Dincă a găsit metoda prin care să scape de puşcărie. Planul de evadare al Monstrului de la Caracal

Gheorghe Dincă a plănuit modul prin care poate scăpa din închisoare chiar în timp ce se afla după gratii şi interceptat de către autorităţi. Monstrul din Caracal va încerca să declare faptul că are probleme pshicice şi să fie internet într-un spital de specialitate.

Dincă a găsit metoda prin care să scape de puşcărie. Planul de evadare al Monstrului de la Caracal
Gheorghe Dincă

Planul său a fost înregistrat în celulă în timp ce acesta era interceptat de anchetatori. Gheorghe Dincă i-a povestit anchetatorului sub acoperire cum are de gând să scape de puşcărie, acesta i-a mărturisit faptul că la un moment dat va fi internat într-un spital de psihiatrie.

Monstrul de la Caracal va încerca să demonstreze în faţa autorităţilor faptul că are probleme psihice şi nu poate suporta detenţie în penitenciar.

Mai mult decât atât, acesta a vorbit cu familia sa la începutul lunii decembrie, spunându-le faptul că dacă ar declara că cele două fete sunt vii, atunci familia sa ar avea de suferit şi poliţia îi va suspecta de implicare. Gheorghe Dincă i-a spus soţiei sale să înainteze mai repede divorţul pentru a mai salva ceva din averea familiei.