Bianca de la Puterea dragostei, despre motivul despărțirii de Livian: „Ai pierdut-o din cauza...”

Ce a transmis concurenta de la Puterea dragostei despre despărțirea de Livian. De ce s-a ajuns la despărțire și de ce nu se mai poate ajunge la împăcare.

Bianca de la Puterea dragostei, despre motivul despărțirii de Livian: „Ai pierdut-o din cauza...”
Livian și Bianca

Povestea dintre Livian și Bianca de la Puterea dragostei a ajuns la final, însă, cei doi continuă să rămână în emisiune și fiecare are motivele sale. Într-un live realizat pe Instagram, Bianca a dezvăluit cum se simte în această perioadă și de ce a ales să rămână în emisiune, după ce Livian a decis să încheie relația lor.

De mai bine de două luni, cei doi au fost certați și nu au reușit să găsească un motiv pentru a fi din nou împreună. Concurenta a dezvăluit ce simte pentru Livian.

„Par zen. Încerc să par fiindcă vreau să vă transmit o stare bună pentru că dacă ar trebui să vă arăt starea mea nu cred că ați vrea să mai fiu pe live. Ceea ce se întâmplă între mine și Livian... nu știu ce se întâmplă real între noi doi pentru că a trecut o grămadă de timp și cred că decizia pe care am luat-o este definitivă. Ea așa de greu... simt că sunt într-o semi depresie. În general am o stare proastă și acum că mai e și chestia asta cu coronavirus e și mai rău... ”, a spus Bianca de la Puterea Dragostei.

Concurenta a continuat să își spună durerea pe aceeași pagină de socializare, iar cum o fotografie valorează mai mult decât o mie de cuvinte, Bianca a ales o imagine extre de puternică:

„Ai avut-o datorită cuvintelor tale și ai pierdut-o din cauza acțiunilor tale”, a scris Bianca.

Ce părere are Livian despre despărțire

Între timp, Livian are alte răfuieli, cu colegii săi de competiție și a lăsat pe locul al doilea povestea cu Bianca. Pe contul său de Instagram, concurentul le-a transmis un mesaj celor cu care a avut parte de un scandal monstru zilele trecute. Cătălin, Andy și Turcu i-au jignit pe Livian și pe familia sa.

„Faceți figuri, aveți nervi când dați declarații despre voi. Dar, la o adică, atunci când dădeați despre alții, ieșeați eliberați din încăpere”, a spus Livian pe contul său de Instagram.