Bianca, mesaj dur dupa ce Livian a umilit-o in ultimul hal: ''Nicio fata nu ar trebui sa ...''

Bianca a suferit mult in momentul in care Livian i-a dat papucii. La inceput, aceasta a crezut ca totul este un joc si a sperat intr-o impacare.

Bianca, mesaj dur dupa ce Livian a umilit-o in ultimul hal: ''Nicio fata nu ar trebui sa ...''
Bianca Comanici

Bianca s-a umilit in fata lui Livian si a spus de multe ori ca ea va lupta pentru dragostea lui, desi acesta o respingea in mod constat. Bianca si-a dat acum seama de faptul ca nu mai exista cale de impacare si ca s-a umilit in fata lui Livian incercand sa repare ceva ce el clar nu isi mai dorea. 

''Nicio fata nu ar trebui sa uite faptul ca nu are nevoie de un barbat care nu are nevoie de ea'', este mesajul Biancai. 

Livian și Bianca reușesc de fiecare dată să stârnească controverse.

Dacă nu se ceartă, atunci apar alte detalii care dau naștere unor conflicte serioase, cei doi fiind mereu în mijlocul acestor tensiuni.

Livian a spus tot adevărul. A vrut sau nu Bianca să îi fure bani de pe card: "De câteva luni bune nu are card"

De această dată, totul a pornit de la un zvon potrivit căruia Bianca ar fi încercat să îi fure banii lui Livian de pe card. Se pare că informația este una falsă, Livian lămurind lucrurile prin intermediul unui live postat pe canalul său de Youtube.

Concurentul de la "Puterea Dragostei" a vrut să clarifice această situație, explicând că a fost vorba doar despre o neînțelegere. 

"Toată chestia cu Bianca, cu cardul, nu e cum se speculează pe internet că a vrut să îmi fure banii. Nu, nici vorbă de așa ceva. Toată chestia e că a vrut să își facă o comandă, ea și-a pierdut cardul, l-a băgat în bancomat și i l-a reținut. De câteva luni bune nu are card și avea nevoie de cardul meu. (...) Cardul nu se dă! E ca și cum îi dau ei cardul și mâine dispar bani din cont. Nu că nu am încredere în ea pentru că în ea am cea mai mare încredere, dar să nu se ajungă acolo. Asta vă sugerez și vouă să nu dați și nici să nu cereți.", a spus Livian.