Bianca de la Puterea Dragostei a vorbit despre singura sa operație estetică! Nimeni nu se aștepta ca ea să aibă o astfel de intervenție DEZVĂLUIRI

Bianca de la Puterea Dragostei a vorbit despre singura sa operație pe care o consideră estetică. A făcut-o după ce s-a speculat că și-a mărit sânii.

Bianca de la Puterea Dragostei a vorbit despre singura sa operație estetică! Nimeni nu se aștepta ca ea să aibă o astfel de intervenție DEZVĂLUIRI
Bianca

Bianca este una din concurentele de la Puterea Dragostei, cu foarte mulți susținători. Aceștia sunt extrem de curioși și vor să afle toate amănuntele despre tânără, de la ce cosmetice folosește, până la operațiile estetice pe care și le-a făcut.

În ultima perioadă au fost mai multe zvonuri cum că Bianca și-ar fi mărit sânii. Tânăra a răspuns că sânii ei sunt neschimbați, și a mărturisit care este singura operație estetică pe care a făcut-o.

”Am o singură operație estetică, la ochi. Am avut strabism și la 14 ani m-am operat ca privirea să-mi fie dreaptă. Probabil că de aceea se mai vede uneori că mă mai uit strâmb. Eu am în continuare strabism, văd la fel ca înainte de operație. Mi-a fost făcută însă o operație estetică pentru că s-a lucrat la mușchi, la pleoape, ca să-mi îndrepte privirea”, a povestit Bianca despre operația sa la ochi.

Bianca de la Puterea Dragostei vrea să-și injecteze buzele

Pe de altă parte, Bianca a mărturisit că-și dorește să-și facă o operație estetică, de mărire a buzelor. Asta pentru că tânăra are un complex din cauza unei cicatrice la buza de jos. 

Pentru a scăpa de cicatrice și pentru ”a-și echilibra zâmbetul”, Bianca a mărturisit că-și dorește să-și injecteze acid hyaluronic în buze. Bianca a spus că aceasta ar fi singura intervenție pur estetică pe care și-ar dori să o facă. 

Însă, în ultima perioadă, Bianca, despre care tot mai mulți că este slabă și că arată ca un băiețel, a dat de înțeles că ar putea să apeleze și un implant mamar.