CUMPLIT! Problemele uriașe prin care a trecut Augutin Viziru după ce și-a tăiat mâna cu toporul! Faimosul de la Survivor și-a secționat patru tendoane nu își poate mișca două degete! ”Sunt amorțite, nu le simt” Când s-a întâmplat asta!

Augustin Viziru a rămas cu mari probleme după ce, la un show TV, și-a tăiat tendonul de la o mână cu toporul

CUMPLIT! Problemele uriașe prin care a trecut Augutin Viziru după ce și-a tăiat mâna cu toporul! Faimosul de la Survivor și-a secționat patru tendoane nu își poate mișca două degete! ”Sunt amorțite, nu le simt” Când s-a întâmplat asta!
Augustin Viziru

Survivor România a început în forță în weekend la KanalD, iar concurenții au fost puși deja în situații limită. Unul dintre ei este și Augustin Viziru, care, chiar din a doua zi, a trecut prin mari probleme, după o accidentare pe traseu.

Augustin Viziru nu este însă la prima situație critică în care se confruntă cu grave probleme de sănătate. Admiratorii actorului știu că, în urmă cu trei ani și jumătate, atunci când a participat la un show tv, el a trecut prin chinurile iadului în momentul în care și-a tăiat mâna cu un topor! Practic faimosul de la Survivor România și-a secționat patru tendoane, spre marea disperare a colegilor și a telespectatorilor.

Augustin Viziru are dureri zilnice. ”Am făcut multe tratamente și recuperare”

La vremea respectivă, actorul a fost operat de urgență, iar după aceea a urmat o perioadă lungă de tratamente și recuperare. Din păcate însă fără o rezolvare medicală totală, căci nici după atâta timp, nu și-a revenit complet, mai rău, două dintre degete nu le simte. Acest lucru îl afectează psihic și îl deranjează pentru că, de atunci, pe lângă durerile zilnice, nu mai poate juca nici biliard la nivelul pe care și-l dorește, un sport pe care îl practică la nivel de profesioniști

”Mâna e OK, merge bine, funcționează, numai că nu simt două degete. Nu vor să-și revină, mă încurcă foarte mult în proiectul meu cu biliardul. Sincer, mă jenează din ce în ce mai tare. Sper să fie o chestie psihică și să reușesc să trec peste ea și să joc la nivelul la care vreau să joc eu”, a spus, în premieră pentru WOWbiz.ro, Augustin Viziru, în urmnă cu ceva vreme.

Augustin Viziru și-a tăiat mâna cu toporul! ”Era frustrant. Nu puteam să deschid nici un dop la sticlă, înnebuneam”

De când Augustin Viziru și-a tăiat mâna toporul, faimosul de la Survivor România poartă o mănușă specială, care îl ajută să mânuiască tacul la biliard, dar și să funcționeze mai bine zi de zi. ”Mănușa o folosesc majoritatea jucătorilor de biliard. Eu am fost întotdeauna împotriva ei. Numai că, în urma accidentului, am probleme cu circulația în zona respectivă, iar două degete nu le simt deloc. Ei bine, cu mănușa pe mână e uniform, pot juca. Adică nu simt nimic niciunde. Și m-am obișnuit așa. Dacă-mi dau însă mănușa jos nu pot să bag două bile una după altă din cauza mâinii. Se pare că așa o să rămân pe viață. Dar acum… ce să fac… Important este că sunt sănătos, bine că n-am tăiat mâna de tot, că n–a căzut pe jos, că există și variantă să o văd cum se mișcă pe jos, pe acolo, Doamne Ferește”, a spus Viziru, care a mai specificat și faptul că datorită mănușii nu se mai observă cicatricea... care e una groaznică. ”Nu-mi place cum se vede. Mă bucur că stăpânesc mișcările, dar am părți în care nu simt nimic și probabil nu o să mai simt niciodată. Am făcut o recuperare bună, căci, vă spun, Nici nu puteam să deschid sticle măcar, la început. Era frustrant. Nu puteam să deschid nici un dop la sticlă, înnebuneam”, a conchis actorul.

Acum, în show-ul survivor România de la Kanal D, Augustin Viziru este, din nou, accidentat.