Manuela de la Puterea Dragostei a făcut-o pe Ella să plângă! Ce i-a spus referitor la Jador

Manuela de la Puterea Dragostei a răspuns la o postare a Ellei referitoare la Jador, iar mesajul ei a făcut-o pe aceasta să plângă.

Manuela de la Puterea Dragostei a făcut-o pe Ella să plângă! Ce i-a spus referitor la Jador
Manuela

Ella de la Puterea Dragostei a publicat, imediat după miezul nopții, un mesaj emoționant. Jador împlinește, pe 25 martie 2020, 25 de ani, iar frumoasa brunetă a vrut să fie prima care îi urează la mulți ani, în ciuda numeroaselor reproșuri și scandaluri care s-au petrecut între ei în casa Puterea Dragostei, dar și în afară.

Ella de la Puterea Dragostei a publicat o fotografie în care apare alături de Jador și a scris un mesaj care i-a emoționat pe fanii care încă speră că cei doi foști concurenți vor mai putea forma un cuplu.

Ella de la Puterea Dragostei, mesaj pentru Jador, de ziua lui

„Cadoul pe care ti l-as fi putut oferi astazi pentru totdeauna… din pacate nu-l mai poti primi deoarece am ales un alt drum, nu asta mi-a dictat inima… din pacate asta e situatia… La multi ani, sper sa fii implinit si fericit! Dumnezeu să te binecuvanteze si sa-ți fie pavaza pe pamant (restul cuvintelor pe care ti le-as fi urat astazi le simti tu….)”, a scris Ella de la Puterea Dragostei, într-un mesaj ușor enigmatic, dar care i-a impresionat pe fani.

La scurt timp, Manuela a postat un comentariu la postarea Ellei.  ”Mi-aș fi dorit să vă văd împreună mult timp de acum înainte. Îmi sunteți foarte dragi amândoi și știți asta. Elo, fii fericită pentru că ai cunsocut iubirea adevărată și fericirea în cel mai pur stadiu alături de el. Dumnezeu știe întptdeuna când și cum să așeze lucrurile. La mulți și fericiți ani, Jadoraș!”, este mesajul Manuelei Oprișiu.

După ce a citit mesajul Manuelei, Ella a recunoscut că a plâns.

Ella s-a întors la Puterea Dragostei?

Ella a avut o relație controversată cu Jador, încă de la începutul sezonul 2 de la Puterea Dragostei. Au fost împreună, s-au certat, ți-au spus cuvinte grele. În urmă cu câteva săptămâni, Ella a părăsit Puterea Dragostei motivând cauze mediacle și s-a întors în România. Numai că aici, s-a aflat că s-a împăcat cu Jador, cei doi se pare că au locuit și împreună în apartamentul din București al cântărețului. Numai că, acum Ella s-a întors în Turcia. Cel puțin susțin apropiații lor și, în curând am putea să o revedem la Puterea Dragostei. Cât despre relația ei cu Jador, aceasta pare în continuare una sub semnul întrebării, cel puțin pentru fanii celor doi.