Denisa Răducu, uitată de colegi, nu și el! Gestul superb făcut de un cântăreț cunoscut la mormântul de la Ștefănești

Denisa Răducu nu a fost uitată de fani, însă foștii colegi de breaslă o vizitează din ce în ce mai rar la Ștefănești, acolo unde este înmormântată.

Denisa Răducu, uitată de colegi, nu și el! Gestul superb făcut de un cântăreț cunoscut la mormântul de la Ștefănești
Denisa Răducu

Gest superb din partea interpretului Alinu AJ, care a vizitat morâmântul Denisei Răducu, i-a adus flori și i-a aprins o lumânare. Din păcate, Denisa este din ce în ce mai rar vizitată de foștii colegi de breaslă, care spuneau în 2017 că i-au fost cei mai buni prieteni.

Denisa Răducu, uitată de colegi, nu și el! Alinu AJ nu i-a spus niciodată ”adio” ci doar ”la revedere”

”Astăzi te-am vizitat din nou. Știu ca te-ai bucurat că mă revezi, și eu m-am bucurat că am putut să-ți ofer flori și să îți spun în gând câteva vorbe. Pentru cei care te iubesc ești prezentă zi de zi în viețile lor prin muzica ta, nu fi tristă! Promit că voi reveni ori de câte ori îmi voi vizita rudele în comuna noastră natală. La revedere, Denisa!”, a scris Alinu AJ pe contul lui de socializare.

Contactat de WOWbiz.ro, Alin Gheorghe Dicu, alias Alinu AJ (fost membru a l trupei Play AJ, în mare vogă în urmă cu câțiva ani), a declarat că înceracă să meargă cât mai des la mormântul Denisei și c de fiecare dată este la fel de emoționat când ajunge acolo. ”Am plâns la mormântul Denisei. Aș vrea ca lumea să-și amintească de ea, să n-o uite”, ne-a spus interpretul Alinu AJ.

Denisa Răducu, uitată de colegi, nu și el! Părăsită de ”prieteni” după moarte

Din păcate, nu același lucru se poate spune despre alți colegi de breaslă ai Denisei, cântăreți care în urmă cu 3 ani, atunci când interpreta încă se lupta cu teribila boală, aceștia apăreau la diverse emisiuni de televiziune și se recomandau drept buni prieteni ai solistei. Marea majoritate a acestora au venit ”puțin către deloc” la cimitirul din Ștefănești, Vâlcea. Din fericire, fanii Denisei Răducu i-au rămas acesteia fideli. Ei nu au uitat-o și o vizitează des. Denisa are în continuare unul dintre cele mai puternice fan-cluburi din România, cu o comunitate extrem de activă pe platformele de socializare.

Nu în ultimul rând, părinții Denisei Răducu vin practic în fiecare zi la mormântul fiicei lor. Tatăl cântăreței nu a putut nici acum trece peste tragedie și st mai mult în cimitir decât acasă, îngrijind și înfrumusețând locul de veci.