O româncă şi bebeluşul său au fost înjunghiaţi în Marea Britanie: „Dacă nu pot să fiu un tată bun, va muri”

O româncă din Marea Britanie a fost la un pas de moarte, iar copilul ei a fost ucis.

O româncă şi bebeluşul său au fost înjunghiaţi în Marea Britanie: „Dacă nu pot să fiu un tată bun, va muri”
Andra si Denis Beytula

Andreea Ștefan, o româncă stabilităîn Marea Britanie, și copilul ei de doar trei săptămâni au fost înjunghiați de mai multe ori. Agresorul a fost chiar iubitul fetei și tatăl copilului, un tânăr de 27 de ani de origine bulgară. Pentru faptele lui, el a fost condamnat la închisoare.

Denis Beytula și-a înjunghiat bebelușul care dormea în pătuț, apoi s-a năpustit asupra iubitei lui, Andreea. Copilul a murit în spital, la patru zile după atac. Tânăra de 21 de ani a supravieșuit, deși a fost grav rănită.

„Dacă nu pot să-i fiu un tată bun, va muri. Eu l-am făcut, eu îl omor”, ar fi spus Denis Beytula înainte de a comite crima.

Ce s-a întâmplat între Andra și iubitul ei

Procurorul din Marea Britanie care s-a ocupat de acest caz înfiorător a povestit ce s-a întâmplat între tânăra rom,âncă și iubitul de origine bulgară.

„Întors acasă la amiază, era furios. A luat cuţitul cu care o ameninţase în seara dinainte. I-a spus Andreei că o iubeşte şi că are nevoie doar de zâmbetul ei. Apoi a întors cuţitul asupra lui şi a vrut să i-l dea ei, spunând: ok, dacă nu te pot ucide pentru că te iubesc, fă-o tu. Şi-a făcut o tăietură superficială pe mână în zona venelor. Sângele a speriat-o pe Andreea care l-a implorat să se oprească şi a încercat să-l convingă: nu poate face asta dacă chiar o iubeşte.

Beytula a plecat cu cuţitul în mână în dormitor unde dormea fiul său şi s-a aşezat pe pat. Andreea a venit după el, moment în care i-a spus să se ducă la baie să-i aducă un pansament pentru rana pe care şi-o provocase. Iniţial a refuzat, dar s-a dus când s-a enervat şi a ţipat la ea. L-a auzit mişcându-se şi s-a întors în fugă în cameră ca să-l vadă aplecat deasupra coşuleţului bebeluşului înjunghiindu-l. S-a repezit apoi asupra partenerei căreia i-a aplicat lovitură după lovitură. S-a luptat cu el reuşind să pareze câteva lovituri, dar a înjunghiat-o de mai multe ori”, a declarat procurorul pentru Mirror.co.uk.