Cazul Caracal: adevărul iese la iveală? Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Alexandra și Luiza

În plină pandemie de coronavirus apar și noi informații importante în cazul Caracal. Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a făcut noi declarații care pot schimba firul anchetei.

Cazul Caracal: adevărul iese la iveală? Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Alexandra și Luiza

La ultimele înfățișări, Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariției celor două fete, a declarat în fața judecătorilor că nu le-a ucis pe cele două tinere pe care le-a răpit.

Mai mult decât atât, Dincă a șocat opinia publică în momentul în care a spus că a fost forțat de persoanele care l-au anchetat să declare că el este ucigașul Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu. „Monstrul din Caracal” cere retrimiterea dosarului la Parchet pe motiv că nu ar fi avut parte de o „apărare legală”. Dincă spune că au fost „vicii de procedură” și promite că va declara totul în fața judecătorilor.

Avocatul Tonel Pop a dat mai multe detalii în acest sens.

„A invocat lipsa apărării efective, faptul că nu a avut o apărare legală, acele vicii de procedură. A spus că toate actele de urmărire penală sunt nule şi vrea retrimiterea dosarului la Parchet pe motiv că a fost forţat să recunoască anumite fapte care nu sunt adevărate.  El va explica în detaliu şi va face memorii în faţa judecătorilor”, a spus avocatul Tonel Pop la RomaniaTV.

Totodată, avocatul Tonel Pop a mai declarat că Dincă încearcă să profite de „lipsa avocatului” , apărătorii săi renunțând rând pe rând să îl mai susțină, folosind această portiță pentru a încerca să scape de acuzațiile grave care i se aduc.

„Acele plecări ale avocatului, lipsa avocatului, le va invoca Dincă acum cu subiect şi predicat şi va reuşi să scape de acuzaţii”, a mai spus Tonel Pop la România TV.