Mai mulți influenceri din mediul online au fost păcăliți de un vlogger să promoveze un produs care, de fapt, nu există.
„Brânza Regelui” a devenit motiv de scandal în mediul online între Andrei Petroff, creator de conținut și om de marketing și câțiva influenceri români. Tânărul a „creat” un produs și un brand: o brânză Camembert prezentată drept „brânza regelui” trimisă de Curtea Regală a României. Andrei Petroff a fost cel care a ales numele, a creat povestea, a creat instituția care trimitea coletul, Curtea Regală a României, a ambalat produsul și l-a livrat în persoană influencerilor, prezentându-se drept șofer al instituției.
Povestea spunea că „brânza regelui” a fost produsă de la o enclavă de călugări din apropierea satului Viscri pentru aniversarea de 75 de ani a Regelui Angliei.
Brânza Camembert a fost împachetată în hârtie maro, cu un sigiliu din ceară roşie ataşat și a ales o cutie „de lux” pentru a trimite produsul către influenceri. „Brânza regală” a fost însoțită de o sticlă de vin și o scrisoare de la Curtea Regală a României.
Tânărul relatează întreaga poveste într-un clip video de pe contul său de Youtube.
Cine a acceptat să promoveze „brânza regelui”
Andrei povestește că a ales 16 influenceri pe care a încercat să-i convingă să îi accepte produsul, printre care Alexia Eram, Ioana Grama, Alina Ceuşan, Oana Roman, Ana Morodan, domnul şi doamna Rimă, Andreea Balaban, Mimi. Dintre cei 16, opt au răspuns pozitiv.
La primirea coletului câțiva influenceri au făcut story-uri și postări pe contul lor de Instagram prezentând produsul și povestea promovată. Oana Roman și Ana Morodan au fost doi dintre influencerii care și-au prezentat încântarea față de acest produs. Însă, imediat ce au aflat adevărata poveste a pachetului de PR, scandalul a și început.
Oana Roman il amenință cu judecata pe Andrei Petroff
Oana Roman a amenințat că îl va da în judecată pe Andrei Petroff. „Ca să lămurim această mizerie. Nu. Eu nu am căzut în plasă. Doar m-am prefăcut. Am postat apoi am şters, dar am păstrat postările ca să existe probe la dosar pentru acest infractor.
Am dat mail în care rugam să confirme cine e şi am transmis pe whatsapp toate informaţiile către cineva care lucrează cu Casa Regală pentru a investiga speţa, iar acest personaj să răspundă legal pentru ceea ce face”, a scris ea pe Instagram.
Totuși, ceea ce a făcut tânărul nu este catalogat drept o înșelăciune conform Codului Penal. Andrei Petroff a declarat că scopul nu a fost să-și bată joc de oameni, ci să arate cât de ușor pot fi convinși influencerii din România să promoveze un produs și la o simplă căutare pe Google ar fi aflat că totul este o înșelătorie.
Legendara franciză Alien dă naștere unui nou thriller SF de groază, odată cu lansarea pe Disney+ a noii producții Alien: Romulus, de la Studiourile 20th Century. Filmul ce are premiera pe 15 ianuarie marchează începutul unui nou capitol, cu un fir epic nou, diferit de filmele cu și despre extratereștrii lansate până acum, cu creaturi și personaje cu totul noi, care sunt „suficient de tensionate încât să se lanseze într-un conflict virulent” (Variety). Fanii autentici, dar și pasionații filmelor de gen se pot cufunda în fascinanta franciza, descoperind acum pe Disney+ toate producțiile Alien, inclusiv Alien, Aliens – Misiune de pedeapsă, Alien 3, Alien: Renașterea, Prometheus și Alien: Pactul.
Sinopsis: Acest thriller-horror SF autentic duce franciza Alien înapoi la originile sale emblematice, care au consacrat-o. În timp ce se cufundă în culisele unei stații spațiale abandonate, un grup de tineri colonizatori se întâlnesc față în față cu cea mai necruțătoare formă de viață din univers. Avându-i ca protagoniști pe Cailee Spaeny, David Jonsson, Archie Renaux, Isabela Merced, Spike Fearn și Aileen Wu, Alien: Romulus este regizat de maestrul filmelor de groază, Fede Alvarez, cu un scenariu semat de Alvarez și de colaboratorul său preferat, Rodo Sayagues, bazat pe personaje create de Dan O’Bannon și Ronald Shusett. Ridley Scott – cel care a regizat originalul Alien și debutul din seriale Prometheus și Alien: Pactul – a fost producător alături de Michael Pruss și de Walter Hill.
Așadar, regizorul Fede Alvarez readuce franciza Alien, cu un succes fenomenal înregistrat de-a lungul timpului, la rădăcinile sale iconice, în următoarea producție uluitoare, considerată de critici drept „teroare pură” (Brian Truitt, USA Today) și „cu totul uluitor” (Andrew J. Salazar, Discussing Film). Alien: Romulus înregistrează o cotă bună pe Rotten Tomatoes™ la categoria producții noi și a încântat deja publicul la box office-ul global, devenind al doilea film cu cele mai mari încasări din franciza Alien.
Începutul de an îl aruncă pe Gerard Butler în plină acțiune alături de O’Shea Jackson în „Frăția Hoților 2: Pantera”, continuarea blockbuster-ului din 2018 care ajunge în avanpremieră la cinema de joi, 9 ianuarie. De această dată, miza este mult mai mare, iar dușmanii devin aliați pe măsură ce prietenia și umorul dintre cei doi se transformă în atu pentru planul lor de a da cea mai mare lovitură.
După ce adrenalina din primul film, „Frăția Hoților”, a cuprins publicul din lumea întreagă, „Pantera” va relua povestea chiar de unde rămăsese, prin implicarea cineastului Christian Gudegast care semnează din nou scenariul și regia.
Gerard Butler descrie filmul ca pe „o întreagă strategie care combină perfect extremele – amuzant și dur – dar și tot ce vine între ele. De asemenea, povestea este foarte inteligent construită ca o incursiune în lumea spargerilor de mare clasă”.
Pentru O’Shea Jackson Jr., cel mai mare atu îl reprezintă complexitatea personajelor: „Suntem obișnuiți să ținem cu polițiștii, însă în seria „Frăția Hoților” aceștia sunt vulnerabili și alunecoși. E o abordare mai realistă, pentru că viața nu e doar în alb-negru, cu oameni buni și oameni răi… mai există și zone gri”.
„Frăția Hoților 2: Pantera” poartă publicul într-o lume misterioasă a hoților de diamante. Organizat în detrimentul unei cunoscute grupări de criminali din Europa, miza jafului suprem capătă dimensiuni globale, în timp ce protagoniștii își unesc forțele pentru a pătrunde în cel mai mare centru al diamantelor din Antwerp, Belgia, trecând astfel prin cele mai frumoase zone mediteraneene.
Big Nick (Butler) revine în Europa și îl urmărește pe Donnie (Jackson), care este implicat în lumea periculoasă și imprevizibilă a hoților de diamante și a mafiei Pantera, în timp ce pun la cale un furt masiv al celei mai mari burse de diamante din lume.
Lionsgate prezintă, în asociere cu eOne și TT Entertainment, o producție G-Base și Diamond Film Productions, „Fratia Hotilor 2: Pantera”. Filmul este distribuit de Vertical Entertainment, iar bilete pot fi deja cumpărate online sau din cinematograful preferat.
Cel mai mare superstar pop din ultimele decenii, Robbie Williams face poate cea mai sensibilă și profundă confesiune despre viața lui, începând cu 27 decembrie, în exclusivitate pe marile ecrane din țară odată cu premiera musicalului „Better Man: Robbie Williams”. Filmul este regizat de Michael Gracey și distribuit în cinematografele naționale de Vertical Entertainment, în format standard și Dolby Atmos.
Și pentru că nu s-a considerat niciodată cea mai evoluată persoană, Robbie este portretizat în film ca o maimuță vorbitoare, conform viziunii regizorului Michael Gracey. Artistul nu a ezitat nici când a trebuit să prezinte problemele cântărețului cu dependența de droguri și instabilitatea mintală, dar și pierderile persoanelor dragi din viața lui, inclusiv a marii iubiri Nicole Appleton (membră a trupei pop All Saints).
„Încă mi-e rușine pentru rolul pe care l-am jucat în destinul ei (Nicole). Din film, aceasta este partea pe care mi-e cel mai greu să o urmăresc. Nu mi-a făcut niciun rău, era blândă și iubitoare, pe când eu am fost un tânăr iubit idiot”, recunoaște dezolat Robbie Williams. „Viața mea pare să fie întotdeauna un act de mers pe sfoară fără plasă de siguranță. Aș putea să cad în orice moment și de multe ori chiar o fac.”, mai adaugă acesta.
Nominalizat la Globurile de Aur 2025, așa cum era de așteptat, pentru „Cea mai bună piesă originală dintr-un film” („Forbidden Road”), filmul „BetterMan: Robbie Williams” reprezintă o selecție a celor mai importante momente din viața artistului, fie că au fost succese, iubiri, suferință sau greșeli capitale.
„Forbidden Road” este single-ul captivant care face parte din coloana sonoră a filmului său biografic muzical „Better Man: Robbie Williams”. Piesa, scrisă de Williams alături de Freddy Wexler – compozitor și producător care a colaborat cu artiști de renume precum Ariana Grande, Justin Bieber, Selena Gomez și ZAYN – este un adevărat imn al filmului și reprezintă esența următorului său album, ce va fi disponibil din 27 decembrie 2024 și va cuprinde toate piesele ce apar pe soundtrack-ul oficial al filmului.
Robbie Williams este unul dintre cei mai decorați artiști muzicali din lume, 85 de milioane de albume vândute în întreaga lume, 14 single-uri numărul 1 și un record de 18 BRIT Awards – mai mult decât oricare alt artist. Totalul albumelor sale de top din Marea Britanie din munca sa solo și înregistrările lansate cu Take That se situează acum pe locul 19 și îl plasează în primele două trupe din toate timpurile, cu cele mai multe numere 1 din catalogul lor.
Distribuit de Vertical Entertainment, filmul „Betterman: Robbie Williams” va ajunge în exclusivitate pe marile ecrane din România, în premieră din 27 decembrie 2024.
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
Funcționale
Mereu activ
Stocarea tehnică sau accesul este strict necesară în scopul legitim de a permite utilizarea unui anumit serviciu cerut în mod explicit de către un abonat sau un utilizator sau în scopul exclusiv de a executa transmiterea unei comunicări printr-o rețea de comunicații electronice.
Preferințe
Stocarea tehnică sau accesul este necesară în scop legitim pentru stocarea preferințelor care nu sunt cerute de abonat sau utilizator.
Statistici
Stocarea tehnică sau accesul care sunt utilizate exclusiv în scopuri statistice.Stocarea tehnică sau accesul care sunt utilizate exclusiv în scopuri statistice anonime. Fără o citație, conformitatea voluntară din partea Furnizorului tău de servicii de internet sau înregistrările suplimentare de la o terță parte, informațiile stocate sau preluate numai în acest scop nu pot fi utilizate de obicei pentru a te identifica.
Marketing
Stocarea tehnică sau accesul este necesară pentru a crea profiluri de utilizator la care trimitem publicitate sau pentru a urmări utilizatorul pe un site web sau pe mai multe site-uri web în scopuri de marketing similare.