Bianca de la ”Puterea dragostei”, criticată dur de fani: ”Ne-ai dezamăgit!”. În ce ipostază a fost surprinsă

Bianca de la ”Puterea dragostei” a fost surprinsă într-o ipostază diferită față de ce vedem la televizor. Unii fani au criticat-o dur.

Bianca de la ”Puterea dragostei”, criticată dur de fani: ”Ne-ai dezamăgit!”. În ce ipostază a fost surprinsă
Bianca Comanici

Bianca Comănici și-a surprins fanii cu ipostaze diferite față de ce arată pe sticlă. Concurenta a apărut în mai multe dintre vlog-urile iubitului ei, Livian, fără pic de machiaj. Reacțiile au fost împărțite, mulți dintre fanii Biancăi au atacat-o pentru cum arată.

”Zici că ești moartea nemachiată, Bianca! Ne-ai dezamăgit!”, au scris telespectatorii emisiunii pe paginile oficiale ”Puterea Dragostei”.

Bianca de la ,,Puterea Dragostei” formează un cuplu cu Livian Pop, băiatul lui Nelson Mondialu.

Bianca și Livian au stabilit ce vor face când ies din show

Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” sunt deciși să trăiască împreună și după ce vor fi eliminați sau se va termina show-ul în care s-au cunoscut și și-au dat seama că se iubesc.

"De la relația asta nu pot să-mi doresc nimic mai mult. Am și înțelegere, am și bărbăție", a spus Bianca.

Cei doi își fac planuri de viitor împreună.

”Deja ne-am apucat să ne facem planuri... Avem nevoie de bani, ca să ne luăm o casă să stăm. Deja strângem bani pentru asta, chiar dacă nu am stabilit exact unde vom locui. Eu vreau în București, Livian spune să stăm în București doar câteva luni, cred că el ar vrea în Cluj. Dar, ca să fiu sinceră, eu aș vrea să ne mutăm de tot în București, nu știu de ce am o frică de Cluj. Adică eu, ca moldoveancă, simt că m-aș înțelege mai bine cu bucureștenii decât cu clujenii, nu prea simt să am legături cu felul de a fi al ardelenilor. Dar vom vedea ce se va mai întâmpla”, ne-a spus, în exclusivitate, Bianca de la ”Puterea Dragostei”.