Mormântul lui Mădălin, profanat pentru 50 de lei. Hoții i-au furat banii de pe piept

Mădălin, un tânăr în vârstă de 18 ani din Săulești, Gorj, a murit cu câteva zile înainte de Anul Nou și a fost înmormântat pe 1 ianuarie 2020. Mormântul tânărului a fost profanat de hoți.

Mormântul lui Mădălin, profanat pentru 50 de lei. Hoții i-au furat banii de pe piept
Mădălin

Familia lui Mădălin a suferit un adevărat șoc în momentul în care a mers la cimitir și a găsit sicriul fiului său larg deschis.

Tatăl tânărului decedat a mers la poliție și a reclamat situația, iar oamenii legii au deschis un dosar penal de profanare de morminte. În acest moment autorii sunt căutați de poliție.

Hoții au profanat mormântul în cautare de aur, însă nu au găsit nimic de valoare și au furat cei 50 de lei de pe pieptul băiatului. Constantin Drăghici, primarul comunei, a declarat pentru Radio Târgu-Jiu că a fost primul care a ajuns la mormântul adolescentului.

Plăcile de beton erau îndepărtate și sicriul deschis

Acesta susține că plăcile de beton erau îndepărtate, sicriul fiind deschis.

Mădălin a fost îmbrăcat în mire când l-au îngropat, iar pe piept i s-au pus, conform tradiției, bani. Mai exact, spun apropiații, o bancnotă de 50 de lei.

Edilul susţine că hoţii au furat cei 50 de lei aflaţi pe pieptul băiatului decedat. Tâlharii au căutat aur, însă s-au mulţimut cu ce au găsit.