Ruby, în pat, așa cum doar iubitul ei o vede. Imaginea care a încins internetul

Fără doar și poate, Ruby este o artistă care atrage toate privirile la fiecare apariție, iar asta nu doar pentru frumusețea ei, ci și pentru carismă.

Ruby, în pat, așa cum doar iubitul ei o vede. Imaginea care a încins internetul
Ruby

„Bună dimineața. S-a trezit dulceața”

Ruby este una dintre vedetele din România care nu se sfiește să se fotografieze în orice moment al zilei, indiferent dacă e machiată sau nu. Recent, artista s-a filmat chiar și în așternuturi, abia trezită din somn. Ea a vrut să le arate fanilor cum arată și cum se simte.

Fără inhibiții și cu o sexualitate debordantă, Ruby le-a arătat fanilor săi ceea ce doar iubitul ei vede dimineața, în pat, pe ea goală. Dar, cu toate că era dezbrăcată, artista nu a lăsat nimic indecent la vedere, pentru că era învăluită în așternuturile sale albe.

„Bună dimineața, s-a trezit dulceața!”, a spus Ruby în video.

Ruby a avut o copilărie grea

Anul trecut, Ruby și-a cumpărat un penthouse pe care l-a renovat de la zero, iar ulterior s-a mutat cu Robert, iubitul ei și cu bunica care a crescut-o de mică.

Pe numele ei adevărat, Ana Claudia Grigore, artista s-a născut în Medgidia și nu a avut o copilărie tocmai ușoară. Problemele pe care le-a întâmpinat de mică, au ieșit la iveală abia în toamna anului 2013, atunci când străbunica și  mătușa lui Ruby au vorbit despre asta la Kanal D. 

„Ea a fost un copil încercat, părinții au plecat în Italia, să muncească. Avea trei ani. Apoi, au fost mai multe probleme, părinții au divorțat.

Ei veneau în țară o dată pe an și stăteau câte două săptămâni, poate de două ori, cel mult. Uneori, mai mergeam și eu cu ea la ei, în Italia. Dar îi vedea rar. Când plecau, Claudia se ascundea în șifonier, acolo unde ei aveau hainele, și plângea după ei.

Alteori, eu eram în casă și vorbeam cu cineva și Claudia îmi zicea «E mama în casă, scoate-o afară». I-a fost greu”, a povestit mătușa lui Ruby pentru Kanal D.