Urgent: Trimiteți un frizer la Florin Salam acasă! Regele manelelor a ajuns să arate precum un hipster pentru că nu are cine să-l tundă

Florin Salam a ajuns de nerecunoscut din cauza pandemiei de coronavirus.

Urgent: Trimiteți un frizer la Florin Salam acasă! Regele manelelor a ajuns să arate precum un hipster pentru că nu are cine să-l tundă
Florin Salam

Florin Salam trece prin momente grele, zilele acestea, dar nu pentru că s-ar fi îmbolnăvit în Germania, acolo unde a mers la începutul lunii martie. Starul manelelor suferă cumplit pe plan estetic, asta pentru că nu mai are unde să se tundă și unde să-și aranjeze barba.

În ultimele imagini ”scăpate” pe Internet, fanii lui Salam au rămas șocat de felul în care acesta a ajuns să arate. Cu părul vâlvoi și barba neîngrijită, manelistul nu mai are nimic din aura de ”rege” cu care se lăuda altădată. Cântărețul suferă cu atât mai mult cu cât el era cunoscut pentru grija pe care o dădea acestor detalii la fiecare ieșire publică. Nimeni nu l-a mai văzut pe Salam niciodată atât de ”neîngrijit” cum este acum.

Costi a rezolvat problema cu lama

”Pletosul” Salam apare într-un story postat weekendul trecut de prietenul său vechi, Costi Ioniță. cei doi s-au întâlnit la studioul din București al constănțeanului pentru a lucra la un proiect comun și în timp ce Costi a rezolvat problema frizurii cu mașina de ras și lama, lui Salam aproape că-i intră părul în ochi. Și în urmă cu două săptămâni, când interpretul a postat un filmuleț alături de fiica lui, acesta are aceeași imagine de hipster, evident, fără să-și dorească acest lucru.

Așadar, cine cunoaște un frizer bun, să-i de adresa lui Florin Salam, pentru că altfel, în puțină vreme, acesta o să ajungă să poarte plete și riscă să-și piardă fanii... Lăsând gluma la o parte, situația este una de înțeles și este una care-i afectează pe mulți bărbați (și femei) de la începutul pandemiei, după ce s-au închis saloanele și frizeriile. Recent au început să apară pe Internet tutoriale despre cum să te tunzi singur, în carantină.