Connect with us

Show

Care sunt cei mai de succes bărbați din România în 2022?

Published

on

Începând cu anul 1999, pe data de 19 noiembrie se sărbătorește Ziua Internațională a Bărbatului. Obiectivele acestei zile includ concentrarea asupra sănătății bărbaților și băieților, îmbunătățirea relațiilor dintre sexe, promovarea egalității între sexe și prezentarea de modele masculine de urmat.

Pe site-ul www.barbatidesucces.ro românii au votat care sunt cei mai de succes bărbați din anul 2022. În total au votat 2.879 de persoane iar în top 10 regăsim sportivi, artiști și oameni de afaceri.

Deși pare că nu au nimic în comun (David Popovici cu Gheorghe Zamfir; Cărtărescu cu Hagi; Țiriac cu Smiley sau Dineș cu Rebengiuc) există un fir roșu care-i unește pe toți, o calitate pe care o împărtășesc și care le-a făcut cunoștință cu succesul: PASIUNEA.

Determinarea, încrederea și încăpățânarea cu care și-au urmat pasiunea i-a transformat în ceea ce sunt astăzi: cei mai de succes bărbați din România. David Popovici n-a făcut niciun compromis când a venit vorba de pasiunea sa: înotul. Cărtărescu nu a renunțat la scris pentru o meserie mai bănoasă. Iar Dineș a visat de mic să devină scriitor, iar când a pus mâna pe o carte despre limbajul de programare C++, s-a transformat în cel mai de succes scriitor de cod din România, cu o afacere evaluată acum la miliarde de dolari.

Așadar, topul nostru recunoaște încă o dată performanțele acestor 10 bărbați, dar ne dezvăluie și rețeta succesului: aceea de a-ți urmări pasiunea, chiar și atunci când ar fi mai ușor să renunți la ea și să o apuci pe o cale mai simplă. Nu există succes în absența pasiunii! 

VEZI AICI TOP BĂRBAȚI DE SUCCES ROMÂNIA 2022

https://zilesinopti.ro/barbati-de-succes-2022/

Cum a fost realizat topul?

Topul final a rezultat în urma voturilor online, pe site-ul www.barbatidesucces.ro

Perioada de vot a fost 15 septembrie – 15 octombrie 2022 și, în total, au votat 2.879 de persoane.

Fiecare persoană care a votat a avut posibilitatea să enumere 3 bărbați de succes din România. Locul 1 a primit 100 de puncte, locul 2 a primit 66 de puncte, iar locul 3 a primit 33 de puncte. Topul a rezultat prin adunarea numărului de puncte pentru fiecare nume nominalizat.

Rezultatele votului au fost certificate de firma de studii de piață www.Brandberry.ro

Bărbați de Succes este o campanie Zile și Nopți, Rock Fm și NIVEA MEN.

Premii pentru cei care au votat

Pe data de 19 noiembrie, de Ziua Internațională a Bărbatului va avea loc și tragerea la sorți a câștigătorilor campaniei Bărbați de Succes. Participă la tragerea la sorți toți cei care au votat pe site-ul www.barbatidesucces.ro

Premiile campaniei sunt: 1 voucher echipamente sportive de iarnă în valoare de 10.000 lei, 1 voucher cazare și servicii all inclusive la Ana Hotels Sport Poiana Braşov și 50 de pachete NIVEA MEN cu produse de îngrijire masculină.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

“MODĂ VERSUS SPIRITUALITATE”- o seară de inspirație și creativitate

Published

on

Seara de marți, 30 ianuarie 2024, a fost una deosebită pentru lumea modei și a artei, găzduind o nouă ediție din seria Fashion Moments.

București, România – Seara de marți, 30 ianuarie 2024, a fost una deosebită pentru lumea modei și a artei, găzduind o nouă ediție din seria Fashion Moments. Show-ul „Modă versus Spiritualitate” care a avut loc la Muzeul Țăranului Român a fost dedicat marelui Mircea ELIADE și a adus în prim plan influențele și elementele universului spiritual și estetic ale acestuia, transpuse magistral în creațiile unor designeri români de top.

Evenimentul se dorește o explorare multiculturală, un show de stilism artistic tranzitând prin modă spațiile spirituale și estetice regăsite în viziunea marelui Mircea ELIADE – portretizându-ne prin creații, locurile unde artistul a călătorit atât fizic, cât și spiritual: România, India, Japonia, Maroc, Franța, Tibet, etca declarat Alin Gălățescu – organizatorul și directorul artistic al show-ului.

Mircea ELIADE a fost istoric al religiilor, scriitor de ficțiune, filozof și profesor la Universitatea din Chicago, autor a 30 de volume științifice, opere literare și eseuri filozofice traduse în 18 limbi și a circa 1200 de articole și recenzii cu o tematică variată. Moștenirea culturală extraordinară lăsată este o nesecată sursă de inspirație. Opera sa literară stă mărturie convingerilor de viață, frescă a problemelor existențiale în epoca pe care a trăit-o, abordând realități extrasenzoriale. Omul este tot timpul în căutarea propriilor sale forțe ascunse, este instrumentul acestor forțe pe care nu le poate controla.

Designerii serii au fost Alexandra Calafeteanu, Antonia Nae, Aleha Toncea, IzaVandee, Laura Caraman, LOSKI by Roxana Mișaca, NEYYA STORE, Raluca Lupulescu Soare, Simona Semen, Zestal.

Accesorii: Vintage Bazar.

Atmosfera a fost completată în mod armonios și inspirat de muzica LIVE oferită de ZUM MUSIC (Andreea Crepcia – voce și Radu Draganescu – clape), despre care regizorul și realizatorul TV Cătălin Ștefănescu spunea: “este muzica aceea care te seduce, te fascinează, te face să te desprinzi de ceea ce asculți în mod obișnuit, și te conduce spre redescoperirea unui anumit fel de întâlnire cu muzica. Întâlnirea aceea în care sonoritățile transcend genurile și curentele la modă, oricare vor fi fiind ele, transformându-se în fascinație pură. “

Am avut alături o serie de invitați speciali, persoane publice precum Andreea Marin, Irina Margareta Nistor, Virgil Nițulescu – directorul Muzeului Național al Țăranului Roman, dar și comunitatea Cardinalia, femei remarcabile, modele în viață și pe catwalk.

Mulțumiri speciale Muzeului Național al Țăranului Român.

Evenimentul a fost transmis LIVE pe pagina de Facebook DallesGO.

Make-up: Iolanda Huma, Maria Voicu, Nicoleta Ispasescu și echipa Laura Perian

Hair styling: Echipa Erika Gonczi.

Foto: Remus Nicolaescu

Video: AV Hive

Locație: Muzeul Național al Țăranului Român MNȚR, Sala “Tancred Bănățeanu”.

Parteneri: SERVE / NAZZURO Aqua / Boost4Life/ AV Hive / Artesana / MRA Agency / Cardinalia.

Partener comunicare: PRagmatIQ by Knart Communication.

Fashion Moments” este un eveniment marca Avanpremiere by Alin Gălățescu

Continue Reading

Show

Cine este câștigătoarea Miss Univers 2023. Miss Nicaragua a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume

Published

on

Sursa foto: www.missuniverse.com

Sâmbătă, 18 noiembrie, a avut loc finala concursului internațional de frumusețe Miss Univers 2023. În cadrul evenimentului, care a avut loc la Arena Jose Adolfo Pineda din San Salvador, El Salvador a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume. Marele premiu i-a fost înmânat lui Sheynnis Palacios, reprezentanta Nicaragua. 

Câștigătoarele concursurilor naționale din 84 de țări au concurat la ediția din acest an a Miss Univers. Cea de-a 72-a ediție a concursului a desemnat-o pe Sheynnis Palacios drept cea mai frumoasă femei din lume. Tânăra de 23 de ani a ajuns în finală alături de Miss Thailanda, Anntonia Porsild.

Nicaragua câștigă prima dată concursul Miss Univers

Este pentru prima dată când o reprezentantă a Nicaragua câștigă titlul Miss Univers și este pentru a cincea oară când țara ajunge în semifinale.

Concursul a fost jurizat de mai multe modele, precum Halima Aden, Carson Kressley, starul din „Queer Eye”, influencerul TikTok Avani Gregg, dar și alte două foste câștigătoare ale Miss Univers, Janelle Commissiong, din Trinidad și Tobago (Miss Univers 1977), și Iris Mittenaere, din Franța, (Miss Univers 2016).

La Miss Univers 2023 au participat mame și femei transgender

Această ediție a fost o premieră în istoria concursului de frumusețe, deoarece printre participante au fost acceptat și mame, dar și două femei transgender, Marina Machete din Portugalia și Rikkie Kolle din Olanda.

Continue Reading

Show

Concursul “America’s Got Talent 2023” a fost câștigat de un român. Cine este Adrian Stoica, concurentul care a câștigat un milion de dolari

Published

on

By

Sursa foto: Captură Youtube

Sezonul 18 a concursului de talent „America’s Got Talent” a fost câștigat de un român. Adrian Stoica, alături de partenerul său, cățelul Hurricane, au cucerit juriul și publicul.

Adrian Stoica este un dresor de câini care a avut spectacole în întreaga lume. El a participat la ediția din acest an a show-ului de talente „America’s Got Talent” și a reușit să impresioneze. Partenerul său de scenă a fost Hurricane, un cățel din rasa border collie.

Momentul din finala „America’s Got Talent” a lui Adrian Stoica

Cei doi au oferit un spectacol de excepție în finala concursului. Au jucat „o scenetă” a unei cine romantice. Hurricane îl ajută pe Adrian Stoica să organizeze o întâlnire romantică între el și un carton care o înfățișează pe Sofia Vergara – membră în juriul America’s Got Talent, care s-a alăturat ulterior celor doi. Adrian Stoica a descris momentul drept „o poveste de dragoste de la Hollywood, precum Doamna și Vagabondul” și au reușit să fascineze publicul.

Adrian Stoica a câștigat un milion de dolari

Adrian Stoica și cățelul său Hurricane au câștigat marele premiu în valoare de un milion de dolari și o un loc în spectacolul America’s Got Talent Presents Superstars la Luxor Hotel and Casino din Las Vegas.

Ultima dată, concursul a mai fost câștigat de un moment de dresaj canin în 2012. 

Continue Reading

Trending