Dani Mocanu a sărit să îl bată pe Hamude de la "Puterea dragostei"! Motivul pentru care a început scandalul e halucinant

Dani Mocanu a sărit să îl bată pe Hamude de la "Puterea dragostei". Scenele șocante au avut loc în club

Dani Mocanu a sărit să îl bată pe Hamude de la "Puterea dragostei"! Motivul pentru care a început scandalul e halucinant
Dani Mocanu si Hamude

S-a întâmplat în această vară, într-un club din Germania.

Atât Dani Mocanu, cât și Hamude se aflau în Germania pentru a cânta pentru românii din diaspora.

În timpul prestației lui Hamude, cineva a dat o dedicație pentru Dani Mocanu, în care spunea că manelistul este "cel mai șmecher" din România, potrivit b1.ro. Hamude nu ar fi dat dedicaţia aşa cum i-ar fi plăcut lui Dani Mocanu, ci cu o atitudine de superioritate, ceea ce l-a enervat la culme pe manelist.

Dani Mocanu s-a ridicat imediat de la masă și s-a îndreptat spre Hamude, pe care voia să îl lovească. Din fericire pentru fostul concurent de la "Puterea dragostei" Mocanu a fost oprit de către bodyguarzii clubului, așa că scandalul nu a degenerat. Chiar dacă nu a fost lăsat de bodyguarzi să îl lovească pe Hamude, Dani Mocanu a apucat să îl scuipe pe acesta înainte de a pleca din club, mai informează sursa citată. 

Imagini uluitoare cu Perversu' de pe Târgu Ocna și Jador!

Jador s-a obișnuit să facă vlog de peste tot unde merge cu Perversu' și Nikolas Sax. De data asta au fost la supermarket și Perversu' s-a făcut că fură ceva.

"Nu te cred! Băi, dacă-l iei, ești prost! Îl plătesc eu, nu fi prost. Îl furi pe bune? Da' măcar fură ceva scump", a spus Jador.

Simina a vrut și ea să scoată o piesă! Perversu' a dezvăluit discuția cu Hamude

Jador a filmat o discuție în care apar Perversu' de pe Târgu Ocna și Nikolas Sax. Discuția a devenit un vlog, publicat pe contul de YouTube al lui Jador.

Perversu' a făcut dezvăluirea: Simina a vrut și ea să scoată o piesă. I-a zis despre acest lucru lui Hamude și a rezultat o discuție fabuloasă.

Perversu': Îi zice Simina lui Hamude: "Să vorbesc și eu cu Ovidiu poate-mi face și mie o piesă"

Jador: Pentru cine?

Perversu': Ea, mă, să cânte ea

Jador: Da, mă, dar pentru cine piesa?

Perversu': Pentru Iancu, nu cred că pentru tine (...) Hamude îi zice mai pe mirat: "Ai tu voce?". La care ea, stă o fracțiune de secundă: "Păi ce, tu ai?"

Altcineva, aflat în încăpere, care a asistat și la discuție, a povestit continuarea: "Hamude frustrat fiind, când i-a zis Simina "Păi ce, tu ai?" se umflă în pene și cică: "Eu am evenimente".