Roxana de la Puterea Dragostei, poze compromiţătoare! A apărut în ipostaze extrem de sexy, ca la videochat!

Roxana de la Puterea Dragostei, poze compromiţătoare! A apărut în ipostaze extrem de sexy, ca la videochat, iar fanii ei sunt şocaţi!

Roxana de la Puterea Dragostei, poze compromiţătoare! A apărut în ipostaze extrem de sexy, ca la videochat!
Roxana

Roxana de la Puterea Dragostei este din nou în centrul atenţiei după o bătaie, în toată regula, cu Manuela. Publicul emisiunii a avut parte, în ultimele zile, de un "spectacol" presărat cu ameninţări, plânsete şi ţipete, iar Andreea Mantea a reuşit, cu mari eforturi să restabilească o ordine în platou.

Ei bine, părţile beligerante, adică Roxana şi Manuela, s-au ales cu zgârieturi, iar cea dintâi a avut şi buza spartă. Asta nu este însă singura problemă a fostei iubite a lui Bogdan Mocanu.

Roxana de la Puterea Dragostei, poze compromiţătoare! "Arăt foarte bine, mulţumesc lui Dumnezeu. Vă pup dulce şi mergeţi la solar"

În urmă cu câteva ore, cineva a urcat, pe grupurile fanilor emisiunii Puterea Dragostei, o filmare cu tânăra, în lenjerie intimă. Mai mult decât atât, aceasta făcea mişcări provocatoare care te duc cu gândul la...videochat. În plus, frumoasa şatenă se filmează, la un moment dat...chiar în zonele intime şi pare extrem de mândră de gesturile ei.

Roxana de la Puterea Dragostei, poze compromiţătoare! "Veţi arăta şi voi ca o ciocolată! Recomand solarul"

"Am văzut că tot circulă pe internet un video cu mine în bustieră şi lenjerie intimă! WOW! Ce pot spune? Arăt foarte bine, mulţumesc lui Dumnezeu. Vă pup dulce şi mergeţi la solar. Veţi arăta şi voi ca o ciocolată! Recomand solarul", a scris Roxana pe insta story după ce a văzut imaginile compromiţătoare.