Scriitoare celebră, apel disperat către Florin Salam și Adi Minune! ”Fiecare viață e prețioasă”

Scriitoarea Ana Barton a făcut un apel pentru starurile din lumea manenelor să transmită mai departe mesajul către publicul lor de a rămâne în case.

Scriitoare celebră, apel disperat către Florin Salam și Adi Minune! ”Fiecare viață e prețioasă”
Florin Salam

Scriitoarea Ana Barton a fcut un apel neașteptat către Florin Salam și Adrian Minune pentru ca aceștia să transmită mai departe mesajele date de autorități, adic ă de a rămâne în case și de a-și proteja sănătatea în timpul pandemiei de COVID-19.

Într-o postare pe contul ei de sociailizare în care vorbește despre temerile proprii în timpul auto-ziolării, scriitoarea se referă la starurile mnelelor care în aceste momente trebuie să dea dovadă mai mult ca nicicând de atitudine civică.

”La capăt de postare, ceva care mi se pare extrem de important: dacă e cineva dintre voi care poate să vorbească acum cu domnul Florin Salam, cu domnul Adrian Minune și ceilalți cîntăreți de manele pe care îi apreciază foarte mulți oameni din țara noastră, îl rog să o facă. Să-i roage pe acești cîntăreți să dea mesaje către publicul lor, care este unul foarte, foarte numeros, iar mesajele de la acești cîntăreți ar însemna ceva pentru acest public pentru care bula noastră nu există. Mesaje către acest public să stea în case, ca să se protejeze pe ei și să-i protejeze și pe cei dragi ai lor. Să le vorbească acestor oameni în clipuri, pe muzică, fără muzică, cum vor ei, să le cînte, dar să li se adreseze acestor foarte mulți oameni. Da, pentru că fiecare viață e prețioasă și pentru că fiecare sîntem toți”, a scris Ana Barton pe contul ei de socializare. 

Ana Barton, absolventă de Teologie și Litere

Ana Barton este o scriitoare de 46 de ani, născută la Târgoviște, absolventă de Teologie, Litere, cu un master în Cultură și Civilizație Ebraică și un doctorat în Psiholingvistică. A lucrat în televiziune și în presa scrisă iar în 2014 și-a făcut debutul literar. Printre volumele publicate se numără: ”Jurământ de rătăcire”, ”Pervazul lui Dumnezeu”, ”Prospect de femeie” sau ”Mamifer”.