Andreea, fata dispărută din Sibiu, a șocat poliția! A postat o poză cu ea pe Facebook: "Voiam sa fac like-uri și urmăritori"

Andreea Măcău, o fată de 18 ani din Tălmaciu, a fost dată dispărută de familie, sâmbătă seara.

Andreea, fata dispărută din Sibiu, a șocat poliția! A postat o poză cu ea pe Facebook: "Voiam sa fac like-uri și urmăritori"
Andreea

Poliția din Tălmaciu, județu Sibiu, a cerut ajutorul oamenilor pentru a o găsi pe Andreea Loredana Macău, o fată de 18 ani care a fost dată dispărută de către familia ei. Șocul a fost mare atunci când Andreea a postat, duminică, o poză cu ea pe Facebook, cu descrierea ”Dacă tot sunt dispărută” și multe emoticoane care râd copios.

Prietenii Andreei nu au întârziat să reacționeze la poza postată

”Cine te-a pus să fugi...nu puteai merge încet”, a comentat unul dintre prietenii Andreei. De asemenea, Andreea a răspuns unui comentariu că a vrut să facă like-uri și comentarii.

Andreea a plecat să locuiasă cu iubitul ei

Fata a contactat publicația oradesibiu.ro și a subliniat faptul că nu e dispărută, ci îngrăgostită! Ea a plecat de acasă cum două săptămâni și s-a mutat cu iubitul ei în Slatina.

Andreea a mărturisit că părinții ei sunt foarte stricți și că nu o lasă să iasă din casă. Au fost foarte supărați când au aflat că are o relație cu un tânărul și i-au interzis categoric să se mai vadă cu acesta, potrivit sursei citate.

„M-au sunat și de la Poliție și mi-au zis să mă duc la secție în două ore. Iubitul meu e plecat din țară și nu pot să mă duc. Și nici nu am bani. Eu sunt bine și vreau să rămân în Slatina. Nu mă întorc acasă. Părinții mei au numărul meu de telefon și știu unde să mă găsească”, a mai adăugat Andreea. 

Andreea era căutată de polție, la cererea părinților

Sâmbătă dimineața, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu au anunțat că efectuează verificări în vederea depistării unei tinere de 18 ani din Tălmaciu care a plecat voluntar de la domiciliu.

”La data de 7 februarie, MĂCĂU ANDREEA-LOREDANA, în vârstă de 18 ani, domiciliată în Tălmaciu, a plecat voluntar de la domiciliul său din Tălmaciu, iar până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime 1.65 m, aproximativ 60 kg., constituție atletică, păr negru, lung și ochii căprui. Nu prezintă semne particulare și nu se cunosc obiectele de vestimentație pe care le purta la data plecării de acasă.Persoanele care pot oferi detalii despre această tânără sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție”, a informat IPJ Sibiu.