Cine este bărbatul care a făcut videochat cu Bianca de la Puterea Dragostei? Tânărul riscă să-i bată poliția la ușă

Bărbatul cu care Bianca Comănici a făcut videochat ar putea avea probleme mari pentru că aceasta era minoră în momentul în care era filmată.

Cine este bărbatul care a făcut videochat cu Bianca de la Puterea Dragostei? Tânărul riscă să-i bată poliția la ușă
Bianca Comanici

Tânărul care apare în imaginile compromițătoare cu Bianca Comănici și-a dezactivat toate conturile de socializare, la puțin timp după ce Nelson Mondialu’ a anunțat că vrea să-i facă plângere penală. G.P. este din Tecuci, este cu un an mai mare decât Bianca iar cei doi aveau o relație împreună în 2017, când actuala concurentă de la Puterea Dragostei era încă minoră. Tot atunci, cei doi au făcut împreună videochat, iar în acest moment, tânărul este pasibil să ”intre” la corupere de minori.

Problemele nu se opresc aici pentru G. Bianca a lăsat să se înțeleagă faptul că fostul ei partener a supsu-o la presiuni pentru a o convinge să facă împreună bani în fața camerelor, ceea ce ar fi o situație agravantă pentru el.

Nelson îi deschide dosar penal

”Am fost astăzi și am vorbit cu avocata, vom deschide un dosar, un proces, să-l bage la pușcărie, în primul rând pentru că a abuzat de fată, fata era minoră. A făcut bani, a făcut prostituție online, virtuală. Poliția să se sesizeze, părinții Binacăi să se sesizeze. Vrem să scoatem în evidență: a fost abuzată sau nu?”, a spus Nelson Pop, tatăl lui Livian, iubitul actual al Biancăi.

Lucrurile sunt însă mult mai complicate, iar povestea videochatului nu se oprește aici. Zilele trecute, în mediul online au început să circule informații că persoane apropiate Biancăi (din familie chiar) ar deține o afacere cu videochat în Tecuci, iar concurenta de la Puterea Dragostei ar fi ajuns să ”presteze” în fața camerelor mai degrabă de bunăvoie, nu forțată de iubit. În acest moment, fanii emisiunii sunt împărțiți între cei care îi iau apărarea Biancăi în fața ”linșajului” la care a fost supusă în mediul online și cei care o condamnă pentru ”falsitatea” de care a dat dovadă, pozând mereu în inocentă.