Anunțul momentului la Puterea Dragostei! "Sunt gravidă"

După Simina Loica, o nouă fostă concurentă și-a surprins admiratorii cu o veste surpriză!

Anunțul momentului la Puterea Dragostei! "Sunt gravidă"
Mary de la Puterea dragostei

După Simina Loica, o nouă fostă concurentă și-a surprins admiratorii cu o veste surpriză!
Este vorba de Mary, una din cele mai îndrăgite concurente din competiție.
Mary a părăsit competiția alături de Robert, pentru a-și putea trăi povestea de dragoste dincolo de camerele de filmare.

Cei doi par mai fericiti ca oricand si pare ce sunt si pregatiti pentru marele pas: casatoria.

"Sunt gravidă", a spus Mary de la ''Puterea dragostei'' și imediat a îndreptat camera spre Robert. Robert a fost uluit pentru o fracțiune de secundă, apoi aceasta a început să râdă, dând de înțeles că totul a fost o glumă doar ca să își testeze iubitul.
"S-a speriat!", a spus Mary amuzata de situatie.

 Ce-i drept, lucrurile par destul de serioase între ei, mai ales că fanii au observat un inel frumos pe mana lui Mary si au intrebat-o imediat daca s-a logodit.

Mary de la Puterea dragostei a primit inelul de logodnă de la Robert!

Mary de la Puterea dragostei a acceptat să se mărite cu Robert, după ce bărbatul i-a oferit un inel de logodnă chiar în seara de Revelion.

După Simina Loica și Alex Zănoagă, un alt cuplu format la Puterea dragostei a decis să facă pasul decisiv pentru o căsătorie, dovadă clară că la show-ul moderat de Andreea Mantea, iubirea este cea care contează, și nicidecum premiul cel mare.

"Ne iubim și nu ne vedem separați niciodată", au spus ambii la WOWbiz.ro, de fiecare data când au fost întrebați despre relația lor.