Vulpița s-a despărțit de soțul ei în direct! Cum a reacționat Viorel: ”Copilul rămâne la...”

Veronica Stegaru, alias Vulpița, a făcut marele anunț în direct, la TV!

Vulpița s-a despărțit de soțul ei în direct! Cum a reacționat Viorel: ”Copilul rămâne la...”
Vulpița

Veronica Stegaru, tânăra mamă care a ajuns cunoscută de români drept Vulpița, a anunțat în direct că se desparte de soțul ei, Viorel. Cei doi au trecut prin multe momente grele în ultima perioadă, de la infidelitate până la certuri fără măsură.

Viorel a fost surprins de decizia Vulpiței

Vulpița a fost pusă în situația să aleagă unde va duce mariajul cu Viorel: fie rămân împreună, dar nu vor avea cu ce să trăiască, fie iau o pauză de la căsnicie. În cadrul unei emisiuni televizate, Vulpița a decis să se despartă de soțul ei.

 

”Tu! Uite, îți dau două variante: a) rămâi cu Viorel până la adânci bătrâneți, chiar dacă stați pe străzi, n-aveți ce mânca; varianta b) se duce Viorel acasă la maică-sa și puneți o pauză în căsnicie până mai vedeți cum mai stă treaba. Pe care variantă o alegi?”, a întrebat-o Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii, pe Vulpiță.

”Pe asta, pe care mi-ai spuns-o: să se ducă el la mama lui, să se mai potolească un pic din treburi. Dacă se potoleşte cu timpul, eu vin înapoi la el. Copilul rămâne la el”, a declarat Veronica Stegaru, spre suprinderea soțului.

Viorel nu mai are încredere în soția lui

Viorel s-a arătat destul de dezamăgit de soția lui în cadrul emisiunii din această seară. El crede că în această pauză, Vulpița ar putea să-l înșele din nou.

“Dacă în pauza asta se întâmplă altceva? O săptămâna-două cât stai tu la părinţii tăi, dacă se întâmplă ce ai mai făcut tu?! Eu cam asta cred”, a fost reacția soțului. Moment după care, Vulpița i-a recunoscut că a greșit în trecut, dar, după spusele ei, ”nu o să mai facă”.