Connect with us

Horoscop

Horoscop luna decembrie 2023. Previziuni astrologice pentru luna decembrie: Ce ne așteaptă în ultima lună a anului

Published

on

Horoscop luna decembrie 2023. Luna decembrie este adesea privită ca o perioadă magică, plină de bucurie și sărbătoare. Cu apropierea sărbătorilor de iarnă, mulți dintre noi își doresc să aibă o lună plină de succes, fericire și momente speciale. Luna decembrie aduce bucurie și magie pentru toate zodiile, dar aceste cinci zodii se vor evidenția cu siguranță și vor aduce o notă specială în sărbători.

Cu optimismul lor, carisma, creativitatea și determinarea, vor fi în centrul atenției și vor crea amintiri de neuitat pentru ei și pentru cei din jurul lor.

Horoscopul lunii decembrie 2023

Dar cine sunt cei norocoși zodii care vor străluci în această lună? Iată o privire asupra zodiilor care se pregătesc să aducă magie în luna decembrie și să fie în centrul atenției.

1. Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nativii Săgetător sunt în elementul lor în luna decembrie. Cu Soarele în propria lor zodie, vor emana un optimism contagios și vor fi gata să se bucure de fiecare moment. Cu abordarea lor aventuroasă și deschisă, vor atrage cu ușurință atenția și vor fi inima petrecerilor de Crăciun. Pentru Săgetători, luna decembrie este timpul potrivit pentru a face planuri pentru aventurile anului viitor și pentru a se conecta cu cei dragi.

2. Leu (23 iulie – 22 august)

Leii vor străluci în această lună cu carisma și încrederea lor inconfundabile. Ei sunt în mod natural în căutarea reflectoarelor și vor găsi o mulțime de oportunități de a fi în centrul atenției în timpul sezonului de sărbători. Cu un spirit generos și un simț al eleganței, Leii vor organiza petreceri de neuitat și vor aduce bucurie în viețile celor din jurul lor. Luna decembrie le oferă ocazia de a-și arăta abilitățile de lider și creativitatea.

3. Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii sunt recunoscuți pentru vorbăria lor și abilitatea de a se adapta rapid la diverse situații sociale. În luna decembrie, acești nativi vor fi în centrul atenției datorită comunicării lor carismatice și abilităților lor sociale. Vor străluci în conversații, vor fi gazde excelente la petreceri și vor aduce un aer de prospețime în orice situație. Gemenii vor crea amintiri de neuitat în această lună.

4. Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecii sunt cunoscuți pentru energia lor entuziastă și pentru faptul că își asumă riscuri. În luna decembrie, vor avea oportunitatea de a-și arăta curajul și determinarea. Ei vor fi în centrul atenției în activități sportive sau aventuri îndrăznețe, iar ceilalți se vor inspira de la ei. Cu încrederea lor, Berbecii vor aduce un impuls de energie în orice împrejurare.

5. Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Deși Fecioarele sunt adesea rezervate și practice, în luna decembrie, ele vor surprinde pe mulți cu abilitățile lor artistice și cu atenția lor la detalii. Vor excela în organizarea evenimentelor și în decorarea casei pentru sărbători. Fecioarele vor pune în valoare eleganța lor și vor avea grijă de fiecare aspect al sărbătorilor, asigurându-se că totul strălucește, potrivit yourtango.com.

Horoscop

Anul Nou chinezesc începe pe 10 februarie. Ce schimbări aduce anul Dragonului de Lemn 2024

Published

on

Anul Nou chinezesc începe pe 10 februarie. Ce schimbări aduce anul Dragonului de Lemn 2024
Photo: Pexels.com

Anul nou chinezesc 2024.  Pe măsură ce Anul Dragonului de Lemn se apropie (va începe pe 10 februarie 2024) simțim un val de energie transformatoare instalându-se în jurul nostru. Acesta ne invită să explorăm influențele unice ale acestei combinații celeste, indiferent de semnul nostru zodiacal. Dincolo de dansul elementar al Lemnului, acest an nou chinezesc promite să aducă o plajă imensă de oportunități și provocări. Conform unui raport al New York Post, cunoscutul practician de medicină chineză, Tsao-Lin Moy, a împărtășit informații despre forțele cosmice.

Citește și: Zodii norocoase în anul karmic 2024. Horoscop cu Mihai Voropchevici: „Anul vine pentru ei cu o lecție”

Anul Nou chinezesc începe pe 10 februarie. Sărbătoarea ține 15 zile și se încheie cu Lună plină (mai exact cu Festivalul Felinarelor sau Festivalul Lanternelor)

În tărâmul astrologiei chinezești, Anul Dragonului de Lemn se ridică în fața noastră, împletind caracteristicile puternice ale Dragonului cu esența hrănitoare a Lemnului. Odată cu debutul Anului Nou Chinezesc pe 10 februarie 2024, această combinație promițătoare ne aduce un an marcat de creștere, vitalitate și înflorire a înțelepciunii, potrivit The Economic Times.

Indivizii născuți sub semnul Dragonului, inclusiv cei născuți în anii 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 și iminentul 2024, emană un amestec magnetic de ambiție, încredere și carismă. În prezența Dragonului de Lemn, aceste atribute se extind pentru a influența în mod colectiv. Energia Dragonului de Lemn ne îndeamnă să explorăm adâncimile, să favorizăm curiozitatea, independența și setea de cunoaștere.

Tsao-Lin Moy, un apreciat practician de medicină chineză, ne lămurește asupra semnificației înțelegerii interacțiunii dintre elementul Lemn și natura plină de spirit a Dragonului. În calitate de fondator al Integrative Healing Arts din New York, Moy subliniază că această înțelepciune străveche, înrădăcinată într-un calendar al zodiacului chinezesc vechi de 3.000 de ani, oferă perspective noi pentru a naviga în sănătate și prosperitate în anul 2024, după cum a relatat New York Post.

Tradițiile de Anul Nou chinezesc 2024

Anul Nou Chinezesc este una dintre cele mai importante sărbători în cultura chineză și este sărbătorit în întreaga lume de comunitățile chineze și cele care împărtășesc această cultură. În 2024, Anul Nou Chinezesc va începe pe 10 februarie și va marca începutul Anului Dragonului de Lemn.

Curățenia de primăvară

Este tradițional să faci o curățenie generală înainte de Anul Nou pentru a îndepărta negativitatea și pentru a face loc pentru energia pozitivă care va veni odată cu noul an.

Decorarea casei

Casele sunt decorate cu elemente roșii, cum ar fi decorațiuni, afișe cu caractere chinezești pentru noroc și bunăstare, și alte simboluri care aduc noroc și prosperitate.

Bani roșii

Este obiceiul ca părinții și bunicii să ofere bani în plicuri roșii, cunoscute sub numele de „hong bao”, copiilor și celor necăsătoriți, pentru a le aduce noroc și prosperitate în noul an.

Reuniuni de familie

Familia se adună pentru a petrece timp împreună și pentru a participa la mese festive. Este un moment important pentru a celebra unitatea și armonia familială.

Dansurile dragonului și leului

Paradele stradale includ deseori dansuri ale dragonului și leului, care sunt considerate a aduce noroc și a alunga spiritele rele. Oamenii se strâng pentru a urmări aceste spectacole pline de culoare și energie.

Mâncăruri tradiționale

Anul Nou Chinezesc este asociat cu anumite mâncăruri și preparate tradiționale, cum ar fi puiul la cuptor, peștele, clătitele și alte mâncăruri care au semnificații simbolice legate de noroc și prosperitate.

Începe anul Dragonului de Lemn 2024

Anul Dragonului de Lemn este un concept din astrologia chineză și combină două elemente importante: Dragonul și Lemnul. Anul Dragonului de Lemn apare o dată la fiecare 60 de ani în ciclul astrologic chinezesc și este considerat un an cu o semnificație specială și oportunități unice.

Dragonul

În astrologia chineză, Dragonul este un simbol de putere, noroc și succes. Persoanele născute sub acest semn sunt adesea considerate carismatice, inspiratoare și aventuroase. Anul Dragonului este adesea asociat cu schimbări majore și realizări deosebite.

Lemnul

Elementul Lemn este asociat cu creșterea, dezvoltarea și vitalitatea. În Anul Dragonului de Lemn, influențele lemnului pot aduce un sentiment de progres, inovație și optimism. Este un moment propice pentru a cultiva noi idei și pentru a avansa în proiectele personale și profesionale.

Anul Dragonului de Lemn promite să aducă oportunități interesante și provocări care încurajează creșterea și evoluția personală. Este important să fim deschiși la schimbare și să ne folosim de energia pozitivă a acestui an pentru a ne atinge obiectivele.

Dragonul de Lemn poate fi asociat și cu înflorirea înțelepciunii și a cunoașterii. Este un moment propice pentru a căuta înțelegere și pentru a explora noi domenii de interes. Lectura, studiul și meditația pot fi activități benefice în acest an.

Lemnul, o forță dinamică asociată cu ficatul și vezica biliară, poartă energia Yang, simbolizând vitalitatea primăverii. Moy își articulează rolul de a promova buna circulație a Qi (forța vitală) și a sângelui în organism. Un element Lemn armonios asigură echilibrul, în timp ce dezechilibrele pot duce la stagnare, ceea ce duce la iritabilitate, furie și compromiterea procesului decizional.

De ce Anul Nou chinezesc nu are o dată fixă

Anul Nou Chinezesc, cunoscut și sub numele de Festivalul Primăverii sau Festivalul Lunar, nu are o dată fixă în calendarul gregorian deoarece este determinat de calendarul lunar chinezesc, care diferă de calendarul solar gregorian pe care îl urmărim în mod obișnuit.

Calendarul chinezesc este un calendar lunisolar, adică se bazează atât pe fazele lunare, cât și pe mișcările Soarelui. Acest lucru înseamnă că, în timp ce lunile sunt determinate de mișcarea lunară, anotimpurile sunt stabilite de poziția Soarelui în raport cu Pământul. Astfel, Anul Nou Chinezesc cade întotdeauna într-una dintre primele șapte luni ale anului lunar, în funcție de ciclurile lunare și a poziției Soarelui.

Deoarece un an lunar este mai scurt decât un an solar (aproximativ 354 de zile față de aproximativ 365 de zile), Anul Nou Chinezesc se deplasează în mod regulat în calendarul gregorian. Această diferență în lungimea anului duce la o variație în data Anului Nou Chinezesc, care poate cădea între 21 ianuarie și 20 februarie în calendarul gregorian.

Prin urmare, lipsa unei date fixe pentru Anul Nou Chinezesc este determinată de sistemul calendaristic complex și al interacțiunii între ciclurile lunare și cele solare în calendarul chinezesc.

Citește și: Horoscop luna februarie 2024. Evoluție financiară și personală pentru mai mulți nativi. Ce schimbări pozitive au loc

 

Continue Reading

Horoscop

Horoscop luna februarie 2024. Evoluție financiară și personală pentru mai mulți nativi. Ce schimbări pozitive au loc

Published

on

Horoscop luna februarie 2024.

Horoscopul lunii februarie 2024. Luna februarie stă sub amprenta nonconformistă a Vărsătorului, sugerând o abordare mentală și detașată a situațiilor întâmpinate. Planetele rapide se alătură Soarelui în acest semn rebel și original, formând conjuncții cu Pluton și dând astfel o percepție aparte asupra fenomenelor colective. Este timpul să ne conștientizăm apartenența la anumite grupuri și comunități și să ne întrebăm cum putem participa la schimbarea în bine a societății.

După ce ai pacurs, spune-ne pe Facebook și Instagram dacă ți-a fost de ajutor materialul!

Horoscop luna februarie 2024 pentru fiecare zodie

Pe 19 februarie Soarele intră în Pești, urmat îndeaproape de Mercur și construind astfel o conjuncție strânsă cu Saturn. Spre finalul lunii, astrele recomandă să dăm forme concrete sensibilității și empatiei, păstrând limitele adecvate față de cei care nu știu să își asume responsabilitățile cuvenite. Pe tot parcursul său, februarie ne îndeamnă să medităm la starea de unitate și să ne percepem pe noi înșine ca agenți ai progresului.

Horoscopul lunii februarie 2024 | BERBEC

Deși Soarele este în primele săptămâni ale lunii în Vărsător, până în jur de 13 februarie vei resimți puternic accentul din semnul Capricornului. Acesta îți poate aduce unele provocări legate de autoritate, control, reguli și proceduri impuse din exterior. Avantajul este acela că poți să te faci mai ușor remarcat(ă) și că îți poți vedea mai clar misiunea, vocația în societate. Manifestă-ți cu încredere propria autoritate!

Pe măsură ce Mercur, Marte și Venus ajung și ele în Vărsător, februarie îți aduce o stimulare creativă și un plus de energie fizică și psihică. Apare o îndreptare naturală spre grupuri și proiecte pe termen lung. AstroDex îți recomandă să te concentrezi asupra participării tale la progresul general. Ceilalți te pot aplauda pentru inițiativele îndrăznețe și vizionare. Investește în viitorul tău și nu lăsa anturajul să îți afecteze stabilitatea materială!

După 19 februarie, odată cu intrarea Soarelui în Pești, este bine să te preocupi de latura artistică și spirituală. Te avantajează o abordare discretă, din umbră, și o anume retragere din fluxul dinamic obișnuit. Folosește acest interval pentru a-ți privi viața în ansamblu, pentru a te odihni, lăsându-i pe ceilalți să te ajute și să rezolve probleme care nu te privesc personal! În această atmosferă, se pun la cale noi începuturi.

Horoscopul lunii februarie 2024 | TAUR

Atmosfera de început de februarie amintește de rigoarea saturniană și de orientarea practică a Capricornului. Chiar dacă Soarele este în Vărsător, prima parte a lunii stă sub semnul sobrietății semnului precedent, cu care de altfel rezonezi în mod natural. Tocmai de aceea AstroDex îți recomandă să profiți de intervalul de până pe 213 februarie pentru a întreprinde unele proiecte menite să îți lărgească orizonturile și sfera de interese.

Treptat, pe măsură ce semnul Vărsătorului devine tot mai activ, este de așteptat ca atenția să ți se mute asupra carierei și vieții publice. Îți este mai ușor să îți asumi responsabilități și să faci apel la autoritate pentru a produce schimbări importante. Este posibil să ajungi în cadre oficiale, unde este nevoie de atenție la ierarhii, imagine și respect. Te poți lămuri mai bine în privința misiunii tale în lume.

După 19 februarie, ajungi mai ușor în mijlocul grupurilor și rețelelor de prieteni, uniți în jurul acelorași idealuri și scopuri. Poți avea parte și de unele provocări în acest sens, menite să îți arate cine îți sunt adevărații binefăcători și de ce anturaje este timpul să te distanțezi. Viitorul trebuie privit pragmatic, dar și cu optimism, pentru a nu-ți bloca șanse reale de progres. Evită visarea nerealistă cu ochii deschiși și organizează-ți responsabil strategiile!

Horoscopul lunii februarie 2024 | GEMENI

Primele zile de februarie vin cu tranzite ale planetelor rapide în Capricorn, care te invită la seriozitate și pragmatism. Această rigoare merită orientată atât spre planul resurselor, cât și spre relațiile apropiate, unde este nevoie de sprijinul tău emoțional solid și matur. Ai astfel ocazia să pătrunzi în subtilitățile și profunzimile unor schimburi afective care contează mult pentru tine și să pui limite acolo unde simți că s-au strecurat slăbiciuni și manipulări.

Luna aceasta aduce în atenție și spiritul liber, nonconformist al Vărsătorului. Pe acest fond, te vei simți stimulat(ă) mental și poți atrage ușor situații de învățare care te ajută să privești lucrurile de la înălțimea unor teorii și filosofii elevate. AstroDex îți recomandă de asemenea să profiți de șansele de călătorie care apar, întrucât contactul cu locuri și oameni din depărtări îți lărgește orizonturile. Stabilește-ți aspirații noi!

După 19 februarie, odată cu intrarea Soarelui în Pești, cariera și viața publică îți cer implicare activă. Te poți remarca drept o persoană cu o empatie accentuată, care se pune ușor în locul celorlalți și luptă pentru cauze nobile. Pentru alți nativi cu marcaj în Gemeni, este timpul să facă distincție mai clară între responsabilitățile proprii și molipsirea cu obligațiile altora. Evită să devii țap ispășitor și privește lucrurile în ansamblu!

Horoscopul lunii februarie 2024 | RAC

Relațiile reprezintă la început de februarie un domeniu care tinde să te preocupe intens. Plantele rapide sunt încă în semnul Capricornului, invitând la abordarea serioasă, bine organizată și matură a interacțiunilor sociale. Oamenii vin spre tine cu cerințe la obiect. O provocare pentru tine poate fi, astfel, aceea de a le pune limite celor care îți trasează sarcini care nu te interesează. Respectă și tu timpul celorlalți!

Până pe 19 februarie, în prim-planul calendarului astral se află și semnul Vărsătorului. În cazul tău, acesta produce o abordare experimentală și nonconformistă în relațiile apropiate, cele ce se desfășoară departe de văzul lumii. Aici ai nevoie de modernizare și eliberare, alături de oameni la fel de deschiși la minte. Poți avea și prilejul eliberării de obligații materiale derivate din colaborări. Imprevizibilul se poate strecura în chestiuni financiare.

După intrarea Soarelui în Pești, te vei simți mai în elementul tău. Peștii încurajează exprimarea afectivă și empatia, aducându-ți și o preocupare sporită, responsabilă la adresa spiritualității. Este timpul să îți redefinești credințele și principiile. Poți atrage ocazii favorabile legate de învățare și un mediu academic înalt. Poți de asemenea călători sau intra în contact cu străini deosebiți. Pune limite celor cu ale căror filosofii de viață nu rezonezi!

Horoscopul lunii februarie 2024 | LEU

Prima parte a lunii februarie pare să fie activă în plan profesional pentru tine. Tranzitele planetelor rapide susțin un ritm dinamic și responsabil la locul de muncă, unde este nevoie de o corectă organizare a activităților zilnice și de un bun management al timpului. AstroDex îți recomandă să te implici în elaborarea acelor proceduri care vor produce rezultate de durată la nivelul unor sisteme complexe. Fii responsabil(ă) și cu corpul tău fizic!

Pe tot parcursul lunii, semnul Vărsătorului este și el un actor principal al ecuației astrale. Efectul său este unul de modernizare și orientare spre grupuri mari de prieteni centrați în jurul unei atitudini rebele, nonconformiste. Poți lua distanță față de cei cu care simți ca nu mai rezonezi, analizând la rece schimburile afective dintre voi. Deși Vărsătorul îți poate da un elan spre amiciție, el îți arată și cum este să gândești pe cont propriu și să te individualizezi.

După 19 februarie, este bine să te concentrezi asupra relațiilor foarte apropiate și asupra unor descinderi provocatoare în emoții. Ai ocazia să devii ca un bun psiholog sau ca un detectiv care simte că dincolo de suprafață sunt ascunse mistere, secrete, tabuuri ce trebuie confruntate. În schimbul de resurse dintre tine și ceilalți, asigură-te că nu se strecoară manipulări și situații evazive! Te pot preocupa acum moștenirile și împrumuturile.

Horoscopul lunii februarie 2024 | FECIOARĂ

Datorită tranzitelor planetelor rapide prin Capricorn, prima parte a lunii februarie te invită să nu pierzi contactul cu partea jucăușă și recreativă a vieții. AstroDex îți recomandă să îți organizezi timpul așa încât să faci loc pentru hobby-uri, inventivitate și relaxare. O abordare disciplinată a spontaneității, oricât de contradictorie ar putea părea această alăturare de termeni, te poate conduce spre rezultate deopotrivă plăcute și utile.

Simultan, Vărsătorul atrage și el atenția în tabloul astral al acestui interval. După 13 februarie, când Marte se alătură Soarelui și Mercur din acest semn, influența sa va fi și mai evidentă. În cazul tău, apare o invitație de a aborda inteligent și original chestiuni legate de serviciu, relații cu colegii, sănătate și corp fizic. Poți învăța lucruri noi, unele dintre ele în strânsă legătură cu tehnologia. Se creează senzația apartenenței la rețele și comunități largi.

După 19 februarie, cu Soarele în Pești, atragi în mod natural experiențe noi în plan relațional. Viețile apropiaților te preocupă mai mult. Ceilalți vin din proprie inițiativă spre tine, unii dintre ei făcând apel la sensibilitatea și empatia ta. Nu uita că le poți pune limite celor care consideri că se victimizează pe nedrept sau care ți se par alunecoși, duplicitari! Pe de altă parte, alături de partenerii potriviți, poți realiza ceva de durată, important.

Horoscopul lunii februarie 2024 | BALANȚĂ

Începutul lunii februarie conține o serie de tranzite ale planetelor rapide în semnul Capricornului. În cazul tău, acesta tinde să influențeze sfera căminului și a relațiilor de familie, unde este bine să conlucrezi cu cei dragi la diverse proiecte laborioase. Interacțiunile cu rude mai în vârstă se pot evidenția. Trecutul, conectarea la rădăcini și la sinele adânc reprezintă priorități ale acestui interval pentru tine.

Pe fondul tranzitelor prin Vărsător, semn activ pe tot parcursul lunii, vei beneficia și de un plus de energie, pe care îl orientezi în mod natural spre hobby-uri, activități din timpul liber și interacțiunile cu copiii. Sfera romantică este și ea vizată de aceste configurații, care îndeamnă la abordări nonconformiste, prietenoase și detașate emoțional. AstroDex îți recomandă o atitudine experimentală și liberă de prejudecăți.

După 19 februarie, odată cu intrarea Soarelui în Pești, este timpul să te concentrezi asupra serviciului și relațiilor de muncă. Pot apărea unele blocaje, restricții și rigori ce trebuie abordate responsabil și disciplinat. Răbdarea și perseverența te ajută să depășești aceste situații. Peștii îndeamnă și la empatie, imaginație, sensibilitate. Este bine să faci un efort de atenție și să te bazezi pe spiritul de sinteză pentru a rezolva probleme variate.

Horoscopul lunii februarie 2024 | SCORPION

Începutul lunii te stimulează din punct de vedere intelectual, oferindu-ți perseverența și răbdarea unor eforturi de învățare considerabile. Păstrează-ți mintea activă, organizează-ți cu atenție timpul și activitățile și vei putea obține rezultate importante! AstroDex îți recomandă și menținerea unui ritm dinamic de zi cu zi, așa încât să nu stai prea mult în casă și să simți că ești în contact cu mediul apropiat.

Pe tot parcursul lunii, se remarcă și tranzitele prin semnul Vărsătorului, unui din actorii astrali principali ai acestor timpuri. În cazul tău, apare o abordare nonconformistă și modernă a cadrelor de familie și cămin, unde este bine să combini tradițiile cu inovația. Detașarea emoțională te ajută să vezi mai clar dinamicile dintre tine și cei apropiați. Viața personală este o prioritate în această perioadă, deci permite-ți o anume interiorizare și discreție!

După 19 februarie, vin în prim-plan relațiile cu copiii, cele romantice și activitățile recreative (hobby-uri, călătorii de weekend, sport). Semnul Peștilor îți aduce un plus de intensitate și de expresivitate afectivă. Mijloacele artistice te pot ajuta să folosești această doză de sensibilitate. La final de februarie, ține cont și de o folosire cât mai disciplinată și responsabilă a timpului liber! Pune limite acolo unde consideri că situațiile sunt neclare!

Horoscopul lunii februarie 2024 | SĂGETĂTOR

Prima parte a lunii februarie îți poate aduce o serie de preocupări în sfera financiară și a sistemului de valori. Cele mai bune alegeri sunt cele cântărite pragmatic și cu răbdare, respectând și o anume austeritate care te ajută să îți dozezi resursele așa încât să îți ajungă mai mult timp. Caracteristica trecerii timpului poate fi și ea importantă în anumite decizii pe care le iei în acest sens. În privința veniturilor, proiectele pe termen lung sunt preferabile celor ocazionale.

Pe măsură ce Mercur, Marte și Venus se alătură Soarelui din Vărsător, februarie îți aduce un plus de energie mentală și disponibilitatea de a ieși în afara tiparelor. Poți asimila cu mai multă lejeritate informații în domenii tehnologice și inovatoare. Comunicarea în rețea este și ea evidențiată. Relațiile cu frații/surorile, vecinii, colegii de școală trec prin același filtru original și experimental.

După intrarea Soarelui în Pești din 19 februarie, pot apărea solicitări din partea familiei sau treburi în cămin care trebuie tratate cu maturitate, disciplină și asumare. Este timpul să faci ceea ce trebuie făcut, chiar dacă nu ai tragere de inimă să o faci. Ulterior, vei fi răsplătit(ă) pe măsura efortului depus. AstroDex îți recomandă mai mult timp pentru tine, cadre intime, activități care să te conecteze la trecut și la rădăcini.

Horoscopul lunii februarie 2024 | CAPRICORN

Deși Soarele nu mai este în semnul tău, începi această lună pe fondul tranzitelor altor planetele rapide în Capricorn, ceea ce te avantajează pe partea de inițiativă și forță fizică. Te afli la o linie de start, deci este bine să profiți de context pentru a începe proiecte noi, bazându-te nu doar pe o bună organizare a timpului și resurselor, ci și pe intuiție. Ceilalți te pot remarca pentru determinarea și maturitatea pe care le transmiți instinctiv.

Pe măsură ce Mercur, Marte și Venus se alătură Soarelui din Vărsător, le vei resimți impactul în chestiuni legate de resurse – atât venituri, cât și cheltuieli. Poți face investiții noi în tehnologie, poți lua decizii neobișnuite în privința resurselor tale, ghidându-te după o filosofie a libertății, originalității și experimentelor. Sistemul de valori poate trece și el printr-o fază interesantă, pe măsură ce te detașezi de vechi atașamente și dorințe.

După 19 februarie, cu Soarele în Pești, atmosfera devine mai poetică și imaginativă. În ceea ce te privește, este posibil să remarci o anume sensibilitate față de situațiile de zi cu zi și mediul imediat apropiat. Simplele plimbări pe distanțe scurte trezesc artistul din tine și empatia. Poți începe lecturi sau studii noi în domenii care fac apel la rafinament și inspirație. Atenție, totuși, la unele blocaje în comunicare în preajma zilei de 28 februarie!

Horoscopul lunii februarie 2024 | VĂRSĂTOR

Semnul tău este unul dintre actorii astrali principali ai acestei luni, ceea ce îți aduce un plus de energie, inițiativă și oportunități noi. Până în jurul datei de 13 februarie, este bine, totuși, să îți permiți încă o anume retragere și izolare din agitația cotidiană. Pe fondul tranzitelor prin Capricorn, începutul de februarie îți cere această detașare și privire de ansamblu. Permite-le celorlalți să te ajute și oferă-ți o pauză de la grijile obișnuite!

Mercur intră în semnul tău pe 5 februarie, Marte pe 13, iar Venus pe 16. Astfel, are loc o amplificare treptată a forței fizice și psihice în ceea ce te privește. Este timpul să te privești cu atenție pe tine însuți/însăți, să îți manifești activ voința personală, să îți iei propriile decizii pentru tine și să pui accent pe autonomie, relație cu sinele, aspect fizic și stil general. Cu cât vei putea recunoaște în tine un om liber, rebel, original, cu atât mai bine te vei simți în pielea ta!

Intrarea Soarelui în Pești pe 19 februarie aduce o schimbare de atmosferă, care devine mai sensibilă și imaginativă. Pentru tine, apar situații care îți atrag atenția la resurse și la o folosire pragmatică a acestora, lăsând loc totuși unei generozități dezinteresate și credinței că universul îți va pune la dispoziție ceea ce ai nevoie la timpul potrivit. La finalul lunii, anumite restricții și obligații te ajută să folosești disciplinat ceea ce deții deja.

Horoscopul lunii februarie 2024 | PEȘTI

Prima parte a lunii te invită să privești lucrurile în perspectivă, să îți faci planuri și strategii, să îți organizezi cu atenție proiectele de viitor. Este bine să stai în mijlocul prietenilor și comunităților cu preocupări similare, căci împreună puteți crește în moduri care nu ar fi fost posibile dacă fiecare ar fi acționat pe cont propriu. Aceasta nu exclude discernământul la adresa anturajelor în care te amesteci. O anumită solitudine îți poate fi și ea utilă.

Pe tot parcursul lunii, semnul Vărsătorului este activ și trebuie onorat în consecință. Pentru tine, această perioadă impune retragerea din agitația obișnuită, ca și cum ai sta în afara cercurilor și beneficiezi, astfel, de o mai bună perspectivă de ansamblu. AstroDex îți recomandă să cauți să înțelegi fenomenele dintr-un unghi larg, universal. Fă-ți timp pentru spiritualitate și acte de voluntariat!

Din 19 februarie, intri într-o perioadă importantă pentru vitalitate și corp fizic. Cu Soarele și Mercur în semnul tău, te orientezi în mod natural spre sine. Este timpul să te întrebi cine ești tu în propriii ochi, ce îți dorești și poți să faci singur(ă) pentru tine, ce satisfacție îți oferă activitățile autonome și cum te poți simți mai bine în pielea ta. Îți conștientizezi, astfel, mai bine propria existență și voință. Începi o nouă etapă.

Sursa informațiilor: AstroDex

Continue Reading

Horoscop

Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2024, cu Mihai Voropchievici. Ce ne aduce un nou început de săptămână

Published

on

Photo: Captură ecran Antena 3 CNN

Horoscop Voropchievici 2024. Numerologul a dezvăluit horoscopul pentru fiecare zodie în parte, pentru săptămâna viitoare, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN. Află în rândurile de mai jos prevziunile specialistului. Te-ar putea interesa și: Cum va fi vremea după trecerea ciclonului polar. Ce ne așteaptă în săptămâna 22 – 28 ianuarie 2024, începând de luni

Horoscopul săptămânal cu Mihai Voropchievici, 2024. Gemenii fac pași către succes, Taurii au nevoie de liniște

Gemenii profită de abilitățile lor flexibile și adaptabile, făcând pași mari spre succes, iar Taurii descoperă că au nevoie de liniște. Te-ar putea interesa și: Horoscop luna februarie 2024. Evoluție financiară și personală pentru mai mulți nativi. Ce schimbări pozitive au loc

BERBEC | Horoscop Voropchievici

Berbecul are o carte negativă, Râul 17. Simbolizează iluziile, reaua credință, un abandon din partea unei persoane, o trădare de la altă persoană. Sunteți prizonierii unei situații complicate, în care nu puteți face mare lucru pentru un moment.

TAUR | Horoscop Voropchievici

Taurul vine cu Cenușiu 15, o carte neutră. Intră într-o săptămână pe care el a mai avut-o în săptămânile anterioare, în care trebuie să își pună la lucru înțelepciunea, puterea de reflecție, să caute liniștea, singurătatea și compania unor persoane mai în vârste, cu mai multă experiență de viață, care să-i ajute prin seriozitatea lor și cunoaștere, să-i scoată din impasul acesta.

GEMENI | Horoscop Voropchievici

Gemenii au încălecat pe un bulgăre de foc, o carte mai degrabă pozitivă și au o schimbare de situație benefică cu mare rapiditate. Au o săptămână cu deplasări, cu umblete pe aici, pe colo, poate și vizite, dar în toată săptămâna, indiferent ce încercați voi, șansa e de partea voastră. Așa că este o săptămână bună.

RAC | Horoscop Voropchievici

Racul încalecă pe elan, își face elan și-și ia zborul cu cartea numărul 12. Prietenie, sentimente altruiste, pozitive. Dau dovadă de influxuri benefice prin schimbări rentabile. Cineva nevăzut de multă vreme vă face o vizită. Sunt încurajate relațiile amicale, dar condiția este să faceți voi primul pas și nu mai așteptați să ia altul inițiativă ca să aveți câștigul de cauză de partea voastră.

LEU | Horoscop Voropchievici

Leul este bulversat de o situație. Plin de furie, caută dispute orgoliul este rănit, e plin de nervi. Și toate acestea impune din partea leului să aibă mai multă prudență și înțelepciune înainte să ia o decizie sau să acționeze.

FECIOARĂ | Horoscop Voropchievici

Fecioara are o carte negativă, 6 Negru. Este sfârșitul unei situații proaste, grele pentru voi, care vă obligă undeva să faceți o transformare pentru a ieși din acest eșec pe care l-ați încercat pe propria piele. Dacă aveți curajul să renunțați la toți să faceți schimbarea, veți trăi un nou suflu, o renaștere și scăpați de toate angoasele.

BALANȚĂ | Horoscop Voropchievici

Balanța are cartea Ovalul, o carte pozitivă. O săptămână cu fecunditate, cu receptivitate, cu răbdare, dați dovadă de gentilețe. Sunteți un mare iubitor de natură peste noapte și vreți să ieșiți în aer undeva. Nu ar strica o mică excursie sau ieșire, o escapadă de 2, 3 zile cu persoana pe care o doriți alături sau dacă sunteți singuri, riscați să întâlniți o altă persoană și să iasă ceva de acolo. Întâlnire călduroasă, chiar dacă e frigă afară.

SCORPION | Horoscop Voropchievici

Scorpionul are cartea numărul 14, Orizontul, o carte foarte bună. Asta înseamnă că veți avea o săptămână cu un echilibru bun. Veți fi stăpân pe situație, veți călători chiar și în străinătate, descoperiți pasiunea, înaintați cu siguranță și obține succes, reușită și semnarea unui contract.

SĂGETĂTOR | Horoscop Voropchievici

Săgetătorul are cartea Pătratul, o carte neutră cu influxuri pozitive în schimb. Simbolizează începută unei noi acțiuni profesionale, realizare materială pozitivă. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă va pune bazele solide a unei relații pe care chiar o doreați.

CAPRICORN | Horoscop Voropchievici

Capricorn are Triunghiul, carte neutră, care totuși simbolizează importanța comunicării pentru el și a schimburilor de păreri. Poate să facă și schimburi de idei sau pur și simplu de sms-uri, de mail-uri, de scrisorele, asta în perspectiva unei reuniuni de familie. Așa că pentru capricornul fără obligații, o atracție mai mult intelectuală decât fizică se întrevede la orizont. Numai că trebuie să acționați și să vorbiți, că voi nu prea vorbiți.

PEȘTI | Horoscop Voropchievici

Vărsătorul are o carte neutră. Luna 2. Visare, te întorci în trecut, te năpădesc amintirile. Ești pasiv. Stai acasă lângă familie, seara, noaptea, ziua. Nu ai chef să pleci nicăieri, să nu comunici cu nimeni. Vă apasă emoții puternice și undeva în săptămâna respectivă vor apărea niște amintiri de de mult, pe care trebuie să le reconsiderați. Vedeți să nu pierdeți ocazia asta. Scăpați de indecizie și de pasivitate.

VĂRSĂTOR | Horoscop Voropchievici

Peștii s-au urcat pe pisc și pornesc la atac. Cei singuri vor cunoaște un tânăr sau o tânără. Ceilalți vor avea energie combativă, nu îi vor lăsa să își facă de cap, dar una peste alta, în săptămâna respectivă vă lansați sau vă relansați. Ieșiți din pasivitate, ieșiți și toate lucrurile care se întâmplă bune vor fi de partea voastră.

Te-ar putea interesa și: Cum poți economisi bani la factura de curent: Experții dezvăluie ce dispozitive să scoți din priză când nu le folosești

Continue Reading

Trending