Cum va fi adus Cornel Gales in tara! „Nu se putea altfel”

Cornel Gales s-a stins, duminica, intr-un grav accident de circulatie in Spania, iar a doua zi, fosta lui iubita si, pana in acel moment, partenera de afaceri, Viviana a zburat spre Valencia pentru a se ocupa de cele necesare repatrierii trupului neinsufletit.

Cum va fi adus Cornel Gales in tara! „Nu se putea altfel”
Cornel Gales

Cum va fi adus Cornel Gales in tara!

Doar ca, asa cum prevede legea, procedurile in asemenea cazuri sunt extrem de complicate, motiv pentru care Viviana a facut eforturi incredibile pentru a rezolva repatrierea trupului lui Cornela Gales.

Din acest motiv, sustin sursele wowbiz.ro, Viviana s-a vazut nevoita sa apeleze la singura varianta posibila pentru a obtine actele necesare pentru ca regretatul Cornel Gales sa se poata intoarce in tara si sa fie inmormantat alaturi de Zanica lui, Ileana Ciuculete.

Mai exact, a reusit sa o contacteze pe fiica cu care Cornel Gales nu a mai vorbit deloc in ultimii ani.

”Din ceea ce am inteles, Viviana a discutat cu Claudia si au rezolvat toate aspectele birocratice. Nu se putea altfel, mai ales ca Viviana nu este ruda cu el. Oricum, ea va aduce doar corpul lui Cornel Gales, toate efectele lui personale vor putea fi ridicate de la autoritatile spaniole doar de mostenitorii directi ai lui, adica Claudia, fiica lui”, ne-a spus un apropiat de-al regretatului Cornel Gales.

Culmea, in ciuda faptului ca avea o relatie cat se poate de dificila cu tatal ei, Claudia a rezolvat imediat ce avea de facut, motiv pentru care Viviana s-a putut ocupa in liniste de restul celor necesare pentru ca trupyul lui Cornel Gales sa fie adus in Romania si inmormantat, asa cum a spus-o in repetate randuri, alaturi de Ileana Ciuculete.