O femeie gravidă în șase luni, mesaj disperat de pe patul de spital: „Am COVID-19. Lupt pentru viața mea și a copilului meu”

Karen Mannering este o femeie în vârstă de 39 de ani, din Marea Britanie. Aflată pe patul de spital din cauza infecției cu COVID-19, femeia a făcut un apel disperat către oameni.

O femeie gravidă în șase luni, mesaj disperat de pe patul de spital: „Am COVID-19. Lupt pentru viața mea și a copilului meu”
Karen Mannering

Însărcinată în șase luni, Karen Mannering a ajuns pe patul de spital, după ce a acuzat că se simte rău de mai bine de două săpătmâni. Femeia a fost diagnosticată cu COVID-19 și pneumonie la ambii plămâni.

Karen urmează să fie mămică pentru a patra oară. Cu foarte multă durere în suflet și gata să izbucnească în plâns, ea a hotărât șă posteze pe rețelele de socializare un videoclip, în care sfătuiește toți oamenii să stea în casă.

„Mi s-a spus că am COVID-19 și sunt bolnav de două săptămâni. Am fost în spital de sâmbătă și astăzi este miercuri. Am pneumonie la ambii plămâni și mă lupt pentru mine și copilul meu. Nu merită să ieșiți afară. Am trei copii acasă și un soț pe care nu pot să-l văd”, a povestetit Karen, cu lacrimi în ochi, potrivit Daily Mail.

Femeia a mai spus că nu știe de unde a luat virusul, dar simptomele o fac să se simtă foarte rău.

Incredibil ce se întâmplă în corpul unui pacient infectat cu coronavirus. Nimeni nu se aștepta să fie atât de rău!

În urma efectuării mai multor autopsii ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus care a apărut în China, un grup de medici a făcut publice rezultatele devastatoare.

Cel mai afectat organ în cazul pacienților infectați cu coronavirus este plămânul. Totuși, medicii chinezi au descoperit că aceasta este doar una din consecințele bolii.

După ce au efectuat 29 de autopsii ale unor pacienți decedați în urma infectării cu virusul COVID-19, un grup de cercetători chinezi a făcut publice rezultatele absolut devastatoare pe care le-au aflat.

Astfel, concluzia studiului este că noul coronavirus distruge sistemul imunitar şi produce schimbări patologice severe în plămânii celor infectați. De asemenea, duce şi la apariţia unor secreţii în tuburile bronhiale, ceea ce îngreunează circulaţia oxigenului. Mai mult decât atât, COVID-19 nu afectează doar plămânii, ci și inima, ficatul sau rinichii. În urma autopsiilor, aceste organe au fost găsite în diferite stadii de deteriorare.

Medicul chinez Wang Guiqiang, cel care a condus echipa de cercetători, a prezentat rezultatele studiului în cadrul unei conferințe susținute la Beijing și a precizat că din cauza distrugerii sistemului imunitar al unui bolnav cu COVID-19, acesta devine mai vulnerabil la alte infecţii bacteriologice şi fungice, infecţii care agravează starea şi pot duce chiar la deces.