiv handbal, Zumba, fitness, padel și multe altele.

Parteneriatele cu Common Goal și UN Climate Change Sports for Climate Action susțin proiecte care oferă educație despre sustenabilitate și fac spațiile pentru sport mai reziliente în fața condițiilor climatice neprielnice.

adidas anunță revenirea evenimentului Move For The Planet – inițiativa sa globală care contorizează mișcarea participanților și o transformă în acțiuni cu impact pozitiv pentru mediul înconjurător.

adidas face un apel către toți atleții, indiferent de nivel, de oriunde din lume, să își înregistreze activitatea fizică dintr-o varietate de sporturi, pentru a susține proiecte de sustenabilitate în zone afectate de valuri de caniculă, inundații, sau alte condiții climatice extreme, care au un impact crescut asupra locurilor unde oamenii practică sporturi: de la terenurile din cartier, la marile arene sportive din lume.

Statisticile arată că până în 2050, 1 din 4 stadioane de ligă de fotbal britanice (23 din 92) vor fi inundate parțial sau complet în fiecare an. Cercetările Națiunilor Unite constată că aproape jumătate dintre orașele gazdă ale edițiilor trecute ale Jocurilor Olimpice de Iarnă nu vor mai putea găzdui evenimente viitoare în același interval de timp.

În 2023, peste jumătate de milion de oameni au luat parte la prima ediție Move For The Planet, cele mai frecvente activități care au fost înregistrate fiind alergatul (63,1%), mersul (17,9%) și ciclismul (9,2%). În acest an, adidas și-a extins inițiativa, incluzând peste 100 de sporturi, cum ar fi fotbal, kayaking, sărit coarda, antrenament cu greutăți și multe altele, făcând participarea și mai accesibilă.

Pentru fiecare 10 minute de mișcare înregistrate în aplicația adidas Running în perioada 10-22 mai, adidas va dona 1 euro – până la o sumă totală de 1,5 milioane de euro. Aceste fonduri vor contribui la schimbări reale, prin educație despre sustenabilitate și modernizarea spațiilor pentru sport, pentru a le face mai rezistente la condițiile climatice extreme.

Ashley Czarnowski, Senior Director, Global Purpose Marketing la adidas spune: “Suntem încântați să clădim mai departe pe succesul din primul an de Move for The Planet, care a adus împreună o comunitate de peste un milion de oameni din întreaga lume. În acest an, oamenii își pot înregistra minutele de activitate din peste 100 de sporturi, iar noi extindem impactul programului pentru a include o nouă serie de proiecte și inițiative.

Fie că faci mișcare de plăcere sau ești sportiv profesionist, ai o conexiune profundă cu spațiul în care te antrenezi. Împreună, ne putem uni ca o comunitate sportivă globală pentru a ajuta unele dintre aceste spații, prin îmbunătățiri care să le facă mai rezistente la condiții climatice extreme și a oferi educare cu privire la sustenabilitate.”

Common Goal este o mișcare cu impact la nivel global, care își dorește să susțină progresul societății către un viitor mai sustenabil și echitabil prin sport și care reunește organizații comunitare, atleți, cluburi, branduri și mulți alții, să colaboreze pentru bunăstarea oamenilor și a planetei noastre.

Olivia Baston-Pitt, Senior Impact Sponsorship Manager la Common Goal spune: „Suntem încântați că Move For The Planet revine pentru al doilea an. Succesul de anul trecut a însemnat creșterea accesibilității la sport pentru persoane care nu au avut acest privilegiu anterior. De exemplu, în spațiul de sport Cancha Violeta din San Pedro Xalostoc, Mexic, am putut finanța instalarea de sisteme de scurgere și drenaj, care colectează apa pentru grădinile și terenurile din proximitate.

Alături de Common Goal, adidas va susține și UN Climate Change – Sports for Climate Action – să dezvolte o serie de module de training pentru sport și pentru ONG-uri cu obiective de dezvoltare sportivă. UN Climate Change este entitatea Națiunilor Unite responsabilă cu un răspuns global pentru amenințarea schimbărilor climatice. Parteneriatul are ca scop folosirea sportului în scop educativ, dar și de implicare a comunităților în probleme de climă și practici sustenabile. Fondurile obținute în urma campaniei Move For The Planet vor finanța realizarea de materiale de training accesibile și găzduirea de sesiuni de training cu rețele de organizații non profit, pentru susținerea comunităților prin sport.

România este implicată activ în acest eveniment și se bucură de o participare impresionantă, cu ajutorul comunității adidas Runner Bucharest. Aceasta este una dintre cele mai mari comunități de alergători amatori din România, cu peste 6 mii de membri, unde sunt bineveniți toți alergătorii, indiferent de nivel. Valorile adidas Runners Bucharest sunt incluziune, respect, integritate și pasiune.

Evenimentul principal al campaniei Move For The Planet în România va avea loc în București, pe data pe 16 mai, de la ora 19, la Roaba de Cultură. Pentru a putea participa, trebuie să devii membru adidas Runners Bucharest și să te înscrii în challenge-ul Move for The Planet din aplicația adidas Running, urmând pașii de aici: https://adirun.app/Esdk. Participanții vor alerga împreună o cursă scurtă de 3 km în parcul Herăstrău, după care vor avea posibilitatea să practice diverse activități sportive în zona special amenajată la Roaba de Cultură.

Fiecare mișcare contează atunci când vrei să contribui la binele comun, așa că adidas încurajează oamenii din România să participe la inițiativa Move For The Planet pe toată perioada ei, între 10-22 mai. Fie că alegi să mergi pe jos sau cu bicicleta, în loc de a lua mașina, fie că alergi, te antrenezi, joci tenis, mergi la Zumba sau înoți, cu fiecare minut de mișcare contorizat în adidas Running app, contribui la un viitor mai sustenabil al sportului.

Pentru mai multe detalii despre cum poți participa, sau mai multe informații despre inițiativă, vizitează adidas.com/movefortheplanet .

Continue Reading

Trending